Az "egykori sértett dolgozók nyilvános vádaskodásai" lerombolják az adómorál javítása érdekében megtett kormányzati intézkedéseket – ezt mondta Giró-Szász András kormányszóvivő azzal kapcsolatban, hogy Horváth András, egykori adóellenőr ezermilliárdos államilag segített adócsalásról beszélt.

Giró-Szász szerint több fideszes országgyűlési képviselő, például Varga Mihály is már azelőtt tudott az adócsalások rendszeréről, hogy ő erről tájékoztatta volna a politikusokat, sőt úgy értesült, hogy a Fidesz frakciója 2011 tavaszán egy ülésén foglalkozott is a témával.

Giró-Szász András ezzel kapcsolatban emlékeztetett arra, hogy NAV 2010-ben a Vám- és Pénzügyőrség és az APEH egyesülésével jött létre, nyomozati hatáskörrel. Azzal, hogy a nyomozás odakerült, nagy, egységes adóhivatal jött létre. A hatáskörök jelentősen szélesedtek, épp az adóelkerülés felderítése érdekében – mondta, megjegyezve, az összevonásnak nemcsak az lett az eredménye, hogy az adó-nyomozócsoport a szervezeten belülre került, hanem 2011 januárjától meg is erősítették (korábban a VPOP részegysége volt).

A kormányszóvivő hozzátette: az összevonással leegyszerűsödött az adatkapcsolat az adóhivatal és az adónyomozók között, míg korábban minden ügyre külön jóváhagyás kellett.
A kiemelt ügyek igazgatóságának megszüntetése szakmailag indokolt volt, hiszen az átszervezés óta már házon belül van a nyomozó részleg – folytatta.

Giró-Szász András arra is kitért, hogy Vámosi-Nagy Szabolcs, az APEH korábbi elnökhelyettese szerint elképzelhetetlen, hogy ilyen nagy ügyeket eltussolhattak volna a NAV-nál, mert a szervezeten belül legalább 10-15 vagy akár 25 embernek tudnia kellett volna erről, "márpedig ahol ennyien tudhatnak valamiről, az nem képezheti hosszú időszakon keresztül titok tárgyát".

A kormányszóvivő kijelentette: Magyarországon rossz az adózási morál, az "ilyen hírkeltés tovább rontja az adómorált", ez pedig ellentétes az ország érdekeivel – jelentette ki a kormányszóvivő.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
A Békemenet mindjárt megy meglincselni ezt a szerencsétlen muksót, zseniális ahogy ellene akarják hangolni a közvéleményt.

Két lóugrás, és figyeljétek meg, Hoppál, Zsigó és Selmeczi udvari bohócok holnap már arról fognak hisztériázni, hogy egyenesen Horváth miatt pocsék az adózási morál.

Ja, és ez a Horváth Bajnai és Gyurcsány embere, föl-van-hec-cel-ve!

Ez lesz a forgatókönyv, holnap már ne is olvassatok híreket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
A Békemenet mindjárt megy meglincselni ezt a szerencsétlen muksót, zseniális ahogy ellene akarják hangolni a közvéleményt.

Két lóugrás, és figyeljétek meg, Hoppál, Zsigó és Selmeczi udvari bohócok holnap már arról fognak hisztériázni, hogy egyenesen Horváth miatt pocsék az adózási morál.

Ja, és ez a Horváth Bajnai és Gyurcsány embere, föl-van-hec-cel-ve!

Ez lesz a forgatókönyv, holnap már ne is olvassatok híreket.
Vasárnapiiskolás
Girnyó is ellentétes az ország érdekeivel..de ez csak az én véleményem.Még nem jogerős.
hallgatag
Girószáznak eddig az ATV-ben más volt a véleménye
a fideszröl...persze, ha borul a bili, ö is menekül majd...
miazavalami
nem az ország érdekeivel ellentétes hanem az ő érdekeikkel , és a holdudvar érdekeivel.
Január
Félreérthető a cím, az ember másra asszociál. Pl. Minden adófizető egyenlő, de vannak egyenlőbbek.
outsider
A szokásos fideszes sumák csűrés-csavarás. Ismerős, itt a propelleres fideszektől (is:)
outsider
@Horizont: Én emlékszem az ellenzéki sorba taszított fideszre (nyócév).

