Nagy erőkkel vonult ki a rendőrség a Fő utca – Anna utca kereszteződése melletti dohánybolthoz Kaposváron – írja a kaposvarmost.hu. Meg nem erősített információk szerint az eladót brutálisan megölték, a rendőrség forró nyomon van, későbbre ígértek tájékoztatást.

Brutális gyilkosság Kaposváron

Fotó: kaposvarmost.hu/Kovács Zoltán Tamás

A 21 éves alkalmazottat holtan találta a tulajdonos, miután a fiatal nő nem jelentkezett az aznapi bevétellel. Az eddig meg nem erősített hírek szerint a nyakán, a mellkasán és a csípő tájékán érte öt késszúrás, s ezek okozták a halálát.

A rendőrség közleménye:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2015. április 22-én az esti órákban egy kaposvári Nemzeti Dohányboltban holtan találtak egy nőt. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján az idegenkezűség nem zárható ki.

A nyomozók azonnal megkezdték a helyszíni szemlét, adatgyűjtést, tanúkutatást az elkövető azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Szörnyű, szegény fiatal hölgy. Ennyi volt az élete? Meghalni a más "hülyesége" miatt?
Amikor először megláttam ilyen nemzeti dohányboltot, rögtön az jutott az eszembe, hogy itt bizony sok minden megtörténhet, és még segítségre sem számíthat az eladó, mert nem lehet látni.
Nyugodjon békében, lelke leljen megnyugvásra! Részvétem a hozzátartozóinak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kamazuka
Gratulálok a törvényalkotóknak!Most érezhetik döntésük súlyát!Ha belátható lenne az üzlethelyiségbe,talán kevésbé hozná helyzetbe az elkövetőket.Márpedig ez a helyzetbehozás felér azzal az alkalommal,mely a tolvajt szüli.
Tessék odaállni a szülők elé most nyíltan,és magyarázni nekik a megmagyarázhatatlant!
bakurasz
Egy újabb emberélet, amit fel lehet írni Mutyisztán vezetőinek számlájára! Mielőtt pár hete eljöttem Magyarországról, ebben a tratyikban vettem az útravaló dohányt.Talán épp ettől a lánytól! Nagyon sajnálom szegényt!!!
GeoCravker
"Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján az idegenkezűség nem zárható ki."

Gratulálok. Öngyilkosságnak fura lenne öt, egyenként is esetleg halálos késszúrás.
Január
Szörnyű, szegény fiatal hölgy. Ennyi volt az élete? Meghalni a más "hülyesége" miatt?
Amikor először megláttam ilyen nemzeti dohányboltot, rögtön az jutott az eszembe, hogy itt bizony sok minden megtörténhet, és még segítségre sem számíthat az eladó, mert nem lehet látni.
Nyugodjon békében, lelke leljen megnyugvásra! Részvétem a hozzátartozóinak.
verum
Nagyon sajnálom, a családjának részvétem.
Attól tartok, ha a gyilkos nem jelentkezik önként, vagy nem felejtette ott a személyiét és kamera nem vette fel az egészet, akkor nem lesz meg a gyilkos. Vagy valaki másra fogják rá... :-(
nyanya001
Döbbenetes !
Részvétem a családnak !
Ez azok lelkén - ha van nekik - fog száradni akik kitalálták
az ablak és az ajtóüvegek lefóliázását !
soljanka
@nyanya001: Akik az egész trafikosdit kitalálták.
Anna Mária
Nem mintha számítana bármit is manapság, mi a véleménye a gyakorlatias, földönjáró embereknek, de az első gondolatom volt, mikor megláttam az első ilyen borzalmas, fóliás boltot: istenem, de hát ez nagyon veszélyes!!!
Anna Mária
Álszent, a való élettől elrugaszkodott idióták!
Ó, igen, az ifjúság ne is lássa azt a pfujj cigarettát, hogyan árulják!
Elkapom a képviselő grabancát: most már tegyen valamit a fóliás őrület ellen!
sentinel216
Már naponta egyre több erőszakos bűncselekmény történik, záz milliárdokra rúg a fehérgalléros bűnözők által okozott kár! Az ellenzéki politikusoknak eszébe sem jut, hogy elszámoltassák ezt a rohadt kormányt és legfőképpen a háttérben sunnyogó belügyminisztert? Lássunk egy valós bűnözési statisztikát! Ha kell hétről hétre vonják felelősségre azokat, akik miatt ide jutott a közbiztonság!
Sajnálom az legújabb áldozatot, részvétem a családnak!
human
Legalább egy felnőtt ember mellétől felfele be kellene látni a boltokba. Ebben a magasságban a gyerekek nem látnak be.
Egyébként nem értem ezt a kitakarósdit. Gyerekként én sem a boltban figyeltem fel a cigire, hanem mikor otthon elővették a dobozból és rágyújtottak.
zozi0414
Kell magyarorszàgra a dohánybolt..nem volt jó az hogy a boltokban,kocsmákban,benzinkuton meg lehetett venni a cigrettát..nem volt ennyi probléma és gyilkosság.. Részvét a hozzátartozóknak :(
kkalman
Rohadjon meg, aki kitalálta, a fóliás mutyiboltot! Az ott dolgozók védelmében azonnal le kellene tépni az összes fóliát az ablakokról, ajtókról, és lenyomni a torkán a kitalálónak.

