A Fidesz szóvivője szerint Gyurcsány Ferenc ma is "az idősek szemébe hazudik", a nyugdíjasoknak szóló programja pedig még veszélyesebb, mint a 2010 előtti kormányzása.

Még meg sem száradt a tinta "az új Gyurcsány-koalíción", a volt kormányfő, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke már szerdán megkezdi "az új Gyurcsány-korszakra való felkészülést", és ma "ugyanúgy az idősek szemébe hazudik" – fogalmazott Selmeczi Gabriella szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, utalva arra, hogy a DK délután Nyugdíj- és időspolitika címmel tartja programkonferencia-sorozatának első állomását.

A Fidesz szóvivője szerint a 2010 előtti Gyurcsány-korszak létbizonytalanságra ítélte az időseket, hiszen 2009-ben nyugdíjat sem tudtak volna fizetni a valutaalaptól felvett hitel nélkül, miután "elherdálták" a magyarok nyugdíjmegtakarításait, a befizetések egy részét pedig külföldi kézben lévő magánnyugdíjpénztárakba "játszották át". Emellett egyik napról a másikra kihúztak egyhavi nyugdíjat a nyugdíjasok zsebéből, és hagyták, hogy az ellátások elértéktelenedjenek, sőt ha rajtuk múlik, és a Fidesz nem helyezi hatályon kívül, ma nyugdíjadó is lenne, amellyel akár 20-25 ezer forinttal csökkenhettek volna a nyugdíjak – mondta.

Selmeczi Gabriella értékelése szerint a DK elnökének programja ma még ennél is veszélyesebb, hiszen egyenesen eltörölné az állami nyugdíjakat. "Az új Gyurcsány-korszakban" mindenki csak annyi nyugdíjra számíthatna, amennyit saját maga megtakarít – jelentette ki, hozzátéve, hogy az érintettek többsége így semmilyen állami gondoskodásra nem számíthatna, a kiskeresetűekre teljes létbizonytalanság várna.

Mindezzel szemben a Fidesz rendbe tette a nyugdíjkasszát, nyugdíjat emelt, az ellátások vásárlóértéke pedig folyamatosan nőtt – közölte. Szólt arról is, hogy az idős emberek szociális biztonságát tovább erősíti a rezsicsökkentés, valamint az alacsony infláció, amely a friss statisztikai adatok szerint decemberben mindössze 0,4 százalékos volt. A nyugdíjak az 1970-es évek óta nem tartották ilyen stabilan az értéküket – emelte ki a kormánypárt szóvivője, aki szavait azzal zárta: "nem fogjuk engedni, hogy a Gyurcsány-kormány visszajöjjön".

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
te szerencsétlen hülye kuszafogú!!Ha a cocik elvették a 13. havit ,ti miért nem adtátok vissza???A 3 ezer milliárd nyugdíjvagyont vajon ki tapsolta el??Novemberben hol maradt a nyugdíjkorrekció??Hány ezer milliárdot basztatok el a stadionyokra???A simlicska cégébe hány milliárdot toltatok ki kamionszámra???Takarodj te is a jó...anyádba!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Gabika néz már tükörbe mert egyre rondább leszel a sok hazudozásodtól.
szaboria1
Hol stabil a nyugdíjunk? Ma már a tartalékunkhoz is hozzá kell nyúlni mert nem lehet kijönni a mostani kiadások miatt.
silber13
@tavaszi: Miért szöktél meg Döblingből? :-))))) Már keresnek, be kéne venni az estvéli bogyóidat!:-)))) ))))))
dr. prédikátor
te szerencsétlen hülye kuszafogú!!Ha a cocik elvették a 13. havit ,ti miért nem adtátok vissza???A 3 ezer milliárd nyugdíjvagyont vajon ki tapsolta el??Novemberben hol maradt a nyugdíjkorrekció??Hány ezer milliárdot basztatok el a stadionyokra???A simlicska cégébe hány milliárdot toltatok ki kamionszámra???Takarodj te is a jó...anyádba!!!
joopapa
"Az új Gyurcsány-korszakban" mindenki csak annyi nyugdíjra számíthatna, amennyit saját maga megtakarít – jelentette ki, hozzátéve, hogy az érintettek többsége így semmilyen állami gondoskodásra nem számíthatna, a kiskeresetűekre teljes létbizonytalanság várna". Ez a kusza fogú rémség miről beszél, miért most nem teljes létbizonytalanságban élnek a kiskeresetűek! Ja és nem pont ez az erkölcstelen és pofátlan hazug "nő"volt aki megvédte a manyup pénzeket. És én aki dolgozom kapok e akkoriban majd nyugdíjat? Ms kuszafog ne a mostani nyugdíjasokat féltsd azokat féltsd akiknek megvédted a manyup pénzeit és átjátszottad a fineszes fidess maffiának!!!
Vizual
@tavaszi: és értelmezni is tudod amit feltettél, vagy csak örömködsz a hazugságon ? Itt van egy kis, már általam is, többször felrakott idézet. memorizáld !

