Kövér László, a magyar Országgyűlés elnöke szerint, az Ön döntéseit, tudatformáló háttérhatalmak irányítják!

Miután grandiózus képekkel bevezette a Fejér Megyei Hírlap szombati számában adott interjúját Kövér László, tűéles képet rajzolt a jelenlegi magyar társadalom állapotáról. "Viharos gyorsasággal öregszik, ráadásul a fejlettebb, jobban fizető államok elszívják a magasan képzett munkaerőt" – mondta. A házelnök úgy vélte: ha a nemzetek azt a pénzt, időt, energiát, amelyet az elmúlt években feleslegesen elpazaroltak, csak kis részben is gazdaságfejlesztésre, a halmozottan hátrányos helyzetűek képzésére fordították volna, akkor csökkenteni lehetett volna a fejlettségi mutatók közötti különbségeket" – vázolta a valóságot az Országgyűlés elnöke.

Kövér szerint a fő kérdés, hogy kik hozzák meg az emberek mindennapjaira alapvetően ható döntéseket: "Az államok vezetői, akik valamiféle felhatalmazást kapnak a saját választóiktól, vagy azok az arctalan, névtelen, homályba burkolózó, de hús-vér emberek által irányított gazdasági vagy tudatformáló háttérhatalmak, amelyek viszont nem viselnek felelősséget." 

Kövér az ukrán válsággal kapcsolatban is kifejtette a véleményét, valamint kritizálta az Európai Uniót: "Az ukrán válság is világosan megmutatta, hogy az európai döntéshozóknak alig van beleszólásuk a folyamatokba, miközben a tengerentúlról diktálják a szabályokat és a tempót. Ezért is fontos az erős nemzetállamok közössége, hiszen a nemzetállamok léte egyenlő a demokráciával" – mondta. Kövér László úgy vélte: az elmúlt négy évben a regnáló jobbközép kormány ellen indított politikai támadásokat azért kellett és kell komolyan venni, mert "az Európai Unión belül egyfajta lopakodó hatáskörbővítés zajlik. Kialakul a politikai erőviszonyokra épülő szokásjogrendszer, amelynek viszont a közepes és kis államok mindig a vesztesei lesznek. Csak az egymásrautaltság felismerése és az összefogás vezethet eredményre, ezért is érdemes kiemelni a Visegrádi Négyek gyakorlatias együttműködését, amely eddig is sok sikert hozott" – fogalmazott.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Eddig is sejtettem, hogy valami gond lehet a konyhában, mert egyre többször megdézsmálódás áldozatává válik a csokoládé a bal felső polcon. Eddig azt hittem, hogy a lányom lehet az elkövető, de Kövér László felvilágosításának köszönhetően már tudom, hogy egy láthatatlan háttérhatalom lesz itt a gond.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Remélem van a Parlamentben is elsősegély.
karma1
Csak ujraeleszto fibrillator... Sajnos az az agyra nincs semmilyen hatassal...:o(((
pbalage
Eddig is sejtettem, hogy valami gond lehet a konyhában, mert egyre többször megdézsmálódás áldozatává válik a csokoládé a bal felső polcon. Eddig azt hittem, hogy a lányom lehet az elkövető, de Kövér László felvilágosításának köszönhetően már tudom, hogy egy láthatatlan háttérhatalom lesz itt a gond.
m.macskosz
Nem olvasom el a cikket, mert félek, hogy én is elkapom köteleskövér agybaját.
Mondtam, ugye, hogy ezek egymást ferőzik hülyeséggel: cöfösszéles, ufópataky, tömjénsemjén, meg még ez is... Hát miért kapnak ezek ingyenes luxus orvosi ellátást? Hát senki nem látja, hogy
tömeges egészségügyi alkalmatlanság esete forog fenn a fidesz-kdnp háza táján?!
karma1
@m.macskosz: Ez nem ebola, Kedvesem, hogy mindenkit megfertozzon, ezek mar gyarilag ilyenek...
m.macskosz
@karma1: Köszi, de láttam tegnap valamelyik híradóban, hogy az egyik afrikai országban a kormány kérte az állampolgárait, hogy kerüljék a kézfogást(!).
Akkor most biztos, hogy csak közvetlenül testnedvekkel fertőz az ebola?
Akkor most biztos, hogy kövér sorait olvasva nem szenvedek maradandó károsodást?
karma1
@m.macskosz: Az ebolarol senki sem tudja, hogy hogyan terjed, de az afrikai kormany nem jart el rosszul, egy esetleges ok kizarva!

