Meglepő dolgokat mondott Kazahsztánról Orbán Viktor az ország fővárosában, Asztanában.

A hvg.hu újságírója megnézte a hírügynökség orosz nyelvű szövegét, amely így hangzik:

Nagyon nagy örömmel érkeztünk Kazahsztánba. Az EU-ban politikai értelemben véve egyenrangú félként kezelnek minket. Ám a származásunk alapján mégiscsak idegenek vagyunk ott, ha Brüsszelbe utazunk. Ott ugyanis nincsenek rokonaink. Ám, ha idejövünk, Kazahsztánban vannak rokonaink. Ez igencsak furcsa érzés, de az embernek keletre kell utaznia, ha otthon akarja magát érezni.

Orbán szerint Kazahsztánba kell menni, mert Brüsszel nekünk idegen

A 444.hu még annyit hozzátett, hogy Orbán Viktor sok szerencsét kívánt a választásokon induló kazah diktátornak, Nurszultan Nazarbajevnek, egyszersmind a kazahsztáni stabilitás alapsarokköveként jellemezte a jelölést.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Csak a magad nevében nyilatkozz!
Lehet, hogy Te és jelenleg 100 tagú nyájad ott érzi jól magát, ott talál rokonokat, vagy inkább rokon lelkeket.Egyébként, ha annyira jó telepedj le, vidd ki a cöfös nyájadat és éljetek ott.
Én inkább, hanyatló nyugathoz megyek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Igen!? Hát akkor takarodj oda te hibbant hungarofób! De legjobb, ha kint is maradsz, a pereputtyod majd megy utánad, feltéve ha nagyon veled akarnának élni, amit nem hiszek!
zöldszem
Csak a magad nevében nyilatkozz!
Lehet, hogy Te és jelenleg 100 tagú nyájad ott érzi jól magát, ott talál rokonokat, vagy inkább rokon lelkeket.Egyébként, ha annyira jó telepedj le, vidd ki a cöfös nyájadat és éljetek ott.
Én inkább, hanyatló nyugathoz megyek!
nyanya001
Akkor szedd a sátorfádat a pereputtyoddal együtt és költözz oda !
Mi magyarok maradunk Európában
papa.49
@zöldszem: Nem csak rokon lelkeket, rokonokat is találhat ott a hazugovics, akik még az indiai őshazájából rokonok neki, de nem nekem!!!
hetöndöe
Brüsszel az idegen,ahonnan a kapott lóvét síboljátok el tetvek.
Jó erős cipőtalp van a pofátok helyén,Brüsszel nélkül már lehúzhattátok volna a rolót idióták.
Manhattan
Idegen Brüsszel? Pedig az ő pénzükből épül minden itthon. Idegentől nem illdomos pénzt elfogadni.
micfild
Mennyire undoritó ez a csúti paraszt, arra már szó nincs.
miért nem megy ő meg az egész bagázs oda ahol diktatúrákat lehet épiteni??
és miért nincs senki, aki nyilvánosan kimondaná... hogy elmeháborodott? Megőrült, most már egy percig sem viselkedik normálisan.
lampa laz
Ez minden diktátornak ezzel a szöveggel nyal be, hogy rokon. Ennek ellenére még egyik sem, marasztalta, hogy szívesen látnák maguk között, mert a híre már a határokon túl szárnyalt így
ismerik anyagias természetét.
micfild
@lampa laz: aha.. félnek, hogy tölük is lop...
libellle
Ez a félázsiai lehet egész ázsiai és maradjon is ott. En europában érzem magam honosnak annak is a nyugati részén.A gondolkodásmód az értékrend és az egész életfelfogás jóval közelebb áll hozzam mint az ahol ez a tökfej most van. Reméljük marad is abban a tündérországban és viszi az összes élösködö bandáját is oda.
Dr. Felipe
A Szabad Nép jelenti.

