Leszedette a fóliát két másik dohányboltjának portáljáról az a tulajdonos, akinek az egyik kaposvári trafikjában szerdán meggyilkoltak egy fiatal alkalmazottat, egy 20 éves nőt.

Gölöncsér Attila szombat este az MTI érdeklődésére azt mondta: nem várja meg a törvénymódosítást, nem hagyja, hogy a munkatársai életveszélyes körülmények között dolgozzanak. Közölte: két dohányboltjának portálján már nincs fólia, a harmadikat – ahol a gyilkosság történt – többet nem fogja kinyitni.

Elmondta azt is, hogy két kolléganője is felmondott a történtek után.

Az MTI tudósítója úgy tapasztalata, hogy szerda óta több lefóliázott kaposvári dohányboltban a tulajdonosok felhatalmazásával nyitott ajtók mellett dolgoznak az eladók.

A Fő utcai trafikban történt gyilkosság gyanúsítottját csütörtökön vették őrizetbe. B. Péter a rendőrségen és szombat délelőtt az előzetes letartóztatásáról döntő bíróságon is beismerő vallomást tett.

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter egy csütörtöki sajtótájékoztatón a kaposvári dohányboltban történt gyilkosságot elítélve úgy nyilatkozott, ha a rendőrségi vizsgálat azt állapítja meg, hogy lesötétített ablakú dohányboltokat több rablótámadás éri, a kormány hajlandó felülvizsgálni az álláspontját, és leszedetni a fóliát a trafikosokkal.

A nyomozás részleteiről pénteken tartott rendőrségi sajtótájékoztatón az MTI kérdésére Szijártó István, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi főkapitány-helyettese azt mondta: ha az eljárás során lesz azzal kapcsolatos információjuk, hogy van összefüggés a bűncselekmény és a lesötétített portál között, akkor azt a főhatóságukkal közölni fogják.

Szita Károly (Fidesz-KDNP), Kaposvár polgármestere a dohányboltban szerda este történt tragédia után csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: javaslattal él a Nemzetgazdasági Minisztérium felé, hogy a szaktárca vizsgálja felül a nemzeti dohányboltok esetében a jelenleg érvényben lévő szabályozást, s vegye ki azt a rendelkezést a törvényből, amely szerint a nemzeti dohányboltokban lévő dohánytermékek nem lehetnek láthatóak az üzleten kívülről.

Hasonló kérést fogalmaztak meg a Somogy Megyei Közgyűlés tagjai, amikor a pénteki ülésén elhangzott interpellációk egyike nyomán felkérték Jakó Gergelyt (Fidesz-KDNP), a megyegyűlés elnökét, szorgalmazza, hogy a trafikok ablakainak kötelező fóliázására vonatkozó részt vegyék ki a törvényből.

Az MSZP – ugyancsak pénteken – közleményben sürgette, hogy a kormány azonnal nyújtson be törvénymódosítást a trafiksötétítés eltörlése érdekében, Mirkóczki Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselője, szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján pedig azt közölte: pártja hétfőn törvénymódosító javaslatot nyújt be a parlamentnek annak érdekében, hogy megszüntessék a dohányboltok külső elsötétítését, lefóliázását.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
"Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter egy csütörtöki sajtótájékoztatón a kaposvári dohányboltban történt gyilkosságot elítélve úgy nyilatkozott, ha a rendőrségi vizsgálat azt állapítja meg, hogy lesötétített ablakú dohányboltokat több rablótámadás éri, a kormány hajlandó felülvizsgálni az álláspontját, és leszedetni a fóliát a trafikosokkal."

Ez teljesen hülye! Első perctől célpont az elsötétített trafik! Sorolhatnánk a rablásokat sosem érnénk a végére. A kamera nem véd meg senkit, legfeljebb mint ebben az esetben is azonosítható a tettes. A nyitott ajtó sem megoldás, hiszen aki ártó szándékkal megy be, egyszerűen becsukja maga után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Lézert nem szarja szájba a saját lelkiismerete - van neki ?
Agyalágyult idióta barmok !
ferii
Nem a szar fóliát kell leszedni,hanem visszacsinálni ezt az egész tafikmutyizást,ami rengeteg kárt okoz az országnak,emberek sokaságát sodorta kudarcba,nem beszélve a sok elvesztett túristáról,meg a külföldiek röhögéséről
Dr plágium
"Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter egy csütörtöki sajtótájékoztatón a kaposvári dohányboltban történt gyilkosságot elítélve úgy nyilatkozott, ha a rendőrségi vizsgálat azt állapítja meg, hogy lesötétített ablakú dohányboltokat több rablótámadás éri, a kormány hajlandó felülvizsgálni az álláspontját, és leszedetni a fóliát a trafikosokkal."

