A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc megint hazudott, mert néhány napja még úgy tett, mintha távol tartaná magát az elmúlt időszak tüntetéseitől, szombaton viszont "bevallotta, hogy valójában a baloldal áll a megmozdulások mögött".

A nagyobbik kormánypárt a DK kongresszusán elhangzottakra reagált. Gyurcsány Ferenc a rendezvényen egyebek mellett úgy vélekedett, hogy a kormány intézkedései ellen az elmúlt hetekben tiltakozó mozgalmaknak és az ellenzéki pártoknak nem lehet más a céljuk, mint a parlamenti ciklus felére kikényszeríteni az előrehozott választásokat. A DK elnöke hozzátette: ezeknek a heteknek az lehet jelszava, hogy "Utcára magyar!", a magyar parlamentarizmus csaknem halott, így nem marad más, mint a közvetlen demokrácia, az ellenállás megmutatása.

A Fidesz közleményében kiemelte, hogy Gyurcsány Ferenc néhány napja még úgy tett, "mintha előkelő idegen lenne, és távol tartaná magát a tüntetésektől", szombaton viszont "kiderült, hogy megint hazudott. Bevallotta, hogy valójában a baloldal áll a megmozdulások mögött". A kormánypárt úgy látja, az ellenzéki párt elnöke azt is bevallotta, hogy a demonstrációk egyetlen célja a kormány megbuktatása, és bármilyen eszközt hajlandó bevetni ennek erővel való kikényszerítéséhez. (Gyurcsány ennek mondjuk éppen az ellenkezőjéről beszélt, amikor leszögezte, hogy nem lehet erőszakos eszközöket használni, el kell utasítani minden olyan hangot, amely forradalmat, népfelkelést vizionál.)

A közlemény szerint Gyurcsány Ferenc ma is csak hergelni és uszítani tud, kizárólag a romboláshoz ért. "Felhívjuk a bukott miniszterelnök figyelmét, hogy a választók idén háromszor világossá tették: nem kérnek többet a baloldal erőszakos politikájából" – zárul a Fidesz közleménye.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ezek már annyira szánalmasak! Ha kiderülne a sok sumákság amit ezek csinálnak, a saját választóik zavarnák őket! A Gyurcsány nem bukott meg lemondott, az aki megbukott kétszer is az orbán basi volt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
"Bevallotta, hogy valójában a baloldal áll a megmozdulások mögött"- A baloldal ! Tehát nektek agyatlanok a baloldal egyenlő Gyurcsány Ferenccel?? Tehát más baloldali politikus nincs is??? Hát akkor hajrá Gyurcsány!!! (a többi baloldali politikus meg mehet a pityába.:-D)
coyote3
Hát srácok ez már senkinek nem jön be. Minél többet gyurcsányoztok, annál nevetségesebbek lesztek.
tivoli
ugyan ez áll a feszt orbánozókra is.
joopapa
Ezek már annyira szánalmasak! Ha kiderülne a sok sumákság amit ezek csinálnak, a saját választóik zavarnák őket! A Gyurcsány nem bukott meg lemondott, az aki megbukott kétszer is az orbán basi volt!
Csizmás Kond
" Gyurcsány Ferenc a rendezvényen egyebek mellett úgy vélekedett, hogy a kormány intézkedései ellen az elmúlt hetekben tiltakozó mozgalmaknak és az ellenzéki pártoknak nem lehet más a céljuk, "
Nadekéremszépen ott nem voltak pártok, sőt kérték azok távolmaradását...ismét hazudik.
micfild
@joopapa: Ne aggódj, orbánt a saját választói fogják elzavarni ,és akkor még olcsón meg is úszta ha befogadják Azerbejdzsánban. Kizártnak tartom, hogy bármelyik uniós ország menedékjogot adna neki. Viszont attól tartok hamarabb bekövetkezik mint amire számitottam. 2015ös költségvetésük - szerintem épp erre játszik-
Csak az baj, hogy nincs helyette más csak Vona-- :-(
joopapa
@micfild: Szerintem inkább megy az Ukrán elnök mellé a ruszkikhoz, a putyin tárt karokkal várja!
szöszmösz
@joopapa: Tévedsz. Szerintem Putyinnak is szálka a körme alatt a mi kis diktátorunk.:)
Boszi27
@Mobil123: Ha nem lenne egyetlen baloldali politikus sem, akkor is létezik baloldali, vagy baloldalhoz közel álló gondolkodás. Kissé abszurd Gy. F-et hazudozással vádolni annak, akinek minden szájmozgása hazugság.
Mobil123
@Boszi27: Az a bajom hogy bármi is történik még mindig ott tartanak hogy azt Gyurcsány csinálta, ő mondta, ő volt ott, ő szerve stb .Pedig nem volt a tüntetésen. Lehet (sőt biztos volt baloldali politikus kint) és miért ne lehetett volna?! De az nem jelenti hogy Gyurcsány is ott volt. Ebből nekem csak az jön le hogy qrvára bevannak szarva Tőle (mert azért szerintem más a baloldalon nem igen van akitől tartaniuk kéne)
Toby
A baloldal közvetlenül az ogy.-i választás után megüzente, hogy az utcára viszi az embereket, ott fog politizálni és ezt egyértelműen Bajnai nyilatkozta anno.

Miét van most olyan váratlan derült égből a helikopter effektus a korrupt csürhénél ?