A Magyar Népköztársaság Miniszterelnöki tanácsának elnöke g vicctor spicli elvtárs és 100 tagú cigányzenekara a baráti Szovjetunió egyik tagköztársaságának, Kazahsztán fővárosába Alma Ata ba látogat.
A látogatás célja hogy elmélyítse a barátságot a magyar és a kazah nép között. G vicctor elvtárs felvázolja hogy mindig keletre kell utazni ha genetikailag "otthon" akarja érezni magát a féltezsvíírei között. A hanyatló nyugati Brüsszelben mindig idegennek érzi magát de a jó meleg kazah jurtában mindig szívélyes barátokra lel.
G vicctor spicli elvtárs az elnöki tanács elnöke sok sikert kívánt leonyid íljics nazurbajev diktátor elvtársnak a közelgő kazah választáson ahol ő az egyetlen jelölt. Kijelentette hogy Magyarbajdzsánban is a "masszív kazah demokrácia" kiépítésére törekszik illiberális államában mert meggyőződése hogy a "kazah sarokkő" a jövő útja a lenini út után.

A baráti látogatás végén a két elnök elvtárs megtekinti az éneklő búzamezőket és ellép a repülőtéren felállított kazah díszőrség előtt.

Jövőre veled ugyanitt, csak putinka elvtárs meg ne tudja.

Hajrá Magyarbajdzsán, hajrá kazahok.
Abzug62
Nincs ezzel semmi baj. Ha ott érzi otthon magát, maradjon ott! Ő is jól jár, meg az ország is. Oszt jónapot!
alterego56
Gondolom a piros pöttyöket is megmutatta a valagán tárgyaló partnerének.
Toby
Kazahsztán már tudja, mit jelent a "geci" kifejezés ! Orbánc után hetekig szellőztetik Asztanát !
JAJMÁR
Őszinte és hiteles! Ezt Kazahsztánban is tudják, náluk is van net :)
mariaberta
Hát hogy őfőméltósága genetikailag odatartozik, nincs kétségem. De én nyugaton érzem otthon magam. Neki pedig kívánok kellemes és hosszú időtöltést, mert nekünk -sokunknak- nem hiányzik.Beteg ember van nálunk elég.
bencemacska
Ha Kazahsztánban minden fenékig tejfel, akkor miért kell nekünk kétszáz ösztöndíjast finanszíroznunk?
Megértem, hogy itt akarnak tanulni, nincs velük problémám (de a baltát hagyják otthon!), de miért nem otthon adják az ösztöndíjat nekik?!
Kongo
Lesz-e csereprogram? Kazah földön keresztény templomot és missziót alapítunk, Magyarországon pedig derviscsapat fog letelepedni, s mecsetet, minaretet építenek.
Fradigege
Az idegenek pénzét pedig jól esik lenyúlni. Ezt nem reklámozod, mert az ilyen a vírédbén ván. A kazahok nem Indiából származnak, így nem a rokonaid.
papa.49
@nyanya001: Ez egy agyalágyult hülye kitalációja...
Dr. Felipe
Marha nagy pechje van g vicctornak mert pár évtizeddel korábban kellett volna megszületnie. Akkor Moszkvába is mehetett volna tárgyalni a szovjet- magyar csúcson Brezsnyev elvtárssal. Akkor igazán "otthon" érezhette volna magát.
sentinel216
Wiki: Kazah Köztársaság független ország Közép-Ázsiában. A világ 9. legnagyobb területű országa és legnagyobb területű tengerpart nélküli országa.

Jól nézzél körül köpcös ott az új rokonaidnál, mert innen Magyarországról hamarosan szaladnod kell, mint Stuckerék malacának. A világ kilencedik legnagyobb területű országában kimutyizhatsz a diktátortól egy pár száz négyzet kilométernyi sivatagot, ahol új világot építhetsz magadnak és a seggnyalóidnak.
lost in space
orbán egy BETEG ÁLLAT!!!
Európában CSAK ÉS KIZÁRÓLAG Magyarországon lehetséges, hogy egy ilyen beteg állat hatalomban maradjon!
Sorozatban követ el olyan nemzetellenes bűnöket, amiért egy normális országban már EGY vétségéért is jog és vagyon fosztottan rohadna egy börtönben!
Ezt a szégyent pedig nem lehet áthárítani, ez a mi, a hétköznapi emberek szégyene!!!
Sajnos... ismétlem és kihangsúlyozom SAJNOS igaza van Kertész Ákosnak.
Miért?
Mert ha nem lenne igaza, nem itt tartana ez az ország!!!

Pöcegödör.
Szemétdomb.
Bűntanya.
Rablók barlangja.
Desischado
@lost in space: Így van! Teljesen igazad van!

