A Fidesz szerint a közelmúlt brókerbotrányai miatt zajló büntetőeljárásokban el kell kobozni a csalásokban részt vevők teljes magánvagyonát. A kormánypárt erről törvényjavaslatot nyújt be az Országgyűlésnek legkésőbb április elején – közölte Rogán Antal frakcióvezető hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Úgy fogalmazott: a kártalanításnál nem maradhat el a személyes felelősségre vonás, vagyis az, hogy a csaló brókercégek tulajdonosai és vezetői a magánvagyonukkal is feleljenek. A politikus arról is beszélt, hogy sűrű és szigorú ellenőrzésekre van szükség a brókercégek világában, és el kell végezni ugyanazt a munkát, amit a bankoknál, valamint a takarékszövetkezeteknél.

Rogán Antal a sajtótájékoztatón tűrhetetlen csúsztatásnak nevezte azt a parlamenti MSZP-s felszólalást, amely szerint a Magyar Televízió nem közvetíti élőben az interpellációkat és az azonnali kérdéseket.

Az új M1-re vonatkozó kérdésekre a frakcióvezető azt válaszolta: nem szeretne foglalkozni egyetlen csatorna műsorával sem. A Magyar Televízió jogszabályokban garantált függetlenséget élvez – tette hozzá. Azt azonban megemlítette – utalva a hvg.hu egyik publicisztikájára –, megengedhetetlennek tartja az olyan megjegyzéseket, amelyek a köztelevízió egyik cigány származású munkatársát érték.

Azzal kapcsolatban, hogy 19 "rendszerbontó" népszavazási kezdeményezést indítanak a március 15-ei civil demonstráció szervezői az Orbán-rendszer lebontásáért, az "új magyar köztársaságért", Rogán Antal azt mondta: "19 kérdés megfogalmazása maga a komolytalanság, így is érdemes kezelni", nem kívánnak vele foglalkozni.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Most megint visszamenőleges jogalkotás jön a legújabb ellenségeink, a brókerek miatt?
Azt hittem, hogy a büntetés kiszabása (pl. vagyonelkobzás) a bíróság dolga MIUTÁN megállapították a bűnösséget és nem valami fideszes ugri-bugrié...

Azt kéne inkább vizsgálni, hogy a Fidesz által hozott törvények (pl. a PSZÁF beolvasztása az MNB-be) hozzájárult-e a kialakult helyzethez.
Ha igen, akkor sajnos Tóninak is megvan a felelőssége és el kell venni tőle a folyamatosan táguló lakását a benne található Louis Vuitton táskákkal együtt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ne áprilisban, holnap kell a törvényjavaslat a teljes vagyonelkobzásra, de még a le- és felmenőktől is!
Knapp75
Most megint visszamenőleges jogalkotás jön a legújabb ellenségeink, a brókerek miatt?
Azt hittem, hogy a büntetés kiszabása (pl. vagyonelkobzás) a bíróság dolga MIUTÁN megállapították a bűnösséget és nem valami fideszes ugri-bugrié...

