A szocialista kormányok miért hunytak szemet az évtizedes pénzügy korrupció fölött, miért engedtek brókereket a kormányuk közelébe és mit keresnek az embereik a brókercégek hálózatában – tette fel a kérdést az a Fidesz-frakció, amelynek kormánya néhány nappal ezelőttig még brókereknél kaszinóztatott több milliárdnyi közvagyont.

A párt szombati közleménye szerint a szocialisták mai választmánya ugyanúgy igyekszik eltusolni a szocialista brókerbotrány felelősségét, ahogyan azt eddig minden szocialista politikusuk tette. "Ez azt jelzi, hogy az egész szocialista párt az eltusolásban érdekelt" – írták.

Hozzátették: amíg a szocialisták évtizedekig hagyták, hogy zavartalanul működjön a pénzügyi korrupció, a mostani kormányzat "feltárta azt és véget vet annak". A Fidesz szerint a kormány, a nyomozó hatóságok, a jegybank, a kártalanító alapok, a kormánypárti frakció mind "teszik a dolgukat és véget vetnek az évtizedes pénzügyi korrupciónak". Arról is biztosítottak mindenkit, hogy

a hatóságok napról napra egyre előrébb tartanak a nyomozásban, és egymás után kattan a bilincs a brókerbotrány érintettjein, így mielőbb választ kaphatunk arra, hogy kik és hová tüntették el az emberek pénzét.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Remélem, ezek után senki sem meri Magyarországon, de tovább megyek, Európában megkérdőjelezni, hogy a Fidesz, maffia államot épített ki és működtett hazánkban! kettosmerce.blog.hu/2015/03/28/polt_peter_felesege_az_mnb_szemelyzeti_fonoke_mindenki_valakinek_a_valakije_a_quaestor-ugyben?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
micfild
és mást vádolnak azzal amit ők követtek el.
Manhattan
Remélem, ezek után senki sem meri Magyarországon, de tovább megyek, Európában megkérdőjelezni, hogy a Fidesz, maffia államot épített ki és működtett hazánkban! kettosmerce.blog.hu/2015/03/28/polt_peter_felesege_az_mnb_szemelyzeti_fonoke_mindenki_valakinek_a_valakije_a_quaestor-ugyben?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare
nyanya001
Azért jó vastag bőr van a mocskos pofátokon
Orbántól Poltig, Polttól Szíjjártóig, meg Rogánig ...
Toby
Igen ám, csakhogy sem a törökök, sem a tatárok nem nyúltak annak idején ezekhez a gennyes bráner-cégekhez ! Meg a zoroszok se, tehát nem maradt más, mint a "zemútnyócév" !
Vizual
Gyurcsány felelősségéről hol ír ? Láttátok valahol? Mert a miatt hiányérzetem van. Még újat sem tudnak kitalálni.
Hellcat
Azért nem semmi, hogy még mindig van bőr a pofájukon másra mutogatni...
Vizual
nem kicsinyesek. Az egész MSZP érdekelt. Hát nem semmi. Meg persze a polgár, aki nem fogta fel, hogy a pénzét azért teszi be egy húszon éve működő cégbe, hogy azt ellophassák. No most ki a hülye, emberek ?
aremy
jut eszembe hol van a nagyon sokszor emlegetett 2/3 ugye ugye.
sekele
A Fidesz 2010-ben azért kapott 2/3-ot mert megrendezte a Hagyó ügyet, majd megígérte, hogy véget vett a korrupciónak. Még a PSZAF által előírt ellenőrzést sem végezte el a Quaestornál az előírt ideig (2013), pedig az interneten olvasható hogy sok laikusnak is nagyon gyanús évek óta a cég., A saját maga által elfogadott pénzfelügyeleti és államháztartási törvényekre fittyet hány, a közpénzeket az államkincstár helyett brókereknél tartja, törvényellenesen.
Mentség: a Gyurcsány is lopott...
Azért kaptak 2/3-ot, hogy elszámoltassák a szocikat, nem azért, hogy tízszer annyit lopjanak az elmúlt 8 évvel takarózva.
nusika
...akkor miért nem csattan a bilincs a Tarsoly csuklóján?Majd holnap döntenek...Még nem kapták meg a következő utasítást? Kitől? Miért várakoznak?
www.origo.hu/gazdasag/20150328-perceken-belul-eldolhet-tarsoly-csaba-sorsa.html
zöldszem
@sekele: 2010-ben még ezeket is mondta. "Magyarország a mai napon megerősítette a demokrácia melletti elkötelezettségét, helyét Európában és az Európai Unióban. " " A magyar emberek a mai napon megbuktatták a hatalommal visszaélő oligarchák rendszerét, és helyette megalapítottak egy új rendszert: a nemzeti együttműködés rendszerét" " A magáncélokat, a magánérdekeket szolgáló, a magánhatalmat építő politika napjai ma leáldoztak, és nem fogjuk hagyni, hogy még egyszer visszatérjenek." Ma ez 2015-ben kissé hamiskásnak tűnik... Hamiskás?? nem, egyenesen hazugság!!!
nusika
Ez az ország is úgy megy neki a falnak, mint az egyedülhagyott pilőtával vezélrelt repülő!Itt nem 149 ember hal meg, nagyon sajnálom őket, hanem 4 millió éhezik. Hasonló a helyzet...
Toby
"Magyarország jobban teljesít !"