Hogy is mondták akkoriban a fideszek: Adózni? Ezeknek?
Fültanuja voltam, és nekem úgy tűnt, mintha pártutasítás lett volna. Bűnözők azok mind.
(Már akiket személyesen ismerek:)
palika
Azt a mocskos kurva anyátokat! Mi? Ellentétes? Ez a kétharmad tényleg durva! Ezt nem is hiszem el, ez egy normális országban már háború volna, itt meg ...! Most már megértem a háborúkat...! Pökhendiség, alázás, elnyomás, kisemmizés, gyilkosság...! Ennek a folymatnak egyszer vége kell hogy legyen...!
Gyuri Géderről
@hallgatag: De nem lesz hová, mert épül az új sitt.
hallgatag
@Gyuri Géderről: Neki van tuti egy kis megtakarított
pénze a SZÀZADVÈG eladásából...aztán köpönyeget váltott !!
Gyuri Géderről
Hát persze, hogy ellentétes! Mivel a fideszkdmp minden reggel úgy ébred, és minden este úgy fekszi, hogy elmondják a kötelező imát: "mert miénk az ország, a dicsőség és a hatalom. Most és mindörökké".
De csak 2014. - ig
gugu45
A régi bevált séma: Nem az a bűnös, aki lop csal, hazudik, hanem az, aki nyilvánosságra hozza.
Imremete
Mivel ellentetes te hazudozo szerencsetlen barom? A fonokodnek ellentetes az erdekevel.
Hanyok ettol a sok seggnyalo hazudozo mocsoktol!!!
Szvetlana
Benne vagytok a slamóban, mert gyakorlatilag az Orbánt támadta. Ez most már világos, de nem tudtok kibújni belőle.
sentinel216
Ha ez girnyó megszólal, úgy érzem magam, mintha valami ragadós, nyúlós nyállal köptek volna szembe. A Vám- és Pénzügyőrség és az APEH egyesítésére azért volt szükség, mert külön - külön nem bírt volna el velük a fideSS maffia. Mindkét szervezet éléről menesztették a szakembereket és létrehoztak egy párt irányítású valamit. Aki véletlen átment a szűrésen, most kezd berzenkedni és tiltakozni a módszereik ellen.
human
Az adómorált csak az csökkenti, ha nem lesz vizsgálat és elsumákolják az egészet. A sumákolás elkezdődött azzal, hogy a fidesz nem támogatja határozatképes bizottság létrejöttét az ügyben. Sukorónál, 2006-os eseményeknél, Simor esetében viszont nagyon élték a vizsgálóbizottságosdit.
dömdödöm
Ezek komplett maffia módszerekkel zsákszámra talicskázták kifelé a pénzeket a kormány tudtával és az állam és az állampolgárok számára . Elég böszmeség volt ezt hagyni mert várható volt ha túl sok mindenkinek a lábára lépnek elég utóbb valaki kipakol . Ezzel az üggyel asszem sokmindenkinek vége . USA-ban ezért minden egyes elkövető 120 évet kap f . A Horváth a Magyar Snowden
mariaberta
Ha ők mondják rendben, ha más mondja vádaskodás. Jellemző elbírálás, de akkor miért szüntették meg a NAV elit csapatát?
JAJMÁR
Az majd kiderül, hogy vád, vagy vádaskodás-e?
dömdödöm
@JAJMÁR: persze hogy vád ,ott voltak a Horváth Snowden Andrásnál egy dossziéba összeszedve az összes bizonyíték , mi kell ennél több .Volt annyi esze hogy lekopizta ,jobban másol mint egy olimpiai bajnok :-)
F_Viktor
Horváth kipakolás az ellentétes az ország érdekeivel, meglopni az országot, lenyúlni a zembereket, az nem ellentétes semmivel, az maga az ország érdeke?
3 év, 3 000 milliárd? Ennyi magánnyugdíjpénztár-tagok elsíbolt pénze, a Matolcsy és Varga csomag fele összege! Ezért volt szükség a megszorításokra??

