Mégis vállalta a kemoterápiát a rákkal küzdő Reviczky Gábor, a legutóbbi PET CT-n ugyanis kiderült, hogy az állapota súlyosbodott – tudta meg a Blikk.

Súlyosbodott a rákkal küzdő Reviczky Gábor állapota, áttétek jelentek meg a szervezetében
Fotó: MTI/Zih Zsolt

A Kossuth- és Jászai-díjas színművész korábban elutasította a kemoterápiát, de a friss leletek birtokában változtatott álláspontján.

Beláttam, hogy muszáj vállalnom a kezelést, amiből hatot írtak ki. Ebből hármat már megkaptam, és a körülményekhez képest egész jól viseltem. Úgy tűnik, eredményes is, hiszen a prosztatámból már eltűntek a rákos sejtek. Bízom benne, hogy ez máshol is így lesz

– nyilatkozta Reviczky Gábor.

Forrás: blikk.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
A daganatos megbetegedéssel mindenki küzd. Hasonlóan, mint a bakteriális vagy vírusfertőzésekkel. Nap mint nap. Mindenki. Az immunrendszerünk végzi ezt a harcot.

Ez a háború, vagy másnéven különleges művelet többnyire sikeres, ezeket az embereket tekintjük egészségeseknek.

Az immunrendszer aktiválható, viszont ha az egyensúly megbomlik és a versenyben lemarad az immunrendszer, akkor az egyed lebetegszik. Ebben szerepe lehet a táplálkozásnak, életvitelnek, kórokozókkal való kapcsolatnak és persze a számtalan rákkeltő körülménynek.

Egyébként jól halad az mRNS injekciós daganatterápia kisérletes része, hála Karikó Katalin munkásságának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@sgl: Én is az összes ősöm életkorát jóval túl haladtam. Nem volt nehéz, mert anyai ágon a 60 év volt az átlag életkor.. Szegény gyermekemnek itt ragadtam a nyakán. Átvitt értelemben, mert egymással szemben lakunk. a lépcsőház két oldalán. Viszont egy veszélyes gént hordozok,. csak nálam nem aktivizálódott, de a gyermekem is örökölte.
Nessy
@sgl: Jöhetek veled az Alfa Centaurira?
ittott
Imádkozzon a Fideszhez. a prevenció miatt.
Juhász István
@sgl. A földhöz legközelebb eső önálló hővel, és fénnyel rendelkező égitest, csillag, nap, mindegyis hogyan aposztrofáljuk. Tudományos elemzés szerint, ha, és amennyiben lehetséges volna, vagy lenne, a föld mai leggyorsabb égi járművével is 70 évbe kerülne amig elérhető lenne. Hogy ott mi fogadna, az más kérdés.
szegfue
@levarosbukta: @Nessy: @sgl: Ahogy olvasom az irásaitokat, még jobban örülök, hogy köztünk vagytok!! Valóban, mintha még lenne dolgotok itt a Földön, ugyhogy ne menjetek semerre, egyik bolygóra sem, maradjatok itt!
balos
Maradnánk még sokáig,de a fennálló trend nem tesz jót az EGÉSZ-seggünknek!Mindent megtesznek,hogy az itt töltőtt időnket megnehezítsék!Még az árok alját is sajnálják az embertársaiktól,akik nem bírják a Keleti szelet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok