"Sikerült a bulvárhiénáknak megint összetörni egy huszonéves ember álmait..." – írta a bulvárhiénákat egykor kézből etető Tornóczky Anita, a volt miniszterelnök, Medgyessy Péter nevelt lánya.

A nő az Orbán Gáspár körül eszkalálódott minibotránytól sokallt be. Mint emlékezetes, a (jelenlegi) miniszterelnök fia, Gáspár a VIP páholyból nézhette meg a VB-döntőt, majd miután felháborodott azon, hogy ez a halandók számára hír értékű, megelégelte a beszólásokat, és feladta fodbalista karrierjét.

Tornóczki most azt mondja, egy ember álmai törtek össze. Ezt írta a Facebookján:

Én 24 voltam, amikor a Mostohapapám Magyarország Miniszterelnöke lett és nehéz volt feldolgozni, hogy soha nem a teljesítményemet nézték, sosem lehettem sem jó, sem szép, sem okos, mert mindent biztos elintéztek nekem. Az senkit nem érdekelt, hogy akkor már volt néhány komoly sporteredményem, három diplomám és négy nyelvet beszéltem, mint ahogy most sem érdekel senkit, hogy Orbán Gáspár hozzájárulhatna e a magyar foci felemelkedéséhez. Tényleg az a probléma, hogy egy "gyerek", aki minimum tizenöt éve futballozik kimegy az édesapjával a VB döntőre?!? ...hogy a VIP páholyba? Igen, mert történetesen az édesapja Magyarország Miniszterelnöke és neki ott a helye. Komolyan kérdezem, ki ne menne el, ha lenne lehetősége?!?

Remélem megérjük, hogy egyszer ott fog tartani ez az ország, hogy az alapján ítélnek meg valakit, hogy milyen ember, milyen sportoló, mennyire jó szakember és nem az alapján, hogy a felmenői mely politikai elithez tartoznak. Én már nagyon várom!

Gáspárnak pedig sok erőt kívánok a jövőben: Legyél büszke magadra, a családodra és ne engedd, hogy elvegyék az álmaid!!!

Kedves Anita, kedves Gáspár! Mi is csak bátorítani szeretnétek benneteket: küzdjetek az álmaitokért, még ilyen nyomorúságos körülmények között is, mint a tiétek, és gondoljatok arra, hogy történhetne mindez egy borsodi zsákfaluban is.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
K43edves Anita, sajnos te is sokszor hivatkoztál nevelő apádra, amit bizony nem kellett volna! A saját édes gyerekei soha nem tették ezt, hogy az apjukra hivatkoztak volna, mi több nagyon elegánsan a háttérben maradtak és tették a dolgukat! Ez a különbség! Ja és a Gyurcsány gyerekek sem éltek vissza azzal, hogy ki az apjuk, a Horn gyerekekről nem is beszélve, és ugyan ez elmondható Antal József gyerekeiről is ,
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csa-csa
Mikor hagyják már el a Medgyessy nevelt lánya "titulust" Tornóczki Anita neve mellől!!! Tudjuk!!!
Miért nem azzal foglalkoznak, mennyire szereti és védi az állatokat?!
Disznópofa
Szerintem igaza van Anitának. Nem tehet egyik sem arról, hogy odaszülettek, ahova...mennyi gazdag család van az országban, akik ugyanezt megtehetik, mégsem piszkálják őket senki...az, hogy Orbánt nem szeretik, egy dolog, én sem szeretem, de a gyereke nekem nem ártott , nincs miért bántani...kiment a VB döntőre és VIP páholyból nézte...ÉS?
m.macskosz
"Az senkit nem érdekelt, hogy akkor már volt néhány komoly sporteredményem, három diplomám és négy nyelvet beszéltem, ..." ami valószínűleg nem lett volna, ha nem
Medgyessy Péter a kedves mostohaapád, hanem Kovács János munkanélküli bányász.
Senki nem sajnálja tőletek a hírességgel együtt járó előnyöket, de ti meg fogadjátok el az ezzel járó hátrányokat!
m.macskosz
Ez a téma már rég nem lett volna téma, ha Orbán Gáspár nem hisztizik.
Két nap múlva a lőtéri kutyát sem érdekelte volna.
Mobil123
"..és gondoljatok arra, hogy történhetne mindez egy borsodi zsákfaluban is." - Igaz és lehet gondolkodni Anita és Gáspár és a többi. A VIP páholyba nem az országok famíliája lett meghívva.
Senki nem szól egy büdös szót sem ha valahol másutt ül , na de a VIP páholyban semmi keresnivalója nem volt. Az oda meghívottaknak is van gyermeke és senki nem vitte oda csak a sötét vezír!!
leszúrt rittberger
Beckham vidáman pózolt a gyerekeivel, meg mindenki más is, külföldön politikusok nem takargatják a porontyaikat, hanem megértetik velük, hogy ez ezzel jár. Ha valaki ismert, arra kíváncsiak az emberek.

