Fekete Péter felügyel, ellát, irányít, épít és részt vesz. A Hivatalos Értesítő pénteki számában jelent meg Kásler Miniszter Urunk utasítása, ami szerint a cirkuszművészet megújítása és az új Nemzeti Cirkuszművészeti Központ elhelyezése céljából Fekete Pétert 2019. szeptember 1. napjától 2021. augusztus 31. napjáig tartó határozott időre miniszteri biztosnak nevezi ki.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@RonaGyuri: És a kenyér hol marad a népnek???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Az igazi cirkusz az maga a művészet! Nagyon sok világhírű magyar cirkuszművész van. Öket nem kell bántani!!! Viszont a hatalom mostohán bánik velül!!! Talán bandzsa marcsa ezt is helyre tenné!!! Ö is ért mindenhez!!!
Commenter
Ha ez nem hoax, akkor ez a Fekete Péter nem ügyefogyott, hanem megfogta a szerencsemalac fülét. Vén bolond,embertelen miniszter, az emberek meg halomra halnak.
Nessy
Tényleg ártalmas az idősek egy részére a hőség, különösen kormányzati státuszba! Mindkét "kupolás" épület működését felügyeli majd Fekete Péter öcsém, aki már nem csak a fülit, de a farkát is megfogta a szerencse malacnak? A Duna partival több gondja lesz, mint a Városligetivel!
vacsi
Ez a Fekete Péter az operettből való? Mert akkor értem a kinevezését.
solidedge
Már van egy ezt a posztot betöltő ember. Neve Kövér László.
Nessy
@solidedge: Ehhez a menazsériához egy porondmester kevés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.