Részvétem az elhunyt családjának!
Yoda69
Egy ujabb halott a fideSS szamlajan.
Szuntesek meg az elsotetitett uveget. Semmi ertelme. Mitol vedi a fiatalsagot. Ugyan kerem. Baromsag, csak egy rossz duma ez a birkaknak.
Sziszifusz
@human: 23:50
Ha már ennyire ragaszkodik a kormány a nemzeti dohányboltokhoz, hozhatna egy olyan rendeletet amely előírná, hogy minimum kettő alkalmazott legyen minden üzletben.
A még nagyobb biztonság érdekében kötelezővé tehetnék a fegyveres biztonsági őrök alkalmazását is. (Ez a két ötlet vicc volt)
Szerintem biztonsági szempontból, a legjobb megoldás a nemzeti dohányboltok megszüntetése és a régi árusítási rend visszaállítása lenne. Lehet, hogy ezzel még az állami bevételek is növekednének. No de ez a megoldás, a jelenlegi kormány részéről, kizárt.
kamazuka
A továbbiakban lehetne üveg válaszfallal elszeparálni a vásárlót a vevőtől.mint a gyógyszertárakban, bankokban stb!
Senara
Borzalmas 21 éves fiatal meghalt nyerészkedők miatt ! Remélem a kitalálónak felteszik a kérdést ...Megérte Lázár ?
bakegya
Ezer sebből vérzik már ez a nemzeti lócitrom!- mégis ez kellett a magyaroknak harmadszorra is-sajnálom,mert az árát a vétlenek is fizetik-sokan és egyre többen az ÉLETÜKKEL IS!!!
QVUESZTORBÁN JOBBAN TELJESÍT!"FOLYTATJUK"!!!
nezelodo
"Senara
Borzalmas 21 éves fiatal meghalt nyerészkedők miatt ! Remélem a kitalálónak felteszik a kérdést ...Megérte Lázár ?"
A Belzebubnak megérte, az eladó meg "annyit is ér szerinte, amennyije van". Nem volt semmije valószínűleg, csak a bevétel volt nála, ezért kellett meghalnia. Ezt az országot tényleg szellemi fogyatékosok irányítják, nem drága nekik semmi! Részvétem az övéinek!
Boszi27
Részvétem a családnak, és sok-sok erőt a gyász túléléséhez! Nem kellett volna megtörténnie, ha a törvényhozók gondolkodnának döntéseik következményeiről. Szívesen meghallgatnák egy ésszerű magyarázatot arról, mi célja van az elsötétítésnek? Egy dohánybolt éppen e miatt félelmetesen nyomasztó, amikor nyílik az ajtó, a bentlévők nem tudják kire, milyen emberre számíthatnak, így egy perc felkészülési idejük sincs egy támadás kivédésére. Egyentábla hirdeti jól láthatóan, hogy hol van a dohánybolt. Egy pici gyerek nem tud olvasni, a nagyobbak pedig jól tudják mi a dohány, mert biztosan találkoztak már dohányzó emberekkel, eldobált cigivégekkel, hamutartóval, stb. A dohányzás káros szenvedély, ezért sem értem miért nemzeti, egy káros dolgokat árusító üzlet. Sürgősen el kell távolítani az elsötétítést, mert ez veszélyezteti az eladók biztonságát, mert e nélkül is veszélyes munkahely egy dohánybolt. Nem értem azt sem, miért kellett legyilkolni ezt a szegény lányt, e nélkül is kirabolhatta volna . Szörnyű, kimondhatatlan TRAGÉDIA.
soljanka
Lázár, bővül a lajtsromod.
Mert ez a mutyi a te balhéd volt. Elejétőől a végéig. Minden egyes megnyert fillérjétől a fiatal lány véréig.
Tönkretett egzisztenciák, minden percben veszélyeztetett emberek, csak, hogy a haverok helyzetbe kerülhessenek. Dögvész egy ember vagy...
eugen4402
A kirakat-fólia az Orbán-kormány szimbóluma: az üzleti (gazdasági) ügyek a nyilvánosság kizárásával történnek. Sötét pénzügyeket csak így lehet lebonyolítani.
dr. prédikátor
Lézerannyitisér fácánvadász geci jankó!!!Nem háborog a nemlétező lelkiismereted???Keresztényszájú harrach!!! segítesz a megölt lány családjának???viktor szopkin!!!ezt akartátok???!!! Rohadjon meg az összes fütyi-szes ganaj!!!
Feraj49