Világosan megmondták, hogy " AZ UTCÁRA VISSZÜK AZ EMBEREKET !" Betartották, akkor hol hazudott Gy.F. ?
Toby
@Csizmás Kond: Az általad beidézett mondatban sehol nincs az, hogy a rendezvényen a pártok jelen lettek volna, mármint nyilván pártképviseletben !
Csizmás Kond
@Toby: és mond a megmozdulások civil kezdeményezés volt vagy párté?...és kérték-e a mozgolódok, hogy még pártjelvényeket se vigyen senki ?
Boszi27
@Mobil123: Egyetértek, de szerintem már nevetséges is, sőt röhejes, mint pl. A NAV botránynál arra a következtetésre jutottak, hogy GY. F. markában tartja az USA-t, ő irányítja a "támadásait" A tüntetéseken nem is volt semilyen pártzászló. Eszükbe sem jut, hogy vannak valódi civilek, valódi, és nem manipulált valamelyik párt által, mint pl. a cöf. Valódi civilek, saját véleménnyel.
Mobil123
@Boszi27: Hát az volt a csúcs :-))) nekekik Gyurcsány a kétlábon járó mumus:-)
Azért gondolom jót röhögöt amikor olvasta hogy Ő vezényel az amcsiknak is:-))
nyanya001
Ennyi paranoiás beteget, mint Fideszben van ! :))
Kezeltessétek már magatokat !
Toby
@Csizmás Kond: - civil megmozdulás, nem amolyan CÖF - féle pártpépnzes !
- kérték, hogy a pártok pártszínekben ne szerepeljenek !

Én jövök:
- a CÖF mennyire hitelesen civil mozgalom ?
- a CÖF miért hazudta, hogy 400 önkéntes civil szervezetet képvisel, holott, csak 238 civil szervezettel állt kapcsolatban, 17 szervezet egyenesen tagadta, hogy a CÖF képviselné, vagy erről tárgyaltak volna !
- Mitől van az, hogy a CÖF által hivatkozott szervezetek közül számos még a neten sem található meg, ám hangzatos neveket adtak nem létező, tömegbázis nélküli szervezeteknek ?
Csizmás Kond
@Toby: Most akkor kérdezgetünk vagy a témát vitatjuk ?
...a megmozdulás nem pártalapon történt tehát Ferenc hazudott ismét amikor azt állította, hogy pártérdek is ezt akarják
...és az utcára magyar kijelentése is félrevezető, mert a választásokkor kellett volna kijelentse nem most utánna, ugyanis nem az utcán választunk hanem a szavazófülkében ahol őkelme alul maradt.
miazavalami
@Csizmás Kond: A választáskor jobban jártunk volna ha nem szólal meg...
Csizmás Kond
@miazavalami: Ahhoz, hogy érdembeli változás legyen egy új mentalítású generáció kell felnőjjön...ugyhogy a paradicsom még messze van
miazavalami
@Csizmás Kond: Dehogy van messze! Kinn van a spájzban! :-)
Ebben igazad van. A mai politikusok már egytől egyig leszerepeltek. Talán Bajnai...:-)
Toby
@Csizmás Kond: "...a megmozdulás nem pártalapon történt tehát Ferenc hazudott ismét amikor azt állította, hogy pártérdek is ezt akarják..."

Attól, hogy a megmozdulást nem pártok szervezték, de az pártérdekeket is képvisel, abszolút nem hazudott Gy.F. hisz a CÖF is pártérdekeket képvisel, de ez a csürhe még hazudott is, ahogy írtam, de ezt a témát ellenőrizheted az atlatszo.hu-n, onnét vettem anno.

