A távközlési adó kiterjesztése ebben a formában nem vezethető be – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban.

Szerinte a vita félrecsúszott, az emberek megkérdőjelezik az adó ésszerűségét. Azt is mondta, hogy ők nem kommunisták, az emberekkel akarnak kormányozni, de a netadó csak technikai kérdés, hiszen azért terjesztik ki ide is a távközlési adót, mivel ez is távközklés.

Orbán egyelőre visszavonta az internetadót

Orbán Viktor közölte egyúttal, hogy január közepén nemzeti konzultációt kell indítani az internetről, benne az internet szabályozásáról és a pénzügyi kérdésekről, mert "választ kell kapnunk arra a kérdésre, hogy az interneten keletkező hatalmas extra profit hova lesz, és nem lehetne-e annak egy részét itt tartani Magyarországon, és bevonni a költségvetésbe". A konzultáció vége 2015 első negyedévének, félévének végére várható – fűzte hozzá.

A kormányfő a rádióműsorban kiemelte, továbbra is cél, hogy legkésőbb 2020-ra minden magyar lakásban elérhető legyen a szélessávú internet, az erről szóló megállapodásokat a szolgáltatókkal már megkötötték.

Ez egy több száz milliárd forintos projekt, és "ezzel Európa élmezőnyébe fog Magyarország kerülni" – közölte a miniszterelnök.

96 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Esküszöm ez még a közmunkás bérében is megtalálja az extra profitot.
Orbán! Ha az extra profit a bajod, akkor miért az előfizetések forgalmát adóztatod??? Nem azt kellene megnézni, hogy mennyi a profitja a cégnek és azt adóztatni??? Idióta.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Senara
Akkor ő kérte vagy nem ő kérte , ez itt a kérdés . Varga polgár ráhivatkozott ?
Sziszifusz
O.V. nagy játékos, de még nincs vége a partinak !
A demonstrációk jelszavai nem csak az internet adót kifogásolták. Szót emeltek ott még azon kívül számos más kormányzati bűn ellen is.
human
Esküszöm ez még a közmunkás bérében is megtalálja az extra profitot.
Orbán! Ha az extra profit a bajod, akkor miért az előfizetések forgalmát adóztatod??? Nem azt kellene megnézni, hogy mennyi a profitja a cégnek és azt adóztatni??? Idióta.
nyanya001
Csak nem a vonat zötykölődés rázta helyre az agyát ?
Vagy mégsem ?
Attól tartok mégsem !
szandokan
Én már az elején megmondtam, hogy nem lesz internetadó.
alte trottel
Nem beszarni emberek, ez volt az altatás! Figyeljétek a következő napokban, hetekben az egyéni képviselő indítványokat, mert a házi szappanfőzés, gyertyaöntés és cirokseprűkötés műszaki paramétereinek előírása valamint a "Menjen-é az varnyű az vetésre" törvény valamelyik alpontjában lesz benne az internetadó! AZtá A Mi Sohanemhazudónk majd széttárja a karját, hogy "micsinyájjak Zemberek, hát mexavaszták!".
soljanka
Abszolút értgető:
nem vezeti be így, ebben a formában = átkereszteli és mindenképp fizetsz
januárban nemzeti konzultáció = csak most kussoljatok, januárig lehiggadtok
nem lehetne-e annak egy részét bevonni a költségvetésbe = qrvára fáj, hogy mások zsbébe vándorolnak milliárdok, miközben nekem itt rohadt sok seggnyaló száját kell betömnöm
leszúrt rittberger
Hol keletkezik itthon az interneten "hatalmas extra profit"? És ha keletkezik is, ahhoz mi köze egy technikai analfabéta szotyiköpködő suttyónak?

