Az Amerikai Egyesült Államok döntése, hogy kiket enged be az országba, azt Magyarország csak tudomásul veheti – közölte Orbán Viktor magyar kormányfő pénteken Brüsszelben.

A kormányfő szerint lényegében egy vádról van szó, a bizonyítékok ugyanakkor az amerikaiaknál vannak, állításuk szerint hiteles információik vannak. Ha ezeket átadják, a magyar hatóságok azonnal lépni is fognak – tette hozzá.

"Miután Magyarország jogállam, bizonyíték nélkül nem lehet eljárást indítani" – jelentette ki a kormányfő. Hozzátette: Magyarországon zéró tolerancia van, így ha korrupció gyanúja merül fel, és bizonyítékok kerülnek elő, akkor a magyar hatóságoknak kötelességük lépni az ügyben.

A kormányfő szerint megoldaná az ügyet, ha azok, akiknek bizonyítékaik vannak, átadnák vagy nyilvánosságra hoznák őket. "Sokan vagyunk, akik nem értik, hogy ez miért nem történik meg" – fogalmazott Orbán Viktor.

Magyarországon a kormányfő szerint a törvény amúgy azt is előírja, hogy ha valaki tudomást szerez korrupcióról, akkor az erre vonatkozó információt fel kell tárnia. Ezt az amerikaiakkal szemben azért nem hangsúlyozza Magyarország, mert nem akarja kiélezni a viszonyt az Egyesült Államokkal.

A miniszterelnök szerint egyetlen konkrét ügyre derült eddig fény, amelyet a többek között étolajat forgalmazó Bunge Zrt. jelentett 2011-ben az adóhatóságnál. Erről az ügyről a kormány szerdán jelentést hallgatott meg, amelyet a nemzetgazdasági miniszter nyilvánosságra is hozott.

"Politikai vizsgálatokat Magyarországon nem folytatunk, ezután sem fogunk folytatni, vizsgálatot csak jogszerűség alapján lehet folytatni" – válaszolta a miniszterelnök egy kérdésre. A kormányfő közölte: amint az amerikaiak átadják a szükséges információkat, el fog indulni a vizsgálat.

A kormányfő szerint nem arról van szó, hogy a magyar titkosszolgálatok ne tudnák kideríteni, kiket sújtott az Egyesült Államok beutazási tilalommal, hanem elvi kérdés, hogy aki vádol, annak kell megneveznie az érintetteket.

A miniszterelnök egyenesen lehetetlennek nevezte, hogy egy másik ország bármely magyar állampolgár ellen bizonyítékok nélkül vádakat fogalmazzon meg, a magyar hatóságok pedig ez alapján vizsgálatot indítsanak. "Ez azt jelentené, hogy nem tudjuk megvédeni a saját állampolgárainkat" – hangoztatta a kormányfő.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Nem vádaskodnak vazze! Csak figyelmeztettek, hogy nagy rakás szar van a nappalid közepén. Keresd meg, hogy ki sz_rt oda és lapátold el! Nem kötelező! Akár szagolhatod, kerülgetheted is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sentinel216
Nem vádaskodnak vazze! Csak figyelmeztettek, hogy nagy rakás szar van a nappalid közepén. Keresd meg, hogy ki sz_rt oda és lapátold el! Nem kötelező! Akár szagolhatod, kerülgetheted is.
nyanya001
És Orbánra mondták, hogy nagy formátumú államférfi ?
Inkább egy piti alak, aki képtelen ésszel felérni mit csinált
a holdudvara !
bakegya
@sentinel216: de nem az én és hozzám hasonló becsületesen dolgozó és erkölcsösen élő magyar polgártársam adó forintjainak terhére.
Az adóhivatali havernőiteket és haverjaitokat pedig belülről leplezte le egy mástól függetlenül is már két dolgozó és te és pintérsanya haverod,a két bejelentőt vizsgáltátok és tettétek hidegre-hazudsz vicctor és még terlsz is-vagy hallgatsz mint a patkány a csatornában!
sentinel216
@bakegya: Miért az amerikaiaktól várják a kormány dicső tagjai, hogy kitrágyázzanak?
Az USA nevében én sem engedném be azokat, akik orbán nappalijában térdig tapicskoltak a fekáliában. Sajnos a vezír és bandája ebből is ki fogja magyarázni magát.
bakegya
@sentinel216: bocs de ,csakkk ingerem támadt a bevezető véleményed folyamát követni és folytatni-nagyon rühelhetné ez az ország,hogy egy ilyen korlátolt pali nyúlta le szőröstül bőröstül ezt a népet.
Ez a dumája fölér ,diplomáciai szinten egy hadüzenettel AMERIKÁNAK.
Ilyen dumával kivághatnak az EU-ból,de még a NÁTO TAKARÓJA ALÓL IS.
Knapp75
"Magyarországon zéró tolerancia van, így ha korrupció gyanúja merül fel, és bizonyítékok kerülnek elő, akkor a magyar hatóságoknak kötelességük lépni az ügyben"

