A Demográfiai Csúcs lezárásaként ma még több kísérőrendezvényt tartanak az ország egész területén. Az egyik a gyerekek kismotoros felvonulása, amit Novák Katalin indított el Budapesten a Városligetben – nem is akárhogy.

Ilyen vagány belépőt még nem láthattunk Novák KatalintólNovák Katalin/Facebook

Novák Katalin indította el a gyerekek kismotoros felvonulását szombaton a budapesti Városligetben, ahol az V. Budapesti Demográfiai Csúcs kísérőrendezvényeként egésznapos családi programra várják az érdeklődőket.

Magyarországon a fröccsöntött kismotor a legnagyobb számban eladott jármű, szinte minden kisgyereknek van, innen jött az ötlet, hogy lehetne egy nap, amely csak a "legszelídebb motorosoké" – mondta az államfő a kismotorosok felvonulásán, amelyet dudaszóval indított el.

A városligeti családi napon a motoros gyerekek az állatkerttől indulva a Fővárosi Nagycirkusz és a Széchenyi Fürdő előtt haladnak végig, majd átmennek a Kós Károly sétányon, egészen a Vajdahunyad váráig, ahol egész napos program várja a családokat.

A köztársasági elnök a közösségi oldalán is beszámolt a napi rendezvényekről, és egy vagány fényképet is posztolt, ahogy motoron érkezik a városligeti helyszínre:

Forrás: MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Vajon mi abban a ""vagány"", hogy motorra ült? Hány ilyen ""vagány"" lehet még csak ebben az országban? És nem csupán ilyen ""lepsénynélmégmegvolt"" tipusú!?!?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@kulabombaafityiszre: Ha elég sokat megyünk nyugat felé, eljuthatunk Kínába. :)
ómió
@kulabombaafityiszre: Látom, bolsi faszszopó, a te beledben már rég lerakódott, nemcsak a nyugati efftársaid akkugyárai nehézfémje, de még egy tömény bolsi idiotizmus is!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:46
te szopod a kinai kommunistapárt faszát,ezért megajándékoznak a kinai akkumulátor gyár kommunista vezetői egy kis nehézfém szennyezéssel ami rakódjon le a beledbe.Ezt kapod a kinai kommunista elvtársaidtól nehézfémet,mert megérdemled kommunisták faszszopója.
ómió
@kulabombaafityiszre: Miután a nyugati efftársaid faszát már évtizedek óta szopod, bolsiék faszszopója, meg lettél tőlük ajándékozva egy kis nehézfémmel a beleidben!? Akkor, az ölte ki az utolsó agysejtedet is!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:45
A kinai kommunisták építenek nehézfémekkel operáló akkumulátor gyárat magyarországon.
Szóval a kommunista barátaid által épített kommunista akkumulátor gyár szennyező nehézfémei rakódjanak le a beleidbe te szerencsétlen kommunista faszszopó.
ómió
@kulabombaafityiszre: Már a tetvesbolsi kommunista barátaidat is a nyakamba sóznád, bolsiék gyagyása!? Csak azért, hogy a Kína által Európában telepítendő akkugyárakat a nyugat európai tetvesbolsi efftársaid - akik ezeket megszerezni küzdenek - (náluk biztos nem lenne "nehézfémszennyező") helyettünk megkaparinthassák!? Igazi "efftársi hazafi" vagy, még, ha a tetves bolsiságodat ezerrel hazudnád is másra! Vagy csak már a születtésed óta nyugati nehézfémekkel kiölt agyad nem képes többre!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.