Nemrégen egyik postamban írtam, hogy a jövő évi választás a fityesznek szó szerint élet-halál kérdés, ezért mindent megfog tenni a győzelem érdekében, ha kell csalásoktól sem riad vissza. Ezt az állításomat fenntartom.
JAJMÁR
@dömdödöm: Nagyon nehéz lesz. Máris a haza ellensége...
Kala Majka
Márpedig az országot már szépen elcseréltétek egy lóért, tehát legfeljebb a cseregebétek mehet rá a vádaskodásokra.
senkifia68
Az adó morál javítása érdekében tett kormányzati intézkedések ellenére, sőt talán pont azért kapott több évet az a pécsi VÁM tiszt aki 2011-ben megpróbálta megzsarolni az azóta csődbe jutott Elcoteq-et, csakhogy a kommunikációs igazgató matchbox gyűtjő elvtárs idejében tájékoztatta a NAV-ot és a rendőrséget az ügyről. Vámoskám akkorát bukott, mit teknős az aszaltszilvában, az cég ellen még csak vizsgálat sem indult, csak amikor becsődőlt akkor kezdtek krokodil könnyket hullatni a felelősök, mert valóban több szám milla adótartozást maradt a cég után, nem is beszélve a fondorlattal kimentett és idegen kezekbe juttatott nagyértákű ingatlanokról.
A dolog számomra azért érdekes, mert az aktuális építmény adó csekkel már már év elején megkapom a késedelmi pótlékról szóló befizetési kötelezvényt arra az esetre, ha decemberig nem fizetek! Ha akkor sem fizetek másnap a végrehajtó verőlegényekkel dörömböl az ajtómon és a tartozásom húszszorosát követeli!
Akkor tessenek felhományosítani, miként fordulhat elő több száz millás adótartozás felhalmozódása, ha nem a NAVOS HORVÁTH által ismertetett okok miatt!

Asszem, most nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy Giró-Szász jobb lett volna ha hallgat!
Nem az ország szégyene, hogy vezetői e tekintetben rosszabul teljesítenek!
Yoda69
Hol vannak a jobber trollok? veroce, csizmaskandur meg a tobbi egypeteju?
Valahogy ehhez ok sem tudnak hozzaszolni.
vörösfuvalat
" Ellentétes az ország érdekeivel" Horváth vádaskodása---- viszont a szervezett jóváhagyott adócsalás nem. Értem ez a NER irányelv.
dömdödöm
@JAJMÁR: jó hogy a haza ellesége , mert nem akarják hogy belebukjanak egy ilyen ügybe ,ráadásul sitten sem akarják végezni , csak az a baj hogy ez olyan horderejű ügy amit ha van kellő mennyiségű és minőségű bizonyíték a horváthnál akkor abba pár ember...
soljanka
Hát még jó, hogy ellentétes: az ország Vityáé. Ő meg leosztotta a rokonoknak meg a haveroknak.
Ők meg nem szívesen fizetnek be a közösbe, tehát elcsalják a mutyiban szerzett javakat.

Szóval ne ekézzétek azt a fütyi Giro-Szászt. Most kivételesen igazat mondott.
kkalman
Értem én, hogyne érteném. Ellentétes az ország érdekeivel - sicc - nagyjából egy millió ember, családtagok, rokonok, csókosok, seggnyalók érdekeivel, hogy a Horváth András, és egy másik kollégája az aljasságot, az adócsalást a nyilvánosság elé tárja.
Ez a girnyó szász jobb lett volna, ha meg sem szólal. Addig védi a menthetetlent, amíg kiderül róla is, hogy ő is az "adókedvezményezettek" közé tartozik. Akkor talán majd elhallgat.
dömdödöm
Az orbánék szemethúnytak a rablás felett éveken kersztül az bizonyítja talán hogy később agyukhoz kaptak és ki merték vetni a különadókat a multikra nagyvállalatokra ,különböző szektorokra ? Éveken keresztül hagyták hogy síbolják ki a pénzeket aminek hiánya bombatölcsér méretű
lukat ütött minden évben költségvetésbe ?
Tekla
Na nem "hiszemezni "kell ,hanem egy statisztikai elemzéssel ellenőrizni ,hogy a nagy cégek ellen milyen intenzitású vizsgálat történt és a kisvállalkozások ellen mi történt? Vizsgálatok darab száma , ideje , kiszabott bírságok száma ,összege, stb
Kala Majka
Tudtommal ma még egyáltalában nem a Fidesz az ország. Egyébként elég sokan marakodnak még mindig érte. Ki tudja, melyik harcos és mire szerzi meg magának végül.

A lakosságcsere mindenesetre, már nagyban folyik.
silber13
Tisztességről dumálsz? Hiszen ez a szó a fityiszes körökben ugyancsak vaskos káromkodás!
Senara
Girnyó Szász azt elfelejtette hozzá tenni - pártunk és kormányunk bepereli Horváth Andrást a "jó hírnév" megsértésért .
szablyafűrész
Minden ellentétes a zország érdekeivel, ami a fidesznyik oligarchák, sumákok és sunnyantók, nemzeti adócsalók, megélhetési parazita politikuskák, valamint a birka nyaloncok érdekeivel is ellentétes.Pont. !