Ha ettől most feladta az álmait, akkor nyilván nem is volt olyan erős az az álom...

Más:

A srác hisztije kísértetiesen hasonlít az apjára. Viktort is folyton elnyomták, eltaposták fiatal korában meg az egyetemen, abból gyűlt a frusztrációja, azóta próbálja betegesen bizonygatni, hogy csak ő mentheti meg az országot. Félő, hogy Gáspár is ilyen lesz, most felfújta magát, elbujdokol, aztán 10 év múlva visszatér és akkora idegroncs, mindenkivel hadban álló diktátor lesz belőle hogy a fal adja a másikat.
soljanka
"Remélem megérjük, hogy egyszer ott fog tartani ez az ország, hogy az alapján ítélnek meg valakit, hogy milyen ember, milyen sportoló, mennyire jó szakember és nem az alapján, hogy a felmenői mely politikai elithez tartoznak. Én már nagyon várom!"

Hát kedves Anita, sokan várjuk ezt már régóta...
Yoda69
A nevelt lany alaposan felreerti a helyzetet. Nem azon akadt ki a magyar media, hogy orbangaspar kiment a VB dontore. Azt csak megirtak, mint ahogy azt is megirjak amikor Maris nenit eluti a 20-as busz. Hirerteku a dolog, a sajto pedig a hirekbol (is) el.
A problema akkor keletkezett, amikor gazsi kiakadt azon hogy ot kozszereplonek tekintik, holott azza valt amikor beult a VIP paholyba, es egy iszanyitason bunko stilusu levelet irt 444-ek, amier aztan alaposan kioktattak.
Ezt aztan tetezte a szerencsetlen kolok azzal hogy bosszubol nyugdijba ment, ami ujra rohog a fel internet.
Szoval kedves nevelt lany, mielott leirsz irna valami nagy eszetlenseget, tajekozodj a helyzetrol, ha lehet ne csak az M1, M2-bol.
Mobil123
Na !! Most nyertek a vízilabdás lányok és ez a lényeg, na meg a vízilabdás fiúk hatalmas esti játéka nem ez a szerencsétlen . Csak ne hogy vízilabdázni akarjon!!
Kamcsatka
"...soha nem a teljesítményemet nézték, sosem lehettem sem jó, sem szép, sem okos, mert mindent biztos elintéztek nekem."
Szerintem szép azért lehettél Anita, ezt azért nyugodtan ki merem jelenteni.
Ha vettem volna a fáradtságot hogy kövessem életpályádat, akkor én már akkor is értkeltem volna tudásodat, mégis csak sokat kellett tanulni érte.
További jó hisztizést kívánok!
szandokan
@Mobil123: Jól mondod, hajrá magyarok! Ráadásul az utasszállító lelövése az igazi probléma, nem Orbán Gáspár. Mondjuk ezen lehet csámcsogni, ráér a sok ember egész nap erre...
Mobil123
@szandokan: Ha nem nyafogott volna akkor már a kutya sem foglalkozna vele ,de mindig valamit muszáj valakinek nyögnie mint most Anita nagyságnak.
Bizony a repülő nagy baj és szomorú , gyalázatos tett volt!!!
A magyar vízilabdás fiúk előtt meg le a kalappal. Igaz most SP dumál amit qrvára nem kellett volna.
nemkati
Orbán Gáspárt is megítélhetnénk a saját teljesítménye alapján, csak már látnánk azt a hatalmas teljesítményt!

Ez van, a hírességek sokkal keményebben kell bizonyítsanak, ugyanis egészen addig azt feltételezzük róluk, hogy az ismertségük a családjuknak köszönhető.

