Gyurcsány után Terry Black is beállt Krasznai Tünde mögé. Apró logikai tévesztés, hogy Krasznait nem "a politikusok", hanem a karácsonyi műsort szervező Gyermekmentő Szolgálat elnöke tiltotta le. Terry Black viszont követeli, hogy a politikusok kérjenek bocsánatot az x-faktorostól, különben nyilvánosságra hoz egy meglehetősen kínos listát – olvasható a Borsban.

Az X-Faktor harmadik helyezettjét felnőttfilmes múltja miatt nemkívánatos személlyé nyilvánították az Országházi Gyermekkarácsony rendezvényen.

"Kedves parlamenti bácsik és nénik, most vagy bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy szenteste 20 órakor felteszem az oldalamra azon bácsik nevét, akik sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde! Ez lesz az én ajándékom. Gondolom megfontoljátok!" – írta a Facebookon Terry Black.

Tudok olyan politikusokról, akik házasok, mégis elítélhető a magánéletük, maguk is házasságtörők. Ha nem kérnek bocsánatot Tündétől, akkor szenteste nyilvánosságra hozom a listát. A perektől meg azért sem félek, mert ha kell, tanúkat hozok a bíróságra, hogy együtt emlékezzünk a múltra és beszélgessünk az erkölcsösségről – zárta rövidre határozottan a lapnak.

Közben úgy tudjuk, több megyei lapban is megjelenhet egy közlemény, amiben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat minden felelősséget magára vállal a nagy port kavart diszkrimináció és a politikusokat gyalázó kommentek miatt.

Nyilatkozat

Hosszabb külföldi tartózkodás után néhány nappal ezelőtt érkeztem vissza Magyarországra. A karácsonyi programok szervezésével megbízott munkatársaim tájékoztattak arról, hogy az X-Faktor egyik döntőse korábbi életében pornószínésznő volt. Én nem láttam az X-Faktort, és nem ismertem Krasznai Tündét. A szükséges döntés-előkészítés után egyedül hoztam meg a döntést, és kértem meg az RTL Klub vezetőit, hogy Krasznai Tündét ne szerepeltessék a karácsonyi műsorunkban.

A döntésbe senkit nem vontam be, mert tisztán gyermekvédelmi szempontok szerinti, politikamentes döntést szerettem volna hozni. Így aztán a döntésről csak utólag értesült a Gyermekmentő Szolgálat elnöksége.

Krasznai Tündét nem hősnek, hanem áldozatnak tartom. X-Faktoros szerepléséhez gratulálok, és kívánom, hogy sikeres karrierje legyen. Örülök, hogy az RTL Klub segített neki.
Két dologban azonban felfogásom szöges ellentétben áll az RTL Klubéval. A tévécsatorna azt írta, hogy a karácsonyi rendezvényünkön részt vevő gyerekek számára Krasznai Tünde „példakép” lehetne. Szerintem Krasznai Tünde lehet sztár, lehet sikeres ember, remélhetőleg az is lesz, de példakép biztosan nem. Tegye a szívére az a szülő a kezét, aki követendő példaként állítaná a gyereke elé Krasznai Tünde életútját.
A másik dolog, amit másképpen látok, mint az RTL Klub vezetősége, hogy hogyan lehet valakinek segíteni. Mi biztosan nem csináltunk volna médiakampányt Tünde előéletével kapcsolatban, hogy aki addig nem ismerte, ebből aztán biztosan megismerje azt. Erre nem volt szükség. Ebben a médiakampányban egészen biztosan elsősorban Krasznai Tünde sérül.

A Gyermekmentő munkája során már taníttatott énekelni rossz sorsú fiatalt, akiből később popsztár lett Magyarországon, vagy hozott már ki a börtönből fiatalkorú prostituáltat, mivel hosszan tartó előzetes letartóztatásával nem értettünk egyet.