Oszt' jó napot !
coyote3
Gratulálok Genyó-Szász!!! Megint sikerült valami borzalmasan nagy agyatlanságot mondani!!! Annyiban tényleg igaza van, hogy ezek után nagyon ne várjanak tisztességes adózást senkitől. De ez nem az adófizető kisemberek morálja, hanem a tietek hatalmas ánusztisztító ...
human
@szablyafűrész: Elmondtad a lényeget.
Pisti271
@senkifia68: "az aktuális építmény adó csekkel már már év elején megkapom a késedelmi pótlékról szóló befizetési kötelezvényt "
Ebben a rendszerben az a bosszantó, hogy késedelmes befizetésnél hiába fizet be többet az ember, nem tudja le vele a tartozását, mert a pótlékot másik számlaszámra kell utalni.
Hellcat
Hogy nem sül le a pofátokról a bőr! Ellentétes az ország érdekeivel??? Az hogy szana szét lopja magát a fidesz meg a többi szarjankó? Szerintem nyugodtan kijelenthetem hogy ez az év legpofátlanabb nyilatkozata. Kérdem én a fütyiszes senkiháziakat hol vagytok ilyenkor? öszöd után szét lett verve fél Budapest...most mi van? Ha a fidesz csal el ezer milliárdokat akkor az el van nézve? Elvakult vadbarmok. A legszomorúbb az egészben az az hogy nem lesz ebből semmi, csak meghurcolják azokat akik nyilvánosságra hozták a csalást.
genyó kapitány
Remélem ebbe beletörik a fidesz bicskája.
Mondom ezt úgy, hogy 2010-ben úgy gondoltam, hogy az mszp-szdsz rablóbandától már csak jobb jöhet.
A legnagyobb gond, hogy amíg a fidesz meg az mszp meg a többi párt bohóckodik ezzel a meghallgatósdival, addig az érintett cégek szépen fölszámolják az ilyen kapcsolataikat és eltüntetik a nyomokat.
bundi
@Yoda69: az egyik épp előtted szólott...
bundi
@F_Viktor: első lépés:
-megkérdőjelezni a hitelességét (max csinálnak kamuvideót... és eljuttatják mszp-s vagy bármilyen kakukkfiókának, aki természetesen jóhiszeműen nyilvánosságra hozza... )
pártatlanságát, múltjában keresni bármit, ami támadható... vagy családtagjai közt tenni ugyanezt... (gyerek feleség, testvérek)
-összefüggésbe kell hozni bárkivel, aki támadható (gyurcsány, bajnai...)tök mindegy, hogy igaz vagy sem, a birkamenet birkái beveszik... csak elég sokat mantrázzák előtte...
perek, feljelentések nem számítanak, úgyis az adóbevételből rendezik a számlát (hülye adózók minek jelentik fel kormány tagjait, úgyis az ő pénzük bánja...)
-el kell bagatellizálni... (ők már úgy is tudtak róla, meg már nyomoztak is, és a horváth csak ellehetetlenítette ezt...)
-a lázár testvéreket, mert kikről is szólhat ez? levédeni minden oldalról közben, mert ugye nem ezért pumpálták a viktorba számolatlanul a pénzt...
-felhasználható szervezetek bíróságok(kúriák), ügyészség, tek, rendőrség, nav... meg minden, akinek a vezetőjét a kezükben tartják...
ja és egyébként @senkifia68: isten hozott a való világban... kicsit későn eszmélsz, de ébredezel a jelek szerint...
nemzeti_nyugdíjas
Az ész megáll. Lejáratja az országot Horváth? A fidesz talán természetesnek venné, ha tovább folytatnák a lopást! Nehogy már a becsületes ember legyen a hibás. Ki kell deríteni ki a lopós ebben az ügyben, és elkobozni minden vagyonát.
rosalinda57
Ellentétes, de nem az ország érdekével csak Fidesz érdekével.
dr. prédikátor
Girnyó !!! Ti vagytok ellentétesek az ország érdekével!!! Naplopó banda!!!