Azt kéne inkább vizsgálni, hogy a Fidesz által hozott törvények (pl. a PSZÁF beolvasztása az MNB-be) hozzájárult-e a kialakult helyzethez.
Ha igen, akkor sajnos Tóninak is megvan a felelőssége és el kell venni tőle a folyamatosan táguló lakását a benne található Louis Vuitton táskákkal együtt.
1magyar
Én eddig azt hittem, hogy nem csak annak viszi el a végrehajtó a vagyonát aki a villanytartozását nem fizette be, hanem a milliárdos csalókét is!
De őket védi a törvény???
Dr. Felipe
Tonyó, akkor földönfutó leszel mert becsületes úton egy fillért nem kerestél.
KERKA
Próféta szóljon belőled Rogán! Kezdjétek saját magatokon, tartsatok önvizsgálatot. De ha kérhetném, egyszer, csak egyszer, tudjatok már számolni!
human
És azon politikusok vagyonát is zárolják, akik hatalmukkal visszaélve gazdagodtak meg vagy juttatták rokonaikat állami megrendelésekhez!
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
Rogán, lehet hurcolkodni kifele a gumilakásból.
miazavalami
Nocsak! Aztán ha elkobozták akkor kezdődik nekik is a közmunka életpályamodell?
micfild
@Dr. Felipe: igy van. Arogánanti akkor mehet a híd alá, szijrágópetivel, kósával lézerjankóval együtt. De vihetik magukkal a "koleszosok társaságát is.. vitykát, simicskát, kövéret, meg a slechtet is..ja.. ne feledkezzünk meg áderről sem.
Nem is értem.. arogánanti nem gondol arra, hogy minden pökhendi szava elöbb- utobb rájuk száll vissza? ennyire biztonságban érzik magukat?
eszegfu
@micfild: Minden kérdésedre igen! Elképzelhetetlennek tartják, hogy egyszer ők is "szarba" kerülhetnek!
dr. prédikátor
Arrogáns g...ci tonyó!!! Akkor magatokon kezdhetitek az elkobzást visszamenőleges hatállyal!!!Földönfutók lesztek,és megélhettek 47 ezerből vagy közmunkából! Bár ti az életetekben nem végeztetek tisztességes kétkezi munkát!!! Ha csak a lopást és mutyizást nem nevezzük munkának!!!
KERKA
Még mielőtt bevallana mindent a Rogán, szeretném elkérni tőle az állandóan bővülő lakás receptjét.
kamazuka
@Knapp75: Azt gondolom,hogy talán fedi a valóságot,hogy befektető vadászattal foglalkozó nevezzük bróker cégeknek,melyek meggyőzik a tőkével rendelkezőt,hogy ne bankba kösse le pénzét,mert az ígért hozam feletti plusz nyereségből adnak pluszt s befektetőnek,míg a bank ezt a plusz nyereséget benyeli,és csak a szerződésben foglaltak szerint fizet.Szóval ebből annyit szeretnék kihozni,hogy vélhetően de majdnem biztos,hogy egy némely befektetési körhöz bekerűlni akár milyen üzletkötőnek,csak bizonyos tétel lerovása után nyílik alkalom.Amenyiben ez szakmai titok lenne akkor bocsi,de akkor azt a círka 24 milliót mely lenyúlása révén ketten elveszítették otthonukat,mert halom kölcsönt kellett fölvenniük,gondolom több ezren lehetnek ilyenek.Szóval jó lenne a visszamenőleges kártalanítás.
Az mégis csak gyomorforgató,hogy akár 8 osztállyal,és valamilyen gyorstalpaló elvégzésével lehet ma valaki pénzügyi tervező cím mögött megbújva boldog nyugdíjas!Igen,itt most a tetü rokonomra gondolok,de egyet se félj kiskomám.Jön még kutyára úthenger!
kakaósbögre
nos Tóni,akkor te ruppótlan egy féreg lennél,annyi bizonyos.
volvós
Azonnali hatállyal kezdhetjük a kormánnyal,
benne a vezértöl az államtitkár-helyettes-helyettesig !!!
Január
@KERKA: Ez nekem is jól jönne, várom a receptet! :)))
Az elszámoltatással pedig egyetértek, visszamenőleg 25 évre.
wagabund
el kell kobozni...el kell kobozni... jól hamgzó üres szólam...pontosabban parasztvakítás...
mert hol is van az a vagyonka? kérdem tisztelettel...

...hát nem, nem Rózsadombon, Pasaparkban, nem a tizenkettedik kerületben... hanem külföldön... ingatlanokban, műkincskben, nemesfémekben, hajókban, barátnőkben, mások nevén... és jó messze ám...

szóval ezek még egy biciklit sem tudnk lefoglalni...namegasztán nem is akarnak...mert jobb a békesség...hátha elkezd pofázni valamelyik, aztán baszhattyák..

...és mint tudjuk, (túl)zsúfoltak a csótányos börtönök. a franc kiváncsi rá(belülről).
wagabund
@Mirabilis: 18.12..
megszívlelendő tanács...csakhát, asszem darázsfészekbe nem akar nyúlni senki.
Knapp75
@kamazuka: Egy brókereket foglalkoztató cég nem egyenlő mondjuk a "szép emlékű" Brókernettel, ahol tényleg "kevésbé képzett", de erősen jutalék érdekelt munkatársak ("főállású" háziasszonyok, egyetemisták, jellemzően nem szakirányú végzettségűek) ajánlották tömegével az ügyfeleiknek, hogy deviza jelzáloghitelből fektessenek be az ázsiai részvénypiacon. :)
Érdekes, hogy senki nem hiányolja azt a céget, amely 2 éve még piacvezető közvetítő volt...
Azért a pénzintézeteknél - legalábbis végzettség tekintetében - jóval erősebb a mezőny.

