Tóth Gabi és párja, a Fricska táncosa, Papp Máté Bence közös interjúban mondták el, hogyan alakul a viszonyuk.

"Fel kell nőni a feladathoz" – mondja Tóth Gabi párja

Remekül elvannak egymással. Forrás: TV2

A környezetünk kicsit megsínylette ezt az időszakot. Szerintem az ismerőseink közt egy ilyen szűrő ment végig. Akik igazán velünk voltak, azok velünk maradtak, akik meg csak úgy felszínesen, hittek a lapoknak, elveszítettük őket. De igazából ez így jó is, mert egy olyan közeg jött létre körülöttünk, akik őszintén velünk vannak, és támogatni fognak bennünket a jövőben is

– fejezte be párja mondatait az énekesnő a TV2-nek.

Tóth Gabit boldogsággal tölti el, hogy a kedvese a Krausz Gáborral közös kislányával, Hannarózával is jól kijön.

Ilyen feladatokkal nem néztem még szembe, hogy például egy négyéves gyermekkel hogyan tudok eljátszani minden este. Igazából fel kellett nőni ehhez a feladathoz, és hogy mondjam, nagyon sokat fejlődtem az elmúlt hónapokban. Szóval nagyon örültem ennek a kapcsolódásnak

– árulta el a táncos, akinek az énekesnővel együtt nagy vágya, hogy zenés tábort szervezzenek fiataloknak, ahol szatmári-mezőségi néptáncot tanítanak majd együtt.

Forrás: TV2
Fotó: TV2

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hát, a Gabcsiról elmondható, hogymindent megtett és tesz, hogy felnövessze a feladathoz! Most a táncosát vette a ""kezébe"" a felnövesztéshez!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
szép pár...cigóra cserélte a kipást a ribi...
balos
@Pálinkás Pál: Ne igyál annyit!Az embert az emberhez való viszonya és nem iszonya határozza meg!A politika és a vallás az a két megosztó erő ami ezt a tételt erősíti!
namihami
Hát, a Gabcsiról elmondható, hogymindent megtett és tesz, hogy felnövessze a feladathoz! Most a táncosát vette a ""kezébe"" a felnövesztéshez!
Pálinkás Pál
@balos: mi a problémád..?...tényeket közöltem-,,,
balos
@Pálinkás Pál: Az is tény,hogy nem tehet arról senki,hogy hova születik!Az már 1 másik dolog,ahogyan viselkedik egy könnyekkel áztatott országban,ahol újra a középkór terjesztői vannak hatalmon!Talán ez legyen a szempontod!
DR PRÉDlKÁTOR
Nem kezdődik nap "tótgagyi" nélkül...
Eddig mindegyik krapekját bemutatta, ez a soron következő: a fricska !!!
Pálinkás Pál
@balos: " könnyekkel áztatott ország " -ot jórész a puhos cigó szavazóinak köszönhetjük..ami a kérdés másik részét érinti, arról kérdezd a gázai civileket...
szaboria1
Vajon ki lesz a következő? Mert ez már 6-ik.
balos
A nemzeth kitermeli a szellemi toprongyait!Az adónkból!
balos
@Pálinkás Pál: Szerinted ebben az országban kik a Gázai civilek?Ja és szerintem ők ebbe beleszülettek és MEGTŰRÍK a terroristáikat!Nekünk szerencsénk,hogy nincsenek még körülöttünk gyilkosok!Az arabok sajnos más kategória!Nekik is a vallás az írányadó és azt a Saját érdekük szerint kezelik!Ahogy az itthoni elmeháborodott és hívei!Utálom a Kivűl hordott vallásosokat,mert minden rosszra képesek!Persze gondolom neked ebben is más a véleményed,de remélem a hazai tömeggyilkosainkról azért találkozik a vélemény?
Pálinkás Pál
@balos: nos...én azt vallom a mi ducenkat is úgy kéne elintézni,ahogy az eredetit...az arab az egy...bár valóban, nem olyan gumigerincű,amilyen a magyar lett...úgyhogy, ez a birka nép megérdemli a csúti máriót..
Eladott Ország
Elvileg valamelyik 9. osztályos tankönyvben van! Döbbenet! Írjátok a nevek után annak a fotók számát, amelyiken a magyar művész látható. Tóth Gabi: 3...
twitter.com/csorike1520/status/1749465971620765710/photo/1
Állami gondozottak . Egy bérből vagyunk. ...
twitter.com/xmedardc/status/1749454647360700887/photo/1
balos
@Pálinkás Pál: Sajnos az ezer éves úriszék még mindig "bilincs-egyeseknek"!Sajnálom,mert attól még nem lett jobb 1 rendszer,ha ilyen szarok irányítják!
DR PRÉDlKÁTOR
Jájj, moréééé... ez natyon kíííígyóóóó...
Levendula
Elege van a Tóth Gabiról szóló hírekből?

Így eltüntetheti őket!

Amennyiben elege van Tóth Gabiból és Google Chrome-ot használ, van lehetősége arra, hogy soha többet ne kelljen olvasnia az énekesnőről. Elérhetővé vált ugyanis egy ingyenes webes kiterjesztés, amely azt ígéri, hogy minden, az énekesnővel kapcsolatos tartalmat elrejt az internetező elől.

rtl.hu/tudomany-tech/2024/01/24/toth-gabi-google-chrome-alkalmazas-eltuntetes-kiegeszites
balos
@Levendula: Sajnos a chrome szerencsére nincs a gépen,mert 1 takony a cucc!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.