A nyílt hadüzenet, amelyet a kormány hirdetett a külföldi tulajdonú boltláncokkal szemben legalább a magyar vásárlók negyedének nem lesz ínyére, ha sikerrel zárul - derült ki a Pénzcentrum friss szavazásának eredményeiből.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Túl azon az apróságon, hogy egyetlen mutatóban sem veszik fel a versenyt a multikkal (pl. több és jobbak a hazai termékek és olcsóbbak is)
van egy külön pikantériája a hazai tulajdonnak: igen sok esetben határon-túliak; elsősorban románok és ukránok! A fővárosban van néhány felvidéki is és Pécset a délvidékiek!
namihami
Egy apró felvetésem lenne: És azok az elbocsájtott alkalmazottak majd mehetnek az Orbán által részükre pótolt munkahelyekre. Hiszen ugyanannyit létesít és létesített eddig is, neeemmmmm?!?!
ómió
De azért legalább "néhány fogást a nyílt hadüzenetből" - esetleg - nem kéne idehazudni, efftársak!?
RonaGyuri
@ómió: na látom neked mind a szovjet mind a kínai vakcínát beadták, még hülyébb lettél!!! =))
ómió
@RonaGyuri: Már te is másra hazudnád a fajkretén egódat, bolsiék idiótája!? Benneteket, tetübolsikat, még egy ilyen járvány is sújt!?
Aki Én
@ómió: Mire gondolsz, mi volna hazugság?
Lássuk, tudsz-e válaszolni, vagy csak a begyakorolt elmebeteg panelek mennek.
Most bizonyíthatsz bolsi.
CsipkeRózsa
A munkahelyeket kellene elsősorban most támogatnia a kormánynak, hiszen ők vannak válságban, nem pedig új üzletnyitásban gondolkodnia.
A kisvállalkozók, a vendéglátósok megélhetése a tét.
ómió
@Aki Én:Látom, az értelmi képességeidből még nyomokban se tudtak visszaépíteni a vigyorgóban, bolsi fajgörény! Helyette tovább sanyargatja tetves bolsiságodat önnön tetübolsi egód másrahazudási kényszere! Szedáltasd már magad, ne kínlódj itt tovább! Talán, ha kicsit pihentél...!
Aki Én
@ómió: Ez nem jött össze, te félkegyelmű bolsi csicska, ahogy vártam. Látom, csak a begyakorolt elmebeteg panelek mennek, csak a buta és hazug pofádat jártatod, hogy meglegyen a napi mosolyunk, te fogyi-gyogyi.
ómió
@Aki Én: Még mindig másrahazudva szabadulnál a tetves bolsiságodtól, efftársék fajidiótája!? És - látom - hatástalanul! Állandóan a Böszmesegg nyalásánál kötsz ki! Ez nálad, ugye, már "efftársi feltételes reflex"!? De legalább magaddal, bolsi fajgörény, miért nem "barátkozol már meg"!? Tetübolsi vagy és kész! Vagytok itt ilyenek sokan! Az összesnek Böszmeszaros a pofája! Miért pont te lennél a kivétel!?
Aki Én
@ómió: ...akkor ugye cáfolni nem tudsz, csak hazudozni, mellébeszélni, jó bolsi módjára, te félkegyelmű?
Elég egy -igen, vagy egy -nem.
ómió
@Aki Én: Már megint a rámhazudásával szabadulnál a tetves bolsiságodtól, efftársi fajgörény!? Miért nem barátkozol már meg vele? Ott az elmeosztályon van rá időd bőven! Látod, úgyse hagyja el tetvességedet!
Aki Én
@ómió: ...ez a cáfolat volt, te elmebeteg bolsi csicska?
ómió
@Aki Én: Még mindig nem szedáltattad magad? Még mindig a tetves bolsiságodat hazudnád másra? Meddig hagyják ezt ott az elmeosztályon, ahol vagy!?
csak úgy....
@ómió: a te szomorú példádból ítélve,jobb ha valaki mind a két kezét elveszíti, mint ha az eszét!
ómió
@csak úgy...: Megint a saját példádat varrnád rám!? Ti bolsik, miért nem bírtok megbékélni még magatokkal se!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.