Amelyik cégek sikeresek itthon a neten, vagy a net miatt, az mind a saját tudásának köszönheti, hogy jókor volt jó helyen, időben lépett, fejlesztett, előre menekült... Az ég világon semmi keresnivalója a közelükben ennek az enyveskezű a kormánynak.
JAJMÁR
"Mondok egy viccet:
internet adó"

(Orbán fészbukján találtam :-D)
nemkati
@pbalage: Nagyon besz@rt. A bandája még itartott egy darabig az elmebeteg őrült ötlete mellett, és próbálták védeni, 0 (nulla) sikerrel, de a főnök ma reggelre besz@rt. Annyira még ő se hülye, hogy ne látta volna, hogy a pénzsóvárgásának ilyen formájú és mértékű megnyilvánulása verte ugyan ki most a biztosítékot, de az emberek tízezrei nem csak a netadó, hanem az egész rendszerük ellen ment most ki az utcára. És ha megmakacsolta volna magát, akkor a felháborodás odáig vezethetett volna, hogy el is kellett volna takarodniuk. Így kihúzta a dolog méregfogát, és lehet, hogy a felháborodás csak ennyi volt. Én azért remélem, hogy nem.Hogy valaki már csokorba szedi az aljasságukat és a becstelenségüket (úristen, mekkora az a csokor!), és akkor megint kimehetünk ellenük, és nem kell megvárni 2018-at hogy ezek elhúzzanak a francba.
bakegya
Marha sokat egyeztethetett a leosztottak gyötrelmeiről a LEAUSANNI MILLIÓS KIRUCCANÁSA UTÁN A MI HÁROM ÉJJEL HÁROM NAPON ÁT TARTOTT TÖMEGES FELHÁBORGATÁSUNKRÓL.Szemenköpött minden HONFITÁRSUNKAT,de még be is börtönzött néhány fiatalt akik még itthon tiltakozni is képesek.CSAKKK RÖHÖG RAJTUNK ,REMÉLLEM A JENKIYK IS LÁTJÁK A KORRUPT KÁRÖRVENDŐ KÉPESFELÉT-IDŐT NYERNI ÉS BANKOLNI FOG-MOSTANTÓL -A GATYÁT IS LEHÚZZA RÓLUNK-BOSSZÚBÓL.Sokba kerül még ez a bűnöző a magyar lakósságnak-sokkal többe mint a csaucseszku a románoknak!-a nemzeti kutyafaxállkodást népszokássá avandzsálja-azt tessék nekem megmondani már csakkk honnan fognak előbb lőni ránk-vagy megvárjuk míg teljesen aláaknáz bennünket ez a mangalica hizlaló narancsliget bulddózer?!
nemkati
@leszúrt rittberger: Azt is mondta, hogy azért kell a netadó, vagy távközlési adó, hogy az extraprofit ne kerüljön ki az országból, hanem itt folyjon be a költségvetésbe, és munkahelyeket teremtsen. Hát már minden baromságot be lehet adni a birkáknak, itt már senki nem gondolkozik?

Az üzletek és szolgáltatások vasárnapi bezárása se a munkahelyteremtést szolgálja, hanem éppen ellenkezőleg, de hát már nem kell semmin se csodálkozni, amikor a kudarcokat sikerként, a bírálatokat dícséretként kommunikálják.
soljanka
@leszúrt rittberger: De jó, hogy írtad, tudtam, hogy valami még szöget ütött...
Mészáros extraprofitja nem zavarja.
m.macskosz
@human: ma, 08:17 A távközlési cégek adóznak. Biztos, hogy többet, mint a CBA, a Közgép,
de Andy kaszinóinál százmillió százalék, hogy többet, hisz' a nullánál minden több.
@szandokan: ma, 10:15
Te azt is mondtad már számtalanszor, hogy amit a kormány csinál az jó. Pedig nem!
És még csak nem is ez volt a legaljasabb ötletük.
szandokan
@m.macskosz: A lényeg, hogy megint nekem volt igazam. Az egészet Gyurcsány találta ki:-))))))))))))
m.macskosz
@szandokan: A lényeg, hogy nem volt igazad, csak végre egy --szokás szerint--megalapozatlan, átgondolatlan ostoba ötletük előbb hamvába hullt, mint hogy
a parlament elé került volna. Nyugi bele, ha nincs a tüntetés, ez is átment volna
a gombnyomogató bólogatójánosok 2/3-osok gyülekezetén!
bencemacska
Én egyáltalán nem vagyok megnyugodva, OV nem az az ember, aki beismeri, hogy tévedett.
Hallotta valaki azt a kifejezést már tőle: "Elnézést, tévedtem!"??
Duplán fogja ezt törleszteni felénk. - Ne legyen igazam!

