Azt hitték, mi? Hát nem. És egyébként vasárnap úgyis a templomban vagyunk, délután meg a meccsen, hiába is csengetne a futár... Rendelni lehet ugyan vasárnap is – hála az internetnek, amivel egyelőre még nem sikerült elbánnia a kormánynak – de az árukiszállítás vasárnapi napokon nem történhet meg. Erről tájékoztatta az NGM a napi.hu-t.

Korábban a Propeller is írt arról, hogy például a Tesco jó előre gondolkodott és időben fejleszteni kezdte az online házhozszállítási rendszerét, ám úgy tűnik, ezzel sem tudnak majd élni vasárnap.

A szaktárca szerint ennek oka, hogy a törvény hatálya kiskereskedelmi tevékenységre terjed ki, függetlenül attól, hogy e tevékenységet állandó jelleggel vagy esetenként, állandó vagy időszakonként változó helyszínen folytatják.

A kiskereskedelmi tevékenység alatt pedig termékek forgalmazását és az ezzel közvetlenül összefüggő szolgáltatások nyújtását kell érteni, mint például az áru összekészítése vagy kiszállítása. A törvény tehát a kivételek körében sem határozza meg az online rendelés utáni kiszállítást – írják.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@nyanya001: @Senara: Igen, kilóg a lóláb... igen, csak a CBA... igen, sz@rik a hatalom a munkavállalókra, a megélhetésükre, a munkanélküliségre...

Ezeket már a többség sejtette, de így már mindenki tudhatja, hogy a vasárnapi mizéria nem a Zemberek pihenésének biztosítása miatt van.

Hazug, korrupt, fityesz-maffia bagázs, mocskos, antikeresztény, Istenüket Orbánra cserélő valaha csuhát viselő, magukat kereszténynek hazudó KDNP-söpredék!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Na tényleg kilóg a lóláb az egész lóval együtt,
csakis a CBA ! Hát azért sem ! Még hétköznap sem !
Senara
Még több munkanélküli , jelzők százait érdemelnék , de csak, egy az aljasság nem ismer határokat .
F_Viktor
@nyanya001: @Senara: Igen, kilóg a lóláb... igen, csak a CBA... igen, sz@rik a hatalom a munkavállalókra, a megélhetésükre, a munkanélküliségre...

Ezeket már a többség sejtette, de így már mindenki tudhatja, hogy a vasárnapi mizéria nem a Zemberek pihenésének biztosítása miatt van.