Na, ha elbuksz mint miniszterelnök, érdemes a stand up comedy műfajban próbálkoznod! Megröhögtettél!
Egyébként ha most szerdán jutott eszetekbe, hogy egy 2011-es korrupciós ügyre ránézzetek, akkor mégis miről beszélsz, Viktor?
Vasárnapiiskolás
@sentinel216: 17:26 csak annyit.a szar nem a nappaliban van,hanem a tányérján.Hogy ne keljen neki szagolni,és a hatalmi vágya miatt felzabálja.
mekkelek
@nyanya001: Ez OV kreációja, nem a holdudvaré. Ô a vezír, ô a felelôs.
nyanya001
@mekkelek: De kellettek azok is hozzá !
Egy tőről fakadnak !
sentinel216
@Vasárnapiiskolás: Attól tartok, ha nem vigyázunk, megpróbálják majd a mi tányérunkra passzolni a terméket.
Szimba
"A miniszterelnök szerint egyetlen konkrét ügyre derült eddig fény, amelyet a többek között étolajat forgalmazó Bunge Zrt. jelentett 2011-ben az adóhatóságnál. Erről az ügyről a kormány szerdán jelentést hallgatott meg, amelyet a nemzetgazdasági miniszter nyilvánosságra is hozott." már 2014 van.
joopapa
Na most erre mit lehet írni, kérek még egy kávét! Én nem akarom a viktorkát védeni, ja és nem is fogom! orbán takarodj!!!
Törölt felhasználó
Mert a vádaskodás olyan távol áll a fidesztől is?:) Szerintem az amcsik "vádaskodásának" mégf mindig több alapja van mint az eddigi bármelyik fideszesnek..
gibgab
Lehet itt mellébeszélni, hazudozni, pávatáncolni, ködösíteni...
Egyre jobban érezni, hogy
m.cdn.blog.hu/bo/boszanett/image/rohad%C3%B3%20narancs%2001.jpg
Törölt felhasználó
Amikor már legjobban veri az összes fideszes röhögcsélve a mellkasát, akkor fognak kiszivárogni a hangfelvételek és videók. Megtudja majd a fidesz milyen érzés, ha sajátz fegyverével lőnek le valakit:)
Gyuri Géderről
Ha a miniszterelnök tisztázni akarná magát, és a környezetét, már rég vizsgálatot indíthatott volna.
De úgy gondolja, ha megkeveri a sz...rt, ö is büdös lesz.
Rózsika Hatházi
Na, ne gyakja meg már a köszörűs a kutyáját! Állítólag az amcsik, már az önk választás előtt jelezték, hogy szar van a palacsintában. Nehogy már fel legyen háborodva a csuti. Horváth András, már tavaly szólt. Erre, mit csináltak? Házkutatás a bejelentőnél, lefoglalás, meghurcolás...stb. Na és most mi is van? A NAV vezetőjének és a helyettesének sürgősen ki kellett venni, az évi szabadságát. És, az útlevelük még ott van náluk! Belengetnek egy netadót elterelésül, orbánviktor elhúz Brüsszelbe az aktuális sallerokért, oszt onnan ugat hazafelé. Lázárjani játsza a hülyét, gülüszem tóni viccnek veszi, kiafszom tompika bombázásra készül. Köteles azt hablatyolja, hogy lassan, de biztosan ki kellene sunnyogni az Unio-ból.(arra azért kíváncsi lennék, hogy kiknek nem adnának vízumot, ha kifarolnánk) Vargamiska ódákat zengedezik a magyar gazdaságról. Úgy mellékesen megfenyegetnek még, egy kis tisztasági csomag adóval, ami ugye nem megszorítás. Ezek, aztán komoly államférfiak. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, csak mondja meg nekem valaki, hogy miért érzem én egyre szarabbul magam, a saját hazámban?
Cicamama55
Hivatalos ügyek intézésére beengedik a kitiltottakat, csak magánútra nem. Most nyilatkozta a televízióban itt a képen látható úr. Vagyis olyan fontos magyar urak ezek a csalók, akik ilyen feladatokat látnak el.
Toby
@Knapp75: Ja, zéro tolerancia, mint a CBA-s ügy, a tarfik-föld-pénztárgép-tankönyv-atom-étolaj mutyik, ezeke mind, de mind "alaptalanok" a felcsúti nagyon mafla szerint !
Ez a debil azt hiszi, a jenkik nem tájékozttak Magyarországból, még azt is tudják, mikor böfikézik és szotyolázik ez a majom !
bakegya
@Cicamama55: a leghivatalosabban itthon semmit köpni nem hajlandó,most és nem először érdekes módon határainkon túlról,már egyenesen Brüsszelből köpköd haza ránk,ahonnan volt annyi korrupciótól elkápráztatott marha akik képesek voltak harmadjára is hatalomra juttatni ezt a jogvégzett géniuszt!
human
" Magyarországon zéró tolerancia van, így ha korrupció gyanúja merül fel, és bizonyítékok kerülnek elő, akkor a magyar hatóságoknak kötelességük lépni az ügyben."
Viktor! Horváth András? Na, rémlik valami? Nem? Sejtettem.
bencemacska
@Gyuri Géderről: Nemcsak büdös lesz, hanem minden szál "Budára" vezet!