Emlékszik még valaki a MAZSIHISZ -nak tett ígéretre, majd az ünnepek után leülünk megtárgyalni?! Ünnepek után állt a szobra!!! Kivel tárgyalt utána?
hattorihanna
@szandokan: Eddig hol voltál,mi?Érdekes most hogy az embereknek köszönhetően
nem lesz netadó ide toltad a képed.Amíg ment a hercehurca addig érdekes mód el voltál veszve...
Manhattan
Aszongya: "Ebben a formában" nem lesz netadó... Akkor milyen formában nyomja le a torkunkon?... Kész átverés!... Pávatánc! Hazudik! Hazudik! Hazudik!!!
Hellcat
majd milliárdokért konzultálgat megint aztán mire beérnek a levelek már elfogadták a törvényt ahogy szokta és majd ráfogja hogy ezt akarta a nép.
soljanka
A havi 5400 Ft-os net elfizetésre 1458 Ft az ÁFA. Amit ugye egyszerű állampolgár nem tud visszaigényelni. Tehát kifizette a szolgáltatás díját, adott a költségvetésbe.
Ez így korrekt.
Mirefő kellene még erről nemzeti konzultálni?
És miért januárban?
És miért hónapokig?
Sok hülye meg beveszi.
JAJMÁR
Érdekes, a "nem lesz netadó" cikkekhez írtam, - mégpedig olyanokat, hogy a nemzeti konzultációról tudjuk, hogy mi, és hogy ez az egész kommunikációs fogás, elhinni nem szabad - ezért népszavazás kell a netadóról. Eltűntek.
Maradt ez: Egyelőre nem lesz netadó ! A lottó ötöst találnám el így !

Továbbra is fenntartom: nem kell nemzeti konzultáció, ott majd felteszik a kérdést: Jó az országnak, ha megadóztatjuk az extraprofitot? - Oszt megállapítják, hogy a nép netadót akar!
m.macskosz
@JAJMÁR: Adsz már Te is ötleteket ezeknek! :(
Lefogadom, ezt a kérdést már le is nyúlták!
Manhattan
Ez nekem trükközésnek tűnik. Kísérlet arra, hogy megossza a tüntetőket. Nem szabad most a győzelem előtt megállni. Félnek a népharagtól. "A TÜNTETÉSEKET FOLYTATNI KELL! Magyarország egy történelmi pillanathoz érkezett, a magyar nép kezében egy történelmi esély van. Ha ugyanis az internetadó elleni országos megmozdulásokat kiterjesztik és azok nyomán egy átfogó, erőteljes polgári engedetlenségi mozgalom kezdődne, akkor napokon belül megbuktatható lenne az orbáni diktatúra. Ehhez szükséges lenne a demokratikus erők összefogása, útlezárások és országos sztrájkok kezdeményezése. A nyugat mindenben támogatná a demokratikus szervezetek, elsősorban pedig a civil mozgalmak ezirányú törekvéseit, hiszen Orbánék már régóta kényelmetlenné váltak az USA és az EU számára is. A magyar nép most megváltoztathatja jövőjét."
nemkati
@JAJMÁR: Hát pontosan ez. Mindig sikerül úgy feltenniük a kérdést, hogy a válasz az legyen, amit egyébként is akarnak, és amiről azt is látják, hogy a zemberek meg nem akarják. Így végül olyan lesz a válasz, mintha mindenki egyetérteene a kormánnyal. Ha meg mégse - hát senkinek, az égvilágon senkinek nem lehet ellenzéki vagy tőlük független oldalról bepillantása abba, hogy ezek a nemzeti konzultációk milyen eredményt hoztak.
JAJMÁR
@m.macskosz: 11:14 Remélem a tüntetők skandálják majd a népszavazást is :)
nemkati
@Manhattan: Én is így gondolom. Most nem szabadna megállni. Sajnos a netadó, ami végülis kivitte az elégedetleneket az utcára, ha egyelőre nem lesz bevezetve, akkor sokan azok közül, akik ezen a két tüntetésen ott voltak, már nem fognak elmenni. Kell valami, amire ők is megint, és még mások is kimennek tiltakozni, és szerintem csak az lehet, hogy össze kell gyűjteni mindent, ami gazság volt az elmúlt 4-5 évben, és azzal kihívni az embereket az utcára. Igen, addig kell ütni a vasat, amíg meleg, és most már nem csak meleg volt, hanem meglehetősen forró, most nem szabadna hagyni kihűlni!
JAJMÁR
@nemkati: 11:17 Annak csak az álneve nemzeti konzultáció :)