Hazug, korrupt, fityesz-maffia bagázs, mocskos, antikeresztény, Istenüket Orbánra cserélő valaha csuhát viselő, magukat kereszténynek hazudó KDNP-söpredék!
Senara
@nyanya001: @F_Viktor: Márkushegy gyűjtőhellyé vált az utóbbi évtizedekben. Sokan jöttek a sorra bezáró bányákból, hogy itt teljesítsék a bányásznyugdíjhoz szükséges 5000 műszakot. A most elbocsátandók számára az Országos Foglalkoztatási Alapítvány már megkezdte a tájékoztatást, nekik átképzést javasolnak: az elvégzett tesztek szerint pályázhatnak bolti eladónak, biztonsági őrnek...Bolti eladó a bányász ? Mikor 30 ezer bolti eladó elveszti az állását a vasárnapi bezárás miatt
papa.49
@Senara: Az ,,ész, a gondolkodási képesség,, KIZÁRÓ OK A FÜTYISZES SZERVEZETEKBEN!!!
m.macskosz
@Senara:
"A vájárokat meg átképezték szövőnőnek.
Szőni még nem tudnak, de a csöcsük már nő.
Elöl középen... jártál már Komlón?"
(Hofi Géza)
papa.49
@m.macskosz: Igen a felejthetetlen HOFI GÉZA így csupa nagy betűvel...
tivoli
A francba! Többszörösen hátrányos helyzetben vagyok! Nincs CBA bolt a városomban, ha valamire szükségem lenne halaszthatatlanul, akkor kénytelen volnék kocsiba ülni. De jaj! Akkor meg útdíj matricát kell vennem, mert a legközelebbi bolt másik megyében van. Ha megyén belülibe akarnék menni, akkor meg az üzemanyag ár dobja meg a költséget. Mi tévő legyek?
Hoppá! Internet rendelés. Most megint jaj, mert ez a kiskapu is kilőve, vasárnap nincs kiszállítás. Mi tévő legyek?
Kérem vissza a jó bevált Tesco-t, Spar-t, Aldi-t, meg a többit. Ha majd ilyesmiért, meg az útdíj ellen, meg a 27% Áfa ellen, meg a sok népnyúzó intézkedés ellen kell majd tüntetni, akkor megyek. De csak az azért, hogy néhány önjelölt forradalmár hírnevet és megélhetést szerezzen magának, azért nem.
volvós
@dr lópicigáspár: " megszerezted a doktorit " ???
:-))))))))))))
Linna
@F_Viktor: Miért, elhitte valaki, hogy ez a mi érdekünkben van, hogy pihenjünk, hogy a család együtt legyen? Hiszen aki nem jár templomba, az leginkább a nagyáruházakban van családostól, együtt, és mindenki szórakozik.
A CBA-t én is elkerülöm. Jó lenne valahol mozgalmat indítani, hogy bojkottáljuk ezt a hálózatot. Csak én nem tudom, hogy kell csinálni az ilyen oldalt.
Ja, engem meg hagyjanak békén, mert én egy megátalkodott ateista vagyok!
Eddig nem járt ide a Tesco, most milyen jó lett volna nekem, ha terjeszkednek, mert egy pici településen lakom, kocsim nincs, legalább nem kellett volna cipekednem. Hogy rohadjanak meg! Le vannak ...va!
36
A helyi kisboltunk, családi vállalkozás. 20 évig építgették okosan-fokozatosan. Mára több boltot is üzemeltetnek, még két kisvárosban. A tulaj vasárnap eddig is kiszolgált. Nincs luxusautója, sem ingatlanjai, még egy vacak karórája sem. De most, ahogy mondta több alkalmazottja lapátra fog kerülni a többiek havi 20 ezer minusz fizetés. Hát. Így kell egy tisztességes, szorgalmas emberből, közutálatnak örvendő embert csinálni. Mert hát, kinn csattan az ostor? Aki helyben van.
verőce21
@Linna: (12:37) Egyre jobb vagy "L"! :)
Linna
@Senara: Úgy tudom, az sem volt valami sikeres. Először szinte mindenkit elküldtek, aztán meg hirdették, hogy bányászokat keresnek.
Azt meg senki nem vette figyelembe, hogy bizony a bányában sok (főleg mozgásszervi, de más egyéb) betegséget is össze lehet szedni.
Talán arrafelé való vagy?
Nézte már valaki egy bányász kezét? Azokkal a kemény markokkal, vastag ujjakkal, igazi munkáskezekkel igazán kevés finomabb munkát lehet végezni. A végén majd beállhatnak közmunkásnak. Nem ezt érdemlik! Az egész rohadt pereputtyot leküldeném a bányába, megadnám, hogy mennyit kell fejteniük, addig meg befalaznám őket. Majd megtudnák...
De egyébként a túl öreg sofőröket sem szeretem, akiket évtizedek óta ismerek, akármennyire rutinosak, mégis meglátszik rajtuk az idő. Akik tömegközlekedésben dolgoznak, azokat is előbb nyugdíjaznám, hiszen sok ember életéért felelnek.
73
Fityeszes elvtársak,szeretkezni szabad majd vasárnap?
JAJMÁR
Nekem jó volt a vasárnapi nyitva tartás, mert a hétvégeken útra szoktam kelni - egyéb helyekre - és mindig be is vásároltam ilyenkor. Nagyon kellemetlen lesz, csak ezért, még egy utat megtenni, és a tömegnyomorban vásárolni. Vasárnap olyan nyugis volt :)
(de miért kell mindig felemlegetni a templomot? Mi köze ennek ahhoz?)
balambér
@73: Csak a feleséggel és kizárólag gyermeknemzés céljából. Mint a középkori Angliában.
FUCK: Fornication Under Consent of the King, vagyis paráználkodás a király engedélyével. A zavartalan és legfőképpen törvényes utódnemzés érdekében ezt kellett kitűzniük az ajtóra, amikor házaséletet éltek.
picike
@JAJMÁR: ha tömegben vásárolsz vigyázz a pénzre mert nem tudni de nagyobb esély van a lopásokra a tömegben
Linna
@JAJMÁR: Nem figyeltél? Ez volt az egyik kifogás. Így majd tudnak a családok szépen együtt templomba járni.
Csak azt nem mondták meg, mit csináljanak az ateisták...
JAJMÁR
@Linna: 13:40 A mise nem egész napos ! Mise mellett még a vásárlás és a szeretkezés is belefér a vasárnapba :) (Ezt tapasztalatból tudom :) )
Persze, a családokra hivatkoznak, de mindenki tudja a boltok bezárásának a valódi okát. Nem a mise :)
volvós
És tessék mondani, KDNP-s ...ök !!!
Mitöl kezdve lesz a kijárási tilalom vasárnap ???
Senara
@Linna: Talán arrafelé való vagy? ...Budapesten élek , választások előtt vájáriskolát indítottak azt ígérték , hogy újranyitnak bányákat . Mindez arra kellett , hogy rájuk szavazzanak !
JAJMÁR
@tivoli: 11:28 Ritka jó kommentet sikerült írnod, gratula :)
73
@Linna: én tudom,hogy mit csináljanak az ateisták:-)
brutus
@dr lópicigáspár: En speciel ateista vagyok...az is maradok !!!
Öregpubi
Valaki próbálja már nekem elmagyarázni, hogy hogyan lehet korlátozni valamilyen olyan cselekedetet, mint a házhoz szállítás? Megállítják a teherautót, megkérdezik a sofőrt, hogy mit visz és hova? Milyen jogcímen? Mi köze bárkinek is ahhoz, hogy egy tulajdonos mit csinál a saját tulajdonában, akár bolt vagy valami más egy adott napon? Rendőrök fognak állni a TESCO kapuknál, hogy ne mehessenek ki és be az autók? milyen jogon???
JAJMÁR
Csak hát az van, hogy muszáj elismernem, nagyon ki van találva ez a fides kdnp kommunikáció !
Ebben az esetben elég annyi, hogy menjenek helyette a családok misére, és rázúdul a népharag a misére, meg a templomra és szépen le is vezetődik az indulat! Hurrá ! A törvény pedig simán átmegy... - hát ezért kezdeményezte a kdnp, ezért úgy, és ezt is benyalja a nép !
(Hát nem érdekes? Pedig azok többsége is vásárolni szeretne vasárnap, akik misére járnak... ez még csak össze se függ ! ) Csak ŐK húzták egybe, és elismerem, ügyes !)
bencemacska
És pizzát sem ebédelhetek vasárnap?
A pizza-futárt is le/fel tartóztatják vasárnap?
Katalin Mészáros
@JAJMÁR: CBA - ba NE VÁSÁROLJ kukacos virslit soha !!!
Katalin Mészáros
@tivoli: Igazad van - de már ideje van, hogy mindenki belássa - a mi érdekünk elmenni tüntetni! Nélkülünk semmi nem lesz másként!!
kopeba
Ennek a rendszernek mennie kell , elvileg a magyar emberekért vannak , de csak a saját érdekeik számítanak. Ennyi volt , az alapoktól kell kezdeni újra mert ennek így semmi értelme.
Katalin Mészáros
@Öregpubi: ezek mindenre képesek...az a legkevesebb hogy rendszámról megkeresnek és mind ezt csak azért, hogy megint pár fideszesnek teletömjék a zsebét, meg a bankszámláját!! :(
Fradigege
A pénz forgalom is szünjön meg. Nincs a templomban perselyezés. Sőt, mindenki a saját templomát tartsa el. Állambácsi ne csengessen egyik egyháznak se. Minden egyház tartsa el saját magát.
nezelodo
"volvós
És tessék mondani, KDNP-s ...ök !!!
Mitöl kezdve lesz a kijárási tilalom vasárnap ???"

