Magától Hoffmann Rózsától kaptak levelet az államosított iskolák. Azt a feladatot kell megoldaniuk, hogy kitalják azt a kétéves tervet, aminek alapján a tanulók jobb eredményeket érnek el, pléldául a PISA felméréseken.

A 444.hu oldalon közzétett levél szerint Hoffmann Rózsa azt várja az iskolafenntartóktól, hogy kidolgozzanak egy olyan oktatást, ami alapján növekedni fog a tanulók tudása. Mint írja, mindezt a közös érdek miatt. Íme a teljes levél:

Hoffmann Rózsa: az iskolák találják ki a jó oktatást

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyember
Ez képtelenség.
A magyar oktatásban dolgozók annyira tudatlanok, megbízhatatlanok, hogy egy doboz kréta megvásárlását is csak seggedelemmel (KLIKKK) képesek megtenni, akkor hogyan tudnának ilyen nagy volumenű feladattal megbirkózni.
Maradnak a buta gyerekek.
De jobb is így ... az országló rezsimnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
adrenalink
Az általuk engedélyezett 2 tankönyvből...
coyote3
Jézusom!!! És ez lenne az "álomtitkár"...
bretagne
Akkor hagyják őket dolgozni, ahogy eddig is mindent megtettek a tanárok. Persze, akkor még megfelelő számú tankönyv állt rendelkezésre. Miért nem mond már le???
szaboria1
@bretagne: Jövőre már Ő is megy süllyesztőbe, mert a 4 KDNP jelölt semmit sem fog kapni.
A Tündik bündije
Állítólag a közmunkásoknak szánt rajzolgatós-cicázós tesztből van egy könnyített verzió is, hogy Nemzet Anyókájának legyen valami sikerélménye így karácsonyra...
lópicigáspár
@coyote3: Nézd meg az aláírását, mindent elárul róla! :-(
m.macskosz
He-he-he, tényleg szépen kalligrafált aláírás.
Pedig neki még nem Rotring ceruzával kellett megtanulnia írni, hanem ács ceruzával,
tollheggyel, tollszárral.
human
Virágszálam! Talán ha a munkafeltételeket biztosítanátok már az is nagy segítség lenne. Ja és a vécépapír se fogyjon már el október végére, ha lehet. Köcsögöm szépen.
bakegya
A KORMÁNYZATI CÉLOKKAL ÖSSZHANGBAN jegyezzék meg a gyerekek,csak és csak is a fidess és orbán vitya a minta és példakép,akár tetszik a szüleiknek akár nem,csak rá szavazzanak,aztán taníthatnak a tanárok amit csak akarnak ingyen önkéntes alapon,mert hoffman rózsinak fogalma sincs mit kellene kezdeni azzal a sok büdös kölökkel akikért azt a k.jó fizetését csak fel kell venni, számolatlanul!!!
Mobil123
@human: Arra a wc papírra gondolsz amire évelején beszedik a pénzt a Szülőktől?
human
@Mobil123: Van ahol arra is külön pénzt szednek? Elég balkáni a helyzet.
Mobil123
@human: Ja és a lányom nyolcadikos és minden évben beszedték rá a pénzt.:-(
deviance
pénz nincs, a tanárok nagy részét kirúgták, akik maradtak a belüket kidolgozzák
úgyhogy pénz és erőforrás nélkül tegyenek csodát
gibgab
"Pompás kis intézkedés. Egyetlen korrekt módon iktatott és lepecsételt körlevéllel megoldja azt a problémát, melynek megoldásába más kevésbé jól teljesítő nemzetek kormányai hatalmas erőfeszítéseket és hatalmas erőforrásokat ölnek. Egyúttal bevezet egy eddig ismeretlen eszközt, a kétéves intézkedési tervet. (Három éves iskolafejlesztési tervek elkészíttetése már nem fért volna bele, mert a következő PISA mérés 2015-ben lesz.) Mondanom sem kell, hogy ezt az intézkedést puritán egyszerűség jellemzi: nem rögzít konkrét teljesítményelvárásokat, nem mellékel hozzá erőforrásokat, nem alkalmaz ösztönzőket vagy támogatásokat, és nem riogat semmilyen értékeléssel. (Nem is nagyon tudna ilyesmiket alkalmazni, az államtitkárságnak se pénze, se szakmai támogató rendszere nincsen.) A legszebb benne, hogy noha az államosítással és az iskolák mélyszántásával a kormányzat magára húzta a felelősséget minden eredményességi problémáért, ez a körlevél azt visszadobja az iskoláknak." (Radó Péter)