Legalább 3 friss cikk eltűnt a netadóról. Vagy utólag történt változtatás, vagy az újságírók félreértették és most ki lettek igazítva, vagy direkt... már egy csomó ember azt képzeli, hogy vissza lett vonva !
Meine Ehre heisst Treue
"választ kell kapnunk arra a kérdésre, hogy az interneten keletkező hatalmas extra profit hova lesz, és nem lehetne-e annak egy részét itt tartani Magyarországon, és bevonni a költségvetésbe".

Ha, igaza van a hatalmas profitot illetően, akkor azokat kell adóztatni, akik azt zsebre teszik és nem mindenkit kvázi kollektíven büntetni.
Rózsika Hatházi
@Manhattan: Most hallottam, hogy ha nem lesz internetadó, akkor a nyugdíjak nem 2,2 %-kal, hanem csak 1,8 %-kal emelkednek. Zorbán most neki akarja küldeni a nyugdíjasokat, a tüntetőknek, hogy lám miattuk nem kaphattok több nyugdíjemelést. Össze akarja veszíteni az szülőket a magzataikkal, fiatalokat az idősekkel. Mekkora szenya ez az "ember"? Én nyugdíjas vagyok, de akkor is kiállok a netadó ellen! Mert az én gyermekem is a zorbán érában hagyta el az országot.
Jankó123
Nem azt mondta, hogy nem lesz bevezetve!
Hanem azt, hogy "EBBEN A FORMÁBAN" nem!
"A távközlési adó kiterjesztése ebben a formában nem vezethető be – ..."

Van itt is olyan ember, aki úgy állítja be ezt a kijelentést, mint a saját mondókája visszaigazolását! Szerintem ismét terel, vagy súlyos értelmezési problémái vannak!