Az amerikai maffia csak szerette volna megkaparintani a politikai és gazdasági hatalmat, de a jenkik időben észbekaptak és berácsozták a nagyját ! Az amertikai típusú liberáliában voltak olyan faszagyerekek, akik megtették !

Magyarországon sikerült is megkaparintani a politikai és gazdasági hatalmat, de nincs olyan, aki berácsozhatná ezt a bűnbandát, mert aki megtehetné, az maga is klántag !
Mobil123
Hányhatnékom van ettől a qrva rabló bagázstól!!!
Dr. Felipe
Csak hát azok a fránya tények pont az ellenkezőjét mutatják. Tarsoly elvtársnak nem a szocikhoz hanem lézer elvtárshoz volt állandó belépője és gondolom be is lépett oda a miniszterelnökségre egyeztetni a mutyikat.
Na meg az eltussolás érdekében hagyták szabadlábon tarsoly elvtársat 14 napig hogy elvarrja a szálakat és kimentse a vagyont külföldi offshore számlákra, bezony ám, a keményen dolgozó kisemberek pénzét.
Úgyhogy lehet mutogatni a szocikra elvtársak de a szálak egyenesen g vicctor bandavezérhez vezetnek és ezen a habony féle agymosó média sem fog tudni segíteni.
Macskaszem
Minél inkább a szocikra akarják csűrölni, annál inkább rájuk ég a botrány. Okádék egy banda. A szocik ezekhez képest piti zsebtolvajok voltak.
Toby
Gondolom másoknak is feltűnt, hogy a szocikra nyomja a tetves qrmány a balhét, miközben csak fidesznyik féregek neve hangzott el eddig !
nyanya001
Tarsoly még sincs előzetesbe !
Rohadt szocik miért nem intézkedtek ? :))
sekele
Szerencsés lenne ha azokon csattanna az ostor akik felkérték a kormányt a folytatásra. Esetleg ha a 2M Fidesz szavazó kártalanítaná a 30.000 embert, aki nem tudhatta hogy egy ellenőrizetlen piramis játék részese, olyan vállalati kötvényeket forgalmaznak amely mögött régen nincs fedezet.
lampa laz
@zöldszem: most jöttem rá abból amit írtál, hogy ez volt a fidesz bujtatott programja amit meghirdetett 2010-ben, mert ha jól körülnézünk, mindent sikerült megvalósított belőle.
zöldszem
@lampa laz: Ugye, pont azt valósította meg, amit megszüntetni akart. Mert a felsorolás mind létezett. Akkor is jelen volt, csak nagyságrenddel kevesebb! Hazug, QuaestORBÁN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.