Egyébként Rogán nem is a "mezei" üzletkötők számonkéréséről beszélt, hanem a vezetőkéről és tulajdonosokéról.
Ezzel nincs is gond, csak előbb kéne egy politikától független ítélet és lehetőleg kerüljük a visszamenőleges hatályú jogalkotást, mert az valójában a bohóckodás állami szintre emelése.
Ott kezdődik a független igazságszolgáltatás, hogy Tóni és a haverok nem pofáznak bele.
Knapp75
Csak nehogy az ügyészség Rogán szavait önfeljelentésnek értékelje. hehe
Zsubircsi
Elképesztő Rogán javaslata. A felelősök vagyonát nem elkobozni kell, mert akkor az az államé lenne. A magánvagyonukat zárolni kell és a károsultakat kell abból is kártalanítani. Ezek vagy ennyire ostobák és nem értenek hozzá, vagy tényleg ők akarják lenyúlni a brókerek magánvagyonát. Is.
Mobil123
@Zsubircsi: Az utolsó mondatod második fele a cél!
Fradigege
Én a brókerek mellett a törvénybe beleírnám a képviselőket, polgármestereket, minisztereket, miniszterelnököt, álamfött(!), stb. Ez a Rogán fiú is csak a hanuka gyertyák meggyújtásában lenne nálam élharcos. Máshoz nem ért.
Pálinkafőző Rézüst
No de hun van a verőce efttás, meg az ő ennthernyó kebelije az ő kb. még további 12 nevével??? :)))
papa.49
Tonyó akkor hamarosan a híd alatt fogsz alukálni...
mariaberta
Egyetértek, mert akkor Te Rogics földönfutó lennél!!!
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Pihennek :-))))))
Cicamama55
A címről ítélve hirtelen arra gondoltam, hogy ellenzéki lett!
perfekt
Tóni! Kukából kajálnál,híd alatt-vagy gödörben laknál,és mikor esik ,
akkor mosakodnál!
bencemacska
Hallgattam az Egyenes beszédben erről a témáról Bokrost. A lényeg, hogy bűncselekmény volt-e, ki követte el, ügyészség, vádemelés, bíróság, ítélet. Majd utána kell eldönteni, hogy kinek a vagyona bánja! Lehet az a kormány is!!!

Másik lényeges: ha a brókercég figyelmeztette a kockázatra az ügy feleit, akkor az ügyfelek részére nincs kártérítés. Márpedig ez megtörtént:

"PSZÁF engedélyezési száma: H-KE-III-681/2013. A Kibocsátó felhívja a befektetők figyelmét, hogy a kötvény forgalomba hoza¬tala a szokásostól eltérő kockázatú."

És ez nem szerződésből való idézet, hanem ajánlatból. (És ennek a szerződésben is benn kell lenni!)
Aki Én
Teljesen jogos a felelősségre vonás és a teljes vagyon elkobzás. Na de pont a rogánnal mondatnak ilyeneket?
Aki Én
@bencemacska: Ez is egy tipikus fideszes ,,ügyintézés". Még nem tudni mi történt valójában, a kivizsgálás még el sem kezdődött, mikor már nem túl bölcsen vádaskodtak, fenyegetőztek. Hitelesebb lenne ha korrekt módon kiállnának, megnyugtatnának mindenkit, hogy kivizsgálják, a felelősöket elszámoltatják, és a lehető leghamarabb kártalaníttatnak lehetőleg mindenkit. Türelmet kérnek, és még az esélyt sem adják meg arra, hogy bárkit is alaptalanul vádoljanak. Ha van felelős, márpedig van, akkor azt higgadtan is el lehet számoltatni. Kapkodnak és próbálnak kibújni a felelősség alól. Talán így bölcsebb, hitelesebb és korrektebb lenne. Persze ilyen esetekben felmerül a ,,legjobb védekezés a támadás" esete.
Öt éve kormányoznak folyamatosan. Hogy van az, hogy tíz éve volt felelőssége a kormánynak, most nincs? Ez így ment az elmúlt öt évben is.
bencemacska
@Aki Én: ma, 21:23

Röviden erre azt lehet mondani: Ezek nem kormányoznak, hanem arrogánsan szélhámoskodnak.
A birkák meg beveszik!
Peller Anikó
el kell kobozni a csalók vagyonát ??

