A Blikk azt írja, hogy egy befolyásos, kormányközeli rokonsággal rendelkező, milliárdos vállalkozó feszült össze a Sziget Fesztivál biztonsági embereivel, majd a rendőrökkel is. A lap információi szerint intézkedni kellett vele szemben és ennek során a karját is eltörték. A férfi mindeközben sztárügyvédekkel, rokoni kapcsolataival is fenyegetőzött, fotókat készített a rendőrökről. A Blikk hozzáteszi, hogy az intézkedésben részt vevő járőrök attól tartanak, hogy a valós politikai kapcsolatokkal és befolyással rendelkező vállalkozó "minden követ megmozgat majd, hogy ártson nekik".

Befolyásos, kormányközeli rokonsággal rendelkező, milliárdos vállalkozó az a férfi, akinek a Sziget Fesztivál bejáratánál, a K-híd közelében vasárnap hajnalban egy rendőri intézkedés közben eltört a karja

– írja a Blikk. A lap szemtanúkra hivatkozva azt írja, hogy a kapcsolataival fenyegetőző férfi megtagadta személyazonossága igazolását, illetve hátrafeszítette a karját, hogy ne tudják megbilincselni.

Fiatal, kormányközeli milliárdos karját törték el a Szigeten rendőri intézkedés közben, rokoni kapcsolataival fenyegetőzött

A vízirendészet járőrhajója a Dunán a Hajógyári-szigetnél a 29. Sziget fesztivál első napján, 2023. augusztus 10-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A fiatal vállalkozót a botrányos viselkedése miatt dobták ki a Szigetről a biztonsági őrök, a rendőrök pedig azért léptek fel, hogy biztosítsák a kitiltás jogszerűségét.

Szemtanúk szerint a férfi erősen ittas volt, kötekedett, sokak szórakozását zavarhatta a viselkedése. A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi vasárnapra virradó éjjel fél egy után maga ment oda a rendőrökhöz. Feljelentést akart tenni a biztonsági őrök ellen, mert azok szerinte indokolatlanul távolították el a rendezvényről.

Innen akár vége is lehetett volna a műsornak, ha a srác belátja, hogy aznap valóban kicsit túltolta, a piát is meg a botrányos, kötekedő, nőket zaklató viselkedését is

– mondta egy, a neve elhallgatását kérő szemtanú a Blikknek. Ám a férfi még ezután is kötekedni kezdett. A rendőrök közölték vele, hogy panaszt a biztonsági cég vezetőjénél, míg feljelentést az óbudai kapitányságon tehet.

A férfi ezt sérelmezte, és azt mondta, feljelenti a rendőröket is.

Mivel ilyen esetben a rendőröket írásos jelentési kötelezettség terheli, megkérték a férfit, hogy igazolja magát, amit ő többszöri felszólítás ellenére megtagadott. A rendőrök ezért közölték vele, hogy előállítják.

A férfi a jogszerű intézkedéssel szemben ellenszegült, ezért a rendőrök a felszólításokat követően testi kényszert alkalmaztak, megbilincselték, előállították és igazolás megtagadása miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene

– közölte a rendőrség.

A férfivel szemben alkoholszondát is alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Mivel karfájdalomra panaszkodott, mentőt hívtak hozzá, akik további vizsgálat céljából kórházba vitték. Az esettel kapcsolatos parancsnoki kivizsgálás az intézkedést jogszerűnek, szakszerűnek és arányosnak minősítette. A BRFK értesítette az ügyészséget is – közölték.

A lap megkereste az ügyben érintett vállalkozót is, de eddig nem válaszolt. Azt is írják, hogy az intézkedésben részt vevő járőrök attól tartanak, hogy a valós politikai kapcsolatokkal és befolyással rendelkező vállalkozó minden követ megmozgat majd, hogy ártson nekik.