Az utcára magyar semmiben sem félrevezető, mert a választási vereség után rögtön közölték, hogy utcára viszik az embereket, előtte meg semmi értelme nem lett volna utcára menni, sőt arra is agitáltak, hogy mindeki menjen el szavazni, mentek, amennyien mentek.
Csizmás Kond
@Toby: " mert a választási vereség után rögtön közölték, hogy utcára viszik az embereket,"
..mert ugye ha a többség nem őket akarta azért ők mégis vezetni akarnának, mert nekik az jelenti a demokráciát ha csak ők győzhetnek...
JAJMÁR
Figyelj, fides, engem nem érdekel a Gyurcsány.
Az érdekel, hogy mi a kormányzat válasza a tüntetők követeléseire ! Még nem hallottam, hogy megszólalt volna erről bárki a kormány részéről. Például érdekel, hogy lemondott-e már, Vida ldikó, és ha még nem, akkor mikor fog?
Toby
@Csizmás Kond: Ne komolytalankodj ember, az a tény, hogy nem akarták a választók a balkormányt, kiderült a választáskor.
Az pedig, hogy kormányozni szeretnének sehol semmiben nem bűn, hisz ezért létesülnek a pártok ! Az a bűn, amikor mást ígérnek és mást tesznek, mint a jelenlegi gengszterek, akik még rendesen lopnak is mellé, többet, mint a szocik 8 év alatt, különben nem lennének csókos vadi új milliomosok és milliárdosok - narancs színben !
Kezdelek ebben a témában nem érteni.
simmering73
Újabb csapást mért Gyurcsány a maffiózókra. Elkezdődött a rettegés.
Más: Fideszbirkákat várunk kommentelésre a "Kósa egymillióért utazhatott koncertezni" című cikkhez. Valamiért kerülik az agyhalottak.
Toby
@simmering73: A birkák nem zenéhez vannak szoktatva, hanem orbán-mesékre táncolnak és dakota közmondásokra vetnek keresztet !
GeoCravker
@Csizmás Kond: Ezt a nem az utcán választunk ez persze akár baroimság is lehet a diktatúrák idején.
Azért persze tudható, hogy a 2006-os Nagy Őszi Hugyos forradalomnak is kormánybuktató célja volt. S Orbánt sem tartotta vissza semmi, hogy a hiveit nekiküldje az Astoriától a rendőrkordon felé. Miközben védett auróban huzott el. A Balha felé. Az ellenkező irányba.
Szóval, a jobboldalon jobb, ha mélységes mély kussban maradnak sokan utcai randalirozás kapcsán. Amíg pl. Wittnert és a B-közepet el nem viszik a TV-székházi balhé miatt gyónni.
GeoCravker
@simmering73: Ne hülyéskedj. Tudhatod, hogy legfeljebb néhány Cs.K. osztályú Kumin-huszár fog odatévedni. S bebizonyítja, hogy Kósa nem is akart iodamenni. Gyurcsány térítette el a gépét. Személyesen megdelejezve a pilótát.
csetere
@nyanya001: Már kezelik! Grazban mások a kezelések, mint itthon.
Gyuri Géderről
Agyament fidesz klónok! Gyurcsány életében nem hazudott annyit, és nem okozott annyi kárt az országnak mint a gyöngyvirágos vezéretek.
Az előrehozott választást , nem akarni kell, hanem el kell söpörni a jelenlegi kizsákmányolókat. Új alkotmány, új törvények, és ennek megfelelő pártok nélküli vezetés.
Desischado
Már megint Gyurcsány a mumus. Ezek csak ezt tudják? Részemről százszor inkább ő, mint egyszer a csuti patás és bandája! Jövőre 5 millió mélyszegény lesz az országban, hála a fidesz maffia rablásának! Ez bezzeg nem baj nekik! Mindent ellopnak, és maguknak horribilis pénzeket szavaznak meg, közben meg rengetegen nyomorognak! Hát még akkor mi lesz, ha a segélyeket is elveszik! Nagyon kiváncsi vagyok, azért mennek e az utcára tüntetni? Gyurcsány meg folytassa, ássa az aknát alattuk, ha ennyire félnek tőle! Hajrá, Feri!
Csizmás Kond
@Toby: Ha nem értesz ne vitatkozz.
Volt választás és veszítettek, most nyomják le a feneküket és gyúrjanak a következőre ne az utcán ordibálják rekedtre magukat, mert a demolrácia egyik velejárója, hogy nem csak nyerni lehet.
A lopásokkal kapcsolatban meg csak azt fújod amit más, de bizonyítani egyet sem tudnál...az ilyen viselkedés pedig enyhén szólva is nevetséges. Fel kell jelenteni nem hőbörögni.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Te még mindig oldalazol...nem gyógyultál ki belőle és ha így folytatod nem is fogsz.
Figyereld meg, hogy a tüntetéseken egyre erélyesebben lépnek fel a pártok részvétele ellen...vajon miért,...ha nem azért mert nem egyoldaluaknak akarnak tünni...pontosabban kikerülni a pártmaszlagból vagyis nem jobb meg baloldalra taszigélni az embereket hanem egységesen közdeni a rossz ellen.
Az is az elavult tanítás eredménye, hogy diktaturát kiáltanak, épp az nem tetszik, hogy megmutatták milyen az igazi demokrácia, mert a féloldalúak mindig azzal próbáltak magasabbra ugrani, viszont most amikor belekerültek nem tudnak viselkedni hanem visszatérnek az utcai hőbörgéshez.
nyanya001
Nekem úgy tűnik, nem a Gyurcsány a miniszterelnök hanem Orbán Viktor
aki megválasztása óta folyamatosan hazudik a sleppjével együtt !
Orbán beismerte, hogy Orbán hazudott

A Fidesz-kormány végre kimondta: átverték a 3 millió kifosztott magánnyugdíj-pénztári tagot – nem lesznek egyéni nyugdíjszámlák. Ezzel megszegték a saját országgyűlési döntésüket és kormányhatározatukat is. A PM várja a felelősök megnevezését.

Orbán Gábor államtitkár megerősítette az Inforádióban, hogy nem valósul meg az egyéni nyugdíjszámlák rendszere. Ezzel hivatalossá vált: a Fidesz évek óta becsapja az embereket.

2010 decemberében maga Orbán Viktor fogadtatott el az Országgyűléssel egy politikai nyilatkozatot, melynek első pontja szerint „garantálni kell az egyéni számlavezetés intézményét az állami nyugdíjrendszerbe átlépő, korábbi kötelező magánnyugdíj-pénztári tagoknak”.

Ennek a hazugságnak is köszönhető, hogy végül közel 3 millió ember hagyta, hogy a Fidesz-kormány elvegye és felélje megtakarítását, fejenként átlagosan 1 millió forintot.

Orbánék nemcsak a fideszes parlamenti többség döntését, de a kormány 2010 december 15-i határozatát is megsértették, amely szerint „a társadalombiztosítási nyugdíjrendszerbe átlépő magánnyugdíjpénztári tag egyéni számlán nyilvántartott felhalmozott nyugdíj célú megtakarítása az átlépést követően egyéni számlán kerüljön nyilvántartásra”.

