A remek orbanviktor.tumblr.com oldal Orbán Viktor mélysötét szerelmeseit gyűjti össze, közülük is azokat, akik szerteszét potyogtatják elmésebbnél riasztóbb kommentjeiket az interneten.

A mai merítésben Zsuzsanna akadt fent, aki egészen őszintén kitárulkozik, és segítséget kér: nem tud érvelni ugyanis a stadionberuházások mellett. Pedig erre a képességre nagy szüksége lenne, mert mint írja, más fórumokon gyakran kényszerül megvédeni a kormányt. De ettől a témától egyszerűen elbizonytalanodik.

Megingott egy fideszes kommentelő

Szerencsére ahol a szükség, ott a segítség, László már adja is a konyhakész választ: drog. Nyilvánvalóan azért kellenek a stadionok, mert addig sem drogoznak az emberek. Világos, nem?

Megingott egy fideszes kommentelő

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

köhögő bolha
Könnyebb egy vízilovat megtanítani hegedülni,mint egy fideszest érvekkel meggyőzni az igazságról!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Nagy az Isten állatkertje. Az a baj, hogy a legfelsőbb vezetés gondolatvilága sem különb.
oncogito
Ja, a gyógyítás mindig viszi a pénzt. És függőségből kikezelni embert ugyanolyan gyógyítás, mint vakbélgyulladásból.
A stadionok meg nem hoznak semmit, csak úri kedvtelést elégítenek ki.
bencemacska
Mindkettő téved. (Ha hasonlítani szeretnék hozzájuk, azt mondanám hülyék!)
A stadionok a megépítés után is viszik a pénzt, egyébként összedőlnek!
A gyógyítás nem hoz pénzt, de a meggyógyult ember érték!
Knapp75
Ó, én ezen a fórumon az alábbi "megoldásokat" kaptam a kérdésre:

- kell a stadion a tömegsportnak
- kell a jakuzzi a légiósoknak
- kellenek a stadionok, hogy lehessen meccsekre fogadni
- kellenek a stadionok, mert EB-t rendezünk
köhögő bolha
Könnyebb egy vízilovat megtanítani hegedülni,mint egy fideszest érvekkel meggyőzni az igazságról!
pbalage
szerintem a stadion azért is jó, mert sokkal több beton van benne mint például a paprikás krumpliban.
Dr. Felipe
"A stadionok pénzt hoznak" mondja húgyagyú fideSSnyik barom. Hát ja, pénzt hoznak mikor mosodának használják g vicctorék, a költségvetésből meg visznek.
Knapp75
A stadion már ott elkezdi hozni a pénzt, mikor télen lámpákkal napoztatják a füvet, ugye?
(tudom, demagógia lenne arról beszélni, hányna élnek az utcán és hány lakásban fagyoskodnak ugyanekkor)
lópicigáspár
1. - Te szalmaember, hogy tudsz Te gondolkozni, hisz nincs is agyad!? - Fideszes vagyok! :-)
2. m.blog.hu/te/tenytar/image/gravitacio_ketharmad.jpg
bakurasz
Az ég kék, a fű zöld, a stadion meg kell! És kész!
Anna Mária
A stadion - pardon: fedett sportlétesítmény - azért kell, mert Orbán szereti a focit.
Nem elég érvnek ennyi? :)
Egyébként fantasztikusak a fideszes kommentelők... erőt-időt nem kímélve nyomják-nyomják a hülyeségeiket, olyan intenzitással, minta az életük múlna rajta!
Mindig az az érzésem, hogy ők magányos, nagyon unatkozó nyugdíjasok, akik párttitkárként funkcionáltak még Kádár alatt. :)
bakegya
Zsuzsannának annak kell utánna járni,a VICCTOR HOZSANNA HONNAN,HOVA HULLIK.
A PÉNTEKI ÉVÉRTÉKELŐN AJÁNLOM KÉRDEZZEN A VEZÉRTŐL SZEMÉLYESEN-TALÁN NEM LESZ GÁZ.
papa.49
@bakegya: Még ha el is megy, halandó embert a közelébe nem engednek a hazugovicsnak...
almosd
Kedves Zsuzsika , a korházakat azért nem fejlesztik mert elvonják a zsozsót ,papiron a klinikáknak van utalva a pénz de az tovább csorgatja a stadionba ,mert muszáj ,világos !
Senara
Laci bácsinak vannak testvérei ? Mert egyedül nem lehet ennyire hülye .
Aki Én
Sokat gondolkodtam, hogy mi szépet és jót lehetne erre írni, de egyedi módon feladtam. Van az a szint, mikor már megpróbálni sem érdemes, és ahhoz is túl sok(k), hogy az ember kibeszélje magából az ilyenek miatt felgyűlt feszültséget. Amolyan ,,jólesik megmondani" módra. Amikor valaki már a saját szemének sem hisz, és elvtársaktól kér tanácsot, hogyan lehet egy megmagyarázhatatlant megmagyarázni, ahelyett, hogy gondolkodna, na erre nincsenek szavak. És folytatják, ahogy látom az oldalon.
eszegfu
@Aki Én: Valóban nem hisz a saját szemének, mert az agyában mélyen belevésődött, hogy a Fidesz csak jót akar, és még mindig magyarázatot keres...azt hiszi az ő "készülékében" van a hiba. Na meg ugye neki is megmondja a kormány mit is gondoljon, igy önállóan talán nem is képes rá. Azért bizakodó vagyok: hátha meg tudja "érlelni" magában és rájön védhetetlen a stadion ügy is.
mariaberta
@Anna Mária: mint Pozsgay meg Szűrös, meg Matolcsy meg a többi? Amúgy pedig nem mindenki nyugdíjas, aki tisztán látja ezt a szemétdombot.
Aki Én
@eszegfu: Én ilyen esetekben már bizakodni sem tudok. Aki mára jut el oda, hogy a stadion téma még nem állt össze az egyéb ténykedésekkel, azt elvesztettük. Ez az a típus, aki egy jogerősen elítélt politikus börtönablaka előtt is csak zokogna, és bosszúért kiállt. Lásd Veszprém esete. Ugyan ezek annyit szóltak a valódi többségi akaratra, hogy remélik mindent megvonnak Veszprémtől.
human
@Aki Én: Jól látod a lényeget. Nem azon akadnak fenn, hogy valamire nincs magyarázat, hanem saját magukban keresik a hibát, hogy miért nem tudják megmagyarázni. Ők azok akik Orbán minden döntését feltétel nélkül az egyetlen helyes döntésnek tartják. Ha kell kútba is ugranak.
Aki Én
@human: Erre mondom, hogy ennek semmi köze a józan, racionális gondolkodáshoz. Ez pusztán vak hit, ennek a magát vitában jónak tartó némbernek az írása pedig az áhítat. Arra jó egyedül, hogy már ők maguk is bizonyítják, hogy a fidesz mellett nincsenek ész érvek.
nezelodo
"Aki ÉN
hogy remélik mindent megvonnak Veszprémtől."