Én azt gondolom, hogy inkább :
"ELLENÉRTÉK ÁTVÉTELI IGAZOLÁSSAL DICSÉRJÜK A NAPOT"!!!
:-)))
m.macskosz
@Rózsika Hatházi: Az a nyugdíjas, aki azt hiszi, hogy azért lesz a ny.emelés mértéke 2,2 helyett 1,8%, mert nem vezetik be a netadót, annak kár is magyarázni bármit. A kettőnek egymáshoz semmi köze, még mielőtt borult a bili, kiderült, hogy tévedtek a bejelentéskor.
nemkati
@JAJMÁR: A netadó nem lett visszavonva, mert még ki se lett vetve. A tervezet ilyenformában LESZ visszavonva. Tehát jövőre beveztehetik, csak más néven hívják, de hívhatják bárhogy, az akkor is az lesz.
simmering73
Majd kapunk 2-3 plusz adót. Oszt jónapot.
Rózsika Hatházi
@m.macskosz: Melyik bili boruláskor tévedtek? A netadó, vagy a nyugdíj bili ügyben? Mert a nyugdíjügyet én csak hallottam valakitől, aki azt mondta, hogy a face-en olvasta. Akkor házon kívül voltam, de mire hazaértem ilyet nem találtam. Légyszi segíts a kérdésben.
nyanya001
Majd a nemzeti konzultációt úgy fogják
ismertetni, hogy a többség mégis kéri, aztán némi változtatással
de bevezetik !
Katalina62
@szandokan: @szandokan: Lesz csak megvárják amíg nép lehiggad, és ezt beveszi! Nem internet adó lesz a neve! Orbán Viktor nem hátrál meg, és nem enged a népnek! Ezt a lázadást még duplán leveri szeretet népén! Aki elhiszi, hogy ennek a lázadásnak nem lesz ára az naiv, vagy homokba dugja a fejét!
coni
A fiatalok nem értékelik a pávatáncot.
Ma újabb tüntetés lesz 18 órakor a József Nádor téren!
coni
@nusika: Meller bátran odaállt Horváth András-Ángyán mellé. Ugyanúgy járt mint ők: őt jelentették fel.
nyanya001
Senki ne ringassa magát hiú reményekben !
Olyan megszorítás, lesz, hogy belegebedünk !
Persze, csak azt nem értem, hogy saját magukra nézve, no meg a tetves
stadionjait is beleértve, miért nem ott kezdi el a megszorításokat ?
www.portfolio.hu/gazdasag/orban_durva_megszoritast_lengetett_be.205775.html
Hellcat
@Meine Ehre heisst Treue: Ez az extra profit is kurva jó szöveg a fidesznél...mindenkinek hatalmas extraprofitja van ezért a szart is kihajtjuk belőlük...nameg persze a magyar nép ellenségei. Kérdem én ha a mészáros 3 év alatt 7 milliárdot gyarapodott az nem kurva nagy extraprofit??? Az nem böki a csőrüket?
soljanka
@Manhattan: Folytatják:
"Orbán Viktor ma meghátrált. Eddig mindig azt mondta, hogy ő képviseli a nép többségét. Ma be kellett ismernie: a többség elutasítja az adóját. Ez önmagában győzelem.
De ismerjük őt. Nem vagyunk hülyék. Nincs okunk bízni a szavában. Továbbra sem hihetjük, hogy valóban visszavonja az ostoba internetadót. Az még mindig benne van a törvényjavaslatban. Ezért ma este ismét mutassuk meg: elutasítjuk ezt az igazságtalan adót. Ezért találkozzunk ma 18 órakor ahol mindig is: a József nádor téren."