A PM követeli, hogy a kormány nevezze meg a hazugságok és jogsértések felelőseit! Különösen kíváncsiak vagyunk Orbán Viktor, Matolcsy György, Varga Mihály és Selmeczy Gabriella szerepére ebben a botrányban.
Toby
@Csizmás Kond: Gyenegébb vagy. mint elsőre látszott ! Hol van az lefektetve, hogy a választási vesztesnek kuss van ?
Miért is kellett megvariálni a választási körzeteket, miért írták nyugatról, hogy lejt a pálya gengszteréknek a megvariált választási törvény szerint ?
Miért kifogásolja a jenki a "pályázatok" sajátos rendszerét ?
Miért kifogásolta a mutyikat ?
Miért kifogásolta az állandó fidesz-közeli cégek sorozatos nyerését ?
Miért kell kiperelni a gengszterhivatalokból azokat a közérdekű adatokat, melyek kiadásáról törvény szól, de csak vesztes per után adják ki ?
Miért nem akarta Mészáros Gázlánghegesztő Lőrinc, mint polgármester közzé tenni - jogszabály ellnére ! - a vagyonnyilatkozatát ?
Hogyan szerezte meg az orbán-femily Tokajhegyalját?
Hogyan lett tökös, jól menő vállalkozás nélkül megy panelproli orbán mára milliárdos?
Miért orbánné Sumák Anikó nevén van az orbán-vagyon jelentős része?
Hogyan segítette elő Stumpf András a birtokszerzést?
Hogyan lett Stumpf Istvánból alkotmánybíró, ha nem felelt meg a kritériumoknak?
Miért hiányosak a főhatósági vezetői kinevezések feltételei, az iskolai végzettséget illetően?
Feljelentést tenni egy olyan ügyészi szervezetnél, amely még egy nyilvánvaló trafik és földmutyi ellenére sem talál bűncselekményt, amikor egy picsa KRESZ szabálysértésért sem lehet felelősségre vonni a gengszter femily tagjait, mások tízezreket csengetnek ki ugyanezekért ?
Amikor a volt bíró, ma ügyvéd feljelentést tesz hűtlen kezelés gyanújával orbán ellen, simán lesöprik az basztalról ?

Lényeges kérdés: normális vagy ?
Csak úgy, hirtelen, séróból...
silber13
@Toby: 21:18-ra: Nem a zenéhez vannak szokva???:-)))
Na először :
www.youtube.com/watch?v=E0p82Jxc6IM
Vagy inkább ez?
www.youtube.com/watch?v=gbLnRRD_J74
Toby
@silber13: A Birkadal tetszik jobban. Jó a szövege is !
simmering73
@Csizmás Kond: "...a demokrácia egyik velejárója, hogy nem csak nyerni lehet"
Na ezt magyarázd el a vajdádnak, aki végig hisztizte azemútnyóc évet, mint egy hülyegyerek.
Toby
@Desischado: Még mindig Gy.-tól tartanak a legjobban, hisz a hamis öszödi magyarázat elbukott azzal, hogy - bár későn - de kitették a netre a teljes beszédet, illetve a prominens részt. Na most, kisegítő iskolai felsőfokú is elég ahhoz, hogy helyesen értelmezzék az öszödi beszédet, úgy gondolom sokan megtették.
Továbbá meglephette gengszteréket az a tény, hogy Gy. porbarántásának ellenére, azért van némi bázisa, melyből bármi kialakulhat, akár az utcán is, de erről maguk a gengszterek is bőven gondoskodnak az ocsmány húzásaikkal !
nyanya001
Orbán nem hazudik ! ???
Orbánék ezt is elhallgatták: négyszer annyi pénzt ment az Audinak

Matolcsy 11,2 milliárdos támogatást jelentett be az Audinak még 2011-ben, egy uniós vizsgálat miatt viszont az NGM most bevallotta, hogy titokban 40 milliárdot adtunk a cég győri beruházásához. Jellemező, hogy a minisztérium csak azután ismerte el ezt a tényt, hogy az EU nyilvánosságra hozta az adatokat.