világlátó
Az ország érdeke, hogy mielőbb rendezett képet mutasson mind itthon, mind kifelé.Nem sorolom fel az összes , a rendezettség mutatóit, mert itt erre nincs hely. Szerintem mindannyian tudjátok. Szakmunkás, technikus, mérnök képzés, innováció, tudományos kutatóintézetek eredményei, szervezettség, biztonságos jogrendszer, fogadókészség a legújabb technológiák iránt, stb. Most valóban nem hiányzik semmi, további lejáratódásunkat világgá kürtölő esemény. DE !! Miután az előbbi csak néhány felsorolt dolog csak " vágyálom " mert egyik sincs rendben, legfeljebb távlati célként lebeg előttünk, így a holnap és a holnapután is csak további költségcsökkentést, további adóféleség kitalálást hoz. Nincs máshonnan és másképpen. Ugyanakkor zúdul kifelé a pénz akárhová, mert szabad utat engednek neki?
A reakció pedig egyszerűen elképesztő. " a sértett adóellenőr rágalmaz..." Azt hihetnénk, most ki az utcára de mindenki és az egész kompánia azonnal mondjon le, az országgyűlés épületét néhány őr, gondnok kivételével ürítsék ki, a Nav épületét azonnal ürítsék ki, ahogy a Pszáfot is és még néhány érintett állami hivatalt és holnap alakuljon meg a vizsgáló bizottság és kezdje meg a teljes körű kivizsgálás megszervezését.
De nem ez történik. A rágalmazótól majd begyűjtik a dokumentumokat, őt addig is előzetesbe teszik, sőt elmeállapotával kapvcsolatos vizsgálatokat rendelnek el, majd pedig röviden kiderül, felbérelt, provokátorként az alaptalanul rágalmazó bűnébe esett, ezért a letartóztatását az ügyészség elrendelte, majd további tettestársak és bűnrészesek felkutatása is megkezdődött, melynek folyományaként máris menesztették az irattárost és a portást, mert csak az ő közreműködésükkel jutott ki néhány " szolgálati használatra " minősített, egyébként ártalmatlan ügyirat. Egy hét múlva az egész a bajai és a fóti videók szintjén a feledés homályába tűnik. Az ÁFA milliók pedig tovább folynak kifelé egyre szélesebb és mélyebb medret szakítva maguknak. Mi pedig majd kifizetjük a hiányzó...
összefogás
@Hellcat: A Budapest szétverését a FityeSSesek és a jobbik(náci banda) szervezte és irányította, az esemény 80 évig titkosítva. Hát nincs mit csodálkozni.
gazdag dezső
Hallatlan!!! Még hogy Horváth vádjai???Ellentétes az ország érdekeivel,,,?? AZ HOGY LOPJÁK A KÖZPÉNZT,AZ NEM ELLENTÉTES A NÉP ÉRDEKEIVEL??? Más országokban ezekért a bizonyított bűntettekért azonnali letartóztatás,teljes vagyonelkobzás,és sok-sok év szigorított jár !!! Itt mi lesz???
nehogymá
na,most már értem a jelszavazást ha nem lehet adocsalásról beszélni mert rontja az adó morált,teljesen világos mért kell hazugságokat sulykolni.az ország jobban teljesít.ha valaki ellenkezik mit kap érte?van még a rezsivédelem,a többen dolgoznak most (mint szerintem,) a családok jártak jól(speciel ilyet tudnak is mutatni,az enyémböl viszont egyet sem).ugy tünik az igazat azért nem szabad kimondani,mert nem tesz jót a tömegek lelkének.még a végén kételkednek estleg gondolkodnak.annak viszont beláthatatlanok lennének a következményei.nekik.
coni
Arról sem szabad beszélni, hogy romlik a közbiztonság, mert romlani fog a bűnözési morál.