Azt hiszed ezek meg tudnak egyezni egymással Isten nevében? Nálunk ez a tömegpárt négy főből áll, és három szakadár pártot alkotnak. Ha meg templomba mennek folyamatosan kell újraszentelni utánuk az Isten házát. Nagy szerencséjük, hogy Jézus mostanában nem járja a templomokat korbáccsal, mert szíjat hasítana a hátukból ezeknek a kufároknak!
KERKA
Majd a Balaton parton és egyéb üdülőhelyeken fog káromkodni a családfő. Ugyanis nem mindenki üdül szállodában, sokan önellátóak. Sőt, csak egy hétvégi pihenést tudnak megengedni maguknak, önellátással. Legalább húsz helyre rohangálhatnak bevásárolni. Hentesbolt biztos nem lesz nyitva.
coni
A vasárnapi vásárlási tilalom csak egy része a multik elleni ténykedésnek, aminek a következménye az lesz, hogy kivonulnak és hatalmas áremelkedés lesz a kiskereskedelemben. Ugyanaz lesz mint a "nemzeti" bankoknál, mi fizetjük meg a sok 100 Mrd veszteséget.
pictor
A népnek pedig ezt a kormányt kéne betiltani!
lópicigáspár
@volvós: Az nem én vagyok!! :-)