(Lehet, hogy Felcsútra, már nem is tudok gondolkozni!)
bencemacska
@Cicamama55: Én úgy értettem, hogy hivatalos ügyek intézésére, MEGHÍVÁSRA!
Jankó123
Vergődik, mint hal a nejlon szatyorban!
Ha sokat ugrál úgy fejbe verik, mint a pontyot!
:-)
Manhattan
Október 6.-án megkapta a figyelmeztetést a névsorral együtt. Eddig rágódott rajta, mit is reagáljon felénk.
Cicamama55
@bencemacska: Elképzelhető, nem vitatkozom ezen. Én annyira meglepődtem, mert eddig csak az hangzott el, hogy a beutazási engedélyüket betiltották, most pedig az, hogy a hivatalos ügyek intézésére mehetnek. Ebből feltételezhetőnek vélem, hogy kormánytag is lehet a 6 fő között...
szandokan
Sokkal egyszerűbb lenne, ha nyilvánosságra hoznák az amerikaiak, hogy kikről is van szó, és az ügyet lezártnak lehetne tekinteni. Így valóban nem több, mint vádaskodás az egész. Nem is csoda, hogy Kövér olykor elszólja magát az Unió-val kapcsolatosan.
Manhattan
@szandokan: Az amerikai ügyvivő kijelentette: „hat nevet közöltünk a Külügyminisztériummal". Nos, akkor szerintem kijelenthetjük, hogy napok óta pofátlanul és szemrebbenés nélkül hazudik a Fidesz, mikor azt állítja, hogy fogalmuk sincs, kiket tiltottak ki Amerikából.
coni
@szandokan: Csak akkor hozhatják nyilvánosságra ha a 6 személy beleegyezik és vállalja a jogi felülvizsgálatot. Eddig sunyítanak még nem volt fellebbezés.
Az amerikaiak betartják a törvényt, nem nekik hanem az ügyészségnek kellene lépni ha évek óta ugyanazok ellen érkeznek bejelentések.
bencemacska
@Cicamama55: Én is ezért jegyeztem meg. Most határozottan kimondta, hogy átadták a külügynek, utána értesítették az egyéneket. (Volt, akit nem értek el!)
1magyar
Tökéletesen igaza van Orbánnak! Mit szarakodnak, elő a farbával! Ha én a szomszédomat megvádolom azzal,hogy lopott és nem engedem be azt bizonyítanom is kell.
Ettől függetlenül biztosan van valami a dologban és csak egy kis figyelmeztetés volt az ügyben érintetteknek de már szerintem el is simult.
nyanya001
@szandokan: Az USA belső törvénye szerint nem nevezhetik meg őket,
az érintettekkel közölhetik a kitiltást !
Ezért tette ezt a kijelentést Orbán, mert így ellehet tusolni mindent
és azt mondani, hogy vádaskodnak az amerikaiak !
bencemacska
@szandokan: Szerintem OV is nyilvánosságra hozhatná, meg az érintettek is fellebezhetnének, akkor az eljárás során az indok is előjönne.