Csodálom, hogy Giro mosolygás nélkül előadta. A magyar családoknak az az érdeke, hogy több ezer Milliárd ne a költségvetésbe, hanem magán zsebekbe follyon be.

Megoldás, hogy megemelik az iskolákban az erkölcstan oktatás óraszámát.
Desischado
girnyónak aztbeszt vastagságú bőr van a képén, és hülyének néz bennünket! Ellentétes ám, egy nagy frászt! Még van bőr a képükön ezt beadni az embereknek, csak az ő érdekekikkel ellentétes! Nehogymá' ne tudjanak vígan lopni továbbra is! Érdekes, én is hiányolom a bérnyalogányokat! Ilyenkor miért hallgatnak? Nagy a kuss, pedig itt a lehetőség, hogy villogjanak! Josla egyébként kimaradt a felsorolásból!
mariaberta
Az ország, vagy a Fidesz érdekeivel? Találjuk ki.
szablyafűrész
A zország érdekeivel ez is ellentétes:

"
0
inShare

"Amikor még én is fideszes képviselő voltam, megmondtam a többieknek, hogy ne sumákoljatok, vigyázzatok! Hiszen én nagyon hamar beleláttam a kártyákba, és amikor megláttam a napirendet, már rögtön tudtam, mi hová csúszik-mászik a pénzből" - vallott a Debreceni Törvényszéken másodrendű vádlottként Hajdúsámson volt fideszes önkormányzati képviselője, Pinkovai Elek abban a vesztegetési perben, melynek fővádlottja Máthé Attila, a Fidesz városi elnöke, a település volt alpolgármestere."

nepszava.hu/cikk/1004260-zsarolas-gyanujaban-a-hajdusamsoni-fideszesek

oszt' jó napot !
öcsi55
Andris! Ennyi fizetésért csak ennyi telik tőled? Ráadásul még pontatlan is vagy?A mondat helyesen úgy szól "ellentétes a fidesz érdekeivel".
gabrella
Elképesztő! Az ellentétes az ország érdekeivel ha ekkora csalások vannak és a fidesz nem tesz semmit ellene!
JAJMÁR
Nagyon bátor ember ez a Horváth! tudta, hogy belenyúl a darázsfészekbe, mégis belenyúlt, és a már recsegő szerkezet szétesik, ha nem sikerül hárítani és lenyomni ezt is az ország torkán. Amúgy is szétesne, idő kérdése, szerintem dőljön, hogy épülhessen egy új, egy jobb.
világlátó
Én is aggódom Horváth Andrásért, és a " Horváth Andrásokért " Most ország világ elé tárják hogy csak egy aktatologató volt, azt is igen gyengén és hibásan tette, amiért rosszallását fejezte ki a feljebbvalója, mire ő megsértődött és jogtalanul, illetéktelenül, aljas szándékkal kifürkészett néhány, általa fontosnak vélt " titkot " amit jogtalanul lemásolt, á.10.-Ft X 60.000 db=600.000.-Ft. amit most be kell fizetnie, fegyelmileg kirúgva, végkielégítés nélkül, olyan személyi aktával, amivel még hajléktalan sem lehet.
Néhány külföldi bérgyilkosnak megbízás, tűnjön balesetnek, mert közben már kész az orvosi jelentés, mely szerint ez a gyenge kis emberke megzakkant a saját maga okozta probléma súlya alatt, így figyelmetlenül ment át a sinek között a nyugati pályaudvar hátsó rendezőudvarán. Aztán minden megy tovább.
Csolovek
@összefogás: Te hülye vagy, vagy csak hülyéskedsz.?
gabrella
Hová lett a Gyurcsányos cikk, amivel segítséget kér???
bundi
@F_Viktor: frissítsünk, és tartsuk napi szinten a témát...
most hol is tartunk? feljelentgetés?
F_Viktor
@bundi: Egy kis lejáratásnak szánt karaktergyilkosság és két feljelentés?
Nem tudom a közmédiákban hogyan kommunikálják Horváthot.
DR Eric CARTMEN
Elsőként a fideszes Kocsis Máté érdemelte ki a "nap gyökere" címet a Magyar Gyökérhatározó frissen indult rovatában: "Frissen alapított díjunk első „büszke” tulajdonosa Kocsis Máté, a 8. kerület metroszexuális polgármestere, akinek bár annyi esze van, mint egy befőttesüvegnyi szárított szöcskének, mégis olyan arrogáns, mint Bochkor Gábor és egy pornóbajuszos texasi kamionsofőr együttvéve. Kocsis Máté a Parlament nemzetbiztonsági bizottságának mai ülésén váratlanul levetette a napirendről az ezermilliárdos áfacsalással kapcsolatos meghallgatások ügyét. Az ülésen több dossziényi bizonyítékkal a hóna alatt megjelent Horváth András, a NAV egykori munkatársa, ám Kocsisnak köszönhetően még csak szót sem kapott, így anélkül ment haza, hogy a direkt emiatt összehívott bizottság egyáltalán napirendre tűzte volna az ügyet." "A piszlicsáré kérdésekben máskor oly vehemens Fidesz most sunyít és az adócsaló maffiát védi."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.