Egyébként nem ért itt senki semmihez, vagy csak nem olvastok statisztikát:

valasz.hu/uzlet/legfrissebb-igy-all-most-a-munkanelkuliseg-108167

:-))))))))))
kamazuka
Vasárenap nem lesz Pizza?

Jó rendben!

Ötletelek!
petike
Ha elég tökösek lennének, akkor ki mernének állni, és egyértelműen kijelentenék, hogy a TESCOt akarják kiüldözni a zországból.
De ezek gerinctelen puhapöcsök, csak maszatolnak mindenféle idióta rendeletekkel.
Stancika
@coni: Ez bizony így lesz. Azért kell még idejében leállítani ezt az őrületet.
Desischado
Volt bárkinek kétsége afelől, hogy mire megy ki az egész? Megmondom: arra, hogy a cbá-t helyzetbe hozzák! hát én holtbiztos, hogy ezután sem teszem be a lábam egyikbe sem! Nem fogom a fidesznyik haveri körnek a zsebét hízlalni! Utolsó szemetek! Meddig tűrünk még?!
kkalman
Ez a pénzisten hívő fantompárt egyre többet erőszakoskodik, hogy véghez vigye az akaratát. Ha annyira erősnek hiszik magukat, miért nem mernek önállóan indulni a választáson.
alterego56
Gyurcsánynak igaza volt mikor bezáratta az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetet. Minek a diliház mikor itt nekünk a parlament.
Linna
@Senara: Melyik választások előtt? Húsz éve? Hiszen már inkább évtizedben lehet számolni, hogy csak egyetlen bánya maradt az országban! Miket hazudoztak össze megint?! Arról nem is beszélve, hogy erre a kemény munkára évről évre egyre kevesebbet fizettek, leginkább itt is a műszakiak (főnökök) kaptak sok pénzt. Már a bányásznapok is eltűntek, mert nem volt miből ünnepelni, vásárolgatni!
Paksot is azért kell bővíteni, mert az erőművek, legalábbis a tatabányai meg az oroszlányi fűtőerőművek lesznek csak. Valahol pótolni kell az elektromos energiát.
Nekem mellesleg azért eszembe jutott, hogy volt, amikor mindenki bevásárolt az olajkályhákból, aztán egyszercsak vissza kellett térni a széntüzelésre, olyan drága lett az olaj. Még mindig olcsóbb volt a "drága" szén. Amúgy igaz, a bányára sok pénz kell, sok a drága gép, a biztonság, a földalatti munka vonzatai, stb.
Na, nem bányász voltam, csak bányászkislány :)), és párszor jártam is lent, nem látatlanban beszélek.
Igen, voltam. Pár éve arrébb költöztem. De híreket még hallok.