Húha, fogadok, hogy a sárgák nem csalók. Szépen reggelre hozunk törvényt, aztán beleröhögünk a pofátokba. Nektek a törvényeket be kell tartani (vigyorog, bele a tévébe).

mi meg jóváírjuk magunknak a vagyonkát (ez nem csalás, mert hoztunk rá törvényt), igaz a szülők is egy kicsit besegítenek
kisangyalom13
Kedveseim, ezt nem mondani kell, hanem azonnal cselekedni! Mire várnak, a brókerügyvédek, hogy eltusolják, kimenekítsék a felelősöket? Ügyvédek országa vagyunk, a befektetőket nincs, aki meg védje?
kkalman
Tonyókém! Ha már kéred az elszámoltatást, akkor kezdhetjük?
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Tudod, egy-két csótány mindig túléli a ciánozást.
Aki Én
@kisangyalom13: 21:42 Az egész országot tapasztalatlan jogászok terelgetik szakemberek helyett. Az ostoba vezetők nem szeretik a tapasztalt, okos embereket. Hamar kiderülne, hogy rossz ember van az élen.
pbalage
basszus úgy olvastam, hogy "el kell kobozni a CSALÁDOK vagyonát"
Ezt rögtön el is hittem.
profon
@Aki Én: Annyi esze van Viktornak, hogy csupa gerinctelen, tehetségtelen a való világban megélni képtelen talpnyalóval vette körbe magát.
Desischado
Helyes, tóni! Kezdjétek saját magatokon, de tüstént!
aremy
roggyant tóni akkor koldusok lesztek ti is .
szandokan
@Pálinkafőző Rézüst: Az én pénzemet nem brókerezte el senki. Egyébként meg nem kell sajnálni ezeket a "tisztességes" befektetőket.
Yoda69
Azert van arca rogan-adocsalo-janosnak. Ezt pont o mondja, aki szinte havonta modositja vagyon nyilatkozatat. Aki nem tud elszamolni honnan keletkezett nehany milliardos vagyona az elmult 15 evben, ugy hogy soha nem dolgozott. Aki elfelejti hogy pontosan hany ingatlannal is rendelkezik.
De ne aggodj tonyo, nem lesztek orokke nyeregben, es akkor majd fogsz igazan pofara esni, amikor a te vagyonod lesz elkobozva.
human
Most láttam egy videón, hogy Rogán olyan pártokat akar akik függetlenek a gazdasági szereplők érdekeitől. Tök jó magyarázat arra, hogy miért kell milliárdossá tenni a fideszes politikusokat. Hát, hogy független milliárdos politikusok legyenek.
kukac50
Az elszámoltatást a Fideszes politikusokkal kell kezdeni!
gödörben
@Yoda69: Meg a le és felmenőké is, hogy ne lehessen menekíteni semmit.
eszegfu
@Knapp75: 18:34 Ilyet nem is remélhetünk!
ranger
@kukac50: Képzeld el mennyi hajléktalan lenne!
világlátó
Ez a Rogán féle kinyilatkoztatás már csak azok számára mond valamit, akiket az információs cunami úgy hanyatt lökött, hogy képtelenek tisztán gondolkodni. Ez persze csak átmeneti zavar, ők is felzárkóznak azok mögé, akik azt állítják ez teljességgel megvalósíthatatlan. A feljelentéstől a bírósági szakaszig évek hosszú sora telik majd el, részben a sok ügy miatt, részben az akadályok milliárdjai miatt. A kimenekített vagyonokat visszahozni, az átmentett vagyonok után nyomozni, a már elköltött százmilliókat visszaszerezni, a stróman megállapodásokat feltárni, az ingatlannyilvántartásokat átvilágítani és a rejtett szerzéseket felderíteni, az eladók fantomizálódását újra felderíteni szinte lehetetlen. A politikai vezetők érintettségét elrejteni úgy sem lehetne. Ha pedig kiderül a gazdasági összefonódások rendszere, az kormányválságot okozna. Ezért ez a kinyilatkozás a kárvallottak számára egy távolba vesző, de mégis remény, addig is egy fék arra, hogy ne legyen károkozás, randalírozás, rongálás. Megvalósíthatatlan, ugyanakkor kívánatos lépés lenne ez, kár hogy erre nincs igazi szándék, kompetens törvényalkotó, rendőri, ügyészi apparátus, bírói készség az ügyek sokasága és a kuria törvényességet ezerszer is vizsgáló tevékenysége miatt. Politikai súlya és következménye beláthatatlan, mert érinti a korábbi és a mai kormányokat, pártokat. Nem is értem hogy is mondhatott ilyen meggondolatlanságot .