Az Európai Bizottság nyáron jelentette be, részletes vizsgálatot indít azért, hogy kiderítse, az Audi győri autógyárának bővítéséhez adott magyar állami támogatás megfelel-e a szabályoknak. A vizsgálatot a bizottság az Audi tulajdonosának, a Volkswagen-csoportnak a nagy piaci részesedésével és a beruházás méretével indokolta.
Csizmás Kond
@Toby: " Gyenegébb vagy. mint elsőre látszott "
Ez a megjegyzésed arra vall, hogy fotelbirkózó vagy...gyerek aki csak a képernyő előtt erős. Nem azért írok, hogy arra kritikát várjak vagy elemzést, hanem leírom a témával kapcsolatos véleményemet. Ha válaszolni akarsz szorítkozz arra és az erőfitogtatásaidat a tudáshalmazaiddal meg mindennel együtt fordítsd arra, hogy ésszerűbb magyarázatot adj mint más. Nem érdekel mennyire vagy okos erős tanult vagy milyen bajnok vagy, csak az, hogy mi a véleményed egy olyan emberről aki veszít de nem tudja lenyelni és ugyanazzal a replikával folytatja a süketelést mint a kampányban.
Tehát hogy is van egy demokráciában…
- a vesztesnek nem kuss, hanem ha elismeri a választások eredményeit akkor ne lázadozzon ha nem akkor forduljon bírósághoz
- a törvényhozás a kormány dolga. Mindenbe hozhat törvényt és ha azt az országgyűlés szentesíti akkor az ellen senkinek nem lehet kifogása.
- A jenki kifogásoljon otthon pályázatot, mutyit, gengszterviselkedést de egy idegen országba tartsa be az ottani törvényeket ha ott akar létezni.
- Mészáros nem érdekel de szerintem ugyanannyi joga van meggazdagodni gázlánghegesztésből mint Ferencnek az ingyenadott kiszvagyonból.
- Tokajhegyalját szerintem vették, ha te mást tudsz jelentsd fel.
- A milliárdokról csak annyit, hogy csak az elsőt nehéz megszerezni…példa erre Ferenc.
- Nem vagyok az Orbán család ügyvédje, ilyen kérdéseket hiába is teszel fel
- Strumf …szerintem megpályázta…de ezt te is kéne tudd.
- Mikor volt Orbán ellen feljelentés ?
…és csak úgy séróból…mielőtt kérdeznél miért nem állapíttatod meg a saját épelméjűségedet ?...amúgy ez nem lényeges kérdés mert úgy is tudom a választ rá.
Csizmás Kond
@simmering73: végighisztizte és nyert...mit akartál ezzel mondani ?
GeoCravker
@Csizmás Kond: "Te még mindig oldalazol...nem gyógyultál ki belőle és ha így folytatod nem is fogsz."
Ostobaságokat írsz, kicsi cica.
A nézetek nem attól válnak jobboldalivá, baloldalivá, anarchistává, mert egy párt van mögötte. Ha ezt nem sikerül megértened, akkor kapd elő a történelemkönyvet.
Ami a jelenlegi politikai jobboldalt illeti hazánkban, ott a hangadó szerepében jlenleg Orbán Viktor áll, aki a papa bányáitól, Lörinc kocájáig jobb, ha hallgat. Amellett ott van a neofasiszta Jobbik, aminek a vezetője Orbánnal közös PÖCS-ből bujt ki. Szintén jobb, ha mély a hallgatása.
Ettől még speciel üdvözölnék egy valós politikai jobboldali pártot, de olyan jelenleg nincs, ha jól rémlik. Az MDF-reinkarrnációkat, és a Fidesz klarikális platformját nem tekintem annak.
A nézeteiem különben nyilván valamilyen "oldaliak". Leginkább ember-oldaliak. Persze Te tarthatod magad az abszolut középnek. Aki mindig oda fordul, aki többet fizet. Oldalsemlegesn, elvtelenül, és gerincmentesen.
Toby
@Csizmás Kond: Erőfitogtatás: - veled szemben úgy tűnik, hogy van alapja ! A demagóg vezérimádattal szemben mindig van alapja !

A politikában a vesztes fél ritkán hagyja magát, de minden joga megvan ahhoz, hogy fordítson a kialakult erőviszonyokon! Még Gy.F.-nek is !

Semmi nem korlátozza a vesztest, hogy ne próbálkozzon! Ezért nyert orbán, mert próbálkozott, 8 évig!

A törvényhozás soha nem volt a kormány dolga, arra a parlament szolgál, nem árt, ha tanulsz egy kis államigazgatást! Az csak gengszterisztánban gyakorlat, hogy egyéni képviselői indtványok trükkjével hekkelik meg a parlamentarizmust!

A jenki ott is kifogásolhat pályázatelbírálásokat, ahol jenki cégek szorulnak háttárbe és szenvednek hátrányt a virágzó korrupció táplálása miatt!

Az ingyenadott KISZ-vagyonból/pártvagyonból anno a nemzeti ker ekasztal minden résztvevője részesült, így a fidesz is!

Mészéros Gázlánghegesztő Lőrinc nem a saját képessége és szakmai tudása révén jutott milliárdokhoz, hanem pontosan a jenkik által is kifogásolt módon, ami a pályáztatást illeti.

Tokajhegyalja: - a gengsztervezért kizárólag az elévülés mentette meg attól, hogy rácson keresztül napozzon, túl későn kerlt napvilágra a genny! ( Debreczeni József: Az Orbán-család és a közhatalom viszonya! Próbáld meg elolvasni és értelmezni, ha nem megy, szólj! Még csak be sem pefrelték érte! Vajon miért? )

Stumpf? "Megpályázás" révén hogyan lehet hiányos kirtériumok ellenére valaki alkotmánybíró?