Lássuk be, aki ezt írta, vagy elszólta magát a szándékról, mert biztos nem tapasztalat nélkül mond ilyent, ismeri Orbánt. Számíthatnak rá a Veszprémiek, és nem az elsők lesznek aki így jár. Még az sem lepne meg, ha ők is a többi, a megyében élővel együtt kapnának állami díjat, egy matricás útdíjat, legalább a körgyűrűre, amelyen több a kátyú már mint a város lakossága.
JAJMÁR
Szerencsétlen agymosott droidok, nekik sem ártana egy "intézmény", ahol esélyük lenne a kikezelésre. Igaz, nem hozna pénzt...
human
@Aki Én: Az a baj, hogy ők ebben nem látnak problémát. Sőt, hozzánk képest előnynek tartják a vezérelvűséget és a központilag irányított akaratot. Itt írta nemrég egy kemény fideszes, hogy pont az a hibánk, hogy nem állunk be feltétel nélkül egy ember mögé. Szóval ez a világnézeti különbség feloldhatatlan és örök.
magyarbakancs
Orbán úr kitalálná a hátra futással való közlejóledést azt is propagálná némely Fidesz imádó,hogy így könnyebb közlekedni.
Nekik mindegy csak a vezért éltesék.
coyote3
B@szki tényleg léteznek ilyen sötét lények??? Ez nem valami vicc???
magyarbakancs
@coyote3: Jobb oldalnak mindig kell valami idea.
Mindegy az ki csak imádni lehessen.
Celeb,cölöp politikus és egyének halmaza.
flatron4687
Zsuzsika ! Úgy látom kezd felszállni a "narancsos köd" kiskegyed szeméről. Ha majd teljesen kitisztul (remélem), meg fogja látni, hogy mennyi disznóságot nem látott meg maga körül !
human
@Aki Én: Orwell 1984 regényében volt egy részlet ahol a polgár a kínzó szobában már hajlandó volt azt mondani, amit elvárnak tőle, de a hatalomnak ez sem volt elég, mert nem volt őszinte. A tökéletes polgár nem az aki, ha kell hazudik, hanem az aki hisz a hazugságban.
bakurasz
Mind a kettő tipikus eset! Csak azért mondani valamit, csak azért érvelni valami mellett mert muszáj valamit mondani, érvelni. Az, hogy mekkora címeres ökörség, nem is számít! Mint Virág Elvtárs a Tanú-ban. Tiszta kommunista agit-prop! Ha elakad valamiben, a szeminaristák megmondják mit kell válaszolni, vakon!!
nezelodo
Lám, hogy átalakult (vagy nem) a Cseh Tamás által hajdan megénekelt "Egy világnézeti klub" Hát ez a Zsuzsánna is megkérdezte a klubvezetőt, és most is van aki tud frappírozott választ adni az őt nyomasztó kérdésre. www.youtube.com/watch?v=JX5JI-B-ick
szandokan
@bakurasz: Ha már felhívtad a figyelmemet erre a cikkre, annyiban igazat adok Lászlónak, hogy valóban nem kellene a drogosokra pénzt költeni, majd feldobják a talpukat maguktól is. Senki nem tartott a fejükhöz pisztolyt azért, hogy egyáltalán elkezdjék a drogozást, de említhetném a piát, vagy a cigit is. Rengetegbe kerülnek ezek az emberek az államnak, nekünk, és nem azért, mert a munka miatt tüdőrákot kaptak, vagy vérmérgezést.
bakurasz
@szandokan: Ahha!... Mi a következő lépés? A rákosok nem kell gyógyítani, mert sokba kerülnek és úgyis meghalnak? A fogyatékkal élőket benzinnel beinjekciózni, mert nem hajtanak hasznot csak a pénzt viszik? Az öröklődő betegséget hordozókat sterilizálni kell vagy elgázosítani? Értem én, hogy mit beszélsz nem új dolog! Németországban pont így gondolkodtak Hitler idejében! Mi is vagy Te tulajdonképpen?
hetöndöe
@szandokan: Csak stadion legyen,na meg egészség ,ugye Szandi bácsi!:-)))
Meg béjemwé,meg audi a semmirekellőknek,meg 100 millás villák közpénzből.
Nem baj,Szandi bácsi,csak a jókedv el ne hagyja,na meg a jószándék!.:-)))
pbalage
@szandokan: neked mindig annyira sok összefüggés van a gondolataidban...
és állandóan olyan okosakat is írsz..
Rettenetesen büszke vagyok rád.

