A Lánchíd utcában a napokkal korábban fugázatlanul, kötőanyag nélkül, rohamtempóban lerakott bazaltkockák kiemelésével folytatódik a Várkert Bazár felújítása – írja a Vs.hu.

Az eddig kétszer átadott Várkert Bazár úgy tűnik, a legtöbbször átadott hely lesz Magyarországon, de még így sem tökéletes. A lap munkatársai kimentek a helyszínre és azt látták, hogy a gyalogosforgalom elől le nem zárt részen ott vannak halomban a kockakövek, mellette pedig légkalapáccsal szedik fel az eddig lerakott darabokat.

Pénteken még félórával az átadási ünnepség előtt is dolgoztak, de már nem tudták befejezni. A beruházást felügyelő L. Simon László kormánybiztos a második avatóünnepségen, pénteken azt mondta, még két hétig dolgoznak a Lánchíd utcában, ezt követően a forgalomnak is átadják – olvasható a Vs.hu cikkében.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Hogy ez már mennyire szánalmas! Ilyen impotens kurmány a világon nincs ,ezek tényleg csak a lopáshoz értenek de ahhoz világszínvonalon! Minket irigyel a világ, mert ahogy ezek lopnak gátlástalanul és a népet szembe röhögve, nem lop sehol a világon senki! Átadják a Várkert Bazárt pedig nincs kész, majd újra átadják pedig még mindig nincs kész, és az l szájmon azt mondja két hét múlva lesz kész :-)))) Mint a cucilizmusban!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
joopapa
Hogy ez már mennyire szánalmas! Ilyen impotens kurmány a világon nincs ,ezek tényleg csak a lopáshoz értenek de ahhoz világszínvonalon! Minket irigyel a világ, mert ahogy ezek lopnak gátlástalanul és a népet szembe röhögve, nem lop sehol a világon senki! Átadják a Várkert Bazárt pedig nincs kész, majd újra átadják pedig még mindig nincs kész, és az l szájmon azt mondja két hét múlva lesz kész :-)))) Mint a cucilizmusban!
pbalage
Szerintem a Szíjjártó újra üzenje meg a Több tiszteletes részt a bazaltkockáknak, hátha akkor jobban teljesítenek.
Vasárnapiiskolás
Azért ilyen szar a munka,mert szar megrendelő!!!
pbalage
@nyanya001: az ékezetek azért elég szarul sikerültek, mert távolról úgy néz ki az egész, hogy az emléktáblát a "HALAS BUDAPESTIEK" állították.
nyanya001
@pbalage: Kicsit aprók az ékezetek, de mi ez ahhoz képest,
hogy folyamatos lesz a Várkert Bazár átadása !
A munka folyamatossága, a foglalkoztatás biztosítva van,
jól fog mutatni a foglalkoztatottsági statisztika is !
pbalage
@nyanya001: igazad van, valóban eltörpül az a monumentális alkotás amellett az aprócska tábla mellett, amit a budapesti halászok állítottak.
pbalage
@nyanya001: a biciklistáknak üzenjük, hogy utazzanak inkább a hármas metróval!
nemkati
Ez így sokkal cikibb, mintha egyáltalán nem adták volna át. Hogy ez miért jó ennek az ostoba bagázsnak, azt fel nem foghatom. De az látszik, hogy szokásukká kezd válni. Ahogy 0rbán is felavatott egy gázcsövet. De ez kell - ahogy a gépnarancs írta - az átadásokra kiéhezett választóknak.
volvós
@nyanya001: tarlospistike egész életében hazudott !!!
volvós
L.Simon ??? No comment !!! Nyál a köbön !!
evacica
Minden népnek olyan a vezetője amilyent érdemel!Magyarország tisztelet helyett Orbánt kap!
mekkelek
Érdekelne a kedves fidesz fanok véleménye, õk hogyan látják ezt? :)
pbalage
@mekkelek: szerintem úgy, hogy "jóvóna má' egy békemenet", vagy esetleg "lyobban tejesít", netán "vajon milyen íze lehet orbán sonkájának", továbbá "hajrá viktor", a legfontosabb pedig a "he? ember a holdon? és miért még csak most mondják?"
verőce21
Lehetetlen, teljesíthetetlen határidőket is vállalt erre az igényes, a Világörökség részét képező épületegyüttes felújítására a kormány.
(Pedig még kegyeibe is fogadta az építőket télen-nyáron az időjárás.)
Rózsika Hatházi
Jó munkához idő kell. Az elcseszetthez, meg még több. Választás előtti látszatmunka. Mint nálunk, Őrmezőn. Parkolóhelyeket festettek, de nem ám úgy, hogy kijelölték az autók helyét, hanem szaggatott vonalakat pingáltak. Le lettek festve tisztességesen a repedésekből előbújó fűcsomók, az aszfalthibák, minden.Ráadásul a járda mellett kijelölt helyeknél, a szakikat cserbenhagyta a nikkelezett szemmértékük, vagy azt hitték Indiában vannak, mert olyan keskenyre sikeredett, hogy egy riksa elférne, de egy autó nem. A most megjelenő Újbudában olvastam az opusról szóló ömlengést. Meg az utasítást, hogy ezentúl a kijelölt helyen belül kell parkolni. De, könyörgöm! Ha egyszer nem fér oda az autóm. Mert, hiába volt ez a nyár esős, nem az istennek nem ment össze az a nyomoronc autó a sok áztatástól. Az önkormányzati képviselő efftárssal maratoni levelezést folytattam, de semmire nem adott egyenesválaszt, mellébeszélt, mint a fityiszesek úgy általában.
kkalman
A jó munkához idő kell. A szarhoz még több, és kurva sok pénz.
Pálinkafőző Rézüst
@Rózsika Hatházi: "... de semmire nem adott egyenesválaszt, mellébeszélt, mint a fityiszesek úgy általában. "
Ebben nagyon profik. Meg a lopásban.
Dr. Felipe
Nincs is jobb ennél a retró érzésnél.
Dr. Felipe
Amit estig raktak, lebontják reggelre. Szerintem vissza se rakják azokat az utcaköveket, kellenek azok még más célra.
Desischado
@Rózsika Hatházi: "Mert, hiába volt ez a nyár esős, nem az istennek nem ment össze az a nyomoronc autó a sok áztatástól."

