Ambrus Attila úgy látja: tiltólistára került a Tokai Szüreti Fesztivál szervezőinél, mert nem engedték árusítani a rendezvényen. A felesége azonban gond nélkül megkapta az engedélyt.

A Viszkist kitiltották a Tokaji Szüreti Napokról

Fotó: Facebook/ambrusattilakeramia

Hosszú éveken át jártam a Tokaji Szüreti Napokra árulni a portékáimat, ám idén tiltólistára kerültem. Nem rabolni mentem volna oda, pénztárcát vagy bármi mást lopni, hanem dolgozni, mint minden tisztességes ember. Az ottani képviselő asszony azonban nemkívánatos személynek tart, itt van a kezemben a jegyzőkönyv, amiben azt mondja, önkormányzati képviselőként ő szégyelli, hogy meg kellett élnie, hogy egy volt bankrabló az ő településén árulja a portékáját. Itt tartunk a XXI. században, hogy bár nincs jogilag szabályozva, hogy egy büntetését letöltött ember nem árulhatja Tokajban a vásárban a termékeit, engem mégis kitiltottak

– mondta a Blikknek Ambrus Attila, aki úgy tudja, a helyi képviselő azt szeretné, ha a szüreti napokon válogatott társaság venne részt, ezért is tarthatják oda nem illőnek a személyét.

Nem ez az első eset, korábban a Viszkist Veresegyházon nem engedték árusítani, mert egy kicsit felöntött a garatra.

Az az eset talán az én hülyeségem is volt, nem kellett volna még két kupica pálinkával többet fogyasztanom. Hozzáteszem, akkor az ottani kereskedők is velem ittak, ám irigyek voltak rám, amiért hozzám sokan járnak, így közerületest küldtek rám, aki megszondáztatott. Abból az esetből tanultam, jóllehet, nem törtem-zúztam, nem csináltam balhét, semmiféle botrányos jelenetem nem volt, csak pálinkáztam a többiekkel a hidegben

- hangsúlyozta Ambrus Attila, de arra az esetre nem tekint vissza dühösen. A mostani helyzet azonban nagyon felbőszítette.

Romániában a Ceausescu-érában nőttem fel, én tudom, milyen a diktatúra. Nem szeretném újra átélni, hogy hátrányos megkülönböztetés ér a származásom vagy az előéletem miatt. A múltamban hibát követtem el, de már megbűnhődtem érte, miért nem hagynak élni, amikor két kisgyereket kell eltartanom és kerülök mindenféle botrányt? – tette hozzá a Viszkis, aki elárulta, hogy a felesége ugyanerre a fesztiválra megkapta az árusítási engedélyt.

Persze a nejem árulhatná a kerámiámat, de nem szeretném, mert ez elvi kérdés! Úgy döntött ezen eset után, hogy ameddig ez a városvezetés van Tokajban, ő sem megy többet oda árulni, sőt, még tokaji bort sem iszunk, pedig nagyon szeretjük

- jelentette ki Ambrus Attila.

Forrás: Blikk.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Akkor ennyi erovel orbant, szijragot, rohant es ugy altalaban az egesz NER galerit ki kellene tiltani tokajbol, mert igaz ok nem bankot raboltak, hanem csak a magyar emberektol raboltak el a jovojuket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Hibás hozzáállás. Nem a tokajit kell bojkottálnia, hanem a Tokajból származót.
SÍva
Akkor árassza el őket a durándai szemét! Az egy válogatott társaság Kövér szerint!
Tunes1106
Érdekes ma találkoztam vele Székesfehérváron a lecsófesztiválon! Rendes dolgos ember szép dolgokat árul! Menjen a krrva anyjába aki ellehetetleníti a dolgozni akaró embereket! Úgy gondolom megfizette már az árát a tettének!
Csak Norisz és senki más
"Aszús" becenévvel beengedték volna! Csak az angolszász pia, mint becenév szúrta a szemüket?!
vacsi
@Tunes1106: Ő nyilatkozta:
"Nem szeretném újra átélni, hogy hátrányos megkülönböztetés ér a származásom vagy az előéletem miatt. A múltamban hibát követtem el, "
A hátrányos megkülönböztetés nem a származása miatt éri, hanem a miatt, amit elkövetett: egy eladónőt a hajánál fogva rántott ki a pult mögül! Elképzelhető, hogy az ő rokonai, ismerősei élnek Tokaj környékén... Aki egyszer bűnt követ el, az örökre bűnöző marad az emberek szemében!
Tunes1106
Azt nem tudtam, mi volt az előzmény. Hogy ez történt ott, de rühellem a részegen kötekedőket. Dolgoztam discoba 15 évig.
jáger laszló
Viszkis idén nem Tokajban szüretel,Ebben a szent városban nem mindenki jelenléte kívánatos!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Giovanni Alba
@vacsi: ma, 17:59
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/indul-az-idokozi-valasztason-a-buntetett-eloeletu-fideszes-polgarmester-248424
444.hu/2019/09/16/hiaba-itelte-el-oket-a-birosag-ujra-indulnak-a-polgarmesteri-szekert
index.hu/belfold/sorm6182/
"Aki egyszer bűnt követ el, az örökre bűnöző marad az emberek szemében!"
Nos ez így, ebben a formában, a belinkelt cikkekkel alátámasztva nem igaz.
Olvass, okulj.
jáger laszló
Fájdalomdíj
1skót whisky most jöhet!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
Akkor ennyi erovel orbant, szijragot, rohant es ugy altalaban az egesz NER galerit ki kellene tiltani tokajbol, mert igaz ok nem bankot raboltak, hanem csak a magyar emberektol raboltak el a jovojuket.
justhpeter
@Tunes1106: Mesélj arról, hogy miként indulhat a választáson az, aki csalással megszerezte a magánnyugdíjpénztárban lévő ezermilliárdokat ?
Sakk Matt
@Tunes1106: Audiatur et altera pars