Végezetül: - van egy mondás, tanulj tinó - ökör lesz belőled! Egyáltalán nem sértésként, hanem útmutatóként a gyapjasoknak!
Csizmás Kond
@GeoCravker: De attól, ugyanis az oldalazás épp az eszmék miatt váltott félteket.
A jelenlegi jobboldal épp olyan nagyotmondó mint a jelenlegi baloldal, és aki mégis különbséget tud tenni a kettő között azt csakis az érdekei vezérlik.
Az aki meg tudja különböztetni a jobb oldalt a baltól az egy középrészt is ki kellene tudjon mutatni ami elválasztja egyiket a másiktól.
Tudsz ilyent mutatni ?
Magamat jobboldalinak tatom, amit nem pártpolitikai törvények szabályoznak, hanem az önrendelkezési szabályok.
Csizmás Kond
@Toby: te ismét túldicséred önmagad...rádfér de akkor is szégyen.
Neked lehet ez erőt jelent de nekem inkább egy nyálas kölökviselkedést, aki a tudatlanságát nevezgetéssel pótolja...kertészákosi míveltség.
...és nehogy izomlázat kapj részemről befejezem az amúgy is értelmetlen társalgást...
silber13
@Csizmás Kond: 9:31-re: Gratulálok! Ennyi agyament marhaságot nagyon ritkán lehet találni, mint amit a kommentedben összwhordtál! Nem kis szellemi ( !? ) erőfeszítésedbe kerülhetett! Apám! Le a kalappal előtted!:-)))
Csizmás Kond
@silber13: Mindig értékelem a ragaszkodásodat, főleg amikor ilyen buzgalommal írsz...habár elég tátottszájúnak jellemzed magad ha onnan engeded kiszedni bármit is...:)))
silber13
@Csizmás Kond: Vonzanak az elrettentő példák és a felettébb pongyola szóhasználatod, de mondjuk: a Felis silvestris catus szempontjai alapján még elégséges!
Toby
@Csizmás Kond: Tudod, aki az általános ismeretek szintjén sem tudja azt a minimumot, hogy a kormány nem törvényeket alkot, az szépen húzódjon meg a kis kuckójába és bőszen figyelje a nála értelmesebbek megnyilatkozásait, még tanulhat azokból !

Van egy mondás , nem sértő szándékből idézem, de kicsaltad belőlem:

" Az még elmegy, ha az okos hülyéskedik, de fordítva már nem működik a dolog !"