Nagy a homály ebben az ügyben. Ahogy az is belekavar, hogy már hetek óta rebesgetik a NAV elnök leváltását!
1magyar
@nyanya001: Megegyeztek ezek már, szerintem vége a dolognak csak egy kis figyelmeztetés volt miheztartás végett.
picike
jön az arany szabály Hallgatni arany beszélni forint
nyanya001
@1magyar: Gondolod futnak még 2 kőrt, mint a kis tyúk ?
Na majd kiderül, de ha megfigyelted, Obama évek óta nem fogadja Orbánt.
Ennek komoly oka van !
1magyar
Ha én egyszer kinyitom a számat...megmondalak a népnek. Na jól van mit szeretnétek? Azt nem, de amazt igen.
Máris megvan az egyezség barátok közt.
1magyar
@nyanya001: De nem ez az biztos. Ez gazdasági amaz meg politikai - gondolom Putyin miatt.
Tulipánfa
A szokásos álszent, szemforgató duma, amit csodálói benyalnak.
"Miután Magyarország jogállam, bizonyíték nélkül nem lehet eljárást indítani" – jelentette ki a kormányfő. Hozzátette: Magyarországon zéró tolerancia van, így ha korrupció gyanúja merül fel, és bizonyítékok kerülnek elő, akkor a magyar hatóságoknak kötelességük lépni az ügyben. Ha az érintett nem tartozik a maffia családhoz, különben dolgoznak a 2/3 által kinevezett szervilis hatóságok és a vizsgálat elhal.
szandokan
@Manhattan: @coni: @nyanya001: Más a véleményem, de nincs jelentősége. Ha én valakiről tudok valamit, ami társadalmi probléma, akkor be kell jelentenem, és az sem árt, ha bizonyítékkal együtt.
JAJMÁR
Annyiféle rendvédelmi szervünk van már, össze se tudom számolni. Most úgy látom, hogy még ez is kevés, mert képtelenek megtalálni 6 korrupt embert, akiket az USA megtalált, a bizonyítékok itt vannak, a dolgok itt történnek, de nem jelentkeznek. Van egy-két gyanús ember, de őket meg nem kérdezik, mert önként nem mondják meg.
Ezért aztán senki nem tudja, kik ők, csak az USA ! Azok meg csak a nyomozásban segítenek, de a neveket nyilvánosságra nem hozzák. Ez minden baj okozója,
Neveket ! NEveket! Különben csak hadd korrumpáljanak tovább, úgy kell nekünk ! Mert Magyarország jogállam, és egyébként pedig nem tűri a korrupciót, mert amit letagadunk, az nincs!

:)
szandokan
@JAJMÁR: Hozzák nyilvánosságra a neveket, és minden kiderül.
pbalage
@szandokan: nem fogják nyilvánosságra hozni, ugyanis van náluk egy olyan törvény, hogy ezt nem teszik meg, ez az első fázis, még egyelőre barátként tekintenek fideszisztánra.
Ha nyilvánosságra hozzák, akkor átlépnek a második fázisba, amikor is Interpol körözést is ki kell adni ellenük. Ez ott a törvény, szerintem ez logikus és barátságos.
Ezzel csak jobb útra szeretnék terelni a fideszmaffiát, ami most pont azt terjeszti, hogy hozzák nyilvánosságra.
Hát hozzák! Csak örülnék, ha bilincsben látnám az érintetteket, de én az amcsik helyében még azért előtte játszanék egy kicsit, hátha megváltoznak.
De úgysem fognak, hanem inkább az oroszok lesznek a kedvencek, mert ott még többet lehet lopni/csalni/hazudni.