Sajnos Ő is az "Orbánizmus" áldozata. Rájuk mikor emlékeznek ? Az áldozat szülei nem kaphatnának végre nagyobb összegű kárpótlást ,mint a retek gyilkosok ,a börtön " körülmények miatt". Helsinki Bizottság,EU hol vagytok ilyenkor ? Semmijen zsótika keresztyén szellemben gyílkolásznak a trafikokban "hála" nektek. /akár csak te a vadászaton/ Mert ti az emberekért "aggódtok",meg a vasárnapi boltbezárásért.
Fradigege
Simán Lázár nyakába varrnám. A kurva nagy ötletek egyike, hogy gyerekeink ne legyenek lelki sérültek, fóliázzuk be az ablakokat! Ne lássa senki mi folyik oda bent. A szakmai hozzáértés csúcsa. Mindenhez értenek. Ön gól ez az egész. Mégegyszer csak úgy mondom, hogy Svédországban a boltokban lehet kapni cigit. Ausztriában is az utcán vannak kint a cigi automaták, ha éppen vasárnap vagy éjjel akarsz cigit venni. Ausztriában a kisóvódás a cigi automata előtt sétál el. Matolcsy puszta látványát szabályoznám úgy, mint a dohányboltok befóliázását.
Strong
Ez az egész dohányboltos baromság egy időzített bomba volt...
Csak rosszat hozott...
verőce21
Ha megtalálják a gyilkost, véletlenül agyon kellene szúrni, majd ráfogni, hogy beleugrott a késbe. (Meg még hatszor! - mint a székely mondta.) Hogy elmenjen a kedve az ilyen bűnöktől az elkövetőknek.
Aztán az orvosszakértő pedig megállapíthatná: "Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján az idegenkezűség nem zárható ki"
Levendula
Gondoljátok, hogy valamelyik "trafikmutykósnak" is lelkiismeret furdalása van a trafikokban történő sorozatos rablások és gyilkosságok miatt???
pistapapa
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
JAJMÁR
Borzasztó! Nincsenek rá szavak. Az emberi élet leértékelődött :(
Részvétem a családnak :(
KERKA
Szegény gyerek ! (egy anyának mindíg gyerek marad a gyerek).Havi 70 ezerért kockáztatta az életét. Megtörtént, amitől mindíg is féltünk. Az eladó teljesen védtelen egy ilyen szürke fóliás boltban. Remélem a gyilkosnak a büntetése is brutális lesz.
Részvétem a családjának.
eszegfu
@dömdödöm: Bakker!! Nem a dohányzást szoritotta vissza, hanem a legális vásárlást! A Nav is "igazolta": sokkal kevesebb jövedéki adó folyt be, mint "nemzetivé" tevés előtt, mert feketén vásárolják a dohányárut. A fóliázott kirakat és a 18 karika miatt pl. a külföldiek azt hiszik: sex bolt.
eszegfu
Együttérzésem és részvétem a családnak...
Ne gondolj a citromra
Èn csak ennyit kérdeznék azoktôl akik segitettek hatalmon maradni ezeknek a férgeknek: megérte?...
mindenes46
A család tagjai is járjanak így azoknak akik megalkották és megszavazták ezt a törvényt !
Anna Mária
A trafiktulajdonosok most már aztán kapjanak észbe, fogjanak össze, és szedjék le végre azt a rohadt fóliát!
Elég volt abból, hogy az álszent ostobaságra sorozatosan emberéletek mennek rá!
len in black
Ha megfigyeltétek, Kaposváron mindig történik valami.
Hol van az a Kaposvár?
De tényleg. megnézhetném a térképen, de nem érdekel!
Az viszont tény, hogy az ÖSSZES magyarországi város közül Kaposvárott történik a legtöbb - ilyen-olyan - cselekmény.
Újra: Hol a tökömben van az a Kaposvár? (nem válaszolj, ez költői kérdés volt)
Anna Mária
@len in black: Ezt most minek is vésted ide?
Január
A biztonság lényege mindenütt a "látni és látszani". Aki rossz úton jár annak ezek betartása terhes.
Pedig ez sok mindentől megóv.
Pl. az egyik ismerősöm teljesen körbekerítette a házát, belátni még véletlenül sem lehetett az udvarába. Egy szép napon pedig kirabolták, minden mozdítható értékes dolgot elvittek az udvaráról. Természetesen egyetlen szomszédja sem látott semmit a zárt kerítésektől.
Azóta ahol csak lehet átlátszó kerítések vannak.