www.facebook.com/Ne.legyen.Internetado
vukkocska
Ez olyan, mint L. Simon László akciója, aki tavaly lemondott. Mindenki rágta a csontot, hogy lám, egy fideszesnek is elege lett a Fideszből. Ez volt a cumi. Most újult erővel nyomja a baromságait egymás után, most a független újságját. Az, hogy az internetadó le van fújva, nem hiszem. Ez a kábítás, mert becsináltak a 17-ei tüntetéstől. Majd meglátjuk, mit akar megszavazni a Parlament. Szerencsére a fészbukon hamar össze lehet rántani az embereket, ha mégis szavaznak róla. Addig se felejtsétek el, tartalékoljatok arra a napja szabadnapot, szabadságot, hátha szükség lesz rá. Hazudnak, mintha könyvből olvasnának. Azt sem lehet elhinni, amit kérdeznek. S az, hogy Deutsch felelne a nemzeti konzultációért, az meg a hét vicce. A büdös-bogarat meg sem lehet közelíteni, olyan ápolatlan.
m.macskosz
@Rózsika Hatházi: A 2,2 %-os emelés után rögtön bejelentették, hogy tévedtek,
a 2,2 csak 1,8. Megpróbálom előkeresni, de úgy emlékszem, még a tüntetések előtt
módosítottak.
vukkocska
@m.macskosz: Tegnap előtt még 2,2 volt. Pedig a tüntetést nem is a nyugdíjasok csinálták, hanem legalább 80 %-ban fiatalok. Akkor most mit akarnak megbosszulni, hogy leviszik 1,8-ra? Vagy ebből pótolják az internetadót?
m.macskosz
@Rózsika Hatházi: Tévedtem, a módosítás a minap volt, már a memóriámat is megzavarják
ezek a fideszesek. Az ember nem győzi kapkodni a fejét, mikor melyik mit hazudik. Csoda,
ha a dátumokra már nem is emlékszem. (Mindenesetre a netadóval közvetlenül nem hozták összefüggésbe.)
bencemacska
@Rózsika Hatházi: Nem engem kérdeztél, de megpróbálok segíteni. A Balog miniszter jelentette be a 2,2%-os nyugdíjemelést, de a benyújtott jövő évi költségvetési törvényjavaslatban csak 1,8%-os infláció szerepel. Az pedig azonos a nyugdíjemeléssel.
Én ennyit tudok!
bencemacska
@Hellcat: Nem, mert Mészáros (nomen est omen) a "mi kutyánk kölyke".
nyanya001
Ha így haladunk, a végén nem lesz nyugdíjemelés oszt jó napot !
bencemacska
@soljanka: Nézd meg a cikkhez mellékelt képet, ordít róla: "Most verlek át benneteket..."
bencemacska
@nyanya001: A végén defláció lesz, és már kész is!!!
A boltban vásárolva meg jó nagy inflációt tapasztalsz!!!
m.macskosz
@nyanya001: @bencemacska: @vukkocska: @Rózsika Hatházi: Ma kaptam meg AEGON jövő évi csekkjeit. Évtizedek óta hajszál pontosan
az infláció mértékével emeli a biztosítást, eszi, nem eszi...
Furcsa módon, nekik nem 1,8 % jött ki, hanem 5,0%.
Na, most akkor mi újság is van???!!!
nyanya001
@m.macskosz: Két esélyes !
Vagy túlzott az 5 %, vagy az ő számításuk a jó !
Érzésem szerint ez utóbbi a valós !
tivoli
@m.macskosz: ma, 14:48
Áremelés!
A különbözet az áthárított adó!
bencemacska
@m.macskosz: Allianz Hungáriánál kb ugyanaz.

Nem pontosan, mert minden tételnél más % szerepel, és nekem most nincs kedvem számolni,
m.macskosz
@nyanya001: Kétlem, hogy az AEGON-nál hirtelen minden szoftver
egyszerre megbolondult, azt gyanítom én is, hogy az az 1,8% nemcsak hogy nem 1,8,
és nem is 2,2, hanem bizony 5%, csak az a sok ingyenélő nyugdíjas akkor még többe
lenne a büdzsének!
m.macskosz
@bencemacska: AEGON-éknál egyszerű: megnézem a tavalyi/idei negyedéves csekket
és összehasonlítom az idei/jövőévi csekkel, és kész. Részleteiben nálunk is másként
számol, de a végeredmény, az éves szintű emelés inflációkövető volt mindig,
és szerintem most is az.
bencemacska
@m.macskosz: Na ez az összehasonlítás nem megy, mert ez a pocsék ködös idő nem a kedvencem.
m.macskosz
@tivoli: Az én biztosítóm minden évben emeli az árait,
és minden évben az infláció mértékével.
m.macskosz
@bencemacska: Miről tecccccccccccccccccccel beszélni? Nálunk órák óta hétágra
süt a Lizi! :)
Bibííííííííííí! :)
Rózsika Hatházi
@m.macskosz: Időközben én is találtam egy cikket. Az Fn24-en ami tényleg csak 1,8 %-ról szól. Mondjuk én tegnap reggel hallottam a 2,2 %-ról,ahol bejelentették, hogy az infláció 1,8 %.. De, úgy látszik a forint csak úgy kénye-kedvére módosul negatíve. Namármost, ha az ember egyik nap azt hallja, hogy 2,2%, másnap azt hallja, hogy a vezír retirált netadó ügyben és ugyanaz nap jelenik meg, hogy csak 1,8 % a nyugdíjemelés, akkor mire gondol az ember nyugdíjas lánya? Ok és okozat.
nemkati
@bencemacska: 0rbánnak ez a vigyora mindig arról szól, hogy teszek én a nyomorotokra, fő, hogy nekem jó, nektek meg legyen minél rosszabb, és így a szemetekbe mondom, hogy akkor is nekem lesz igazam, amikor a képetekbe hazudok.
m.macskosz
@Rózsika Hatházi: "...akkor mire gondol az ember nyugdíjas lánya?"
Én például arra, hogy megint átvágták a nyugdíjasokat, mint sz.rt a palánkon.
Öregpubi
Tényleg úgy gondolja báki, hogy még hisz ennek az embernek? hogy van valaki, aki nem lát át a szitán, hogy aki időt nyer, életet nyer? Hogy nem lehet már további frontot nyitni, mert már nem követhetőek a csapások, amiket kap?
Már csak egy kérdés...
Mi lesz a konzultációs levélben? Pl. kíván-e fizetni adót?
Vagy...
Ha nem lesz adó, adjunk-e a nyugdíjasoknak nyugdíjat?