Tehát a Gyermekmentő nem fél a problémás témáktól, nem fél a benne szereplők felkarolásától, támogatásától. Csak másképpen kezeli a kérdést, mint az RTL Klub, vagy mint azok, akik most hírt akarnak csinálni Tündéből és a Gyermekmentő karácsonyi rendezvényből.

Dr. Edvi Péter
a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat egyik alapítója és elnöke

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@martinpalermo: Kivételesen ne azt nézd, hogy ki mondja, hanem mit mond. Bizony azokat támadja, szerintem jogosan, akik a csuha alatt szegecselt bőrszerkót hordanak korbáccsal az oldalukon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Na érte is menni fog a nagy fekete autó! :-(
martinpalermo
Na az volt életed műve,nincs miért verned a melled fekete.
lópicigáspár
@martinpalermo: Kivételesen ne azt nézd, hogy ki mondja, hanem mit mond. Bizony azokat támadja, szerintem jogosan, akik a csuha alatt szegecselt bőrszerkót hordanak korbáccsal az oldalukon.
bukfenc
Terry-é volt az akácfa utcában a Homeros nevű klub, szembe a fészek klubbal..
Akkor kelet neki lehúznia a rolót amik'o a Zalatnay nem adta vissza neki a kölcsönt, akkor csődölt be...
Hát, van egy pár meleg politikus... :)
Kíváncsi leszek meg meri e tenni, vagy megveszik kilóra?
martinpalermo
@lópicigáspár: Semmiféle fenyegetést nem fogadtam el soha---de az álságossággal,is így vagyok.Kérdés milyen alapon,mer fenyegetni ,zsarolni embereket?A Parlamenttől eltiltását helyeslem--ez a nő--nem egy gyermek ünnepségre való.Vannak jobbak, és tisztességesek.Hogy a honatyák között vannak ilyenek,annak közlését--helytelennek tartom--Szent estére hivatkozván.
lópicigáspár
@martinpalermo: Valahol már megfogalmazták előttem: Oda jutottunk, hogy a kuplerájba nem engedik be a qrvát! Viszont nem sok politikus van, akinek erkölcsi alapja lenne pálcát törni felette. A politikusainknak különben is feddhetetlennek kellene lenniük, tehát a magánéletük igenis közügy. A közlés időpontja lehet nem etikus, de nem releváns és én személy szerint kíváncsi vagyok arra, hogy milyen emberek döntenek az ország ergo az én sorsomról. Hogy Szent este közlik... majd elolvasom másnap!
bretagne
@Horizont: Szerintem énekeljen Krasznai! A politikusok sem feddhetetlenek! Vegyék le a szemellenzőt!!!
martinpalermo
@lópicigáspár: Tulajdonképpen sok igaz van benne mit írtál,,én nem is a te személyeddel, írásoddal foglalkozom,hanem a jelenséggel.Egy kétes egzisztenciájú egyén szereplési vágya--nem lehet egy közösségé.Szerintem--a közszereplőknek,is van ,magán életük,ami éppen úgy védett mint a tiéd ,vagy az enyém.Nem ez,- az apropója annak hogy fogást találjon bárki is--akárkin.Tudjuk milyenek,"munkájukkal" bizonyítják,és ha hiszed,ha nem, a magánéletük a kutyámat sem érdekli.Mondd tényleg ez kell neked ahhoz,hogy,tudd kik is döntenek a sorsodról? nem hiszem--de ez a te gondod--én már rég tapasztalom ,nem kellenek hozzá semmi prókátorok.
Kala Majka
A deviancia egyetlen hátránya, hogy a deviánsok legjobban egymásnak vannak kiszolgáltatva, hiszen ők ismerik legjobban saját belső köreiket, és emiatt valamennyien zsarolhatóvá is válnak egymástól.

