A tavaly vásárolt tihanyi villa a felcsúti polgármester vagyonnyilatkozatában rétként és gazdasági épületként szerepel – írja a Magyar Narancs.

A Narancs birtokába került tulajdoni lap szerint a nyaralót még tavaly vásárolta Mészáros Lőrinc.Az jól látszik, hogy a házat és a sok növénnyel díszített nagy kertet gondozzák, ahogy az is elég valószínű, hogy a közelmúltban kisebb-nagyobb felújításokat is végeztek a házon.

Ezt a luxuspanorámás nyaralót vette Mészáros Lőrinc

Úgy tudják, a szomszédos – a felcsúti településvezető pihenőjénél jóval kisebb és az úthoz közelebb található – ingatlant 50 millió forint körüli összegért árulja tulajdonosa, a helyiek szerint Mészáros Lőrinc nyaralója nagyjából 120 millió forintba kerülhetett.

Ennek ellenére gazdasági épületként szerepel a vagyonnyilatkozatában.

Ezt a luxuspanorámás nyaralót vette Mészáros Lőrinc

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@spu00: Jaja, meg szíjj-ártó negyedik ingatlana se kutya, épp ma láttam az RTL en. Négy ingatlan és 85 milla megtakarítás 36 évesen. Nem semmi mi?
Úgy, hogy még munkahely sem kellett hozzá.

Amúgy a csuti patkány nem munkát ad hanem éhbért, magának meg 800 millás osztalékot. Ja, meg minden állami pályázatot ő nyer ahol elindul mert együtt köpködi a tökmagot a másik csutival. Így könnyű ám. A versenyszférában egy kanyó megrendelése sincs mert gázszerelőnek is kontár.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
spu00
Hát azért a Szekeres Imréé jobban néz ki. Ja, Ő szoci, neki jár. Különben Szekeres hány embernek ad munkát? Ez a Lőrinc valami 1000-1200-nak.Önök közül ki tudná zongorázni a különbséget? Élmény lenne hallgatni !
Dr. Felipe
@spu00: Jaja, meg szíjj-ártó negyedik ingatlana se kutya, épp ma láttam az RTL en. Négy ingatlan és 85 milla megtakarítás 36 évesen. Nem semmi mi?
Úgy, hogy még munkahely sem kellett hozzá.