"Azt állítja Orbán Viktor
(a Fidesz kongresszusán), hogy „hat brutális megszorító csomag, huszonnégy rezsiemelés, egy teljes havi nyugdíj elvétele, egy teljes havi bér, egy teljes évi gyed elvétele, a családi adókedvezmény eltörlése: ennyibe került az embereknek a baloldali kormányzás nyolc éve”.

Ezzel szemben a tény az,
hogy nem ennyibe került. A nyolc év alatt ugyanis – még a tizenharmadik havi nyugdíj visszavonásával együtt is – mintegy 17-18 százalékkal nőtt a nyugdíjak reálértéke. A tizenharmadik havi közalkalmazotti bér elvétele ellenére szintén a nyolc év alatt körülbelül 15-16 százalékkal emelkedett a keresetek reálértéke. Az átlag gyed ebben az időszakban majdnem a duplájára nőtt, a családi pótlék pedig, amelyet sem az első, sem a második Orbán-kormány nem emelt egy forinttal sem, 2002-től 2010-ig majdnem a háromszorosára. Vagyis még a brutális világválság ellenére is magasabb volt az életszínvonal 2010-ben, mint 2002-ben. Ami meg a rezsiemeléseket illeti: a kőolaj világpiaci ára 2000-ben (az első Orbán-kormány alatt) még 10 dollár volt hordónként, 2008-ban pedig 140 (aztán a krach miatt visszaesett a 2000-es szint hét-nyolcszorosára). Az importált földgázt azonban 2009-ben is három és félszer magasabb áron kaptuk, mint 2003-ban. Sokba került az országnak, de nem ennyibe az embereknek.
coyote3
Nem ez pincérlány védte meg a gonosz Gyurcsánytól a nyugdíjakat???:)))))))))))))
Vizual
És megjegyezném, a rezsicsökkentést megelőzte a FIDESZ rezsiemelése, majd a harc. Hát eszement dolog maguk ellen harcolni.
joopapa
@tavaszi:Az orbánról is milyen jó kis videót lehetne csinálni!!! Bakker!
coni
Nem engedi? Nyiltan bevallja, hogy diktatúra van?
silber13
Mindig ilyen lökött benyomást tesz mindenkire ez a péksütemény privatizátor??:-)))))
joopapa
@Vizual: Ne írj neki ennyi sok tényt meg adatót, még a végén megárt neki!
Hellcat
Kemény 12 másodpercet bírtam megnézni a videóból mielőtt hányingerem lett volna ettől a patkánytól.
Mobil123
Hát ti tényleg összetojtátok magatokat Gyurcsánytól!! :-))Akkor még is van miért küzdenie !!!
almosd
Gabika az a sok betű amitől mozog a szád az nagyon terhelő és megerőltető rád nézve ,egyetlen betű állna jól a szádra az pedig az O -betű ,sok ember örömére :-)
mariaberta
Ti nem fogjátok engedni ?, mégis mit képzeltek magatokról?. Tudjuk, hogy nektek csak az Orbán kormányzása megfelelő nem véletlenül. Mindent megvédtek, magatoknak. Megvédtétek a magánynyugdíjakat, elvettétek a trafikokat, hogy magatoknak adjátok, ugyanígy tettetek a termőföldekkel, és sorolhatnánk még jó néhány dolgot, Úgy, hogy szenátorasszony jobb ha hallgatsz, és hallgatnak három férfi társaid is.
Végezetül: Ki vagy Te? Egy buta, korlátolt nőszemély, akinek láthatóan az is gondot okoz, hogy felolvassa azt amit az orra elé raktak gazdái.
joopapa
Basszus én meg sem néztem a videót és úgy írtam! De megnéztem másfél percet, hétszer mondta ki hogy Gyurcsány !!! Idézett Gyurcsánytól az elhíresült őszödi beszédből, de a debil még azt is rosszul mondta azt mondta hazudott reggel este meg éjjel!
bencemacska
Jelentkezzen olyan nyugdíjas, aki azt érzi, hogy alacsony az infláció!
bencemacska
