Orbán Gáspár személyesen lép fel a botrányos egyetemi gólyatáborok ügyében – írja a Bors.

A lap cikke szerint a miniszterelnök fia a Joghallgatók Önképző Szervezetének (JÖSZ) vezetőjeként egységbe szervezte a hallgatói szervezeteket. A lépésre azután volt szükség, hogy az elmúlt hetekben több esetben is robbantak ki botrányok az egyetem gólyatáborai miatt.

Orbán Gáspár számos vitaestet szervezett már, így többek között neki volt köszönhető, hogy például Lázár János, Szájer József, Schiffer András és Karácsony Gergely is tartott már előadást a szervezet vendégeként.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
nem vagyok teljesen kepben: ez ugyanaz a fia, akivel a vilagbajnoksagot nezte egyutt? Kint leszunk az osszes vizekbol, ha mar KET orban akaszkodik a nyakunkba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
@szaboria1: Csak szeptemberig volt ott, aztán hazajött, folytatja az egyetemi
tanulmányait.
Remélem nem hozott magával egy kis ebolát !
GeoCravker
Ott dolgozni kellett volna. Meg nem is veszélytelen.
magyarbakancs
Apuci talált neki munkát?
Vagy jó pofizni akar?
karma1
nem vagyok teljesen kepben: ez ugyanaz a fia, akivel a vilagbajnoksagot nezte egyutt? Kint leszunk az osszes vizekbol, ha mar KET orban akaszkodik a nyakunkba!
nyanya001
@karma1: Ugyanaz, mert csak ez az egy fia van a Gazsi !
joopapa
Ilyen hülye címet adni egy cikknek! Én már kezdtem örülni hogy a kis trónörökösről megtudok valami jó kis zaftos pletykát :-))))
bundi
Kim dzsongazsi hazajött...és kézbeveszi az irányítást...
whatthefuck
Ezektől az orsóséktól már sosem szabadulunk meg?:(
coyote3
Aztaqrvaaaaaaaaaaaa!!! Az én apróbb gyermekem is diákvezető a sulijában. Hívták már többször kockafejet illetve annak helyetteseit, a NAV elnökét, de még csak válaszra sem méltatták. Igaz nem is politikai gyűlésre hívták őket, hanem szakmai előadásra... :))))
ila51
jól teszi , bele is kell abba tanulni idejében...másképp mehet dolgozni
whatthefuck
A trónörökös kétballáb abbahagyta a focit és a főgengszter apja nyomdokaiba lépve politikai karrier elé néz. Szegény magyar nemzetünknek harangoztak, mindig lesz aktuális diktátor a nyakunkon az orsós dinasztiából. Ha hagyjuk.
Manhattan
Apuci nyomdokain... Meg van az utánpótlás.
Mobil123
@coyote3: Jaj hát a NAV elnöke akkor pont az étolaj zsebáráról tárgyalt és ezért nem ment el alőadást tartani:-))) (Pedig miről maradtak le a gyerekek??:-D)
soljanka
Kell a vezetői gyakorlat, hogy átvegye papa székét...
Istenem, mi vár erre az országra. (:
Dr plágium
@Mobil123: ma, 11:57 hát arról, hogyan kell lopni és titkos külföldi bankszámlára utalni a lét
Mobil123
@Dr plágium: Hát ez az:-DDDD Most képzeld milyen első kézből kapott infó került volna a srácok kezébe:-)))
(persze azért Lázár előadása felemelő lehetett. Csak elmesélte fia első milliójának történetét !)
hopihe01
A Nagyvezïr kőlkeinek sohasem kell megdolgozni a kenyirêrt , akkor is millomosak lesznek egêsz életukben.Nekik csak êlni kell az életet...
simmering73
Mint a Kim család. Olyan észak-koreai fílingem van.
nemjoezigy
@pbalage: ez nagyon jó volt, köszi, ha már ott voltam megnéztem még néhány Chuck Norrisos klippet.
Egyébként nálam mindenki tiszta lappal indul, így ő is.
Az még pozitív is nálam, hogy elhagyta a magyar focit.
Az eddigi hozzászólásokban leírtakra is nagy az esély.