Ez a rablógyilkosság meg sem történt volna, ha belátnak a trafikba.
A további hasonló esetek megelőzésére változtassák meg az előírásokat, vagy állítsák vissza az árusítás régi rendszerét!
Kíváncsi lennék hányan mondtak le a dohányzásról, vagy rá sem szoktak a jelenlegi értékesítési rendszer miatt. Megéri-e az, hogy ártatlan életet oltanak ki a rablás során?
len in black
@Anna Mária: Miért ne?
Mert Kaposvár.?
Mert ami Kaposváron történik, az ott is marad?

Nézd meg csak 2014 híreit, és rögtön tudni fogod.
Kaposvár egy kicsit más - hát ezért.
1magyar
A szülők helyében beperelném aki kitalálta a fóliázást!!! Idióta.Havi 73 ezer ft-ért ?veszélyesebb mint rendőrnek lenni.
A tulajdonosoknak nem fáj, a csicska alkalmazott meg egész nap retteghet itt ezekben a vacak trafikokban.
ágimami
@len in black: Azért a leírtakkal vitatkoznék mivel ismerem Kaposvárt, - de nem teszem!!!
De egyébként miért is más Kaposvár???
ágimami
@Anna Mária: Szerencsére már elfogták a gyilkost!!
Remélem a polgármester levele meghallgatásra talál!!!
kapos.hu/hirek/politika/2015-04-23/le_a_foliaval_a_trafikokrol.html
Anna Mária
@ágimami: A polgármesternek előbb is eszébe juthatott volna nagyon hangosan tiltakozni az elsötétítés ellen.
Egészen jogos követelés, hogy mindazok mondjanak le azonnal, akik ennek az idióta, életeket veszélyeztető, álszent törvénynek a keresztülverésében részt vettek!
Boszi27
@Január: Dolgozik ismerősöm trafikban. Van riasztógomb. A főnöke azt tanácsolta, ha fenyegetettséget észlel, nyomja meg a riasztót azonnal. Rablás esetén, pedig ne álljon ellen, vigyenek el mindent, amit akarnak. Gondolom a kaposvári trafikban is van riasztógomb, és ha nem lett volna fólia, szegény lány meg tudta volna nyomni, mert amint belépett ez a tetű, kiderült, hogy mit akar. A jogszabályi módosításokra pedig nem kellene várni, hanem egyöntetűen azonnal letépni az elsötétítést.A visszamenőleges hatályú törvénykezés úgyis gyakorlat Mo-n.Ennél gyorsabb megoldás nincs, bár sajnos az áldozatot nem lehet soha többé visszahozni. Talán a többi potenciális áldozatnak lenne némi esélye túlélni
ágimami
@Anna Mária: Ez igaz, de ez a polgármester legalább tesz valamit!! És a többi???
Sajnos egy fecske nem csinál nyarat!!
A többivel egyetértek!
Anna Mária
@Boszi27: Igen, azonnal cselekedni kell, minden fóliát el kell távolítani!
Most a trafiktulajdonosok tehetnek gyorsan a veszélyforrás megszüntetéséért!
Nincs idő várni a jogszabálymódosításra!
A tulajdon felelősséggel is jár!
ágimami
@nyanya001: Ezt már 16.14-kor én is írtam!
Jó, hogy van térfigyelő kamera felszerelve, így kicsit könnyebb volt!!
nyanya001
@ágimami: Nem láttam, azaz nem olvastam, mit írtál.
Tudom a halálbüntetés is kevés lenne ennek a rohadéknak !

Részvétem a családnak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.