Á! Nem csupán a szexklubokban, hanem, mint tapasztalhatjuk, a politikában és más bűnközösségekben is.
lópicigáspár
@martinpalermo: Ha nem laknál olyan messze tőlem, szívesen leülnék beszélgetni veled egy jó leányka mellett! :-) Még annyi kiegészítést azért megjegyeznék. Ugye dicső vezetőink, szabad, demokratikus választások során kerültek a nagy nemzeti kuplerájba. Ebből kiindulva basztatják is a népet rendesen. DE!! Igenis ismernem kell azt, akire szavazok, hisz ha letagadja, hogy gyilkolt valamikor és persze ügyes volt és nem derül ki, bizony sanszos, hogy újra fog, sőt olyan törvényt hoz, ami ezen késztetését legalizálja. Szóval szerintem a magán- és előéletüknek nyitott könyvnek kell lennie.
bakegya
Azt a mindenségit!!!-Az év egyetlen napját valóban őszinteségi rohamban tölthetnék ezek az orbán minden kívánságát teljesíteni vágyó 2/3-ok-annál is inkább mivel mindkét nagyegyház önkéntes alapon felebaráti szeretettel nyilvánosan gyóntatásra legitim népképviselettel van felkenve!
magyarbakancs
Kíváncsi lenék menyi tömjén füstöl átitatott képviselő szereti a kurvákat,és a kicsi gyerekeket úgy másként?
magyarbakancs
@lópicigáspár: Szeretem olvasni a írásaidat.
Ismeretlenül boldog békés karácsonyt neked és családodnak.
martinpalermo
@lópicigáspár: Azt honnét tod hogy távol lakom tőled?? --az a "leányka", de kedves invitálásod is biztató kösz elfogadom:)).Most is igazi ,amit akarsz ,és nem makacs a ragaszkodásom az ellen,hogy ismerjük meg honanyák honatyák:-))magánéletét---hiszen napi szinten előttünk nyitják meg egyéniségeiket,,mutatják ,igazi arcaikat--kiabálnak kígyót békát egymásra,úgy-hogy létük igazi jellemeik ábrázoláshoz,nekem nem szükségeltetnek-a terry félék."Gyerek mondja apjának--apa kurvára fáj a fogam!... nekem is fiam csak anyád meg ne tudja!"Valahogy, ez is benne lehet az ő életeikben is!Üdv.
lópicigáspár
@martinpalermo: Hogy-hogy honnét?! Tőled! Nem emlékszel saját kommentjeidre? Meg ne kérdezd mihez szóltál hozzá, de valahogy úgy szólt: "Felénk itt ...felé" :-))) Ja, még mielőtt azt gondolnád, hogy jegyzem ki-kicsoda, leszögezem NEM! Egyszerűen jó a memóriám. :-))
Senara
Terry Black kitálalja a politikusok szextitkait ... Van értelme , majd jóóóól letagadják és beperelnek leharcolt férfi prosti .
lópicigáspár
@magyarbakancs: Köszönöm szépen és hasonló jókat Neked és családodnak is és persze mindenkinek itt és mindenhol máshol korra, nemre, vallási hovatartozás és elsősorban politikai nézetekre tekintet nélkül! :-)
lenhardtibolya
Megvédi egyik rosszlány a másikat, persze a maga módján... Nagyon "kedves" karácsonyi gondolat Terry Black részéről ez a tényfeltáró ajánlat... Arra mindenképpen jó, hogy szerezzen magának néhány ellenséget...
hajhagyma
@bukfenc: jó volna ha egy két politikus eltünne a balfenéken
karaj
Karácsony este kiváncsian várom a névsort , melyetr talán korábban is meg lehetett volna szellőztetni - ahogyan azt FIDESZ-ék szokták. A sok képmutató, álszent , iszákos , diplomamentes "honatya" v,"szenátorasszony" megérdemelné a szégyenpadra feszitést.
F_Viktor