Definiálja nekem egy Fideszes : Mi a rezsi?
abacs62
@tavaszi: Kösz a figyelmességed, most már el megyek szavazni, hogy a szavazás után legyen miért átkozódnod "miért is hívtam fel a "zemberek" figyelmét Gyurcsányra. A pofiraesésed garantált,,
ila51
én nem bírom hallgatni ! ...szóvivőnek nem olyan kellene , aki tud is beszélni ?
taglo
Ez a mondat tetszett a legjobban !-A FIDESZ-rendbe tette a nyugdíj kasszát ! Vagy cak gúnyolódott a ,,szörnyella " !
dömdödöm
Nem azért mondom de Mo -n indokolt esetben lehetőség van vezeték név megváltoztatására , a Ferinek ajánlatos volna ezt meglépni . Lehetne mondjuk
Orrbány Ferenc ( Orbány visszajön riogatást hallanánk a fidesztől ) Vagy Lázári Ferenc
( Lázári tönkretette az országot ) Értitek remélem .
Desischado
Csak annyit írnék, most, hogy egy rokonomnak megjött tegnap a nyugdíj emelés. Kapaszkodjatok, kőkemény 1280 ft-ot emeltek neki! A novemberi korrekció meg elmaradt. Ez aztán az "emelés", meg a "megvédés", ugye, ténsasszony! Mi van, ennyire féltek?
tavaszi
@Vizual: ...ezért irtam : tessék választani...de tudod mit ? április 15 után megbeszéljük. éljen a demokrácia...bár fletó tegnap már kiböfögte : !!" pihen --felszik" !!.igaz csak párttársának...de leszz ott rend az "fux"
tavaszi
@abacs62: ne is haragudj tarthatattlan hogy minden szavazáskor a lakosság legalább 47 %-ka otthon marad. és utána szintől függően kritizál..és pofázik...megszoktam kérdezni: voltál szavazni?? azt mondja nem...akkor mi a szart hőbörögsz??...igy van menj el és szavazz . ...én biztos nem fogok pofira esni...ha tudni akarod a szakmám politika független...és leszarom. a jobboldaliságom az családi örökség..és jó örökség..és vállalom örökség ...azt hiszed kétségbe esek ha fletó lesz ...tévedsz.
A Tündik bündije
Nem nagyon idegesítem magam az áprilisi választások miatt, mert szinte biztos a Fidesz győzelme, és jobb is így. Ha valami csoda folytán a baloldal kerülne kormányra, akkor az év végéig sem húzná ki, részben mert mindenhová Orbán emberi vannak beültetve és így esély is alig lenne visszacsinálni ezt a sok sza... szóval hibás döntést, másrészt a felcsúti Napóleon képes lenne a 2006-osnál is nagyobb felfordulást csinálni a focihuligánjaival, csak el ne feszítse a hatalmat, és a Putyinnál most kiérdemelt öleb-státuszt. Egyenlőre tehát az is elég, ha a baloldal a Parlamentbe jut, aztán másszanak rá szépen a Fideszre a következő négy évben.
hallgatag
Gabika !! Nem elég, hogy össze-vissza dadogsz a mikrofonba, és felolvasod a fönököd véleményét, hazugságait... (?), de a stílusod olyan személyre utal, mint aki régesrég volt orgazmus-közelben.Ugyhogy javaslom, hogy egy kielégítetlen éjszaka után ne gyere kócosan, és fáradtan a mikrofon elé...mert az látszik rajtad !!
Szóló pasik !!! Raboljátok már el egy éjszakára a szenátorvénasszonyt, legyen neki is egyszer jó, hogy nyugodt legyen és tudjon legalább beszélni...
Nagyobb baj nem lehet belöle !!
nyanya001
Azért ehhez már pofa kell ! Olyan vastag bőrrel mint a Selmeczié !

elherdálták" a magyarok nyugdíjmegtakarításait, a befizetések egy részét pedig külföldi kézben lévő magánnyugdíjpénztárakba "játszották át".