"2020-ban Veresegyházon nem engedték, hogy áruljon, miután akkor a kelleténél egy-két pohárral többet ivott.

– Az az eset talán az én hülyeségem is volt, nem kellett volna még két kupica pálinkával többet fogyasztanom. Hozzáteszem, akkor az ottani kereskedők is velem ittak, ám irigyek voltak rám, amiért hozzám sokan járnak, így közerületest küldtek rám, aki megszondáztatott. Abból az esetből tanultam, jóllehet, nem törtem-zúztam, nem csináltam balhét, semmiféle botrányos jelenetem nem volt, csak pálinkáztam a többiekkel a hidegben."

Az pedig önmagában jellemez téged, hogy abban a közegben forgolódtál!
Havanagi
Tokajban már anya és lánya az úr!Az anyának szállodája felvásárolt szőlő birtoka van lányának kiterjedt szőlőbirtoka,a magyarok pénzéből frissen kiépített utakkal.Nem látom az ellenzéket a xarcsimbókokat,hogy erről emlitést tennének!
Aki Én
Büntetett előéletűként fideszes még lehet.
Mondjuk ahhoz neg nem elég buta.
Eladott Ország
A Viszkis nem tartozik a fideszes brancsba, lopni csak a NER tagoknak lehet bűntetlenül, azaz a 135+1 "bátorloknak" lehet.
vacsi
@Giovanni Alba: A tisztességes emberekre gondoltam...
balos
@Sakk Matt: Hát ahogy elnézem az kommented,pálcát törsz felette!Hát tudod ahol piacot tartanak általában együtt isznak az eladók!Persze,a többi italozóra más szabályt használsz!Lehet,hogy a politika neked kizárásos alapon működik?A hidegben az ital segít,hogy az élet elviselhetőbb legyen!Nem bántott senkit,csak a magyar beteg-irigység a bűnős,meg a kirekesztés!
Sakk Matt
@balos: Hát ahogy elnézem, ezt benézted :)
Fuss neki újra ! Próbáld összefüggésében értelmezni a latin szólást, az idézetet! Azt is gondold át, az utolsó mondat kinek szól!
levarosbukta
Szerintem akik védik ezt a manuszt azoknak fingjuk sincs hogy hány bankot rabolt ki. Olvassatok egy kis wikipédiát is, és utána kérdezzétek meg azokat akikre ráfogta a fegyvert és azt a nőt is akit fejbevert hogy mennyire kevés volt a 12 év amit leült. Mennyire örülhetnek neki hogy népi hőst faragtak ebből a gazemberből. Arról meg hogy hogyan és mennyire változott meg arra majd térjünk vissza később, kutyából nem lesz szalonna.
bence
@levarosbukta: ! Az általad leírtakat , helyettesítsd be orbán személyével és szorozd be milliárdokkal !
balos
@Sakk Matt: Akartam válaszolni,de azt hiszem feleslegesen vitáznék 1 nálam tanultabb emberrel!Ez van!
Tunes1106
@Sakk Matt: Te annak idején nem jártál szórakozni ugye ? Nem voltál discókban sajnállak ! Én jól éreztem magam pia nélkül , csak néha egypár olyan embert kellet kitessékelni mint te vagy ! Aki a más szórakozását nem tudta feldolgozni hogy jól érzik magukat. Ha te ezzel minősítesz embert aki ott dolgozott a lájkolóiddal együtt sajnállak!
Sakk Matt
@Tunes1106: Engem biztosan nem tessékeltél ki sehonnan! Te ócska kidobó szar!
Tunes1106
Pedig a stílusod nem ezt mondja, úgyhogy téma lezárva kezeltesd magad.
levarosbukta
@bence: Megtehetném, de most nem róla van szó! Bár egykutya, mindegyik gazember.
Néro2
Háát a saját lábon álló gyermekek Tokajban nem tűrnek konkurenciát. Akár valós akár nem.
Ott ahol Tokaj szőlő veszein nektárt csepegtetnek maguknak.
Természetesen csak közjó okozás miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.