@Senara: Szerintem is T.B. részéről egy "lista" nevekkel édes kevés lesz (lenne), így az a bizonyos fekete autó tesz egy újabb kanyart, osz't annyi...
karaj
@Senara: Szerintem megérdemlik a közhirré tételt , akkor is ha nem történik utána semmi. A semminél azért az is több lesz. Kicsit mosakodnak és minél jobban mosakodnak , annál inkább piszkosabbak lesznek. Ha még lehetnek piszkosabbak. Mert ez a politika már régen nem úri huncutság , hanem merő mocsok !
F_Viktor
@karaj: Úgy látom a magyarok immúnisak lettek a mocsokra, a fekália szagú belpolitikára. Nézd meg azokat az "ügyeket" ahol a fityesz merült el a trágyalében, ott síri csend, s a zembereket sem nagyon érdekli a történet vége, nem, hogy levonnák a konzekvenciát.
Lásd bajai-, nyírbátori videókat, vagy a szombathelyi drogos ügyet... De félő, hogy a NAV-os balhé is hasonló sorsra jut.
Ezek után ilyen piticsáré szex-lista igazságtartalmának kivizsgálására nem sok esélyt látok.
martinpalermo
@lópicigáspár: 10:38-ra köszi a disztingvációdat---eszembe nem jutna,hogy olyan kategóriába soroljalak ahol sohasem voltál.Az a helyzet,hogy munkám több helyre vezényel, ezért nem tudhatom éppen melyik helyről írtam.Azért a tavasz,hozhat egy pincelátogatást,,nekem már volt gondolatom,hogy,kellene szervezni, valahol egy Propeller össznépi banzájt ,hátha összejönne,,így látatlanból megmondom remekül éreznénk magunkat.Kösz,még egyszer.
karaj
@F_Viktor: Sajnos tényleg nehéz rajtuk fogást találni , mert olyanok mint a kigyó ( gerinctelenek és sikosak).
sentinel216
Terry Black kitálalja a politikusok szextitkait
Minél jobban kavarják, annál jobban feljön a tetejére a bűzös alja.
dr. prédikátor
Nem akarom ragozni az itt leírtakat, sem védeni a Krasznai Tündét!De ! a múltjával szakított megpróbál emberhez méltóan élni. Énekelni se hallottam. Csak egy dologra szeretnék emlékeztetni mindenkit. Ha Krasznai Tünde nem való a parlamentbe énekelni akkor a bableves mari, alias WITTNER MARI mit keres a képviselők között???Az ő előélete hagy csak igazán kivetni valót!!!
aha
"Bátor ember ez a Terry Black"...kérdés meg éri -e bátorkodni. Helyében őrülnék a mindennapoknak ,ha olyan súlyos betegségből épültem volna fel ...ugy ahogy...mint ő.
most vagy soha alapon...fenyegetőzve ...namajd felrakoma facéra. komolytalan. pénz kérdés, és könnyen rágalmazásér ő fogja a rövidebbet húzni. egy biztos bulvár lapok kaszálnak. de az erkölcsi morálon semmit nem változtat. beszélnek róla 3 napig...és egy idő után legyintenek: ugyan kérem...én is tudok történeteket...cimmel.
csa-csa
@lópicigáspár: Erre gondoltam!!
már ha megússza élve a lista végét..!
marhája! nem tudja hogy ezekkel szemben (főleg ha nincs cáfolhatatlan bizonyítéka!!!) labdába sem rúghat? Inkább a gyerekeivel törődjön!! Ezért minden tiszteletem az Övé!
és nem érdekel transzi-e vagy homokos! Tisztességgel neveli a srácokat és ez a lényeg!
a többivel odafenn ne törődjön, mert ráfázik!
mariaberta
Érdekes véleményeket olvastam e- témában. Várom, mire megyünk ketten, vagy többen.
F_Viktor
@dr. prédikátor: Mit kell(ene) tudnunk " bableves mariról"? :-)
krumpliorr
Én várnék a választásokig!