Indítson már valaki egy oldalt, ahol bojkottálhatjuk a CBA-t!!!
Mint régen a Danone áruk ellen! Bár annak nem örültem, meg most sem annak, hogy jónéhány árucikke megszűnt, mert nekem ízlett.
@Desischado: Én csatlakozom!
@73: Azért én sem fogok unatkozni! ;-)
@JAJMÁR: Te kérdezted, hogy jön ide, én csak arra feleltem rá. Tudom, hogy mi az igazi ok.
Desischado
Én bojokottálom a cbá-t, és a coop-ot is! Egyikbe sem megyek be!
Ennek a sok elmeroggyantnak tényleg a diliházban volna a helye, de börtön még vonzóbb alternatíva számukra!
m.macskosz
@lópicigáspár: Nem értem a ksh által vizsgált népesség életkorát. Jelenleg a tankötelezettség 18 év, a nyugdíj korhatár 63 év. Mi értelme ennek a jelentésnek:
"a 15-74 éves munkanélküli férfiak száma 169 ezer volt"?!
Azt már unalmas is ismételgetni, hogy a közmunkások legalább 90 %-a nem végez értéket teremtő munkát, tehát a közmunkabér tkp.segély, csak el kell menni otthonról érte.
m.macskosz
@Linna: "Indítson már valaki egy oldalt, ahol bojkottálhatjuk a CBA-t!!!"
Tudod, én a CBA-t azért nem bojkottálom, mert az ott dolgozók nem tehetnek róla,
hogy fidesz-bérencek nyúlják le a lóvét, amiért ők dolgoznak meg szarért-húgyért.
Ezen az alapon minden magyarországi vállalkozást, céget, bojkottálni kellene, hiszen nem a NÉP érdekében termelik a vagyont és minden ott dolgozót kihasználnak. Ráadásul az a CBA üzlet, amelyben én vásárolok, nyújt olyan akciókat, amelyek miatt érdemes oda mennem, és a többi "magyar" élelmiszerlánc boltjaiban még rosszabb helyzetekkel találkozom. (Higiénia, termékár, választék...)
Téma kicsit off, de büszkén hozzák a statisztikák, hogy milyen sok magyar velnessel a hazai turizmus által üzemeltetett szállodákban. Igen. Szép kártyával, ami az állam bulija, és olyan szállodákban, amelyeknek a tulajdonosa NEM magyar.
coyote3
Ezek tényleg ennyire hülyék??? Egyértelművé teszik, hogy mire megy ki a játék??? :))))
lópicigáspár
@m.macskosz: Ki mondta, hogy ezt meg kell érteni!? Ez van oszt jónapot! :-)))))
mate03
@73: Nem!!! A kurva életbe!Menjen templomba a családjával! Ba...ni ,hétköznap is lehet!Vásárolni akar VASÁRNAP? Hát ennyi pénze van!? Viktor csináljunk egy kis fizetés csökkentést! Csak Semjén Zsolttól idéztem ,gondolatban!
Linna
@mate03: Édesem, nyugi, nyugi, nyugi :)
Mi van? Megvesztél? Bár nem csodálkoznék...
Linna
@m.macskosz: Persze, jól van. Mindenki maga dönti el, mit tesz. De ha már egy szatyornyi vásárolni valóm van, inkább beutazom a közeli városba, mert itt a faluban olyan drága minden, de hiába morog mindenki, ez van!
nyanya001
Akik hétköznapokon nem tudnak bevásárolni, majd szép hosszú sorokban
várhatnak a cba - ban vagy a legközelebbi kis boltban
mert végre együtt lehet a család igaz ? hogy a franc enne meg benneteket mocskos ál keresztény
kivetkőzött csuhások !
Toby
- vasárnaponként 11.00. órától kijárási tilalom ! Kivéve azoknak, akik a templomból tartanak lakásukra és még .11.00. óráig nem értek/érhettek haza !

- vasárnaponként nincs tűzoltás és bűnüldözés, a katasztrófásoknak és a rendőröknek is pihenni kell !

- vasárnap a mentőszolgálat sem dolgozik és a temetkezés sem, tartson mindenki otthon mentődobozt, olcsó műtőt, az elhunytakat fektessék hétfőig hidegre.

- vasárnap csak azok a szórakozóhelyek tarthatnak nyitva, ahová kettőnél több vendég nem fér be, a három fő már meg nem engedett csoportosulás !