Ki veszi még ezt komolyan???
bencemacska
@m.macskosz: Már itt is süt, de csak a ház másik oldalán lakóknak!!! Mikor nekem sütött volna, csak szürke gomolyag volt-:)))
m.macskosz
@Öregpubi: Van, aki már előre ismeri a kérdést, és sajnos igaza van. @JAJMÁR:
"... konzultáció, ott majd felteszik a kérdést: Jó az országnak, ha megadóztatjuk az extraprofitot? - Oszt megállapítják, hogy a nép netadót akar! ma, 11:10
m.macskosz
@bencemacska: "Segítünk! Ne hagyja el a lakását! Ha elfogy a napocskája, üljön át másik lakásba!" – írta sms-ben a Belügyminisztérium.
bencemacska
@Öregpubi: Az a sok h... , aki rászavazott!
bencemacska
@m.macskosz: Ez nagyon jó, mert épp a fürdőkádban voltam, mikor felszólítottak, hogy várjak, majd jönnek, vagy üljek át a másik autóba!!! Hiába akartam válaszolni, nem fogadták!

Még jó, hogy a rádió már előbb közölte, várható az SMS. Az én szolgáltatóm nagyon lusta volt, már olvadt a hó, talán a vezér is hazaért, mire megjött az SMS!!!
m.macskosz
@bencemacska: Én meg épp a dolgozómban voltam, ezért a saját és a munkahelyi telefonomra is kaptam egyet-egyet. Vártam, hogy a 20-asra is kapok egyet, de az a
csúnya Telenor nem esett hasra Pintér/Bakondi urak előtt. :)
Grafix69
Van szöveg meg duma aztán semmi nincs .
bakegya
IGEN...AKKOR RÁTÉRHETNÉNK A KITILTOTTAK LISTÁZÁSÁRA-ELÖL A LÁZÁR...HOL A NAV ELNÖKNŐCI ÉS CSAPATA,KIK MIÉRT MENNYIT AKASZTOTTAK...HOL PARKOLTATJÁK A MANYT...
a KÖVETKEZŐ NAPIRENDI PONT -HOL A P.-BA VAN ÉS KI Ő AKI VÁRADI ANDRÁST KINYÍRTA???vagy lebérgyilkoltatta...
alte trottel
@nemkati: Nem értitek!
_KURVÁRA MINDEGY_, hogy mi a kérdés, _HA ÉN SZÁMLÁLOM A SZAVAZATOKAT!_
Szimba
"Orbán Viktor közölte egyúttal, hogy január közepén nemzeti konzultációt kell indítani az internetről, " ez már megvolt vasárnap és kedden.
lajospapa
Nehogy azt higgye valaki, hogy ez visszavonulás! A mosoly azt mondja, kapjátok be! majd másként. Kétszeresen.
Szimba
Egyenlőre! Ez a lényeg! "netadó csak technikai kérdés" - ami azt jelenti, hogy csuklógyakorlat, miként, milyen álnéven, de bevezetik. "azért terjesztik ki ide is a távközlési adót, mivel ez is távközklés." - ebből látszik igen nagy a tudatlansága. Bunkó paraszt.
Rózsika Hatházi
@m.macskosz: Mi lenne, ha valaki megszervezné a facebook-on, hogy a konzultációs levelet úgy küldjük vissza, hogy áthúzzuk és bazi nagy betűkkel ráírjuk, hogy NEM KELL NETADÓ!!!
Dr. Felipe
Vicctor egyenlőre benyomta a delete gombot de reméljük lesz még game over is.
Tulipánfa