U.i.: kár hogy most nem volt olyan "akinek nincsen Lexusa, az annyit is ér" rész, mert akkor is nagyon szoktalak csodálni. Legközelebb ilyent is szeretnék, legalább csak pár mondatot, mert attól mindig nagyon boldog vagyok.
bencemacska
@szandokan: ma, 14:01

Ezzel a kijelentéseddel nagyon megleptél. Ennél többre értékeltelek.
Még a halálos ellenségemnek sem kívánom, hogy legyen a családjában kábítószeres, így neked sem!
De egy dologra válaszolj nekem: amikor a gyönyörű 20 éves lány - nem is nagyon távoli rokon - édesanyja megkérdezi tőled, mit csináljak nem tudom leállítani, azt válaszolod neki, hogy hagyja az árokparton, ne vigye haza?! Vagy lője fejbe?
Nil
@human: az emberek nem szeretnek felelősséget vállalni az életükért - könnyebb valakire rámutatni hogy ő a hibás
Toby
Fúúúú...wazze, ez a tömény szellemi mélység, a világ primitív ismerete, a felcsúti idióta korlátlan imádata ( megsúgom, még soha nem fingott büdöset...bizony..ahogy még soha nem is hazudott...) egy originált akol birka ezekhez képest maga az Univerzum a kiteljesedett összes ismerettel !