"Tényleg az a probléma, hogy egy "gyerek", aki minimum tizenöt éve futballozik kimegy az édesapjával a VB döntőre?!? ...hogy a VIP páholyba? Igen, mert történetesen az édesapja Magyarország Miniszterelnöke és neki ott a helye. "

Tényleg, de nem ez, ez IS probléma. Melyik VIP meghívott vitte magával a pereputtyát a VIP páholyba? Látni ott utánfutókat, Orbán Gáspár kivételével? Merkel, Putyin, és a többiek vagy nem vittek magukkal csatolmányokat, vagy azok magánpénzen nem a VIP páholyban ülnek. Vajon a VIP listának a végén szereplő 0rbán milyen kapcsolatai révén vihetett a páholyba magán kívül mást? Vagy csak úgy, mert mint egy tank bevitte akit akart?

Tornóczki meg vagy elfelejtette ("Legyél büszke magadra, a családodra"), hogy ki, kinek a parancsára amortizálta le nevelőapját 2002-től, vagy eleve a nevelőapja ellen szurkolt. Remek! Örülnünk kellene, hogy Medgyessy nevelt lánya az 0rbán családot büszkeségre éremesnek tartja?
szandokan
@Mobil123: Ha belekötnek valakibe, akkor két lehetőség van: szóvá teszi, vagy nem foglalkozik vele. Előbbi esetben ez várható, utóbbi esetben pedig talán elfelejti mindenki. Vérmérséklettől, tapasztalatlanságtól függ, ki melyiket választja.
picike
hm ha ténleg nem ő a miniszter csak gyermek na de ne piszkodkodjatok már volt nektek is édesapátok és mellé is ültettek nemde !! a gyermeknek a szülő mellett a helye mindenkor mindenhol
nemkati
@picike: Igen, igazad van. És ez a történet is bizonyítja, hogy az a magyar állampolgár, aki közszereplők közé keveredik, megeszik a disznók. Vagy ilyesmi.
Yoda69
@szandokan: Az utasszallitors van masik topik.
Nem kell keverni a szezont a fazonnal.
human
Azért a mérgelődőket is meg lehet érteni. Adott egy Orbán, aki a közpénzt eszement stadionépítésbe öli, mikor egy tucat más területre kellene. A fia pont annak az alapítványnak diákja, ami több szálon köthető Orbánhoz, Mészároshoz és a közpénzek lenyúlásához. Sajnos a célkeresztbe az apa tolta fiát. Én sem értek egyet azzal, hogy valakit ok nélkül, csak mert az apja politikus meghurcoljanak. De ha apja miatt jogtalan előnyöket szerez (Ráhel ezen már túl van) akkor bizony én is azt mondom, hogy van miért mérgelődni.
picike
Máskülönben én is mint szülő mindig a legeslegjobb falatokat adtam a gyermekemnek ennyi a jó szülőről és aki igy cselekszik jól teszi jó szülő ő
Yoda69
Arra azert kivancsi lennek hogy a nevelt lany, hogy szerzett 24 eves koraig 3 diplomat?
Egy egyetemi diploma megszerzese min. 5 ev, egy foiskolai 3 vagy 4 ev.
Rendkivuli IQ-ja lehet vagy gyorstalpalon csinalta mint dojcstamas.
picike
a gyerekeket felejsétek el a szidásban!!
szandokan
@Horizont: Valóban, én is elgondolkodtam azon, hogy nem volt helyes, mert ott a meghívottak ültek, valahol ezt le is írtam. Viszont abba is belegondoltam, hogy hová kellett volna ülnie a saját fiának? Egyébként ha a firkászok nem dobják fel a témát, akkor sem lett volna semmi az egészból.
human
@picike: (19:41) De gondolom, mikor kedvencét, az almás lepényt sütöttétek, ahhoz az almát nem a szomszéd fájáról loptátok.
szandokan
@Yoda69: Ez igaz, az egy másik topic. Viszont mások gyerekeit folyamatosan bántani akkor sem helyénvaló. Azt hiszed, az enyémek nem kaptak már olyanoktól, akiket csak az irigység vezérelt ? Ha te jól élsz kint, és vannak gyerekeid, nem hinném, hogy hagynád azt, hogy bántsák őket.
coyote3
Ez a kislány csak pont a lényeget hagyta ki a történetből. NEM a "bulvárhiénák" ültek a abban a VIP páholyban, ahol nincs keresnivalója hozzátartozónak. És még valami Anita kedves! Ha nem ül oda, ahova, akkor nem "törik össze" az álmait. És ha már álmoknál tartunk. Milyen álmok? :))))))
Yoda69
@szandokan: Mar megint keversz. Te es a gyermekeid maganszemely vagy, orban es a VIP paholyba ultetett fia kozszereplo.
Ha en kozszereplo lennek szo nelkul turnem a kritikat. De nem vagyok, es nem is akarok az lenni. Viszont ha valaki az, foleg ha politikus akkor tobbszorosen turnie kell, mert az adofizetoktol kapja a fizeteset.
nemkati
@szandokan: A gyerekeit minden szerető szülő védi. És a szülő, ha igazán szereti a gyerekét, minden lehetőségét, befolyását beveti, hogy a gyereket különleges előnyökhöz juttassa. Illetve, mégse minden szülő. Van, amelyik abban segíti a gyereket, hogy saját erejéből jusson valamire. Ő nem kell semmitől tartson, semmi miatt szégyenkezzen. Az előző, az tarthat. Meg a szerencsétlen gyerek is. Hogy mások szóvá teszik: jogtalan előnyökhöz jutott.