Amúgy a csuti patkány nem munkát ad hanem éhbért, magának meg 800 millás osztalékot. Ja, meg minden állami pályázatot ő nyer ahol elindul mert együtt köpködi a tökmagot a másik csutival. Így könnyű ám. A versenyszférában egy kanyó megrendelése sincs mert gázszerelőnek is kontár.
Fradigege
@spu00: Ha a haverom a seggem alátolná a közbeszerzéseket+néhány ezer hektár földet, lennének nekem is alkalmazottaim. A szocik is így nyultak le és gazdagodtak meg. Ott is szép számmal akadnak tulajdonosok, munkaadók. Így nem nehéz.
lópicigáspár
@spu00: "A második milliót már becsületesen is meg lehet keresni." - John D. Rockefeller
verőce21
"Jó ország ez idősebb embereknek, akik már sokat láttak a világból és most egy szép, békés tájon vágynak élni csendben, hogy eltűnődjenek az átélteken és megcsinálják életük mérlegét”
(Ezt még leírta Zweig Brazíliában, aztán megölte magát.)
verőce21
@Horizont: (21:31) Jó ország ez is, főleg egy balatoni luxusnyaralóban élni csendben...
KERKA
Megérte neki, ügyes ember. A víz és gáz szerelést megoldotta s.k. Megspórolt vele egy csomó kiadást:)))))
KERKA
@verőce21: Amúgy ez egy rét és gazdasági épület. A vagyonnyilatkozatában ez szerepel.:))
spu00
@Horizont: Gondolom a stilust és a számtani ismereteit is ML. középiskolában tanulta, de hát ez egy korszak eredménye, az ember erről nem tehet.Talán ha elmenne az alkalmazottai közé, s ott hallaná ezt, akkor még én is elhinném. Sajnos az Önhöz hasonló embereknek csak véleményük van, s nem tudása.Gondolom van minimálbéres embere is, de nem hinném, hogy 8 általánosnál nagyobb végzettségük nincs.Hallott Ön át nem vett munkáiról, vagy problémás teljesítésekről? Tudja ezek minősítik a mestereket, nem az irigység.
volvós
@spu00: @spu00: Na figyelj, haver spu00 (00= WC, klozet )
Kurvára jó volt, hogy egy kicsit távol voltál tölünk, nem hiányoztál,
és nem is változtál semmit, ugyanolyan primitiv nyalóka vagy, mint
eddig voltál... Csodálom, hogy ilyen állapotban kiengedtek
a Föorvos Úr és az ápolók !!! Gyógyszert ne felejtsd el bevenni
, meg mást is... Ha válaszolsz, el sem olvasom, kihajitom a kukába,
OK ??? Horizontot meg ugy hagyd békén, mert az Ö kisujjában több
ész van, mint a Te hatalmas nagy fejedben... Nem véletlen, ha motorozni
indulsz, felveszed a legnagyobb bográcsot...talán nem szorít !!
kkalman
Akárki meglássa, jól fizető szakma a gázszerelő szakma. A megtakarításból még luxus rétet, és gazdasági épületet is lehet venni.
levi
Ennek az embernek nem jósolok nagy jövőt. Mocskos pénz gyorsan eltűnik, aztán marad a börtön cella, orbán komájával megosztva...ahogy megosztják majd , hogy mikor ki a lány.
szandokan
@volvós: Nem baj az egyáltalán, ha itt van, vagy téged zavar? Normális hangnemben mondja el a véleményét, veled ellentétben. A legtöbben csak gyűlölködni tudtok, meg káromkodni, ami igaz Horizont bajtársnőnkre is, akit egyébként csípek, csak néha kissé elereszti magát...:-)
Levendula
@levi: Ugyan már! A jobboldal sem firtatta a baloldal anyagi jólétét. Fordítva sem lesz így. Mindegyik párt megígéri, hogyha kormányra (hatalomra) kerül, akkor elszámoltatja az előző kormányt. Ugyan már... Mikor történt ez meg? Soha! És nem is fog megtörténni. Vaj csak az én füleim mögött nincs...
bakegya