Mert -tapasztalat- az újgazdagok kölkei aljasabban viselkednek mint a példaképük. NAGY-NAGY TISZTELET A KIVÉTELNEK! Mert ők tudnak csak tennie a békés megoldásért. ...
Fradigege
Fel kell futtatni a gyereket, mert nem ért semmihez. Kumantó, mutyi állásba berakják, hogy hízzon a buxája. Kreáltak neki egy poziciót. Előre a közszereplés útján.
KERKA
Orbán Gáspár a Joghallgatók Önképző Szervezetének vezetőjeként előadásokat szervezett az egyetemeken az erkölcsös viselkedés szabályairól. ( gondolom én) Előadónak meghívta Lázár Jánost, (stb)
Röhög a vakbelem, ez éppen olyan, mintha a madám szoktatná le a kurvákat a kurválkodásról:))
bakegya
@KERKA: pontosan.De e témában még melegebb a helyzet,mert az erőszaktételről kéne leállni-miközbe családi hagyomány és minta az erőszakos apjának politikai karaktere egyre karizmatikusabban rajzolódik ki már világviszonylatban is!
Na ez a gazsi gyerök se egy észlény.
KERKA
@bakegya: Tudod, a múlthónapban még azt olvastam itt a propin, hogy a Gazsi fiú kint van Afrikában és gyerekeket oktat a focira. (na ez szép, gondoltam én) Most ezek szerint itthon van, és rögtön egy szervezet vezetője, amiről ugye ronda dolgok derültek ki.
Most akkor újra egyetemista, és megválasztották, de ki választotta meg? Vagy egyszerűen megkapta ezt a címet-jogot, vagy megvették neki, és olyan illusztris előadókat tudott meghívni, mint a Lázár, ésatöbbi.
Ahogyan Te írod, itt is itt van az erőszakos apuka politikai karaktere!
Vagy éppen ennek az egyetemnek jól jön az Orbán név, hogy a felelőtlenségüket leplezzék egy jól csengő névvel? Elhitessék, hogy most már minden rendben van.
bakegya
@KERKA: hát befoglaltak ezek már minden egérlukat is-az orbánnév pedig igazán nem a jó reklám jele,legalább is az én budapesti létem során nem ezt tapasztalom-az egyetemi ifjúság megsúgom-azzal van elfoglalva,hogyan guberálja le-vagy be a tanulmányi hivatalba a féléves tandíját-aztán ha leállamvizsgázik,hogyan húzzon el amíg lehet-
A megerőszakolós történet is csakkk a jó PR-MAGYARUL REKLÁM A PAPA UTÁN SZABADON BEKERÍTENI A GAZSIKÁT A KÖZTUDATBA,HOGY IME AZ UTÁNPÓTLÁST IS SIKERESEN MEGCSINÁLTAM-már mint nem én,hanem a jó k...aptya!
mariaberta
Hány Zseni Orbánt kapunk még a nyakunkba? Ja,,, 5 gyermeke van.
Vasárnapiiskolás
Amivel egyidős,azt vegye a kezébe.Ha elrontja az ő dolga.Tetves purdé.
vitamin51
@KERKA: Ez nagyon talált, minden szavad ütött, bár felfogná az is akiről éppen szó van, de hát nem, ahhoz még az egyetem is kevés.
KERKA
@vitamin51: Örülök, hogy úgy látod, ahogyan én, már azt gondoltam, nem voltam eléggé érthető:))
lajospapa
Ez a pozíció csak előleg a hozományból.
Feraj49
@joopapa: Előbb a "király lányáról",most már a "király fiáról" is tudósít a média. Még jó,hogy nincs személyi kultusz. Csak azt nem értem miért is nem külföldön jár
egyetemre ? Esetleg ott meg is buktathatnák,ha nem tudja az anyagot ? Itthon nem mernék ?