Szerintem is nyergeljen, és rohanvást szaladjon, pereputtyostul, és vigye a cimboráit is! A soha viszont nem látásra! Nekem/nekünk jó a Nyugat is! De tényleg mocsok pofátlanság, hogy így beszél Brüsszelről, de a pénz az bezzeg jó, mi? De ritka gusztustalan féreg! Meddig tűrjük még meg ezt a parazitát?!
Hellcat
Hülye cigány qrbán...tudod ám hol van rokonod te...maradj is ott...
Vizual
ÁÁÁ ! Ez április 1. beugratás ! Én nem hiszem, hogy ez az ember ilyen nagyon nagy marhaságokat mondott. Meg a Jereváni rádió, ugye. De ha mégis, a reptéren egy mentőnek kellenek várnia ! Én pld. szívesen megyek Szocsi felé két hétre, akár merre is van. De mondja már meg valaki ennek az embernek, hogy nem erre szól a felhatalmazása. Az az állítólagos 2/3. DE azt látom, hogy mindketten a keleti bazárból öltözködnek. Még a nyakkendőjük is egyforma. De azt a rendszert nem szeretném itthon, Magyarországon megtapasztalni. Igaz, a baltáért kapta ezt a jutalomutat.
Toby
Nos, az a helyzet, ha Iránba látogatna ez az összement törpepapagáj, akkor természetesen a perzsák is rokonaink lennének, Eltolcsy genetikus szerint a piros pöttyös csecsemőpopsi már bizonyította, hogy nipponékkal is rokonok vagyunk, azonban azt kifogásolom, hogy még nem vagyunk rokonok a malájokkal, az inkákkal és a szingalézekkel ! Nem is rohantak meg bennünket a befektetéseikkel !
micfild
@lost in space: maximálisan egyetértek. kertészákosnak igaza van.
ha nem igy lenne, már rég lámpavason lógna ez az idióta a bandájával együtt. de a magyarnak ez kell és semmi de semmi nincs amit el ne követhetnének ellenünk.
wagabund
tessenek mondani, van kiadatási egyezményünk Kazazahsztánnal?
...mert ha nincs, akkor minden világos...
papa.49
@wagabund: Tudomásom szerint nincs, ezért a nagy nyalakodás...
dr. prédikátor
Viktor szopkin!!! mi a f...szért nem maradsz ottt??? Gondolod hogy hiányozni fogsz???De azért úgy e az unió pénze az jól jön mert abból lehet lopni eleget! Bár nektek semmi nem elég!!!Eddig is az únió pénzéből élősködtetek ,remélem egyszer már megelégelik a baromságaidat és jól fenékbe rúgnak az unióban!!!Szopkin! de nagy marha vagy!!!
bakkgyne
("Nekünk") Már megint a nép nevében beszél, azaz az én nevemben is. Én nem adtam rá felhatalmazást. Lehet, hogy neki "Orbánnak" idegen Brüsszel. Mi pedig alig vártuk, hogy egy ilyen közösséghez tartozzunk. Visszamehet Indiába!
dr lópicigáspár
Kazahsztánba kéne menni
Pulykacsirkét kéne venni...
nyanya001
Orbán Viktor minden bizonnyal a kazah elnök 90 %-ot meghaladó választási sikerét irigyelte el, amit Nurszultan Nazarbajev kazah elnök az ellenzék diktatórikus szétverésével ért el. Kazahsztánban az ellenzéki pártokat nem engedik elindulni a választásokon, a független médiát felszámolták és a hatalomra veszélyt jelentő politikusokat rendszerint börtönbe zárják. Az országban semmibe veszik a munkások jogait és az utolsó sztrájk alkalmával halomra lőtték az embereket a rendőrök.

Orbán Viktor lehet, hogy nem érzi magát otthon az unióban, a magyarok túlnyomó többsége azonban még mindig inkább Európához szeretne tartozni. Ezért arra kérjük a miniszterelnököt, hogy a jövőben személyes érzéseit ne keverje bele az ország külpolitikájának alakításába.
köhögő bolha
"Nálunk a békemenetek alkalmával már kimutatták a sötét anyag létezését."
kukac50
Menjél Viktor keletre a barátaiddal rokonaiddal a Fideszesekkel együtt, maradjatok ott végleg csak Magyarországot hagyd és az ország embereit a nyugati demokráciához,nyugati bérekhez közeledni! Ne a közmunka szegénység felé menjünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.