Ismerjük a kunyhót-rengeteg peleszart lehet takarítani benne!!!-és hát a gazdáját is csakkk tűzrevalóként emlegetik a "zemberek" a környéken...brrrrrrrrrr
micfild
@bakegya: Gondolod, hogy ők takaritják?
A pele egyébként nagyon aranyos állatka.
mariaberta
Hát valahol csak ki kell pihennie a pénz szerzéssel eltöltött munkás hétköznapok fáradalmait. No meg hát valószínű nem kapott Erzsébet utalványt.
Yoda69
Szepen bovul a stromanok listaja:
rogantonyo 3 ingatlan 400 millio
szargayrto 4 ingatlan 500 millio
meszaroslorinz x ingatlan 7 milliard
stb.stb.stb.
bakegya
@micfild: nem gondolom,tudom ,hogy nem!-
"A pele nagyon aranyos állatka"-írod-nekem viszont az "egyébkénttel" van bajom.
Ez az aranyos ugyanis egész háztetőket képes lerágni,ha szigetelt, akkor végérvényesen!
De visszatérve a Mészáros pénzeszsákolóra-csakkk egy kis összehasonlítás-ha három sebész van egy családba,az se volt képes eddig ilyet és ennyit összedobni,akkor gondolhatjátok ezek mennyit lophattak már eddig is -és még ki merte jelenteni a mindenki tudja ki...hogy "minket senki se számoltathat el,pápábbak vagyunk a pápánál,győztünk és nagyon győztünk,FOLYTATJUK,még Amerika két elnöke is ZSINÓRBA át van verve...És MÉLTÓSÁGGAL A MAGYAR NÉP NEVÉBEN-CSUKJÁK BE A ...,duguljanak el -mint a fidessnyikhajokon felüli összes magyar.
Aranyos "védett rágcsáló" pedig csakkk az lehet aki a fidess-önmagukat kormányzó,kacsalábon forgó kastélyokban sunnyogókra szavaz!Kitalálták ezek magukat!
micfild
@bakegya: Tudom mire képes a pele... :-) de azért aranyos.
És sajnos azt is-- legalább sejtem mit összeloptak a narancsurak.. és biztos, hogy annak akár az ezerszeresét amit csak sejtek.
A pofátlanság, a gőg, a kihaénnem- nekemindentszabad, a hülyének nézzük a népet ( a nép tényleg hülye, mert hagyja) - ez jellemzi az összeset. De még azokat a szerencsétleneket is, akik a saját nyomoruk ellenére még mindig rájuk szavaznak.
Egyet viszont sosem fogok megérteni. Az ellenzék miért hagyta, hogy igy legyen??
Fel sem lehet sorolni azokat a dolgokat, amiket az ellenzék elnézett és hagyta, hogy kereszülvigyék.. szó nélkül türte. Semmit sem tett. Miért?
bakegya
@micfild: ez nagyon jó kérdés-de tudod még ha képes is lennék ennek kifejtésére-pontosabban kibeszélgetésére,azt kell hogy mondjam erre a MAI MAGYARORSZÁGON SE HELY SE ALKALOM NINCS-AZ IDŐZÍTÉSSEL IS GONDOK VANNAK-
egyébként nekem változatlanul az az álláspontom amivel az általános iskola elsőosztályának ajtajában elbocsájtott az édes két jó szülőm...sajnálom de ennél többet ma nem mondhatok-naponta teszem a dolgom ,mert számomra még mindíg a másik ember élete is ugyanolyan drága-és fontos mint a sajátom-hiszek az emberi jó példamutatásban.Itt és most csakkk ennyi.Akkor amikor törvényesítették a saját törvényeiket ,erőszakkal -erről beszélt a két amerikai elnök is-ott ahol likvidálják ,fenyegetik naponta folyamatosan az ellenzék próbálkozásait...???-civileket vegzálnak...? EGÉSZ IFJÚ KOROSZTÁLY KÉNYSZERÜLT A JOBB ÉLET REMÉNYÉBEN HAZÁT CSERÉLNI...?-millió miértnek lenne helye...de csakkk egyetlen válasz van:és ezt te is és még nagyon sokan tudjuk!-Miért?:)
human
2011-ben még csak 1 millió forint megtakarítása volt ennek az ezermesternek.
volvós
@szandokan: ma 01:09

