Nagy bajban van Utasi Árpi.

Forrás: mon.hu
Feltöltő: Gabbby
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsuzsu
Igen .Felültették szegény gyereket a magas lóra, ami a győzelem után elszaladt vele és talán a családjával is.Hiszen ki gondolta volna hogy a rosszúl tanuló ,rossz magaviseletű gyerek millókat fog keresni a családnak.De gyorsan jött pénz még gyorsabban eltünt, Ez talán nem a gyerek hibája ,minthogy talán az sem ,hogy 17 évesen kell azon gondolkodni hogy milyen iskolában tanuljon tovább.
anka
@zsuzsu: - az annya hibája! - nem dolgozik csak sopánkodik abból meg nem lehet megélni. Mielőtt nem volt a kisfia népszerű akkor miből éltek? - úgy kéne most is. Csak most már benn vannak a köztudatba azt hiszi így elér valamit.
zia
@zsuzsu: Azt hiszem a szülő felelőssége, hogyan sáfárkodik gyermeke pénzével.

A lányaim anno örököltek egy kétszobás lakást, mi nem adtuk el, rendbe tettük, bérbe adtuk a bérleti díjat fele-fele arányban a nevükre takarékba tettük.
Mikor a nagylányom férjhez ment elaadtuk, és vettünk két kisebbet, most ott lakik, a kicsiét bérbe adtuk, de az övé, ha külön akar menni tőlünk bármikor megteheti.
elekmargit
@zia: Igazad van! Nálam is ugyanez volt a helyzet, volt egy nagy házam, egyedül voltam, a gyermekeim apja semmiben sem segített. Eladtam a házat, vettem lakásokat és a gyerekek tudták az életüket elkezdeni. Minden a szülőn múlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.