Hát ezen behaltam, király volt! Köszönöm Rózsika!

@nyanya001: Drága Nyanyám neked úgyszintén szól ez az üzi, Kawaii volt a mém! Szétröhögtem az agyam rajta! De orbánbántól alias hazugovics viktárorovicstól ez a "normális"!
Kitartás, még egy párszor átadják, nem baj az! Ja, hú a nemjóját! Elfelejtettem, hogy egyelőre nincs több választás! Akkor mi lesz most?
mate03
@Vasárnapiiskolás: Nem baj!Lesz ok egy új átadásra!
Hellcat
Tavasszal is átadtak annyi félkész dolgot, hogy az nem is igaz. Na de hogy 2-3x adjanak át valamit félkészen az már nevetséges.
dr. prédikátor
Nem értitek!!! nincs itt semmi gond, kell foglalkoztatni a közmunkásokat is. Igaz hogy semmi értelme, de valaki jól járnak vele!!!Valaki zsebe megint dagad!!!
herczeg0210
Ez a volt Ifjúsági Park azért nem akar jobban teljesíteni, mert már /bezár/Bazár lett!!! Pár év és nem készül el...
kkalman
@Desischado: Négy év múlva is át lehet adni félész állapotban. A következő választásig már csak 3,5 évet kell kihúzni.
Vadlaci
Megvan a precedens: le kell bontani ezt a kormányt, hogy jó legyen !
human
A Monty Python frankó jelenetet tudna ebből az egész átadósdiból írni. Mondjuk valami ilyesmit :)
youtu.be/BZv5GmgGd18
pbalage
@human: szerintem pont ugyanígy csinálják most is. Csak nem postaládát, hanem várkertbazárt adnak át. Az átadóbeszédeknek is kábé pont ennyi értelme van.
Szenzációs. Valahogy meg kéne kaparintani a teljes sorozatot, mert mikor az m1-en ment este 11-kor vagy 20 évvel ezelőtt, na akkor láttam utoljára az egészet.
human
@pbalage: A filmmúzeum egyszer egy hétvégén leadta úgy, hogy éjjel-nappal adták. Fel is vettem :)
pbalage
@human: és még megvan? Az eredeti vagy a szinkronos? Az eredetire vágyom.
Yoda69
Rohejesek vagyunk, es ami szomorubb rajtunk rohog a fel vilag.
nezelodo
Nem tudom, mit vacakolnak annyit! Állítanának oda egy avatóbeszédekre szakosodott államtitkárt és a stábját, és hallgatóságnak pedig folyamatosan szállítanák napidíjért és nejlonszatyorban ellátmányért a békemenetesek táborából. Úgy kellene csinálni, mint a zarándokhelyen a papok, nonstop mondják a misét a cserélődő tömegnek.
Esetleg lehetne a búcsúcédulák mintájára kegyjegyet árulni a szájtáti bizonytalankodóknak ezeken a folyamatos átadó ünnepségeken.
coyote3
Ezt a bazárt még párszor átadják :))))
mariaberta
Megnyílt az új Kabaré színház, neve VárkertBazár. Mert ami ott folyik, az kész kabaré. Másodszor is megnyitották, majd tovább dolgoznak, hogy 2018-i választás előtt harmadszor is átadhassák. Csak még azt nem tudom, ki fogja felavatni.
Knapp75
Szerintem ez egy igen komoly magyar fejlesztés: a mobil Várkert Bazár!

A kövek nincsenek végleges állapotukban rögzítve, így bárkor könnyedén felszedhetőek és egy tetszés szerinti településen újra lerakhatóak, majd ünnepélyes keretek között átadhatóak.

Több, mint praktikus.

Azt tartanám igazi pazarlásnak, ha minden alkalommal valami új dolog épülni, mikor egy avatóünnepséggel el akarnak kápráztatni minket!
Knapp75
Azt tartanám igazi pazarlásnak, ha minden alkalommal valami új dolog épülnE, mikor egy avatóünnepséggel el akarnak kápráztatni minket!
Vasárnapiiskolás
@mate03: Tényleg olcsóbb,mint újat alkotni:)
gödörben
@mekkelek: Miért a "gyűjtésen" kívül látnak bármit is? Vagy én látom rosszul.
herczeg0210
Azért kell újra és újra lebontani, meg átépíteni, hogy megint és megint át lehessen adni két-három havonta, szükség szerint. A birka meg beveszi!!!
human
@Yoda69: De tudod miért csak a fél világ röhög most rajtunk? Mert közben a másig fele alszik :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.