oktpolcafe.hu/a-kozpolitikai-kormanyzati-es-adminisztrativ-idorol-szemelyes-karacsonyi-bejegyzes-sajat-foloslegesse-valasomrol-2346/
Pálinkafőző Rézüst
Aha. Azért államosították az iskolákat, tankönyvkiadást! Van itt olyan, és annyira hülye, hogy ezt elhiszi??? Verőcei és tsai??
Senara
Hoffmann Rózsa: az iskolák találják ki a jó oktatást... Akkor Rózsi néni önre semmi szükség , mert kijelentése csak erre tudok gondolni . Átkosba megtanulta , hogy a jó ötleteket sajátjaként ellehet adni ! ?
egyember
Ez képtelenség.
A magyar oktatásban dolgozók annyira tudatlanok, megbízhatatlanok, hogy egy doboz kréta megvásárlását is csak seggedelemmel (KLIKKK) képesek megtenni, akkor hogyan tudnának ilyen nagy volumenű feladattal megbirkózni.
Maradnak a buta gyerekek.
De jobb is így ... az országló rezsimnek.
human
Ugyanaz történik, mint a devizaadósok esetében. A kormány széttárja a karját és azt mondja, hogy nem tud mit tenni. Találják ki a megoldást a bankok, ha az nem, akkor a Kúria. Most meg ugye Rózsika tárja szét a karját tehetetlenségében és áttolja a felelősséget másokra.
hajhagyma
@Mobil123: és akinek nem kell ott a suliban kakilnia az miért fizet más helYet
pesti
"Hoffmann Rózsától kaptak levelet az államosított iskolák. Azt a feladatot kell megoldaniuk, hogy kitalják azt a kétéves tervet, aminek alapján a tanulók jobb eredményeket érnek el",
Mostanáig mi a ló@szt csinált négy év alatt?Mást ilyen munkáért már rég t.rúgtak volna,de neki az sincs.
DR Eric CARTMEN
Ha jól értem akkor Rózsikára nincs és nem is volt szükség? Akkor ha lenne szíves a három évi fizetését átutalni mondjuk egy iskolának!! (de ne "véletlenül" a felcsúti "akadémiának" !!!)
Mobil123
@hajhagyma: Az én lányom sem megy ott a wc-re (gusztustalan állapotok miatt és mázli hogy a suli mellett lakunk!!) és még is fizetnem kell. Tehát minden gyereknek fizetni kell. Ezt inkább kérdezd meg az iskola fenntartójától (és vonatkozik az eddig bármelyik hatalmon lévőre !!
hajhagyma
@pesti: engemt is kirugtak a főnőkeim mert csak azért mert más modon csináltam a munkámat mint kellet volna de az eredmény ugyanaz volt
bretagne
@human: Nem túlzás ez a "Virágszálam"?
human
@bretagne: Száraz kórót mégsem írhattam. Az illetlenség lett volna.
Dr. Felipe
Hát ez kb. annyi mint Egervári elvtárs taktikai eligazítása a román-magyar előtt.
Aszongya hogy: "Bogdán lesz a kapus, a többit oldjátok meg". Az eredmény ismert. Románia-Magyarország 3:0
bretagne
@human: Írhatnád. Végülis úgy néz ki!
human
@Dr. Felipe: Örülök, hogy elmagyaráztad a problémát a fideszesek számára is érthető módon :)
entero
@hajhagyma: Remélhetőleg nem a helyesírásodat sérelmezte a volt főnököd, hiszen abba nagyítóval sem lehetne belekötni...:-))
hajhagyma
@entero: már megint a hejes irás???...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.