Azt a 3 ezer milliárdot kik nyúlták le ?
Amnéziás a Selmeczi kezeltetni kellene magát !
nyanya001
1998-ban a Fidesz kormány első gaztette volt, hogy az előző kormány által
és a Fidesz által is megszavazott 19,5 % ( ha jól emlékszem ) nyugdíjat elvette egy nagy rétegtől akik nem kaptak csak 10 % körül !

A jóasszony akkor már a Parlamentben volt de minek ?
Most is ott van de még inkább minek ???
evacica
Istenem meddig kell ezt a nőt elviselni még!? Ilyen pofátlanul hazudni kevesen tudnak, arról nem beszélve, hogy amikor már meglátja az ember kirázza a hideg! Szörnyű ez a nő, amit meg össze vissza hazudik az meg egyenesen vért lázít! Aki elvett a nyugdíjasoktól az Orbán, már az első kormányzásánál 9% nem adott meg dacára a törvény előírásával szemben. Gyurcsány viszont csinált nyugdíj korrekciót, Orbán lenyúlta a magán nyugdíj pénzárakat, felvitte az ÁFÁt 27 % ra, a betéti kamatokra 6% EŰ hozzájárulást vetett ki, a bankok állandó sarcolása miatt a bankköltség jelentősen emelkedett,és sorolhatnám Orbán jó tetteit. "Szenátor asszony" ne nézzen hülyének mindenkit!
modera
@tavaszi: Nagyon jól megfogalmaztad a lényeget: Mi, Fidesz pártiak nem azért szavazunk a Fideszre, mert akkor jobban fogunk élni, hiszen az előző kormány alatt is jól élt az, aki képes volt valamire, hanem mert helyesnek tartjuk, amit elkezdtek, a hibákkal együtt. Sajnálatos tény, hogy a legtöbb vegetáló ember azt hiszi, hogy mi a Fidesz miatt élünk jól, ők meg a Fidesz miatt rosszul. Saját magukban érdekes módon soha nem találnak hibát...
nyanya001
@modera: Az az irritáló, hogy folyamatosan hazudnak !
Az 1998-ban felálló első Orbán-kormánynak is első intézkedése volt, hogy a nyugdíjasoktól elvett átlagosan 19 ezer forintot - !
Lehet, hogy téged nem érintett, de sok százezer nyugdíjast igen !
Egyébként mondd már meg mennyivel lett jobb a gazdaság, a munkanélküliség,
az államadóssági mutató ? A többit nem sorolom ...
Egyebet sem tett a Fidesz, mint mutyi hátán mutyizott, fosztogatott !
szaboria1
@nyanya001: Jól tudod 1999 január -tól 20% emelést kellet volna adni helyett csak 8%-lett. Onnan görgetve volt a nyugdíjak leértékelése. Már egy párszor kiszámoltam mára már az kitenne több mint másfél millió forint hiányt, Érdekes arról miért nem beszél a nagyasszony, hogy a szocik pont emiatt vezeték be a 13 havit valamint az egyszeri 19500,.ft nyugdíj kiegészítést.a Duma az, hogy most reálértéken vannak nyugdíjak a legnagyobb hazugság.
Mint nyugdíjas mondom a mikor lett a 2008-as gazdasági válság már tudtuk, hogy az 13 havira nem lesz pénz.
nezelodo
Jaj szenátor asszony, én csak a gazdid idézem, hogy csiszolódj: "A haza nem lehet ellenzékben!" Mit szólsz, ha sikerül meglépni áprilisban?
nyanya001
@szaboria1: A 13. havi adható de nem jár !
De ezek szajkózzák a hülyeséget teli torokból !
szaboria1
@modera: @tavaszi: Egy kis felvilágosítás a hőn áhított Fideszre . 1998 választás után röhögés közepette a fidesz iroda előtti keringőben (Szájer, Deutsch tompika, Stumpf, Áder, Orbán meg még sokan )nevetgéltek azon meg nyerték a választást a nyugdíjasok most már nem érdekesek. Januárban be is bizonyosodott, holott Ők is meg szavazták a nyugdíj korrekciót 1999 januárjától. Na akkor hagytam őket ott.
szaboria1
@nyanya001: Ahhoz nagyon értenek mennél többször szajkóznak valamit a végén már maguk is elhiszik a saját hazugságukat.
dr. prédikátor
Valaki innen a fütyisz körökből szóljon már a nemzet csődörének hogy elégítse ki ezt a hülye némbert , mert amíg nem kapja meg addig az adagját addig beszél itt össze vissza!!!Utána talán megnyugszik!!!
Vizual