Mellesleg egy 24 éves "fodbalista" már nem annyira gyerek. El tudja dönteni, él-e a jogtalan előnnyel, és vállalja-e annak következményyeit.
szandokan
@nemkati: Persze, biztosan igazad van. Ha a szülő olyan helyzetben van, hogy vehet a gyerekének házat, autót, az biztosan egy borzasztó szülő, és a gyerek is megérdemli, hogy bántsák...Sokféleképpen lehet egy gyereket elindítani a nagybetűs életbe, és attól, hogy mindent megadsz neki, még lehet nagyon jó ember.
szandokan
@Yoda69: Igazad van. A munkavállalók pedig a főnöktől kapják a fizetésüket, ezért tűrjék is el, ha cseszegetik őket...
nemkati
@szandokan: Valamit nagyon nem értesz. Vehetsz a gyereknek akár 50 házat, az még mindig nem a gyerek érdeme. A gyerek is csak rád lehet büszke, hogy vettél neki 50 házat, nem saját magára, hogy vettek neki 50 házat.
JAJMÁR
@nemkati: 20:11 Kimondtad a lényeget! Orbán Gáspár már nem gyerek. Semmi baj nem lett volna, ha nem az édesapja mellett foglal helyet, hanem egy-két sorral lejjebb. Vagy, beül a "magyarok" közé, pl. Szandokanékhoz.
A fő probléma viszont a nyílt levele a sajtó felé. Nem kellett volna megírnia, nem is értem mit gondolt, milyen hatása lesz?
No, de minden csoda 3 napig tart, és már rég vége lenne, ha közben nem vonul vissza...
Most meg ez az együttérző leányzó...