Ez egy figyelmeztetés volt, ugye vágod?
bencemacska
@JAJMÁR: mandiner.hu/cikk/20141024_a_kormanyt_ertesitette_eloszor_az_usa

Most akkor ki nem tudja a 6 nevet? Én, de engem nem is érdekel. Akit érdekel, az meg hazudja, hogy nem tudja. Nehogy elhiggyem, hogy a külügy nem értesítette!!!
pbalage
@bencemacska: hidd el van ott több név is, nem csak hat, addig örüljenek, amíg csak 6 darab maffiózót jelöltek ki az amcsik.
Nem tudunk annyi adót termelni, amennyinél többet ne akarjanak ellopni.
Na ez a munkaalapú illiberális társadalom lényege.
(milyen érdekes, hogy az illiberális szót a helyesírás ellenőrző is aláhúzza :))
bundi
@szandokan: te is tudod nem fogják...mivel ezek a személyiségi jogokba ütköznek, és ha megtennék, támadhatóak lennének emiatt...de...az érintettek adhatnak meghatalmazást, és innentől más a helyzet ...de...okt 6 óta ezt nem tették...egyébként az egészet eljátszottam már rugaccsal, úgyhogy te is tudhatsz erről...
tegnap, 11:20
és itt...
propeller.hu/itthon/3005488-itt-kitiltas-hattere-milliard-kenopenzt
innen te is tudhatod, hogy fellebbezhetnének is, de ha találnak mégis valamit, akkor annak büntetőjogi következménye van...és nem magyar bíróság vizsgálja ezeket...
de játszhatod továbbra is az értetlent...
szandokan
@bundi: Ha kellően megalapozott, megdönthetetlen bizonyítékok állnak rendelkezésükre, akkor nem lenne őket miért támadni. A korrupció elvileg komoly bűn.
szandokan
@pbalage: Vágom. Akkor következő lépésként kérném a neveket.
bundi
@szandokan: vonatkoztass el vezéred egojától...és az őt körülrajongók egyszerűségétől... Ha egy magyar céget román állami hivatalnokok megpróbálnak korrumpálni a magyar állam mit tehet...feltéve ha az érintettek fontos állami beosztásban lennének és a rendőrsêg védelmét és támigatását élveznék...
Ha a magyarok a neveket nyilvánosságra hoznák már menne us a nemzetközi per meg hogy a magyarok a román belügyekbe szólnak bele...
De látom megint játszod a tudatlant
bakegya
Vicctor elmagyarázta a receptet-de még dolgozik rajta egy két napot,hetet hónapot,aztán benyelik maguktól is az éhes,de csakkk határainkon belül melegen tartott fanok,strómanok és tettestársak-az ő szabadságharca már csakkk így műk-szik...Az amerikai jog rá és az ő csókosaira már a kezdetektől fogva feltalálta az elektronikailag működtetett lakatot-magyarul vesztegzárnak is nevezhetnénk.
lajospapa
@JAJMÁR: Amerika csak vádaskodik. korrupció itt nincs, csak bizonyítékok alapján lehet eljárást indítani. Körülbelül ez a reakciónk rövid összefoglalója hivatalosan.
Egyébként nagyarányú áfacsalás és más bűncselekmények ügyében 6 személyt már előzetesbe raktak... stb.
Most akkor mi van? Vagy mi nincs? Kik igen, kik nem? Tényleg. Azért tartóztatták le nehogy Amerikába menjenek? Véletlenül? Nincs-bizonyíték alapján, vagy van-bizonyíték alapján, kezdtek eljárást? Közölt Amerika neveket, vagy mégis ügyes a titkosszolgálatunk? Piti bűnözők-e, vagy nagyobbacskák? Simon Gábor-ügy nagyságú vagy kisebb? Mert azt akkoriban félóránként bemondták minden médiában.
coyote3
Ez a putyinpéniszt imádó diktátor hihetetlenül gyáva és hazug! Lassan egy hete nem szólalt meg. Amikor meg megtette, akkor szégyent hozott a jogászokra. mert annyit még az ő beteg agyának is kellene tudnia, hogy az amerikai törvények TILTJÁK , hogy nevesítse a korrupt tisztviselőket. Talán még annyit is illene tudnia, hogy a kitiltást személyesen a külügyminiszter hagyja jóvá. Azon a szinten már komoly döntések születnek, jogilag megalapozva.
magyarbakancs
Orbán: Az amerikaiak vádaskodnak.
Maga meg Orbán úr meg hablatyol.
Beszél sok baromságot.
Egy hétig gondolkodott mit mondjon meg volt zavarodva mint vas orrú boszorkány a mágnes viharban.
vukkocska
Ezt is csak itt mondja. Mert szája csak itt van. Nem is merné Obama felé jelezni, mert fél, hogy a bizonyítékokat is megküldik nevekkel együtt. Ugyan az egyik német hírportálon már teljes anyag van fent. Majd csak felrakja ide is valaki? Az egyik prominensünket is megkérdezték, ő pedig mosolyogva mondta bele a kamerába, hogy "ugyan, hogy gondolják?" Hát úgy, ahogy le van írva. Csak azt nem tudom, mi rázza fel már a magyarokat, akár még a fideszesek értelmesebbét is, hogy mi van itt Magyarországon? Igaz, sokkolják őket a közmunkával, hogy még attól is eleshetnek.
JAJMÁR
@szandokan: 00:30 Persze, a neveket ! Én is, sokan másik leírták már, hogy az USA nem fogja nyilvánosan kikiabálni. Ott ugyanis a törvényt betartják, és nem szabják folyton magukra.
Szerinted a NAV nyaraló főemberei meddig pihennek külföldön? és pont most, amikor a hitelességüket nyilvánosan kétségbe vonták? Nem illene előtte itthon tisztázni magukat? Ha egyáltalán vissza akarnak jönni...
Világos a történet, mint a nap.
Ha a kormányban tényleg nem sejtik a neveket, alkalmatlanok a kormányzásra.
Akiknek a neve nyilvánosságra került,, de őket meg sem kérdezték,nem nyomoztak utánuk, kiengedték őket az országból, és kiderül majd, hogy ők mégis bűnösek,, alkalmatlanok a kormányzásra. ERgo... a következtetés mindenkinek beugrik.