Egyáltalán nem csodálkozom már, hogy ennyi sötétet hogyan lehet eltakarni a Nap elől !
lajospapa
Segítek Zsuzsanna Ludwig! Azért kell stadiont építeni, mert az jó sokba kerül. A sokból sokat lehet lopni észrevétlenül. Röviden így érvelj!
rugacs
@köhögő bolha: Hol vannak itt érvek?
Desischado
@lajospapa: Papa, megelőztél! Épp ezt akartam írni! Azért kell a stadion, mert orbán fociőrült, és nem mellesleg ezzel is jó kis pénzmosást lehet végrehajtani! Ez a nő rettentően egybítes, vagy még annyi sem!
Aki Én
@szandokan: 13:24
Te nem tudod mit beszélsz... Őrületes demagóg butaság, jó adag embertelen ostobasággal. Ember, téged itt imádnak.
rugacs
@Desischado: Ezeket az érveket főleg azoktól hallani, akiknek fogalmuk sincs semmiről... :-)
Hallottál már az 1929-es válságról? Ajánlom figyelmedbe!
hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_gazdas%C3%A1gi_vil%C3%A1gv%C3%A1ls%C3%A1g
Van benne egy rész, ami arról szól, hogy az USA-ban hogyan próbáltak megoldást találni az óriási munkanélküliségre:
"A munkanélküliség megszüntetésére létrehozták a polgári tartalék hadtestet (CCC), a munkások táborokban laktak, ingyen étkezést, szállást, egyenruhát és napi 1 dollár zsebpénzt biztosítottak számukra. A program keretében erdőket ültettek, utakat, hidakat építettek, folyószabályozást végeztek. Megalakult a közmunkaügyi hivatal is (Works Progress Administration - WPA), melynek feladata a közmunkák szervezése volt. Utóbbi volt a legnagyobb és legambiciózusabb hivatal, egyebek mellett WPA projekt volt a Los Angeles-i Griffith obszervatórium, a New York-i LaGuardia repülőtér vagy a San Franciscó-i Golden Gate híd is."
Nálunk is valami hasonlót próbált a kormány, de mindent nem lehetett leutánozni. Viszont a stadionok építéséhez, felújításához is sok munkaerő, munkáskéz kell, vagyis sok embernek lehet így munkát adni. Főleg, hogy a lakásépítések bedőltek. Adott volt a sok építőmunkás. Ráadásul azért előbb-utóbb a stadionok bevételt is eredményezhetnek. (direkt feltételes módban írtam)
És az is szempont, hogy építkezéseken sok szakma nélküli segédmunkást lehet alkalmazni.
Nem gonoszkodni kellene mindig, hanem használni az Isten adta lehetőséget, az AGYAT!!
szandokan
@bakurasz: @bencemacska: @Aki Én: @pbalage: @hetöndöe: Lehet, most kicsit messzire mentem, de ne hasonlítsuk össze a drogtól, piától, cigitől lett betegeket azokkal, akik például a munka miatt kaptak rákot, mert olyan helyen dolgoztak, mondjuk egy bányában. A szülők felelőssége hatalmas, ott dől el 90 % - ban minden, mint 5 gyerekes apa már csak tudom. A másik pedig az, hogy a tapasztalat azt mutatja, hogy a kezelt betegek minimum fele visszaeső lesz, de lehet, hogy van az 80 % is. Akkor megérte?
human
@szandokan: Igen. A 20%-nak megmentették az életét. Ez ezek szerint neked semmi.
tarkonyos
@köhögő bolha: talán csak figyelmetlenség részedről, nem olvastad amit írtam. Több, megkérdőjelezhetetlen hozadékot soroltam fel a stadionépítés mellett.@köhögő bolha: Nem túl okos dolog ilyen sommás és általánosító véleményt írni. Részben azért, mert nyilván nem egyforma felkészültségűek a Fidesz hívei. Másrészt stílusodból ítélve nem vagy abban a helyzetben, hogy több százezer embert minősíts. Legyél szerényebb, udvariasabb és akkor figyelembe vehetjük a véleményed. /persze, amit írtál az nem is a te véleményed, egy sugallt, szádba rágott hülye propaganda, aminek eredménye az ellenzéki pártok mélyrepülése. Boris-Gál Gábor
hetöndöe
@szandokan: „Aki egy életet is megment, az egész világot menti meg.”
szandokan
@human: @hetöndöe: Csak nem értitek meg a lényeget. Drogozni, cigizni, piálni nem KÖTELEZŐ!! Ezek az emberek lassú öngyilkosságot hajtanak végre, miközben a családjukat is tönkreteszik. Hazamegy a részeg, vagy a drogos valamikor éjszaka, a gyerek retteg, mi fog történni. Ezeket az embereket ne mentsék meg az én adómból.
human
@szandokan: És azt te tudod, hogy lesz valaki drogos vagy hajléktalan? Értem én, hogy téged az ok nem érdekel csak az okozat. Pedig nem hiába van például a jogban enyhítő körülmény.
szandokan
@human: Arra, hogy valaki drogos vagy piás lesz, nincs mentség. A hajléktalanokat most ne keverjük ide.
Greg
Ez a dögvész kormány, élén az ebolás csútival a totális nyomorba viszi az országot. Most már azt is ellopják, ami le van betonozva. A rendszerváltáskor mögöttünk kullogó országok mind elhúznak mellettünk. Talán Bulgária még mögöttünk van. Jobban teljesít a kurva anyátok!Mocskos rablóbanda!
coni
Nem a lebutított néptömeg hibája, hogy nem jut hozzájuk a valóság. Ők abba a nemzeti mítoszba szerelmesek amit a Fidesz maga körül teremtett, de természetesen soha nem létezett. Az RTL próbálja szembesíteni őket a valósággal, de szégyenlik, hogy így megvezették őket így inkább tovább hazudnak maguknak. Pedig az országot a szakadék szélére sodorták és a Jobbik bele is fogja lökni.
karma1
@coni: Felelmetes, de igaz ko'rkep... (Foleg azt nem szeretnem, ha az utolso mondatodban igazad lenne...:o(( Pedig a tegnapi valasztas utan egy lepessel kozelebb jott ez a lehetoseg is...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.