Olyan dejavu érzésem van... mintha már lett volna valami hasonló, vagy rosszul emlékszem? Mintha már a főemberek csemetéi kiálltak volna egymás mellett.. évekkel ezelőtt.
szandokan
@nemkati: Majd meglátjuk. Mindenesetre a saját munkájára attól még lehet majd büszke.
nemkati
@szandokan: Ne aggódj, amint okot ad rá, elismerem a teljesítményét, és megdícsérem. Most nincs miért.
kukac50
Érdekes lenne ha egy MSZP-s csemete összejönne a Fideszessel.
szandokan
@nemkati: Én a saját gyerekemre céloztam, aki szívsebész lesz...:-))
JAJMÁR
@JAJMÁR: 20:36 A Gyurcsány védte meg Orbán lányát, egy éve! Megtaláltam.
Az Orbán gyerekek úgy látszik védelmet élveznek :)
nemkati
@JAJMÁR: Még nem fogta fel, hogy annak a magyar állampolgárnak is, aki közszereplő gyereke, többet kell eltűrnie, mint annak a magyar állampolgárnak, aki egy jelentéktelen kisember gyereke. Ha misszionáriusnak megy, és elfocizgat Ugandában, a kutyát nem fogja érdekelni.
nemkati
@szandokan: Na, azzal csak óvatosan! A gyerekek nem nagyon szeretik, ha a szüleik kijelölik nekik az utat. Akkor legyen szívsebész, ha ő akarja.
szandokan
@nemkati: Te komolyan azt gondolod, hogy én küldtem erre a pályára? Az én álmom az, hogy az ötből legalább egy vigye tovább azt, amit én csinálok. Persze, ez csak egy álom, a többi a gyerekeken múlik úgyis.
nemkati
@szandokan: Ja, elsőre azt hittem. Amilyennek elképzeltelek. :P
JAJMÁR
@szandokan: 20:52 Az komoly. Gratulálok a gyerekhez :) Remélem nem megy el az országból! (Nagy szükség van szívsebészekre!)
csip-csop
@picike: a gyerekeket nem szidjuk, csak tudnod kell, hogy abban az idoben a fogadottlànynak is biztos megèrte, hogy mindig mindenben az elso lett, vagy is, tettèk, mièrt most pofàzza ki a dolgokat? nemszègyelimagàt? pedig màr egy felnot kolyoknek gondolom, csak mèg ugylàtom, hogy nemjott meg az esze, csak magassàgra not meg.Gondolom, hogy a fogadott leànykànak van jò àllàsa, ès szèpen megvan fizetve, de ha nem akkor majd viki intèzkedik, ugyan is megvèdte a fiàt.
whatthefuck
Egyem azt a szép lelkedet Anita. Hogy ilyen szép lettél azt bizony elintézték neked, a szüleid és a genetika.
Vadlaci
Anita! Ez a lövés mellé ment. Gazsi 24 éves, eddig mit tett a magyar foci felemelkedéséért?
Ebben a korban már többszörös válogatottnak és ott is húzóembernek kellene lennie, hogy egyáltalán megemlíthető legyen,mint focista. Talán Felcsúton szertárosként...
szandokan
@nemkati: Te csak ne képzelj rólam el semmit. Az a helyzet, hogy fogalmad sincs, milyen vagyok.
szandokan
@Horizont: Ismerek olyan elbaccott szülőket, akiknek professzor lett végül a gyerekük. Egyébként igazad van, nem szabad átesni a ló túlsó oldalára sem, mindig van egy arany középút.
csikknorisz
Szerintem fogjanak össze, és alapítsák meg a Miniszterelnökök Gyermekei Jogsegélyező Szervezetet. Persze norvég pénzből, ha a CÖF, és maga Lázár Úr is jóváhagyja.
kkalman
Ha a Gazsi nem hisztizik, Anitának nem kell megvédeni.
Nem mellesleg, a mai híradóban (RTL) volt szó arról, hogy Ugandában már hónapokkal ezelőtt tudtak arról, hogy az Orbán gyerek visszavonul a focitól. Akkor mikor, és ki törte össze az álmait?
karma1
@szandokan: Dragam, a gazsi MAGATOL dobta be a temat, eloszor azzal, hogy odault apuci melle, masodszor pedig kirohant a sajto ellen. En ugy gondolom, hogy a gazsigyereknek volt egy lehetosege a VIP kiserok kozott helyet foglalni, akik szinten nagyon fontos emberek, mert a VIP-et kiserik. Oszinten, ki masnak a kolket lattad a VIP-paholyban? Vagy kinek a ferjet, feleseget? Meg Putyin se hozta magaval a paholyba az ujonnan beszerzett modell feleseget, akivel pedig nyugodtan villoghatna. Meg bele is szorult ennyi intelligencia. Tegnap, 19.58-ra...
karma1
@szandokan: 20.16-ra: Igen, adjon meg mindent a szulo, amire kepes. Adjon neki hazat, lakast, penzt, de mindenekelott szeretetet es JO NEVELEST! Ha ez utobbit megadja neki, akkor az a toketlen 24 eves aprojoszag mar magatol is tudna, hogy apuka most dolgozik a nemzet imazsan, az orszagunkat kepviseli egy nagyon szinvonalas nemzetkozi bajnoksagon, ahova ot (muszajbol) meghivtak (valoszinu mert unios orszag vagyunk), tehat ha apuka dolgozik, akkor a gyerekek, feleseg nagybacsi-nagyneni szepen otthonrol vagy a szomszed paholybol figyeli, hogy apuka mint tevekenykedik, sok mas VIP szemellyel egyutt.

Gondoltal-e arra, hogy mi volt kozben Merkel asszony agyaban? Vagy eppen Putyineban? Mit gondolnak rolunk? Ennyire potyaleso a magyar? Es meg is valaszolja maganak rogvest: Igen, ENNYIRE potyaleso, szimpla, niemand luzer... Igy is fogjuk kezelni a jovoben... Mert nekem ez is megfordult volna a fejemben...