@modera: persze, mármint aki képtelen fenntartani magát. Az a szaporodó munkanélküliek, mert a szülök munkahelyét megszüntették, lenyúlták és hasonló. Az a pár 10 ezer rokkant nyugdíjas akitől még a maradék pénzét is elvették. Az a kb. 400 ezer gyerek aki a "szüleik" miatt nem kapnak enni. Az a kb 400 ezer ember, fiatal aki kiment nyugatra és haza sem jön. Az a fiatal aki nemhogy munkát nem kap, de még az iskolába sem vették fel, vagy ha felvették volna nem tudja fizetni. vagy az a beteg, akinek majd úgy pár hónap múlva elvégzik az életmentő műtétjét, hogy ne rokkanjon meg, vagy éppen az aki hónapokat vár egy CT-re, nehogy mellrákja legyen, vagy az a tini aki éppen most hallt meg, mert rossz gyógyszert adott neki, a szakképzetlen ápoló.
És sorolhatnám. Ez kicsit már a hiba határon kívűl van.
És mit kaptunk ? CÖF-t, milliárdokat zsebre tevő miniszterelnököt, megszüntetett iskolákat, várhatóan jelentősen növekvő államadósságot, mutyiban épített atomerőművet, Istent, drágán dolgozó Közgépet, kitiltott ételosztókat, nyilas felvonulást a budai hegyekben...
...de nem sorolom, mert bárki tudná folytatni ennek az önző vonulatnak a tevékenységét. Tudom Te nem vagy FIDESZES csak "igazságos". Mert amit nem látok az nincs" majd kérlek jelezd ha kivágtak a munkahelyedről, ha pedig nyugdíjas vagy jelezd ha kevesebb lesz a pénzed, több lesz a rezsi, az élelmiszer.
dr. prédikátor
@Vizual: Nem ismerted fel,? Ö az enteró ,csak más "kabát" van rajta!!!
modera
@dr. prédikátor: Nem fedezted fel a spanyol viaszt, mindenki tudja már (szinte). Nincs rajtam más kabát, csak így alakult. A te stílusod azonban mit sem változott, trágár és alpári vagy, mint mindig.
modera
@Vizual: A vezetőt kivágni? Aki jól teljesít, mint a Fidesz? :-))
modera
@szaboria1: Nem csak nyugdíjasok vannak ám, hanem sok fiatal is. Egy nyugdíjas már el van egyedül a nyugdíjából, ha meg nem, akkor segítsék a gyerekeik. Különben is, mindenki tegyen félre annyit a munkás éveiből, hogy a nyugdíjas korát ne gondokkal telve élhesse. Sok mindenen lehet spórolni, például aki havi 30-40 ezret költ cigire, piára, stb., az inkább rakja be a pénzét a bankba.
szaboria1
@modera: Nagyon sok fiatal ma kénytelen a szülei támogatását igénybe venni mert nem mindenkinek sikerül munkát is kapni ne csak Budapestben kell gondolkozni. Itt vidéken 100km körzetben nem lehet munkát kapni. Szakmunkás bizonyítvánnyal ma közmunkásként iskolába küldik őket. Még mindig nem tudja a szomszédom milyen átképzést kapnak mert arról még mindig nincs szó. Csak egy pl. A fiamnak is megszűnt a munkája évekkel ezelőtt beiskoláztatta magát és le is vizsgázott és a megdöbbenés akkor érte, hogy semmire sem jó az OKJ papírja mert már nincs olyan kazán amire vizsgáztak, 25 embernek semmit sem ér az a vizsga papírja. Nem tudom mennyi idős vagy de neked nincs rálátásod az életre. Ennyire nem szabad általánosítanod mert te 10 emberből 1 látsz úgy élni mint ahogy leírtad és már szerinted akkor mindenki úgy is él.
tavaszi
@szaboria1: kedves szaborita ha valaki zöld-fehér vérrel rendelkezik az fradista marad élete végéig...én a dühöngő rákosi érában is jobb oldali ember voltam..és szabad európát hallgattam...kádár alatt sem úttörő, gimiben sem kisz tag nem voltam. ...gyermekem keresztelve van..és nem névadása volt...amikor vezető lettem bebasztak a marxista középiskolába ...és ott az a régi haverom oktatott akivel együtt hallgattuk a cseke lászlót ..és gallikusz rovatát a reflektort...(haverommal sokszor nem mertünk egymásra nézni...nehogy elröhögjük magunkat) irom ezt azér, mert nincs szükségem iránymutatásodra...ha egyedül lesz egy jobboldali párt akkor arra fogok szavazni...jó erőt és egészséget Neked . tisztellek az elveidér...és ezt őszintén irom...de te is fogadd el hogy én a fideszre fogok szavzni...ha 1 leszek akkor is.
bencemacska
@tavaszi: ma, 10:36