- vasárnap szogorúan tilos a kormány, a fidesz és a kdnp, orbán és családja, valamint orbán és vezető fideszes politiKUSSok emlegetése, szidalmazása, pejoratív jelzővel illetése, rájuk nézve a kézlegyintés is tilos !
m.macskosz
@Linna: Már többször említettem, én szerencsés vagyok, mert a 3.330 forintos bérletemmel fél órán belül az összes élelmiszerláncot elérem, épp ezért mázlista vagyok,
mert ott vásárolok, ahol akarok, az összes akciót kihasználhatom, és rálátásom van az árakra és a minőségre. De mélyen együtt érzek azokkal, akik nem válogathatnak, tetszik, nem tetszik kénytelenek beérni a maszekkel, a Coop-pal, a CBA-val. Sokan még azt sem tehetik meg, hogy a közeli városba utazzanak, mert öregek, egyedülállók. Nekik bizony jó, hogy van egy multi a közelben. Szóval, félre ne érts: én nem pártolom a CBA-t, sőt!
De, ha mindenki bojkottálja, szerinted ki szív a végén? A Lázár testvérek? Baldaufék?
Nem, hanem azok a melósok, akik az üzletekben dolgoznak. Ha csökken a forgalom, kirúgnak egy rakás embert. A bojkottot egyébként már kitalálták: cink.hu/egymillio-dollaros-csodaauto-a-cba-vezetosegi-parkoloja-1666623941
kamazuka
Vasárnap tankolni sem lehet?
Online autópálya matricát sem lehet majd vásárolni?
Ja, azt nem mert eltörlik!
KERKA
@kamazuka: Mi az, hogy Te vasárnap pizzázni akarsz? Mi ez a nagy dőzsölés???
Melegszendvicset kell sütni a maradék kenyerekkel.
A kecsapot kikevered egy kis bazsalikommal és az ugyanaz, amit a pizzákra kennek, a továbbiakat a fantáziádra bízom:))
kamazuka
Kívánom,hogy a tisztelt miniszterelnök úr vasárnap online vásároljon cirkuszi belépőjegyet a kisunokájának az esti előadásra.
Vattacukorról szotyiról ne is álmodjon.Sőt hétvégén a Balatonparton a lángososnak is meg kell tíltani az ,,üzérkedést" ,helyi szinten!
Elakadt miniszteri gépjárművén a GPS se működjön ,mert az azon érkező forgalmi adatok online érkeznek!
Hogyan is van ez akkor?
mate03
@Linna: Olvasd el figyelmesen,hogy mit és miért írtam!
mariaberta
Ilyen bosszúálló kormánya még nem volt Magyarországnak. Éljenek a fideszre szavazók, remélem ők is élvezik megválasztott vezetőik döntéseinek jótékony hatásait.
Linna
@m.macskosz: Jól van, ezt már teljesen túlbeszéltük. Én egyszerűen csak nem szeretem, ha rám akarnak valamit erőszakolni. Főleg nem drágábban. Ennyi. Most már fejezzük be, fáraszt ez a sok ide-oda passzolgatás, hiszen már egyszer mindketten elmondtuk a véleményünket.
Linna
Ja, és ha beáll a csípőm, akkor én se tudok mozdulni. Ezért van mindig a fagyasztóban kenyér. A tejet meg házhoz hozzák. :p Mert a tehenek nem tudják, hogy rossz a közlekedés. Traktoruk meg van.
(Ez mentett meg a nagy tavaszi hóvihar idején öt, a falu mellett ragadt utazó munkást, legalább meg tudtam etetni őket.) Az egész falunk befogadott valaki(ke)t.
Én öt pasit vállaltam :))))
Na, erre a témára nem jövök már vissza. Kiveséztük.
nezelodo
Találkoztam már CBA-s élelmiszer kiszállítást hirdető reklámanyaggal. Azoknak eszerint szabad lesz, ők lesznek a "Kivéve a gyevi bíró", ahogy Orbániában szokásban van, mert dúl a szabad verseny és a demokrácia.
papa.49
Tessék mondani WC re szabad menni, vagy azt se???
F_Viktor
@Senara: Írod:
"Bolti eladó a bányász ? Mikor 30 ezer bolti eladó elveszti az állását a vasárnapi bezárás miatt"

Először is köszi az infót, nekem ez új volt.
Tavaly a választások előtt a kormánykommunikáció még bányák megnyitásáról, új bányász képzősről hazudozott.
Tudható volt, hogy csak a választási csalás része, hazugság volt az egész.
F_Viktor
@Linna: Írod:
"A CBA-t én is elkerülöm. Jó lenne valahol mozgalmat indítani, hogy bojkottáljuk ezt a hálózatot. Csak én nem tudom, hogy kell csinálni az ilyen oldalt."

www.facebook.com/cbabojkottoldal
www.facebook.com/orbannalvasarolsz
www.hir24.hu/belfold/2014/11/18/meghirdettek-a-netezok-a-cba-bojkottjat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.