Dragam, ha eddig nem karosodtal maradandoan, akkor ezutan mar nem fogsz...:o))
Szerintem mi mar immunisak vagyunk, mert kis adagokban mergeznek bennunket evek ota... Tudod, mint az oltas, ugy muxik ez is: kis adagokkal edzik az ellenallokepesseget...:o)))
joopapa
"Az államok vezetői, akik valamiféle felhatalmazást kapnak a saját választóiktól, vagy azok az arctalan, névtelen, homályba burkolózó, de hús-vér emberek által irányított gazdasági vagy tudatformáló háttérhatalmak, amelyek viszont nem viselnek felelősséget." Na ezek debil kövér elvtárs hazánkban összetartoznak mint borsó meg a héja!!
m.macskosz
@karma1: Rátapintottál, tényleg nem félek tőle, hogy megfertőz, csak kifogást kerestem, hogy ne kelljen mazochista módon olvasnom, mivel eteti megint a fanokat. :)
Senara
Kövér László, a magyar Országgyűlés elnöke szerint, az Ön döntéseit, tudatformáló háttérhatalmak irányítják!DDDD
Kettesbe kéz a kézben mehetnek Ausztriába kezelésre , mert sötétben bujkáló kapitalisták ,,,,energia cellával tudatosítanak .
lópicigáspár
@pbalage: Az oroszok már a spájzban vannak!! :-)
Pálinkafőző Rézüst
Kövér eftáss, önt tudatformáló háttérhatalmak irányítják. Ennyi.
almosd
Tökéletesen igaza van ,csak azt felejtette elmondani hogy ez önkritika volt ,vagy elhangzott ,csak sajtó hiba volt.
soljanka
@Pálinkafőző Rézüst: Kövért inkább tudatmódosítók hatására keletkezett hangok irányítják, ami nem is lenne baj, ha nekem nem úgy kéne ugrálnom, ahogy az ő hangjai akarják.
esdi
A tuti nála van. Egyszerűen fel sem tudtam fogni a 2/3 -os győzelmet. A tudatformáló /tudatos/ háttérhatalmak...
Fradigege
A szar is ízetlen, Laca?! Vizsgálódjál a komcsi múltadban és a faterod múltjában. Abból az összeesküvősdidből rakjad ki, álnemzeti pitypang. A zsidesz azért f.s és nem sz@r, mert a sz@rnak van tartása. Nemzeti langyoskák. A csiga egy gerincoszlop hozzátok képest.
nyanya001
"A házelnök úgy vélte: ha a nemzetek azt a pénzt, időt, energiát, amelyet az elmúlt években feleslegesen elpazaroltak, csak kis részben is gazdaságfejlesztésre, a halmozottan hátrányos helyzetűek képzésére fordították volna, akkor csökkenteni lehetett volna a fejlettségi mutatók közötti különbségeket" – vázolta a valóságot az Országgyűlés elnöke. "

Mondja ezt az, aki aktívan részt vett a 3 ezer milliárd lenyúlásába !
Mert ugye ha azt a gazdaság élénkítésére költöttétek volna el,
akkor nem lenne ekkora a baj !
coni
@karma1: isten ments hogy újjá élesszék!
mariaberta
Meg Orbán, meg Kövér,és a többi észlény csak sajnos velem már nem sokra mennek.
F_Viktor
Látom, érdemben ti sem tudtok hozzászólni ehhez a Köteles nyilatkozathoz :-)