A lesz igét sokan írják rosszul, de így még nem olvastam.-:)
szaboria1
@tavaszi: Szuverén jogod hogy kire szavazol. Én is a Civil mozgalomra szavaztam de nem jutottak be.
Vizual
@modera: Igénytelen vagy. Pont ilyenek voltak az átkosban a párt büszke harcosai. És mi lett a vége.?
Vizual
@dr. prédikátor: Egy tucatban 13 van belőlük. Egyen duma az útmutatásokból amit kritika nélkül másolnak és szórnak a világba. Mint a "2-s robot".
JAJMÁR
@tavaszi: Te jobboldali ember vagy? Nem látod, hogy nincs ilyen ma ebben az országban? Eltűnt! Ezek nem jobboldaliak, csak azt mondják! A "bort iszik és vizet prédikál" igencsak jellemző.
A valóban jobboldali és keresztény ember ezektől elhatárolódik.
Persze, jogod van támogatni, jogod van hinni, a Te dolgod. Csak csodálkozom, hogy mennyire nem számít a tartalom. Elég, ha azt mondják... :)
bencemacska
@modera: "Különben is, mindenki tegyen félre annyit a munkás éveiből, hogy a nyugdíjas korát ne gondokkal telve élhesse."

Ugye ezért kell a kamatokat megadóztatni, meg EHO-t fizettetni utána.
Nézd meg a betéti kamatokat, vagy a befektetési jegyek hozamait!
kata53
@A Tündik bündije: Tündikém! Ilyet ne is mondj!Hamegint a fidióták nyernek, a magyarok százezrei fognak elpusztulni!
Dr. Felipe
Ha a jobboldal győz akkor zorbánc elvtárssal feletetjük azt a szart amit főzött.
miazavalami
@Dr. Felipe: nem fogja megenni, mert minden a gyúrcsány hibája. Nem tudtad? Ja! És a bajnaié...
miazavalami
@modera: drága! Csak annyit árulj már el , hogy miből tegyenek félre annyit az emberek , hogy nyugdíjas korukban ne kelljen nélkülözniük? A minimál bérből ? esetleg a közmunkásbérből? Vannak jó páran akik ebből éldöglődnek.
Ne gyere nekem a cigivel , meg a piával!! Képzeld van olyan hogy nem isznak nem bagóznak mégis kevés nekik a 48.
krumpliorr
Mi meg nem hagyunk a mocskokat kormányozni tovább!

Kisze-kusza fogi, szőkeség!
Dr. Felipe
@miazavalami: De meg fogja enni mert nem lesz más választása.A következő kormány bármilyen színű is lesz, meg fog bukni mert már tartalékok nincsenek az országban csak a rengeteg hitel amit vissza kell fizetni és még most jön pluszban egy giga orosz hitel amit szintén vissza kell fizetni.
Akkor inkább már zorbánc elvtárs egye meg a szart mert ő idézte elő.
szablyafűrész
Selmeczinek:

Tudod, Gizi, a kutya nem fog benneteket megkérdezni, hogy mit engedtek, meg mit nem, örültök, ha beleiteket elhúzhatjátok 8 napon túl gyógyuló nélkül...
miazavalami
@Dr. Felipe: Kicsit visszafogom magam , mert sok kitiltás volt , ezért virágnyelven beszélek.
Orbán és sleppje már letojja mi lesz , van az országgal. Nekik van annyi amennyiből az dédunokájuk is megéldegél a rózsadombon közpénzből. Sose , semmilyen körülmények közt nem fogja felvállalni hogy elcseszte, mert a jelleme egy diktátoré aki képtelen belátni a hibáit. lehetne sorolni mit mondott tíz - húsz évvel ezelőtt , és szembeállítani a mai tetteivel, de nem érdemes , mert egyszerüen nem veszik tudomásul , hogy ez az emberkezdemény egy kezelésre szoruló beteg akinek hatalmat adtak a kezébe. Az oroszokról ugrott be:
" Pusztán annyit kérek , engem ne oktassanak ki a demokráciáról , azok akik végigszolgálták a diktatúrát , és az oroszok szekerét tolták" Mondta ezt 1996 szeptember 28- án a Nógrád megyei Hírlapnak Orbán Viktor.
Ki szolgálta végig a "diktatúrát"? Ki tologatja most az oroszok szekerét?
varirmag
Nyugi Gabika ! Ti fogtok nyerni ! Tudjuk ! De nem azért mert olyan jók vagytok, hanem azért mert a szedett-vedett ellenzéki bagázs olyan sz@r !
Gyurcsány-Bajnai-Mesterházi megint megnyeri nektek a választást !
modera
@bencemacska: Tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, nem kevés pénzem bánja az efféle tranzakciókat, de nem mindegy, mennyiből vonják azokat le.
modera
@Vizual: Félrebeszélsz. Az átkosban is vezető voltam, csak még nem a magam ura. Ott volt egy pártelnök is még, aki utána eltűnt a képből. Tudod, amikor már a minőség a döntő, az egyediség, ugye erről szól a piacgazdaság, az ilyen férgek eltűnnek. Mivel nem ismersz, ne ítélkezz.
modera
@miazavalami: Tudom, te is voltál egy ideig közmunkán, szóval nem mindenki azért van ott, mert mást nem is érdemel, de azért ők vannak többen. Csak rájuk kell nézni sokszor, és egy betörő képét látod magad előtt. Már írtam máskor néhány tapasztalatot velük szemben, ezért meggyőzni sem lehet az ellenkezőjéről. Apropó: Szita Bence gyilkosait is meg kellene menteni, vagy maradjanak csak az út szélén?
bencemacska
Hát ha Te (Selmeczi) eléjük állsz, biztos elmenekülnek, egyedül maradsz az országban.
Ha lemész a bányába, feljön a szén!
szablyafűrész
@tavaszi: tegnap, 15:24