@mariaberta:-,nem halnak ki,meg van még tartalék a "gatyában".
surdillo
Jaj,csak arra a fránya telefonjára vigyázzanak,mert az a másik máig se lett meg a milliós nyomozás eredményeként!!!
alte trottel
@nemjoezigy: EL-HAGY-TAAAAA? Vazze, ilyen finoman megfogalmazni, hogy még _EZ_ a magyar "foci" is ledobta a hátáról?
human
@alte trottel: Szerintem csak a faterja akarta, hogy focizzon. Látod milyen hatalmaskodó Orbán. Majd meglátjuk mi lesz belőle. Persze nem szabad hagyni, hogy családi vállalkozást csináljon a felcsúti Maradóna az országból.
nezelodo
Így kell ezt csinálni Gazsi, vedd magad mellé a KreditJenő kölkét abból a magas hivatalból, úgy még hitelesebbek lesztek!
nezelodo
@human: Családi vállalkozás lett az egész ország, szó szerint a sógorok, komák turkálnak a települések önkormányzati kasszáiban is, de van remény. Már néhány helyen eltaccsoltak ezek kasszadézsmáló pártkatonák és rokonaik.
human
@nezelodo: Tényleg rosszul írtam, hisz Rogán testvére, de Matolcsy felesége is polgármester lett. A NAV informatikai részlegének vezetője pedig a mi Orbán Viktorunk vejének testvére lett nemrég. Mert ugye a bájtokat is úgy kell irányítani, hogy jól jöjjenek ki a számok.
Pontosabban arra gondoltam, hogy csak nehogy királyság legyen a vége ahol az apát a fia váltja a trónon automatikusan, népszavazás nélkül. De lehet, hogy Orbán fiának egy imázsjavító szerep jut. Azaz apuka diktatórikus vonásait igyekszik majd lágyítani közszereplésével.
kumming
Akkor most gyorsan meg kell nézni a Gazsi kollégiumi szobatársait. Na ők a jövő politikai, és pénzügyi vezetői. Most még ki lehetne vonni őket a forgalomból.
lajospapa
Született közéleti személyiség. Apukája is KISZ-titkárként kezdte.
nezelodo
@kumming: Dehogy lehet, nem mászkálnak azok este későn sötétben a felcsúti határban!
Kamcsatka
@Feraj49: A Sára lánya külföldön, Ausztriában jár egyetemre. Úgy tudom ott valóban nincs tandíj. Gondolom a maffiózó família nem győzte az itthoni nem tandíjat.
Főlökött
Az egyetlen fiú gyermek, tankönyvet vegyen inkább a kezébe!
Clavigo
Vazzze...nehogy ez is elveszitse a telefonját...
sentinel216
Ne má'! Ne engedjünk egyetlen orbán rokont se' a közéletbe, vagy politika közelébe! Egy is sok belőle.
bence
@Kamcsatka: ! Ennyi gyerek közül egy sem tanul szakmát ? Mi lesz a kihaló szakmákkal ha még a miniszterelnök apuka sem mutat példát ??? Pedig orbán nemrég erről tartott előadást , amelyen aggodalmát fejezte ki .
Yoda69
Csendben suttyomban hazajott Afrikabol? Jobb lenne ha meghuzna magat a kistaho.
Törölt felhasználó
" egységbe szervezte a hallgatói szervezeteket" Biztos papi polipcsápjai segítsége nélkül..:)
bencemacska
@human: Szerintem a diktatórikus jellem nem gyengül, hanem fokozódik: kezdd a nagyapánál, folytasd a fiánál és az unokánál (aki csak másodszülött)
bencemacska
@kumming: Nem lakik kollégiumban, hanem egy gellérthegyi luxuslakásban, amelyiknek a tulajdonosa OV egyik familiárisa.
Bár lehet, hogy Rasi lakásába költözött (amelyik szintén ott van), ha ő már nem tart igényt a magán lányszállásra a férje udvarháza mellett.
human
@bencemacska: Lehet, de nem törvényszerű.
csip-csop
majd a viki fia elintèz mindent, majd rendben leszunk!
Szimba
Ha igaz, hogy nem esik messze az alma a fájától, akkor sejthetjük, mit jelent a hallgatói szervezetek egységbe szervezése.
csip-csop
@karma1: ha 4 gyereke van, akkor 4 fog a nyakunba kapaszkodni, majd vàltoztatjàk egymàst.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.