varirmag
Ugyan már ! Majd az ügyvédek,bírók, ügyészek ezeket az ügyeket is elhúzzák 15 évig
(ebben már nagy gyakorlatuk van !!! ) aztán majd kapnak egy kis fenyítést (mint ahogy Princ G és Kunos ) és élnek tovább gazdagon.
Itt az igazságszolgáltatás nem azért van hogy igazságot szolgáltasson hanem azért hogy jól keressenek az ügyvédek ,a bírók az ügyészek és természetesen a "szakértők"
Az áldozatokat minden esetben , magasról [email protected]ák
világlátó
Majd elfelejtettem, előbb meg kell állapítani mi a csalás és kik a csalók. Ez ugyanis azonnal rendezi a kérdést, leszűkiti a kört, végül marad néhány bűnbak, akin behajtják a házkutatás során eldugott pár milliót, a tíz éves autóját, majd bezárják néhány évre.
nduro
Ők a csalók ? Mondjuk te Tódi ,te mi vagy ? Neked nem kéne a vagyonod és a teljes családodét , ismerőseidét , stb . elkobozni ? Ilyen javaslatot mersz gerincesen benyújtani ? Most már vastag bőr van neked is ? Semmi más nem megy a politikában ,mint ki kit számoltat el és épkézláb javaslatotok nincs is .Mást sem csináltok mint,hogy egymásra dobáljátok a szart .Ez a magyar kormány (eddig is ez volt) .Te is mész rövidesen a süllyesztőbe ,mint a többi .Meglátod milyen gyorsan .Nektek itt a vég.
kisangyalom13
@Aki Én: Miért tudták kivenni a számlanélküli pénzüket a brókerügyvédek időbe?
mariaberta
@perfekt: Ha jól tudom a kukázás is tilos, inkább a Blahánál állna sorba egy kis ingyen kajáért. Hát erre befizetek.
perfekt
Neki kérlek tisztelettel,érdemei elismerése mellett engedélyeztetném a kukázást.
gödörben
@világlátó: Mert kivételesen igazat mondott, ami zsigerileg talán még az eredendő becsületességében megtalálható. Egyébként nem kell éveket várni, megmutatták, hogyan kell visszamenőleges törvényeket hozni a maguk részére, akkor ez a lehetőség a nép részére is adott, de csak akkor ha megfelelő EMBEREK teszik. Ez az idő még nem jött el, de már közel van, hisz folyamatosan semmizik ki a dolgozó réteget.
gödörben
@varirmag: Sajnos jelenleg ez van. Ennek is változnia kell majd. Papírtologatós ország hosszú távon elpusztul.
varirmag
@gödörben: Néhány éve akartak változtatni,de akkora visitozást csaptak,hogy az EU nyomására maradt a "független" gazszolgáltatás
gödörben
@varirmag: Előre kell tekinteni és változtatni kell. Már lassan nem lesz hova süllyeszteni minket.
világlátó
@gödörben: Tisztelem a véleményes, de az optimizmusodat is. Sz@rt ér a harag, hatalom nélkül ! - mondta egy bölcs öreg barátom. Az " elit familiák " eredeti tőkefelhalmozása még nem zárult le. Amíg ők meg nem szedik magukat, itt a törvényi háttér nem változik, legfeljebb még jobban eltakarják a nyilvánvaló gyarapodási magatartást. A nép - olyan kategória nincs. Lehetnek kisebb- nagyobb közösségek, civil szervezetek, / akik nyilvánvalóan nem politikai célzattal alakulhatnak, legfeljebb nem kötik ki szervezési , működési szabályzatukban, hogy nem jelölnek képviselöt, vagy nem támogatnak politikai pártot./és lehetnek pártok, akik , ahogy most is tucatszámra alakultak, még pénzt is kaptak, aztán szétszéledtek, mert az volt a " feladatuk " hogy osszák meg százfelé a " nép " különböző aktivizálódó csoportjait. A megbízó nem fut a kidobott százmilliók után, egyrészt mert nem az ő pénze, másrészt tudta, soha nem is tudja visszaszerezni. A cél teljesült. A " nép " százfelé húz, mint már sok száz évek óta. Itt tehát egy JÓ, Tisztességes, Európai és Magyar, határozott és céltudatos, kikezdhetetlen