és melyik volt az a "marxista középiskola" ahová téged beerőltettek ?
Vizual
@modera:" Az állam én vagyok." Több szerénységet. Tudod-e hogy nélkülem nem lenne "relativitás elmélet" ? Fő az önbizalom, de tudod az a vonulat megbukott.
De nem ítélkeztem, csak véleményt mondtam. Ítélkezni csak a ...
És az igazamat bizonyítod. Kösz !
miazavalami
@modera: Hogy jönnek ide Szita Bence gyilkosai?
bencemacska
@modera: A jóllakott legyek helyébe éhesebbek jöttek!
Yoda69
Nem rendbetette, hanem zsebretette a nyugdijkasszat. Harom millio ember megtakaritasait loptak el egy tollvonassal. En ezt nem neveznem eredmenynek kiflicsucsok zabalo selgeci helyeben.
Szvetlana
Minnél többet foglalkoznak a Gyurcsánnyal, annál jobban növekszik a népszerűségi mutatója:) Ha valakit enyire szídnak, az már tudhat valamit.
Gabika, a Fletó magasról néz le rád, lesöpör, mint egy morzsát, vedd észre már, hogy szóba sem hozza a nevedet.:))
modera
@miazavalami: Egyszerű: Senkit nem hagyunk az út szélén. Igaz, ők nem közmunkások voltak, hanem hajléktalanok.
feco fero
@coni: ugyan kerem. Ez a nyilatkozat azt is jelentheti, hogy a toddseg helyett ok fognak szavazni...?!
dr. prédikátor
Kuszafogú csufika!!! Mégis mit gondolsz, ki a bánat fog megkérdezni téged hogy mit akartok???
Pálinkafőző Rézüst
Jááááájjjjmá' kis fogtyündér hej, a Devla visz majd eeee(j)...:))))
hallgatag
Ez a gabika ha Györben született volna, akkor györi,
ha Pécsen akkor pécsi...
De Ö DEGEC-en született...igy ...i !
Nil
ÉS mit fogtok csinálni? Polgárháborút? Behívjátok az oroszokat? Jön a Gárda gyújtogatni? Összegyűjtitek az ellenzéket a szép új stadionokba ahogy diktatúrákban szokás?
jancsik68
Hogyte Gabika mit nem akarsz engedni,mi azt leszarjuk.Lényeg,hogy mi választók mit akarunk.Nem akarjuk a 3szor bukott tovább jobboldalt vikikével együtt.
nehogymá
utálom a fideszt,de nyerniük kell és kormányon bukni,különben nem lesz változás.a kormányváltás annyit érne mint az edzö csere a foci válogatottnál. a legjobban azt rühellem a "jobb" oldalban,hogy nem vesz tudomást alap dolgokról. ha mindenki atomfizikus lenne kis hazánkban akkor igencsak nagy lenne a hajlandóság köztük a távozásra,mert alacsony lenne a jövedelmük.ha egyáltalán lenne munkájuk.(ezt emnotdeerroa nak szántam)nincs azzal baj,ha a jó szakembereket megfizetik,keressen többet mint egy szakmunkás ha már egyszer agysebész.de ez nem igy van.az orvosok sincsenek tulfizetve, a tanárok szintugy az érettségizett szakmunkások szart se nagyon érnek. már ha van munkájuk.megdrágitották, a szegények részére szinte már elérhetetlen az egyetem vagy a föiskola. ehhez pedig nem rendszerváltás kellett,hanem egy fidesz kormány .pedig a diplomások között kevesebb a munkanélküli,vagy nem?,olyan eszement különbségek vannak országon belül,mintha nem is lennénk ilyen kicsik.5o km t elég utazni ahhoz,hogy ugy érezze az ember ,hogy már a kontinens balkáni részére ért .a munkanélküliség,az elszegényedés tényleg nem uj,de ilyen aljasul cinikusan még senki nem merte kezelni (?)ezt a problémát. bünözö arcu közmunkások?me,milyen legyen?annyira szeretem,hogy igy rendezik ezt a dolgot.minden rokkant csal,vagy legalábbis akiket ö ismer.volt itt olyan aki azt irta szándékosan csonkolta a kezét az egyik,hogy az legyen.akkor viszont nagyon nyomi a szerencsétlen,szóval mindenképpen jár neki a rokkantsági.van itt szó cigiröl ivásról ha közmunkásról vagy munkanélküliröl van szó.mert csak igy lehet,ugye?az ki van zárva ,hogy szenvedélybetegség mentesen legyen valaki ilyen helyzetben.olvastam már olyan hozzászólásokat is,amikor kettesek sérelmezték,ha egy munkanélküli nön elöfordult némi smink,körömlakk,ne adj isten láthatóan fodrász is volt a multjában.(segijjjbül)megkérdezném,ha munkára jelentkezik valaki nem az elsö benyomás számit?inkább venne föl egy hosszú vegyesen ösz haju karikás...
Január
Hogy, hogy nem engedik, micsoda öntelt bagázs. Már nem tud mit mondani kiflicsücsök asszony - ki kéri az engedélyüket?
modera
@jancsik68: Gondolom, az is A Fidesz hibája, hogy egyetlen mondatod nem volt még leírva helyesen, pedig nem használsz túl bonyolult szavakat...
jancsik68
@modera:Nincsennek bonyolult szavak,csak értelmi csökkent emberek,ami nem az én hibám!Van,aki elvégzi a 8 osztályt ,mert van róla papirja,csa fogalmazás gátlót szed s értelmezési problémái vannak,mint pl neked is!!
modera
@jancsik68: Ebben a hozzászólásodban 5 hiba van ismét, javaslom, iratkozz be valamilyen esti iskolába, soha nem késő elkezdeni. Ameddig valaki képtelen helyesírási hibák nélkül leírni egyetlen mondatot, addig ne nagyon kritizáljon másokat. Miből gondolod, hogy nem értem a zagyvaságaidat? Eddig is értettem, mosolyogtam is jókat rajtuk, engem csak az idegesít fel, hogy képtelen voltál megtanulni helyesen írni az életed folyamán, holott a 8 általános végén ezt azért már illik elsajátítani, vagy még hamarabb, habár van, akiből tudós lesz, van, aki csak ennyire lesz képes, mint te is...:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.