Ugyanazon a napon rakott be Welsz Tamás egyik barátja egy, a Simon Gábor adataival, de álnéven, afrikai útlevéllel nyitott budapesti bankszámlára pénzt, amikor az egész sajtó az MSZP volt elnökhelyettesét üldözte – derül ki az Index birtokába került jelentésből.

Hat nappal azután, február 10-én nyitott bankszámlát Welsz Tamás „Gabriel Derdák" névre a budapesti Magnet bankban, hogy a Magyar Nemzet megírta: Simon Gábor, az MSZP elnökhelyettesének egy eltitkolt osztrák bankszámláján több százmillió forintnyi deviza pihen – derül ki egy, a nyomozás eddigi állomásait összefoglaló jelentésből, amelynek egy része az Index birtokába került.

A jelentés azért is érdekes, mert nincs szó benne arról, hogy a számlával Simon egyáltalán „érintkezett" volna. Viszont kiderült belőle az, hogy a számlán található 250 ezer eurót Welsz egyik ismerőse, K. József tette be a bankba, méghozzá február 12-én, két nappal a számlanyitás után – írja a lap.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@Hellcat: Mert fosnak ha nem lesznek most kormányon
- rohadtul megvoltak győződve a győzelmükről -
muszáj volt valami nagyon mocskosat bedobni !
Ugyanis nem tudták az összes mutyit úgy eltüntetni, hogy arra ne derülhessen fény
ha elküldik őket a levesbe !
Márpedig ha kiderülne, ezek örökre lehúzhatják rolót !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Szerintem is a fidesz kreálta az egészet! Kezdettől ez a véleményem! A hatalomért mindent! szörnyű! Bukniuk kell!!!
Csizmás Kond
Az még megemészthető, hogy hamis útlevéllel valaki számlát nyisson, de az ilyen, hogy más nyisson számlát valaki hamis útlevelével már nem emészthető.
coni
Ez itt Kelet Európa Szicíliája. Egy szemrebbenéssel döntenek élet-halál felett.

Sohase fogjuk megtudni az igazat, mivel még az sem derült ki hosszú hónapok óta ki rendelte nap barnította Józsiéktól a bajai videót. Pedig nem tűntek professzoroknak.
Lekozmáltak a 2009 évi Hagyó Nokiás doboznál.
spu00
Most néztem az ATV-t, a Simon ügyvédjével beszélgetett Kálmán Olga, s nagyon tanulságos volt hallgatni. Az ügyvéd bizonygatta, hogy Simon nem volt a bankban, el is hihető, de van egy nyilatkozat a banktól, hogy egy estben bankon kívül nyitottak számlát, nevet nem mondtak. Érdekes módon a riporter nem erőltette a bankszámla nyitás két feltételét, az azonosító dokumentum mellett az aláírást, melynek tulajdonosáról nem esett szó. Tudni illik, hogy ez 100%-s egy kiviteli pénz mozgás esetében, még ha 100 Ft.-ról van szó.Ez esetben esetleg nem lett volna értelme az ártatlanság, a jogtalan letartoztatásról beszélni. Érdekes módon nem esett szó a többi bankszámlán megmozgatott milliós tételekről / euróban/.. A mozgások nagysága nem egy ingatlan nyereségének hozamát jelzik. S még a svájci széfet ki sem nyitották, vagy nem tudunk róla. Meg kell várni a végét, lehet, hogy ennyi, de lehet még meglepetés is.Az osztrákok mint ha nem lennének Orbán pártiak.
lajospapa
Nekem volna egy kérdésem! Ha így hozzá lehet jutni banktitkokhoz és így be lehet kavarni, nem kéne sok-sok embernek "bészarni" ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.