Viszont annak orulok, hogy Te kepes voltal anyagilagl mindent megadni a gyerekeidnek. Mondd, mint magyar allampolgar, ugy is, mint aki kijutott a VB-re, Te vagy a fiad miert nem akart a VIP paholyba ulni? Te legalabb nem kozmunkabert adsz az alkalmazottaidnak (gondolom), Neked tobb jogod lett volna ott ulni... Csak azert, mert gazsika az orbanpapa kolke? Ez mar egy elojog valamire?
karma1
@szandokan: Mar mondtam szazszor, hogy Te is, meg a fiad is legyen buszke a teljesitmenyere! Ez mar "VALAMI" teljesitmeny! HOgy hasonlithatod ossze (egy lapon sem emlitheted!) a sajat fiadat egy olyannal, akinek a papa csinalt egy focicsapatot, egy fociakademiat, aki soha eleteben nem rugott egyetlen golt sem, 12 percig volt cserejatekos, es most "visszavonul"? Ugyan mi a losz@rtol? A sporttol? amiben sosem tett le egy eredmenyt sem az asztalra?

Ugye, most mar megerted, hogy nem RAD, hanem ERTED (is) vagyok merges, meg azert a nagyon sok tehetseges gyerekert, akiknek eselyuk sincs sem a VIP paholyba, sem a lelatora, de meg csak egy hazai koz-esemenyre sem eljutni, mert nincs penz a belepore...
karma1
Most legyek do"g, es kerdezzem meg, hogy Anitacska 3 diplomajaval minden rendben van-e? Bareg nem viseli a doktori cimet, mint pajabacsi, de kivancsi vagyok, hogy a kiemelkedo sportteljesitmenyek szerzese kozben mikor ert ra 4 nyelvet es 3 diplomat magaba szivnia? Na, csak ugy... En most az RTL helyeben ezt is elkezdenem nyomozgatni,...Lehet, hogy kiderulne, Medgyesi -fele eros hatszellel jutott ezekhez a papirokhoz...
karma1
"Bar meg nem viseli..." Bocs az elirasert
Yoda69
@szandokan: tegnap, 20:17
Ilyet en nem mondtam. Ez csakis a te mentalitasod lehet.
mariaberta
Na itt legalább működik a szimpátia.
Két fontos ember gyermeke , megvédi az egyik a másikat, mert bár a szülők nem egészen egy oldalon állnak, azért a kaszt, az kaszt.
evacica
K43edves Anita, sajnos te is sokszor hivatkoztál nevelő apádra, amit bizony nem kellett volna! A saját édes gyerekei soha nem tették ezt, hogy az apjukra hivatkoztak volna, mi több nagyon elegánsan a háttérben maradtak és tették a dolgukat! Ez a különbség! Ja és a Gyurcsány gyerekek sem éltek vissza azzal, hogy ki az apjuk, a Horn gyerekekről nem is beszélve, és ugyan ez elmondható Antal József gyerekeiről is ,
Mobil123
@szandokan: Már megint belekevered a gazdag ember mivoltodat egy olyan témába amihez semmi köze . Itt csupán arról van szó hogy mi a fenét keresett ott a Gáspár a VIP páholyban és hogy ezt a Mi szóvá tettük most megvan sértődve a fan világ.
Ráadásul ahogy az előttem szólók már leírták egy 24 éves fiatal ember már nem gyerek hanem magáról gondoskodni tudó ember akinek csak mellesleg miniszterelnök az apja. Ergo lehetne ha nem is neki de az szüleinek annyi esze , és tapasztalata hogy ha már oda ette a fene a páholyba ahol semmi keresnivalója nem volt hogy ezek után kussba van és nem az újságokat és másokat tesz felelőssé a kritikákért . Igen is jogunk van kritikusan reagálni ha már odaült apuka mellé akár tetszik akár nem.
nemkati
@evacica: Nem volt méh olyan kormányfő Magyarországon, amelyik ennyire előtérbe tolta volna a családját. Nyilván sokan vevők erre, merthogy azt mutatja, hogy "ő is csak egy ember, mint mi". Csak éppen különb egy kicsit nálunk. Mert nem csak szeretetben ünnepli családi körben a húsvétot, karácsonyt. Néha a pápához is ellátogat népes családjával, szarvast főz a hatalmas kertjében, hetedhétországra szóló lakodalmat csap a lányának, az ott ellopott mobiljáért hadsereget mozgósít, VIP páholyban villog a fiával. A rózsaszín kanapéról már nem is beszélve. :)
Jankó123
Mit tanul egy gyerek egy olyan szülőtől, aki zsebreb@szott kézzel pózol Merkel, Barroso stb. társaságában!?
Az iskolai végzettség csak tanulttá tesz, nem intelligenssé!
:-(((
csip-csop
@szandokan: sajnos nincs tervezve mèg egyenlore, hogy elmenjen, de majd az ha eljon az idelye, hogy az apjàt szàmonkèrik mindenrol, akkor talàn megy eziliòba, (Grazba)
csip-csop
@karma1: ès ha tehetsègesek is lenneènek ezek a gyerekek, akkor sincs lehetosèguk versenyezni, focizni, mert ahogy szoktàk mondani, (pènz beszèl, kutya ugat)
csip-csop
@karma1: ez a sok okoskodàs amit elvègzett a kis tini, ma mi a foglalkozàsa? te tudod? adjàl felvilàgositàst.
karma1
@csip-csop: Szia Kedves, sajnos, nem tudom, de ha o mondja, hogy milyen komoly sporteredmenyei vannak, meg 3 diplomaja, meg 4 nyelven beszel, akkor elhiszem neki, hogy mar csinalt valamit az eletben, de hogy MOST mit csinal, arrol fogalmam sincs...