Lehet nagyobbat szólna, csak JÓL KELLENE végre ELŐADNI ,TÁLALNI NAGYON HANGOSAN és
sokszor ISMÉTELVE, úgy ahogy a fidesztől hallunk mindent.
Persze csak, ami nekik jó.
bagolyka
@magyarbakancs: jó nicked van. De azért meg kéne tanulni helyesírni az anyanyelveden, ha már akkora magyar vagy.
magyarbakancs
@bagolyka: Teljes mértékben egyet értek veled.
Sajnos diszgráfia vagyok és ha meg feszülök sem tudok helyesen írni.
Nézd el nekem ezt a hibámat.
Boldog karácsonyt neked és családodnak.
magyarbakancs
@bagolyka: magyarbakancs
@bagolyka: Teljes mértékben egyet értek veled.
Sajnos diszgráfiás vagyok és ha meg feszülök sem tudok helyesen írni.
Nézd el nekem ezt a hibámat.
Boldog karácsonyt neked és családodnak.
Látod megint hibáztam.
Desischado
@F_Viktor: Én azt hallottam több helyről, hogy "igen sűrűn igénybevett elvtársnő" volt!
F_Viktor
@Desischado: Hehe... :-))
Az igaz, hogy régi fényképei alapján már messze nem hasonlít egykori önmagára... Külcsinileg gondolom persze, gondolom a pofája már akkor is ilyen bűzős volt...
Maralex
A lényegről kevés szó esik: Krasznai Tünde szereplése tovább erősíti gyermekeinkben azt a meggyőződést, hogy a sztárság a pornóiparnál kezdődik. Ma már nem szégyen érzettel mennek 15 éves lányok az utcára, van ki büszkén és dicsekedve. Na ezt köszönhetjük a pénzért mindent médiának. Ha a Fideszt nem is kedvelem a keresztény erkölcsöt tisztelem. Terry -t is elfogadom olyannak amilyen, de ne legyen rá büszke és főleg ne hirdesse. Amúgy én is mondhatnám (aki látta a kabarét tudja miről írok): "ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni"
F_Viktor
@Maralex: Igaz, hogy gyermekem még csak 5,5 éves, viszont nevelését nem a médiákra bízom, s a családban keresem majd az okot ha 15 évesen álma az lenne, hogy prostituált legyen.
Ettől függetlenül megértem aggályodat, csak a helyedben ezt nem fognám fel ennyire tragikusan. ;-)
bukfenc
@Horizont: "tiszta víz?", "pohár?", ne legyél már annyira idealista! :))
bukfenc
@Horizont: ...és a te nick neved mit takarhat?? :))
Özv. Bármi Áronné
Ha a volt pesti kolleginák (Városház u és környéke, Petőfi Sándor utca) mellé állnának Terrynek, akkor a parlament kettő harmada szomorú szívvel eltakarodna a politikából!
Sokat tudunk és ez számunkra ez a biztosíték a nyugalmunkra :)
bukfenc
@Horizont: köszi az őszinte választ!

Az én nick nevem egy gyerekkori becenév...

van egy másik is, de azt máshol használom..
(Nostradamus után szabadon: ...!
keresztapa
Dehogy tálalja ki! Csak a feltűnni, kitűnni akar a mocsokból!
human
Havas Henrik mondta egyszer, hogy mikor a prostituáltakról írta könyvét bizony sok ismert politikus neve is felbukkant. Volt köztük olyan aki a fiatal fiúkat szereti (és még csak nem is nő az illető). De ez van, ha valakik megszokják, hogy a pénzért mindent meg lehet tenni.
keresztapa
Szennyes életű személy, saját köreibe, saját magát és cselekedeteit nevezze nevén, amire oly büszke. A nyilvánosság elé büszkeséggel kilépni, hogy ez is, az is, milyen hol ott ez egyéni szférát kell, hogy érdekelje, a köz csak szégyelli, hogy ők büszkék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.