" Normális hangnemben mondja el a véleményét, veled ellentétben..."

Ugye ezt nem gondolod komolyan ??? Nem ilyennek ismerlek !!!
Ha ez az spu00 kicsit szoc.fan lenne, nekem adnál igazat...
Veled ellentétben ezzel a lénnyel nem lehet (nem érdemes ) vitatkozni...
szaboria1
@spu00: Csak egy kis adalék Mészáros pestszentimrei csatornázása trehányul lett elvégezve. Igaz azzal érvelt mint fővállalkozó nem Ö csinálta. Annak a helyre hozására kapott most 300 milliót.
hattorihanna
Szarrágó Petiénél mindenesetre jobban tetszik,és még olcsóbb is volt.Én csak annyit kívánok mindegyiknek hogy ne vízszintben érje őket a halál.
Senara
Dupla nulla megkaptad a magadét , kellett ez neked . :-)))
bakegya
@Horizont: tettestársak ezek-méghozzá csoportosan elkövetett garázdasággal és csalással-bűnözők a javából!
samuel
@spu00: Természetesen össze hasonlíthatatlan a különbség,mert a jelenlegiek törvényesítették a szabad rablást.. Lássd a közbeszerzési törvény módosítását, az árakhoz csak a KEHI és a SZámvevőszéknek lehet köze, Nem visszasírva az átkost, hol van már a NÉPIELLENŐRZÉS .???
coyote3
Megnyugodtam, hogy csak a panoráma luxus...
joopapa
Nos ha rétként és gazdasági épületként szerepel, lebontani és rétet kell kialakítani meg egy birka akolt építeni oda :-))
eberti
Ügyes.
Mészárosnak kellene tankönyvet írni...
Toby
Csak azért vette meg Qrwára Szerencsés Szotyolás Barát Lőrinc, mert nyírt volt a pázsit ! Amikor megnő a fű, majd eladja, mert az úristennek se fog kaszálni, ahogy egyéb birtokán sem !
Dr. Felipe
Gondolom egyszerű istállóként van feltüntetve a vagyonbevallásában.
micfild
@Dr. Felipe: Jobb volna rá a disznóól kifejezés
bakegya
@micfild: azért ebben a gazdasági épületben nagyon komoly gazdálkodás folyhat,ha ezen a réten annyi babér terem amennyivel időarányosan sikerült oligarhává,alcsut felcsuti földesúrrá avandzsálódnia ennek a csőszervizelő Lőrincnek és asszonykájának.
Knapp75
Hahó! Félreértés történt: ez nem gazdasági épület, hanem gazdagsági!
Elnézést az elírásért. M.L.
Knapp75
Vajon egy magyar vállalkozásban miből termelődik meg az "extra profit"?
Kit zsákmányolnak ki ezért? hehe
Gyuri Géderről
Hogy égne rá a nádtető, a haverjaival együtt!
Szimba
Tényleg szép, jól megy, mint szíjjártónak. Talán csak nem a jelenlegi kormányhoz kötődnek? Példaként állnak a magyar ember előtt. Legyél mindig a jó oldalon.
Szimba
@levi: Hanyadik választás után? Ezzel a magyar állampolgári szavazással?
Desischado
Gyerekek, én valamit nem jól csinálok ezek szerint. Hát felcsapok nyaloncnak, behízelgem magam viktátotornál, aztán lássatok csudát! Három, négy év múlva én is milliárdos leszek!
Hinnye a nemjóját, baj van! Most jutott az eszembe, hogy lopni, csalni, hazudozni kéne! Ahhoz én nem értek! Most mit csináljak! Erre nem tanítottak meg a szülőim, ennyire félreneveltek! Mégse leszek milliárdos? (szipp) Valami ötlet?
szandokan
@Desischado: Ha jól nézel ki, akkor nincs veszve semmi. Rengeteg plázacicát tartanak el jómódú férfiak...:-))
szandokan
@Horizont: Valószínűleg csak ellenzéki újságokat olvastál...:-))
szandokan
@Horizont: Nem, nagyon tévedsz. Mészáros egy senki a szememben. Ő egy mások hátán felkapaszkodott szélhámos, akinek még a vagyonnyilatkozatát sem lehet megnézni, mert érdekes módon túlterheltségi állapotban van. Én meg most jöttem le a falvédőről...:-) Közel 7 milliárd pár év alatt...Nos,ehhez vagy nagy zseninek kell lenni, vagy...
karma1
Keszitsen rola par jo fotot, amit nezegethet majd a bortonben a kovetkezo 40 evben...

Ja, vagy akkor, ha eppen muszaj neki kulfoldre slisszolni meg idoben az igazsagszolgaltatas elol... (mondjuk Azerbajdzsanba)...
karma1
@verőce21: Nem lehetne ezt megismetelni, amit Zweig tett Braziliaban? Egye fene, eleg, ha itthon csinalja a harakirit, ...:o))
karma1
@spu00: A gugli a baratod, ha egy kicsit korbenezel a neten, akkor fogod latni, hogy amugy Pestlorincen az ott lakok a jo edesanyjaba kivanjak meszarost es a munkajat is, mert a kiasott arkokat trehanyul fedte vissza, es elotte jo sokaig hagyta nyitva a munkateruleteket... Amerre jar, a munkajat a PA'F-fal lehetne hirdetni (Valaha ez volt Arkus Jozsef szorakoztato musoraban a Pocsek Aruk Foruma megtisztelo besorolasa)

Engem nem erint a munkassaga, de akit igen, az nincs megelegedve vele, az biztos...
karma1
@micfild: Elvegre az is gazdasagi epulet...:o)))
karma1
@micfild: Elvegre az is gazdasagi epulet...:o)))
karma1
@szandokan: Desischado baratnonk nemcsak lopni, hazudni nem tanult meg a kedves felmenoitol, de egeszseges is, es valoszinuleg a gyomra nem birna a plazacica beosztast...:o)))
karma1
@szandokan: Maradjunk a masodik "vagy..."-nal...:o))
mate03
@Dr. Felipe: Persze! Hiszen birka lakik benne!
KERKA
@DogAdventures: amióta Red Bullal főzöd a kávét látod a hangokat?:))
Pálinkafőző Rézüst
A tulajt figyelembe véve valóban egy nádfedeles istálló ezen építmény. Ezen nincs mit vitázni, a hír igaz!
szandokan
@bakegya: Nekem úgy tűnik olykor, le is ragadtál az általános iskola első osztályánál...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.