A családállítás elnevezésű terápia láthatóvá teszi a családon belül meglévő konfliktusokat, nézeteltéréseket, amelyek akár több generáció óta léteznek, és negatív hatással vannak mostani életedre.

Forrás: Astronet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Soma
Három éve rendszeresen járok családállitásra, fantasztikus- katartikus módszer, aminek megtapasztaltam a pozitiv változásokat hozó hatását nem csak magamon, de családtagjaimon is. Volt olyan, hogy nem is a saját, hanem az egyik öcsém problémáját vittem el az állitásra, és rajtam keresztül az ő életében is tudtunk pozitiv változásokat előidézni.
Mivel a család sokkal szorsabb energetikai rendszer, mint hinnénk, a családtagok össze vannak egymással kapcsolva, és hatnak egymásra.3 generációig igen erősen, azon túl is, de az már kevésbé hat ránk.
És mivel ezen a duális bolygón minden energiarendszer egyensúlyra törekszik, ezért a családon belül ha van olyan vétkes, aki nem ismerte föl és nem bánta meg büneit, akkor más családtag(aki aktiválja magában a sérült gyermek énje által az önbüntetést) fogja átvenni a bünhődést. Abszurd belegondolni, de a Hellinger terápiák során jó néhány olyan emberrel találkoztam, aki nem a saját életét éli, hanem valamely családtagjáét.Ez azért lehetséges, mert jelenleg az emberiség még odébb van a globális tudatosságtól, ébersétől.Sok-sok "alvó gyermekember" van még köztünk, a spirituális ébredés nem megy önismeret nélkül.Globális szemléletváltás előtt van a Föld, amiben igen sokat segit a Hellinger terápia is.ajánlom mindenkinek!
bakokati
Egyetértek Somával, nekem is nagyon sokat adott és igen bevallom, néha nagyon nehéz volt az elém tartott tükörbe nézni, mert több illúziótól megfosztott, viszont fellebbentette a fátylat. Annyira fantasztikusan dolgozik ez a terápia, hogy még akit nem is állítanak be, de résztvevöje, annak is segít, bár nem annyira katartikus módon. Hiába no vonzás törvénye. Szintén csak ajánlani tudom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.