Forrás: Blikk, 24.hu, 444

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És félő, hogy beválik a fenyegetés és napvilágra kerül, hogy a fideszközeli ártatlan, mint a maszületett! Vizsgálat is csak a rendőrök ellen indul.
Úgy szokott lenni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
And be is kellett gipszelni!!???
Csak félve kérdezem!!??
barátilag
J.L.
namihami
És félő, hogy beválik a fenyegetés és napvilágra kerül, hogy a fideszközeli ártatlan, mint a maszületett! Vizsgálat is csak a rendőrök ellen indul.
Úgy szokott lenni!
Sakk Matt
Kövér menjen oda üvöltözni, hogy RENDŐRÁLLAM!
Nyírfa
Íme a NER ifjúsága és a beszari rendőrök, akik csak az ellenzékkel szemben válnak tigrissé.
balos
@Sakk Matt: Az?Azt sem tudja,hanyadika van?Különben ,ha ez a dzsentri ifjú megtenné,akkor ne járjon az éjszakában tekes-teknős nélkül!
Csizmás Kond
Nem eltörni kellett volna a kezét hanem letörni és lenyomni a torkán...mert csak azért hogy valakinek sok pénze van attól még viselkedni tudnia kéne.
rücsü41
A fiatal milliárdos csak a megszokott módon," demokratikusan" akarta intézni a dolgait, és ez most így sikerül!Eddig mindig a verő emberei törték el mások karját, most véletlenül ez másképp történt, hála Istennek!
namihami
@Horizont: 11.02: Azok ugyanis a minimumról indultak, ezek már a ""papák, apósok"" utáni, vagyonos generáció!
Olyan kártékonyak, mint a régi magyar főrend tagjainak zöme volt, amelyikeknek csak a hedonista életmódhoz volt érzéke! A pénz családi örökségük volt és lesz ezeknek is!
namihami
@Őrnagy: 11.11: Hazudni hazudhatja magát! A baj akkor kezdődik, amikor egy vizsgálatnál kiderül, hogy mégsem az! Akkor jön a libsi/bolsi/stb és erről a teljes fideszmédia félévig fog cikkezni! Ha viszont mégis az, akkor nagyon gyorsan a ""szájerfiókba"" kerül az ügy!
Ahogy ebben az esetben is várható a fenti felállás! Ha valóban fideszes csókos, akkor a hivatalos (és sajnos a baloldali) médiában szinte holnaptól egy szót se hallunk róla. Ha balos??? Akkor ajjajjjjj!
kereső
Habony Árpád unokaöccse. Ez is a mi pénzünkön lett milliárdos. A marhája, a nagybátyja csak a nyugdijasokkal mer hősködni- hasba rúgni, ez meg rögtön a rendőrökkel kezdi, mert tudja, hogy ő szent és s érthetetlen - "hazánk aranyifju nemzedéke"- a jövő! Primitiveké a jövő magyar honban.
simmering73
Házon belüli adok kapok. Ez nem hiányzott a maffiózóknak. Teljes hírzárlat mellett fogják elsimítani az ügyet. Mégis csak az ő kutyájuk kölke. A rendőrök viszont már lehet új munkahelyen dolgoznak.
Sziszifusz
@kereső: 13:49

A részeg állatja, ha felszólításra igazolta volna magát, engedelmeskedik a rendőri intézkedésnek és közli, hogy kinek az unokatestvére, akkor nem tört volna el a keze.

Nem így történt. Ilyen az amikor valaki felsőbbrendűnek tartja magát, de nagyobb az arca mint az esze.
justhpeter
@Nyírfa: Nem egészen így néz ki a dolog, mert itt nem politikai aktivistáról szól, hanem egy töketlen hőzöngőről. A koma el kell vigye a balhét.
Minden más esetben páros lábban kell Polt Pot seggébe rúgni.
Nyírfa
@justhpeter: Persze, hogy el kell vigye a balhét. Nem is a arról van szó, hogy nem volt jogos az intézkedés, hanem a rendőrök mentális állapotára tettem megjegyzést.
Nagyon szomorú, sőt, nyugtalanságot keltő, ha kiderül, hogy a rendvédelmi dolgozó befeszül még a gondolatára is, hogy intézkedett a hatalmi gépezet egy kedvezményezettjével szemben, mindeközben nyugodt lélekkel tapos bele a hatalom által nem védett személyekbe.
ómió
És még Hullaházy efftárs "panaszkodik"...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.