Valamelyik masik blogtarsunk biztos meg tudja mondani, Ok sokkal okosabbak nalam...

De ha engem kerdezel, akkor en csak annyit tudok Neked mondani, hogy nekem rendkivul gyanus ez az oriasi "mult", mert 3 diploma megszerzesehez EGYENKENT kell minimum legalabb 5 ev, tehat mar minimum 33 evesnek kene lennie...:-))
csip-csop
@karma1: teljesen igazad van! egyettèrtek veled. Van valami vajas mogotte, hogy ennyi idos lètire ilyen sok diplomàval rendelkezik. Lehet, hogy ez a tini abba a kategoriàba tartozik, aki 1 èvalatt elvègzett egyszerre 2 osztàlyt? sose tudni, hogy milyen talentel rendelkezik.
nemkati
@karma1: Na segítek kicsit. Itt van a cikkben: "Én 24 voltam, amikor a Mostohapapám Magyarország Miniszterelnöke lett ... akkor már volt néhány komoly sporteredményem, három diplomám és négy nyelvet beszéltem".
Ez ugye 2002-ben volt, 12 éve, tehát most 36. Modell és valamelyik tévében műsorvezető. Vagy az volt, nem tudom. És Bochkor Gáborral pl. így néz ki:
m.blog.hu/va/vastagbor/image/2009/06/2.jpg

A Mostohapapámat Miniszterelnököt saját ötlettől vezérelve írta nagybetűvel.
Jankó123
@karma1:
@csip-csop: Csak ennyit találtam nektek.
starity.hu/sztarok/tornoczky-anita/eletrajz/

"Tornóczky Anita magyar modell és műsorvezető. 1979. augusztus 5-én született Budapesten, Magyarországon. Nevelőapja a magyar politikus Medgyessy Péter, aki mára már közgazdász. Anita az ő segítségével tudta beindítani műsorvezető karrierjét, így lett a Névshowr házigazdája. Emellett a T-Akta és az MTV Roadshow műsorokat vezette, valamint többszörös vendége volt a TV2-n futó Mokka, majd egy ideig Koffeinmentes Mokka műsoroknak. Az utóbbinak modellkedett is 2007 és 2008 között. Lelkes állatmentő, mostanában már csak ezzel hangos vele a sajtó, a Veresegyházi Medveparkban szívesen segédkezik szabadidejében."

