A Demográfiai Csúcs lezárásaként ma még több kísérőrendezvényt tartanak az ország egész területén. Az egyik a gyerekek kismotoros felvonulása, amit Novák Katalin indított el Budapesten a Városligetben – nem is akárhogy.

Ilyen vagány belépőt még nem láthattunk Novák KatalintólNovák Katalin/Facebook

Novák Katalin indította el a gyerekek kismotoros felvonulását szombaton a budapesti Városligetben, ahol az V. Budapesti Demográfiai Csúcs kísérőrendezvényeként egésznapos családi programra várják az érdeklődőket.

Magyarországon a fröccsöntött kismotor a legnagyobb számban eladott jármű, szinte minden kisgyereknek van, innen jött az ötlet, hogy lehetne egy nap, amely csak a "legszelídebb motorosoké" – mondta az államfő a kismotorosok felvonulásán, amelyet dudaszóval indított el.

A városligeti családi napon a motoros gyerekek az állatkerttől indulva a Fővárosi Nagycirkusz és a Széchenyi Fürdő előtt haladnak végig, majd átmennek a Kós Károly sétányon, egészen a Vajdahunyad váráig, ahol egész napos program várja a családokat.

A köztársasági elnök a közösségi oldalán is beszámolt a napi rendezvényekről, és egy vagány fényképet is posztolt, ahogy motoron érkezik a városligeti helyszínre:

Forrás: MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Vajon mi abban a ""vagány"", hogy motorra ült? Hány ilyen ""vagány"" lehet még csak ebben az országban? És nem csupán ilyen ""lepsénynélmégmegvolt"" tipusú!?!?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Nahát!!!???
bum...
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@Philip Marlowe: Te jó isten!Menthetetlen maga!Erről a ribancról ilyen ide nem illő szavak jutnak az eszébe?Tényleg a génhiba okozza a turulbaszók "vakságát" is!
ómió
A bolsik még Göncz efftársnál tartanak!?
simmering73
@Philip Marlowe: Franc a mocskos gusztusodat.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:01
Te meg a kinai elvtársaidnál,hogy a beled legyen tele az általuk okozott nehézfém szennyeződésektől.
NKF
Balos ,buznyákok hol a baj? Nem értem?
izéke
@NKF: persze,hogy nem érted! Nem is csoda! Ész híján nem is fogod soha érteni. nk is 1g!
namihami
Vajon mi abban a ""vagány"", hogy motorra ült? Hány ilyen ""vagány"" lehet még csak ebben az országban? És nem csupán ilyen ""lepsénynélmégmegvolt"" tipusú!?!?!
Juhász István
Amúgy a mocit az a bizonyos " 5 hónapos " ALEZREDES vezeti ?
ómió
@kulabombaafityiszre: Látom, bolsi gyagyás, az agyadat totál kiölte már a nyugati efftársaid akkugyárai szennyezése!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:08
a beledbe rakódjon a kínai efftársaid nehézfém szennyezése.
ómió
@kulabombaafityiszre: Szóval, a "haladó, nyugati" nehézfémszennyezés téged totál idiótává tett! Szar ügy!
kulabombaafityiszre
@ómió: szeptember 18., 10:12
Kina mióta nyugat fasszorru.
Látod amíg nem írtál ide csak a családod tudta,hogy hülye vagy.
A beledbe rakódjon a kínai efftársaid nehézfém szennyezése.
twisted metal
@ómió: Kussoljál már baszd meg, te nagyon hülye efftárs!
ómió
@kulabombaafityiszre:Ne "szerénykedj", bolsiék vezérbarma! Te már idiótaként születtél, aki már akkor is azt "kérdezgette", hogy "Kína mióta nyugat"! Ahogy most is! Látszik, hogy a nyugati efftársaid "nehézfémszennyezése" már anyád hasában kiölte az agyadat!
@twisted metal: Te ott az agyatlanok efftársi táborában már a saját efftársaidat se vagy képes felismerni!? Eszerint ugyanaz a diagnózisod mint a fenti@kulabombaafityiszre: efftársadnak! Nyugodj el, fajkretén efftárs!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:22
A beledbe rakódjon le a keleti kinai efftársaid akkumulátor gyárából kibocsátoott kibocsátott szennyező nehézfém
nemkati
@kulabombaafityiszre: Ha elég sokat megyünk nyugat felé, eljuthatunk Kínába. :)
ómió
@kulabombaafityiszre: Látom, bolsi faszszopó, a te beledben már rég lerakódott, nemcsak a nyugati efftársaid akkugyárai nehézfémje, de még egy tömény bolsi idiotizmus is!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:46
te szopod a kinai kommunistapárt faszát,ezért megajándékoznak a kinai akkumulátor gyár kommunista vezetői egy kis nehézfém szennyezéssel ami rakódjon le a beledbe.Ezt kapod a kinai kommunista elvtársaidtól nehézfémet,mert megérdemled kommunisták faszszopója.
ómió
@kulabombaafityiszre: Miután a nyugati efftársaid faszát már évtizedek óta szopod, bolsiék faszszopója, meg lettél tőlük ajándékozva egy kis nehézfémmel a beleidben!? Akkor, az ölte ki az utolsó agysejtedet is!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:45
A kinai kommunisták építenek nehézfémekkel operáló akkumulátor gyárat magyarországon.
Szóval a kommunista barátaid által épített kommunista akkumulátor gyár szennyező nehézfémei rakódjanak le a beleidbe te szerencsétlen kommunista faszszopó.
ómió
@kulabombaafityiszre: Már a tetvesbolsi kommunista barátaidat is a nyakamba sóznád, bolsiék gyagyása!? Csak azért, hogy a Kína által Európában telepítendő akkugyárakat a nyugat európai tetvesbolsi efftársaid - akik ezeket megszerezni küzdenek - (náluk biztos nem lenne "nehézfémszennyező") helyettünk megkaparinthassák!? Igazi "efftársi hazafi" vagy, még, ha a tetves bolsiságodat ezerrel hazudnád is másra! Vagy csak már a születtésed óta nyugati nehézfémekkel kiölt agyad nem képes többre!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.