Mára végeztem veled, ahhoz drága az áram, hogy csak neked laptopoljak !
Csizmás Kond
@silber13: Szeretem egyszerűen kifejezni magamat, hogy könyebben megértsd...:)
GeoCravker
@Csizmás Kond: Az "oldalakat" a francia forradalom után kezdték oldalként kezelni. Mondtam, hogy vegyél a kezedbe egy törikönyvet.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...ha már neked a kezedbe nóvan kérlek idézd belőle miért is kezdték el oldalakra bontani az eegészet ?
silber13
@Csizmás Kond: Ez jellemző rád. Ha valamiről gőzöd sincs, azonnal elkezdel kekeckedni, az agyadat űzni. Járj utána magad, nem szégyen!!:-)))
Dr. Felipe
Éppen most készülnek ellopni a maradék manyup pénzt, persze hogy gyurcsányoznak egy kicsit, csak úgy megszokásból.
Csizmás Kond
@silber13: Rám az jellemző, hogy nem ugrok csak úgy rá valakire, hogy ne érinteném a témát. Az a kekeckedés amit te művelsz...na nem csak te.
Bárkit le lehet hülyézni de ahhoz valami okosat is kell produkálni a témában...
silber13
@Csizmás Kond: Ezt éppen te mondod, te spádéval hadonászó ?:-))))) Te meg aaz okosság! Hinnye mán!:-)))
Csizmás Kond
@silber13: a lényeg hogy mindig van ellenfél...:)
1magyar
Gyurcsány idején a nép jobban élt...
silber13
@Csizmás Kond: Na ez jellemző rád, meg sokakra, a csúti szirti vízilovaddal az élen! Az állandó ellenség megállás nélküli keresése! Ha nincs akkor pingáltok magtoknak Verescsagin mintájára ellenség képet, sok-sok ellenséggel és a Búsképű lovag elmélete szerint vívni kezditek a szélmalom harcot, amit el fogtok bukni, mint általában! Akkor pedig eljöve a nagy meglapulás,hátrálás ideje, de azért az agymosott zmuzsikjaitoknak fújjátok a gyűzelmi indulókat!:-)))
tivoli
@1magyar: ma, 12:39
Melyik nép? Mert ugyanaz a nép most is jobban él.
Csizmás Kond
@silber13: Jellemző. Rád is jellemző, hogy folyton összekutyulod a fogalmakat...ellenfél...ellenség...és ki is pingálod...:))
...még az is jellemző rád, hogy bár egyes szám első személyel beszélsz mindig átmensz többesz számba...valahogy megváltozik a látásmódod...mint aki tudatmódosító szereket használ...:)
Szeretek vitázni de amit itt összevissza képzelsz és nem csak te az felér egy kabaréval.
silber13
@Csizmás Kond: Nem megyek bele az általad és jószerivel mindenkivel szemben folytatott sekélyes szurkapiszkáidba, mert viselt dolgaidról hosszú oldalakat lehetne írni, hát maradjunk annyiban, hogy tvábbi kellemes piszkálódást, te macsekok gyöngye!:-)))))
hetöndöe
@tivoli: Ezt kérdezd meg azoktól,akiknek elvették a manyup befizetéseit,az alkalmazotti kedvezményét,lecsökkentették a táppénzét ,a munkanélküli segélyét,a szabadság megváltását és a nyakába varrtak még vagy 20 új adónemet.A sort pedig még lehetne hosszasan sorolni.
Csizmás Kond
@silber13: ...valahogy el kell tölteni ezt a borús időt...:)
silber13
@Csizmás Kond: Vagyis Nem adhatsz mást, mi lényeged! Csináld cicus! Pá!!
mariaberta
Na most aztán adjatok felvilágosítást, Gyurcsány hazudott, vagy bevallotta? Mert vagy hazudott, amikor bevallotta, vagy bevallotta, hogy hazudott, Hát teljesen meg vagyok kergülve,
Egy azonban biztos. Követi nagy riválisát Orbánt, aki ellenzékben mindent bevetett, hogy megbuktassa az akkori kormányt, most Gyurcsány is azt akarja, tehát példaképei egymásnak. Mi itt a szokatlan?
tivoli
@hetöndöe: ma, 13:34
Na mesélj. Neked mi lett rosszabb? De úgy konkrétan Neked!
evacica
@mariaberta: A két ember között a különbség óriási. Gyurcsány nem felejtette el, hogy honnét jött ellentétbe Orbánnal. Gyurcsány nem vette fel a fizetését, ha nem átutalta valamilyen karitatív szervezetnek, Orbán mikor tett ilyet? Ha ad is azt a közösből. Soha ennyi szegény és éhező gyerek nem volt M.O. ha csak nem a Horthy éra alatt amit mos fene mód favorizál Orbán!A vári költözésének tervezésének költsége 1 milliárd, mikor tett ilyet Gyurcsány? Orbán a semmiből érkező ember aki nem tud hatalmával betelni és nagyzási mániába esett kerül a népnek amibe kerül.Orbán fél Gyurcsánytól mint egyedüli embertől aki fel tudja venni a kesztyűt vele szembe és le is győzi! Nem véletlen volt ez a politikai karakter gyilkosság amit vele szemben a fidesz elkövetett, Orbán azóta nem ül le vitára senkivel, mert fél és gyáva! Nagy a különbség Orbán és Gyurcsány között Gyurcsány javára, bár kétségtelenül Gyurcsány se hibátlan, de EMBER MARADT!!! Soha nem nyúzta a népet maga gazdagodása érdekébe , de a haverjai érdekébe se!
hetöndöe
@tivoli: Egy csipetet leírtam belőle fentebb,ha tudod értelmezni,gyerünk.
világlátó
Eddig a hazugság, a hazug ember ott volt a rablógyilkos mögött a második, harmadik sorban. Mára a hazugság szinonimája a politikus lett. Miért? mert amíg a köz elhiszi, addig mondható. Nálunk ez persze történelmi hagyomány. Árpád óta hazudik itt mindenki. A hazugság jól jövedelmez a mindenkori hatalmaknak. Eszembe jut Hunyadi László esete Garay Máriával, mikor is a Cilleyek álnok hazugsággal kieszközölték lefejezését. De azóta is folyamatos a hazugság, és amint látjuk büntetlenül.A politikai szókincs is olyannyira beszükült már, hogy nem is hallunk mást, mint idézem: " a választók háromszor is világossá tették, nem kérnek a bukott baloldal erőszakos, hazug politikájából ... majd ..." kiderült hogy megint hazudott ".. stb. Ez már olyan elviselhetetlen, hogy már oda sem figyelünk. Addig nincs baj, amíg ez a fertelmes emberi fogyatékosság csak a politikusaink sajátja. Ők nagyobb kárt ezzel már úgy sem tudnak tenni, mint amennyit eddig tettek. De valahogy le kell választani a politkusok erkölcsi romlását a társadalom erkölcsi helyzetétől. A családok erkölcse, a baráti közösségek erkölcse, a vallási közösségek erkölcse, a munkahelyi kollektívák erkölcse, a falu- és kisvárosi szakmai, kulturális közösségek erkölcse talán még megmenthetők. Persze mindennek alapfeltétele a normális családi és közösségi élet, amelynek nincs más fedezete, mint a az egyén kulturája, tanultsága, veleszületett és a belé nevelt tisztesség és becsület. Ehhez kell a szülő, a nagyszülő, az óvoda, az iskola és a korai gyermekközösségek felett őrködők, az egyházak és a kulturélis és sportegyesületek. A politikusok Boss és Armani öltönyeit a patyolatba vinni nem elég.Kellene valami biztonságos szűrő is a számukra. Milyen politikussá lesz az, aki előtte mind a magánéletében, mind az egzisztenciális törekvéseiben már számtalan , a közerkölcsbe ütköző vétséget halmozott fel? Hazudott a családjának, munkatársainak, egyszer ilyen, máskor olyan helyi pártvezérnek, hazudott a választóinak, mindenkinek !