Az iskolai végzettségéről semmi hír!
coni
Nem a Gazsi hibája, ő csak azt teszi amit a Kétharmados diktál.
szandokan
@karma1: @csip-csop: @Mobil123: Részemről Orbán Gáspár téma lezárva...
csip-csop
@Jankó123: koszonom a felvilàgositàst, akkor igazam volt valami vajas munka volt mogotte, mert az apu inditotta el a TV-ben dolgozni, de kulonben sose làttam ès nem hallottamròla. Azèrt apu ha fogadott lànya akkor is kellett az osszekottetès màr abban a zidoben is. Ugy hogy legyen kuss ennek a top modelnek.
Mobil123
@szandokan: Na én is csak ennyit foglalkoztam vele és elég is volt!
Bástya Elvtárs
Szegény! Összetörték az álmait! Ajajaj! Na de hogy a 2 komcsi ivadék így összetart?!
karma1
@nemkati: @Jankó123: Nagyon aranyosak vagytok mind a ketten, most mar nem halok meg hulyen! A holgy csinos, de a sulit valoban sikeresen eltitkolja, vagy eppenseggel nem vegezte tul jo eredmennyel, tehat nem beszel rola?

Koszonet erte meg egyszer!...-))))
Desischado
Majd ha ráérek, sajnálom ezt a két megélhetési herét. Jobb lett volna, ha anitácska csendben marad!
charleybaja
Nem szégyenli magát ! Apjával együtt ellopták a Balaton egy részét ! A szántódi kempingnél épült nyaralójukat úgy kerítették le, hogy a kerítést a Balatonig levitték ! Törvénytelenség volt ! Buldózert nekik !
evacica
@nemkati: Nem tudom, hogy mitől is lennénk különbek A TÖBBI EMBERTŐL, Talán szerencsésebbek, de én biztos nem szeretnék ebbe A CSALÁDBA TARTOZNI! Az én szüleimet és felmenőimet legalább nem szidják azért, hogy mennyi kárt tettek ennek az országnak, és nekem sem kell szégyenkeznem miattuk!
Levendula
@evacica: Azt hiszed, hogy ezeket érdekli, hogy hányan szidják a szüleiket? Tesznek rá!
Ezeknek mindenük megvan! Ezeket nem kényszeríti a Munkaügyi Központ mondvacsinált település karbantartó tanfolyamra, ahol hajléktalanokkal kell egy padba ülnie érettségizett, sőt diplomás fiataloknak.
Ezek ilyenkor összetartanak, hiába baloldali meg jobboldali a szülő. A pénz beszél, én meg ugathatok itt...
Róka Rudi
A Gazsi tényleg a magyar foci záloga, hiszen évek alatt összesen 12 percet játszott az NB I -ben! Micsoda tehetség, micsoda karrier!
Nil
Nem törtek össze semmit-Gáspár csak szót fogadott apucinak és bár botlába volt - focizott - ez nagyon sokba került a népnek. Ennyi történt- hogy Gáspár valójában mer-e álmodozni az kérdés - szerintem nem
tivoli
@Róka Rudi: ma, 18:00
Éppen ideje, hogy visszavonuljon.
lajospapa
Az Orbán apuci is fiatalkorában vacillált, hogy focista legyen vagy politikus. Elmondhatjuk, hogy a magyar focinak a maga 40 körüli világranglistás helyével szerencséje van. A magyar politikára Orbán 25 éve komoly befolyással van. Mondhatni, az utóbbi 10 évben meghatározója. Ki mit saccol, Magyarország ebből a szempontból hányadik a világranglistán?
Vigyázat világ! Gáspár visszavonult a focitól!
volvós
@nemkati: Köszi a képet, igy már sejtem, mi a " foglalkozása "!
volvós
@nemkati: 2...Ehhez nem kell 3 diploma ,de a 4 "nyelv " az nagyon fontos !!!
nemkati
@volvós: Ehhez a 4 nyelv is sok. Elég kettő, sőt, mindkettőjüknek elég egy-egy. :D

Én ugyan így nem nyalakodnék a Bochkorral, de ha mégis, a szememet azért kinyitnám, hogy lássam, milyen nyelvet nyalok meg.
volvós
@nemkati: izlések és pofonok... hát én is megnézném, ahogy a bocskort ismerem, percellek elötte lehet hogy valahol máshol ( más celebnél ) járt a nyelve...pfujjjjj
nemkati
@volvós: Jájj, jó, hogy még nem ebédeltem. :)
Mobil123
@lajospapa: De azért csak jobban jártunk volna ha a focit válassza . A magyar foci legfeljebb az 50. helyen lenne ma , és Mi meg nem lennék ekkor sz@rban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.