Néha úgy érzem (ez is olyan eset), mintha egy elmegyógyintézetben játszódó reality showt néznék...
bretagne
És még Patakyra mondják, hogy elvitték az ufók. Akkor Kövérrel mi történt??? Mert igen furcsákat beszél én nem is értem, magyarázná meg valaki???
pbalage
@bretagne: Kövér volt a kalauz az ufójáraton. (remélem megfelelő magyarázattal szolgáltam)
bakegya
Most ez vagy nagyon félti azt amit eddig összehordott,vagy még nem ekég nekik és még nagyobb dobásra készíti elő a talajt-A KÉTHARMAD CSAKKK ERRE VOLT ELÉG!!!???-KEDVES KÖTELES-VICCTOR PÁROS?
bencemacska
@joopapa: Szerintem ez a mondat tökéletes éleslátásra utal:
a magyar politikát a választott vezetők hivatottak irányítani, de az ő kezüket (és elméjüket!) a hátuk mögött álló (a választási kampányt finanszírozó) oligarchák mozgatják!!!
pityuka
Köteles úr! Önt tudatmódosító szerek irányítják.
bencemacska
Míg KL ki nem mondta, nem is tudtam, hogy a Fidesz nem a maga ura, hanem azt teszi, amit a "tudatmódosítói" diktálnak nekik.
Most már csak azon kell gondolkodni : kik a tudatmódosítók, azaz az " előkelő idegenek", akik nem piszkítják be a kezüket a közvetlen beleszólással.
Január
Egy dologban igaza van Kövérnek, hogy nem azok irányítanak, akiket az országlakói megválasztanak. Ők csak végrehajtók.
Az unióban a rangsor szerint kb. 8.-9. egy ország kormánya. Azzal, hogy beléptünk az Eu-ba lemondtunk nemzeti függetlenségünk jó részéről, hiszen egy szervezet tagjai lettünk. A szervezet határozza meg tagjai életének szabályait. Pl. Miért van olyan sok egyéni inditványra készült jogszabály? Mert azt számunkra már meghozták az Eu-ban, s nekünk aszerint kell élni. Nem véletlenül tiltakoztak az angolok, hogy a törvényeiket az Eu. hozza.
Vivien Reding is megmondta, hogy az országok kormányainak annyi jogkört szánnak, mint egy önkormányzat vezetőinek. Igaz ezt előbb tagadta, majd elismerte.
Nem tisztem Kövért védeni, de a fent leírtakkal már néhányszor találkoztam itt-ott a neten.
soljanka
@F_Viktor: Ja, csak a reality az. hogy az ápoltak átvették az irányítást (:

Tisztára Kakukkfészek :)
Mobil123
"jobban fizető államok elszívják a magasan képzett munkaerőt"- Szerinted miért laca???
Nil
No ez is megbolondult.Közösen drogoznak? VAgy elitták az eszüket?
HA egy kormány semmibe veszi a népet és a nép nem akar polgárháborút,akkor aki teheti elmegy a jobb élet reményében, a megbecsülés reményében a szabadság reményében.
Aki marad az túlélő üzemmódra vált vagy dőzsöl mások kárára.
Az sajnos tény hogy az unio hozott egy csomó felesleges idióta törvényt, de ebben ovék is jól teljesítenek
libellle
@Pálinkafőző Rézüst: hihihihihi nagyon jó amit irtál.
Vasárnapiiskolás
Van akiben még lehet a tudatot formálni,benned!!gyökér esély sincs rá.Sötét vagy mint a Práter utca..
Törölt felhasználó
Bár csak a te bajszodba kapaszkodna már egy nagyf@szú életfogytos háttérhatalom
Tulipánfa
"nemzet(ek) azt a pénzt, időt, energiát, amelyet az elmúlt években feleslegesen elpazaroltak, csak kis részben is gazdaságfejlesztésre, a halmozottan hátrányos helyzetűek képzésére fordították volna, akkor csökkenteni lehetett volna a fejlettségi mutatók közötti különbségeket" Bizony, bizony.
Csak azt nem érti az ember, ha ezt ő is így gondolja, akkor miért nem állíttatja le a megbízója által vezetett esztelen pazarlást (stadionépítés, szoborállítások, közhivatalok költöztetése, stb.)
bretagne
@pbalage: Köszönöm, ez így már érthető!!!
radios45
@nyanya001: a 3000milliárdot ezek a naplopó törvénygyáros Fityiszes vezetőink nyúlták le, azután pedig ráfogták a Gyurcsányra, és társaira, meg azt üzenték a fiataloknak, ha nyögdíjat akartok, spórolnotok kell, és persze dolgozni 18éves koruktól, méghozzá egyre többet, kevesebb bérért.
Szerintük ez a demokrácia, ők döntenek mondanak meg mindent, mi meg alázatosan teljesítjük, tűrünk mindent amit ránk szórnak, xarnak..
mariaberta
@bretagne: A hülyeségre nincs magyarázat, az vagy van vagy nincs. Itt van!
herczeg0210
Előbb-utóbb meztelenül örjöngve fogunk rohangálni a Bazilika mellet. Vagy ők. Tudatmódosítás eredményeként.
szepwilly
@mariaberta: ha a hülyesegtöl nöni lehetne "okos lacank"az esö csatornabol inna a vizet!!!
lajospapa
Kövér úr tipikus példája annak, amit nagyanyám mindig emlegetett: ha az isten hivatalt adott , észt is adott. Csakhogy a hivatal egyszer lejár...
mariaberta
@lajospapa: Ebben az esetben az Isten elfelejtette az észosztást.
bretagne
@mariaberta: De nemcsak nála. Lassan már az összesnek ilyen "műsora" van.
DR Eric CARTMEN
"...Kövér modorával , a lapaj paraszt kinézetével, a világ legszalonképtelenebb parlamenti elnöke. egy sárgarézkampóval a kézében subában,egy birkanyájat legeltetve a Hortobágy legszebb idegen forgalmi látványossága lenne. A stílusa megjelenése erre teszi alkalmassá, de csak erre. Jelleme az arcáról leolvasható.Orbán azzá vált, ami, Kövér viszont eleve ilyennek született, komcsi család komcsi gyereke. Az az ország szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen alak házelnök lehet, de egyáltalán beteheti a lábát az ország házába..."
Cukkini
Az ember ismeri a múltját, de előre járja az útját, mert keresi a jövőt, a sorsát, hogy jobban épüljön az ország?
Boszi27
@F_Viktor: Én már az utóbbi időben semmit nem szoktam kommentálni, úgy látom, hogy a teljes Mo-i vezetésben komplett idióták ülnek. Olyan bődületes baromságokat tesznek és mondanak (ha egyáltalán megszólalnak az újságírói kérdésre), hogy arra nincs mit reagálni.A tudatlanságuk hatalmas arroganciával párosul.
F_Viktor
@Boszi27: Nekem úgy tűnik ezzel a sok eszement nyilatkozatokkal leplezik Orbán elmebetegségét.
Így viszont egy elmegyógyintézetre hajaz a kormány.
Boszi27
Lehet, hogy igazad van. Nekem mindig Pomádé király jut eszembe a stábról. Nagyon meglepődnének ezek, ha átmenetileg 120-as IQ-t (ennyi elég volna) adna nekik valaki, és így néznék vissza önmagukat. :))
vukkocska
Hát itt már csak orvosért lehet kiáltani. Meg kinyitni az OPNI-t.
Boszi27
@F_Viktor: Lehet, hogy igazad van. Nekem mindig Pomádé király jut eszembe a stábról. Nagyon meglepődnének ezek, ha átmenetileg 120-as IQ-t (ennyi elég volna) adna nekik valaki, és így néznék vissza önmagukat. :))
F_Viktor
@Boszi27: Nagyon találó Pomádé :-)) Balról bársony, jobbról selyem... :-)

Ilyen "jókívánságot" még nem hallottam, de nagyon kemény... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.