A fő gazember elfelejtette a maffiacsalád tagjaival megbeszélni a dolgot, így azok kikotyogták a lényeget. Most pedig hülyét akar csinálni az emberekből, miközben tele van gatyája.
Nem szabad elfelejteni a Szabadság téri emlékmű felállításának történetét. Ott is tárgyalást ígért, majd tárgyalás nélkül, éjjel titokban, felavatás nélkül került helyére az általa kigondolt szobor.
dömdödöm
Ott van pl a dugódíj amit be akarnak vezetni Budapesten ,szedik majd a pénzt az autósoktól csőstül gyakorlatilag a semmiért :-((((((
mariaberta
"Ebben a formában nem??? Tehát más formában igen? Jó lesz figyelni!!
alte trottel
@Rózsika Hatházi: Az történne, hogy szemrebbenés nélkül beleszámolják az "IGEN!" halmazba. Ha nem küldöd vissza, akkor is!
herczeg0210
Láthattad amíg nem volt itthon a vezír ez a mini Szterelnök, addig mindenki össze-vissza beszélt, nem mertek és tudtak még egyformán hazudni sem. Haza jött és lám, rend/?/ lett! Mindjárt mindenki tudta a dolgát. Itt álltak irányítás nélkül szegények. Örülj, hogy szokásához híven nem külföldről üzente meg e tutit!!!
prielle
A képet nézve az jutott eszembe, miért röhög?
1. Kínjában? Nem valószínű!
2. Tetszik neki, hogy túljár az emberek eszén? Remélem, mi is vagyunk olyan okosak, mint amilyen ravasz ő!
3. Az embereket- akikből jól él, élnek -röhögi ki? Valószínű!
Szeretnék egy arcára fagyott mosolyt látni, és ez csak tőlünk függ!
rosalinda57
@prielle: Én is kíváncsi lennék a fagyott mosolyra. Reméljük, hogy eljön hamarosan, ha valóban tőlünk függ !
csa-csa
szó szerint egyel,őre! majd megcsinálják jövőre más néven, de hogy meg lesz az tuti!
breed
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
mate03
@szandokan: Viktor pénteken a következőt mondta! Mi nem akartunk internet adót! Csak telekommunikációs adó ,kiterjesztést! Nem szartam a kútba csak a kávájára,onnan meg belesöpörtem! Nyugodj bele hogy mindenképpen,bevezeti,csak az a kérdés hogy mit találnak ki helyette!
breed
Innen egyelőre visszavonták a hozzászólásomat.
Igaz, nem emlékszem mit írtam, mert politikával csak akkor foglalkozom, amikor jóóóóól be vagyok rúgva.
Miért? Mert valójában nem érdekel az egész, de az látok az orromnál távolabb, és olyankor a belém épített természetes igazságérzetem nem hagy nyugodni.

A lényeg: Bármit is írtam, nem vonom vissza, és egy percre sem bánom!!!
Ki a bűnös? Aki gyilkol (akár nemzetet), vagy aki rámutat a gyilkosra vádolva?

Egy magából kifordult pusztulásra váró szar világ ez, de orbánnak (a magyarok ellenségének) sikerült ráhánynia a tengernyi szarra...

Jó étvágyat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.