kukac50
Gyurcsány nem hazudik annyit mint a Fidesz!
tivoli
@kukac50: ma, 17:36
Csak mert nem győzi szusszal :-))
tivoli
@hetöndöe: ma, 17:12
Ezek egyszerre egy embernél lehetetlen.Vagy ez, vagy az, vagy amaz.
Legnagyobb gond az lehet, hogy nincs munkahely, nincs munkalehetőség, a másik az, hogy volna csak inkább több segély kéne.
egyeneskifli
@tivoli: Ő legalább mondott igazat is.
A pártodról ez nem mondható el.
hetöndöe
@tivoli: Nem segély kell,hanem munkahely,ahol aránylag megfizetik az embert.Mindenki csak annyit legyen munkanélküli életében,mint én voltam eddig.Qrbánék gazdaságpolitikájával pedig nemhogy ösztönzik,inkább legyílkolják a gazdaságot.Amit leírtam negatívumként ,az minden alkalmazottat érint egytől-egyig.Az áfaemelés úgyszintén.Ne csinálj úgy mintha nem értenéd,ez a Csizmás stílusa,ne süllyedj le a szintjére.
tivoli
@egyeneskifli: ma, 17:54
Melyik pártom a sok közül?
tivoli
@hetöndöe: ma, 17:58
Érted te, hogy miről írok. Az emberek szívesen sajnáltatják magukat, pedig Gyurcsány is megmondta, hogy nagy a jólét.
Érdekes módon nem hallottam híradásokban, hogy emberek, gyerekek haltak volna éhen. Akkor mire fel ez a nagy oázás?
Szegénység meg mindig volt és mindig lesz is, ez ellen egyetlen kormány sem tud tenni. Még Szaud-Arábiában sem.
hetöndöe
@tivoli: Azért klasszis különségek vannak a szegénységi adatokban is jelenleg az előzőekhez képest,ráadásul az ember érzi erősen a saját bőrén is.Lehet vitázni de a tények azok tények maradnak.Írtam volna ilyet,hogy akkor nem volt szegénység?Nem hinném.Sok pénzt kivettek Orbánék a zsebünkből csupán azért,hogy a sajátjukat megtömjék.1990-ben Orbán egy szál farmerban ült be a parlamentbe,ma milliárdos ,ez is tény ugye.A nyugdíjkasszát kiürítették,a devizatartalékot is már jelentősen megdézsmálták,a megszorítások és új adók ellenére az államadósság mégsem csökkent,sőt.Lassan oda jutnak,hogy nem lesz mit elvenni,max. a haverokat is kénytelenek lesznek egy idő után megfejni,amiért majd morcosak lesznek,melyre már voltak is példák.
tivoli
@hetöndöe: ma, 18:25
Sok igazság van abban amit írsz.
De gondolj bele, hogy a rendszerváltás óta megy a zsebkiürítés, talán most azért feltünőbb már, mer egyre kevesebb az elvehető.
Ha most a baloldal nyert volna választást, hidd el, akkor sem lenne jobb a helyzet semmivel.
hetöndöe
@tivoli: Nincs olyan,hogy ha ez lett volna,meg az lett volna.Amiket felsoroltam,Fletóék nem vették el az emútnyócba,ez is tény.
mariaberta
@evacica: Tökéletesen egyetértek Veled, és fenti irományomat a méreg diktálta,
Tudom, hogy Gyurcsány és Orbán között akkora a különbség , hogy egy napon nem is lehet őket említeni. Ez utóbbi csak a saját és talpnyalói zsebét tömi, adakozásra pedig tudomásom szerint még soha nem vetemedett.
hetöndöe
@tivoli: 1.) Adójóváírás megszüntetése
2.) Béren kívüli juttatás drasztikus csökkentése (az adható 18000 Ft-ról 11250 ill. 5000 Ft-ra)
3.) Cafetéria megadóztatása
4.) Munkavállalói járulékok emelése a bruttó 300.001 Ft alatt keresőknek.
5.) ÁFA emelés 27%-ra (világcsúcs)
6.) Baleseti adó bevezetése (természetesen ez az állami autókra nem vonatkozik!)
7.) Illeték emelések átlagosan 35%-kal.
8.) Cégautó adó emelése 12%-kal. – ,,chips” adó bevezetése – ,,chips” adó emelése, majd kiterjesztése (pl. a gyümölcsízekre 500 Ft/kg)
9.) A foglalkoztatottak számának növelése utáni adókedvezmények megszüntetése
10.) A termőföldből átminősített ingatlanok értékesítéséből származó 20% feletti többlet 48%-kal adózik
11.) Egyszerűsített vállalkozói adó 30%-ról 37%-ra emelése
12.) környezetvédelmi termékdíj bevezetése, emelése
13.) Szeszes-ital jövedéki adóemelése
14.) Dohányáruk jövedéki adóemelése
15.) Üzemanyagok jövedéki adójának emelése (,,ha kormányra kerülünk, csökkenteni fogjuk az üzemanyagok jövedéki adóját”- Fidesz 2010 -)
16.) Bioetanol jövedéki adójának 75%- os emelése
17.) Autógáz jövedéki adójának 100%-os emelése
18.) Munkanélküli járadék 9 hónapról 3 hónapra csökkentése
19.) Rokkant-nyugdíjak megnyirbálása
20.) Minimálbér megadóztatása
21.) Gyógyszerkassza megnyirbálása
22.) Szociális segélyek megnyirbálása, befagyasztása
23.) 184 milliárd elvonás a felsőoktatástól
24.) Egészségügyi járulék emelése
25.) Bírósági eljárásokkal kapcsolatos illetékek drasztikus emelése
26.) Szociális hozzájárulási adó bevezetése
27.) Kötelező kamarai tagság (regisztráció fedőnévvel) 5000 Ft éves tagdíjjal, mely 2013-tól 7000 Ft lett.
28.) Autópálya használat 4 napról 10 napra történő emelése, természetesen áremeléssel
29.) A magánszemélyek kommunális adója adótárgyanként 12000ft-ról 17000ft-ra emelhető
30.) Banki tranzakciós díj emelése, ,,csekkadó”
31.) Telekommunikációs adó
32.) 32 ezer fő elbocsátása a közszférából
33.)a magannyugdijmegtakaritasod bezsebelese...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.