és ellenőrizhető, kíméletlenül következetes, kiváló szakembereket begyűjteni képes pártot kell megalapítani, amely párt nem zárja ki az eddig már ismert szakembereket, csak mert tegnap, vagy előbb más nézeteket valló párthoz tartoztak, de keményen nagyító alatt tartja őket és ezt a tudtukkal és beleegyezésükkel teszi, kinevelhet felzárkózásra alkalmas és érdemes fiatal kíválóan felkészült utódokat, újraépíti a diplomáciát a klasszikus diplomácia korabeli sikertörténete alapján, újjáépíti a szomszédokkal való kapcsolatokat, felhagy a kalandor külpolitikával, felméri az ország helyzetét, az ország lakossága elé tárja, enged a jogos felháborodásnak és újra épített igazságszolgáltatási apparátussal visszaveszi azt amit csak lehet, kiszabva a büntetést is.Új országtervet épít, széles társadalmi együttműködésre építve azt.Óriási a feladat, de érdemes hozzáfogni. A 24. órában vagyunk.
gödörben
@világlátó: Köszönöm a részletes leírását egy elfogadható folyamatnak. Még azzal egészíteném ki, hogy nincs mentelmi jog mögé bújás, illetve akit mégis rajtakapnak arra az általuk szorgalmazott háromcsapás vonatkozzon.
világlátó
@gödörben: Egyetértek. A köz szolgáját tisztességgel meg kell fizetni és minden módon el kell zárni a lopás, csalás, korrumpálódás lehetőségétől is. De mert az állami monopolkapitalizmustól, egyáltalán a kapitalista rendszertől nem idegen a korrupció, a kontroll rendszer kiépítése nélkülözhetetlen. Ez nem lehet azonos az állandó bizalmatlanságot jelző zaklatással, mert a tisztes közéleti erkölcs helyreállítása, annak megerősítése nagyobb elismerést, megbecsülést kell kapjon.
Tegnap hallottam : A lovat nem ostorral kell megmozdítani, hanem zabbal !
Ezért a közszolga lehetne a tisztességes gazdálkodás és a tisztességes üzleti élet mozgatórugója, még a kapitalista környezetben is.
A közszolga kategóriájába a miniszterelnök, a kormány miniszterei, az államtitkárok és helyetteseik is, de a főosztályvezetők is beletartoznak.
Az igazságszolgáltatás rendszere nem lehet a mindenkori miniszterelnök beosztottja.A főügyész, a kúria elnöke még véletlenül sem lehet családi összeköttetésben a kormány tagjaival, a miniszterelnökkel.Az önálló hatalmi ágak önállósága ne legyen kikezdhető, ahogy most az. Az alkotmánybíróság felállítása időszerű. Amennyi előkészítetlen törvényt átnyomtak rajtuk, az azt mutatja a kormány bábjává lettek, azzal együtt, hogy az AB.tagjai közül sokan igazi jogtudósok és nagy szükség lenne okos , akár visszatartó erejű döntéseikre. Amikor maffia államról beszélnek itthon , az nem csak alaptalan vádaskodás a " bukott baloldal " részéről. Ez a vád nem verhető vissza azzal, hogy kormányon ti is loptatok! Ez kis óvodás játék.ami méltatlan, felháborító és a társadalom totális lenézése. Ezzel a játékkal ezek szerint el lehet élni még néhány évtizedig? Akik ezt gondolják, az ő vagyonuk már biztonságban, itthon termőföldek ezer hektárjaiban, külföldi bankokban, széfekben, üzletrészekben, műkincsekben és aranyban fekszenek. Nekünk meg itt a KDNP.a Szijjártó és Orbán Viktor maszlagja, Kövér és Áder bajusza és valamennyiük megátalkodottsága. Szépen vagyunk.
gödörben
@világlátó: Remélem tevékenyen részt tudunk venni a rombolás megszüntetésében és hazánk újjáépítésében.
világlátó
@gödörben: 66 évesen meg sem kérdeznek, pedig szívesen részt vennék ebben, nem fizetésért, csak azért, hogy tudassam minden velem egykorúnak, hogy megkérdeztek, számít a véleményünk.
gödörben
@világlátó: Üdv a brancsban. Ha kell a véleményünk, vagy a segítő kezünk meg fognak találni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.