Ez a mi ügyünk, a mi kárunk, a mi sarunk. A visszakiabálás a nevek nyilvánosságra hozása miatt, egy "fába szorult... " sikoly.
Ezt nézd meg: index.hu/gazdasag/2014/02/19/nav-elnokhelyettes_csaladja_feketepiaccal_uzletel/
JAJMÁR
@bencemacska: Nyilván tudják a neveket. Mi viszont soha nem lehetünk már biztosak abban, hogy ezt az ügyet felgöngyölítették, vagy sem. A NAV hitelessége hosszú időre megingott. (A kormányról most nem szólva..)
nemsemmi
Ha mondjuk valaki feljelentést tenne, hogy hat MSZP-hez közeli személy korrupciós ügyeiről tud, de nem vállalja a nyilvánosságot, vajon Orbánék ugyanígy széttárnák a karjaikat, hogy nem tehetnek semmit?

Szerintem a fideszes főügyészség egy héten belül vádat emelne 12 szoci ellen.
mariaberta
Vádaskodnak? Csak vannak akiket nem óhajtanak beengedni, ehhez joguk van.
bencemacska
@nemsemmi: De még a feljelentőnél is házkutatást tartanának!
brutus
Hogy p...szt...lna mar vegre el ez a m...s str.ci !!!
Fradigege
A cigánynak abból igaza van, hogy nem ártana konkrét bizonyítékokat kiteregetni. A nigger jenkik, pedig simán élhetnének azzal a lehetőséggel, hogy a telibe matériázott bilit a cigány fejére borítsák. Az a gyanús ebben, hogy ezzel a lehetőséggel nem élnek.
Ludas Matyi
@coyote3: Putyin Penist imado? Akkor kinek a farkat szopja es imadja a nemet, angol kormany? Rajöttel? Az Oblamaget! Az Orban az taktikazik az orszag erdekeben bazzeg, mig a nemet allam mar az elsö vilaghaboru idejen eladta magat az USA-nak. Olyan mint nemet allam egyaltalan nem is letezik. Ha tudnal eventuell nemetül tudnek ajanlani erröl rengeteg informatiot ami az Orbannak talan ismert, de nem ugy a Magyar szürke allampolgarnak!
Tulipánfa
"Ez azt jelentené, hogy nem tudjuk megvédeni a saját állampolgárainkat" – hangoztatta a kormányfő. A szokásos álszent duma, de ez most valóban igaz. Valóban nem tudnak bennünket megvédeni korrupt, gátlástalan önmaguktól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.