Ez teljesen hülye! Első perctől célpont az elsötétített trafik! Sorolhatnánk a rablásokat sosem érnénk a végére. A kamera nem véd meg senkit, legfeljebb mint ebben az esetben is azonosítható a tettes. A nyitott ajtó sem megoldás, hiszen aki ártó szándékkal megy be, egyszerűen becsukja maga után.
papa.49
@Toby: A lézerest nem érdekli a dolog nem az ő tetves nyakára tette a kést a rabló!!!
nyanya001
Az összes trafikos szedje le !
Lázár meg menjen a vasporos 3,14-csába hezitálni !
JAJMÁR
Ezt kell csinálni, én is leszedném. Egyébként is dilemma, ha a h@lye törvény ellentmond az erkölcsi normáknak, de ebben az esetben nincs dilemma.
zöldszem
"ha a rendőrségi vizsgálat azt állapítja meg, hogy lesötétített ablakú dohányboltokat több rablótámadás éri"
Mi van???
Miért, van olyan trafik amelyik nem fóliázott???
Leszámítva azt a két Kaposvárit, amelyikről ma leszedték, tudtommal mind fóliázott!!
Volt üzemelő, fóliázatlan trafik is???
Mariner1
@nyanya001: Ha Lázárnak van lelkiismerete, minimum bocsánatot kér és lemond. Minimum.
Anna Mária
Klassz! Végre egy tökös, bátor ember ebben az országban!
Kövesse a többi trafiktulajdonos is, de gyorsan!
Nem kell félni, nem merik őket megbüntetni!
nyanya001
@Mariner1: Ebben maximálisan egyetértünk !
Január
Az államnak a kötelessége megvédeni az állampolgárait, legalább is néhány éve ezt szajkózták úton-útfélen.
Hogyan véd az állam most? Törvénnyel csinál potenciális áldozatokat, tálcán kínálja az alkalmat a bűnözéshez. Ilyenkor mit tehet az állampolgár? Egyet Elfelejti a jogkövető magatartást is, mint jelenesetben a tulaj. Neki még van lelkiismerete, - és az államnak?
Anna Mária
@Mirabilis: Ó, nem, a gyáva miniszter nem mert a többi trafikmutyista hozzájárulása nélkül meghozni egy vacak kis döntést. Időt akart nyerni, megvizsgáltatni, hogy vajon a fóliázás előtti és utáni bűncselekmény-statisztika mutat-e változást.
Végül is a trafikban dolgozó alkalmazottak nem annyira szoktak kockáról kockára építkezni, sokjuk sem szokott lenni, szóval annyit is érnek.
Január
Amit pedig Lázár csinál a bejelentéseivel olyan, mintha nem is akarnának a jelenlegi állapoton változtatni. Valakinek a jelenesetben nem kellett volna önkritikát gyakorolnia, esetleg lemondania?
Anna Mária
@Január: A probléma gyors, bár kései megoldása: polgári engedetlenség.
Hülye, életveszélyes törvényt nem tartunk be, és kész.
Január
@Anna Mária: Tedd hozzá légyszi, hogy "annyit is érnek" Lázár szerint...
adrenalink
@Mariner1: És átvállalja a temetés költségeit!
Anna Mária
@Január: Igazad van, hozzáírhattam volna a gyengébbek kedvéért, hogy Lázár szerint. De azt hiszem, sajnos közismert, melyik fidesznyik mondta ezt.
Anna Mária
@Mirabilis: De, voltak trafikok annak ellenére, hogy más üzletben is lehetett dohányárut kapni.
Több, mint 350 bűncselekmény történt a fóliázás óta a trafikokban, közülük száz erőszakos cselekmény.
Mindegyikért, kivétel nélkül Orbánék a felelősek.
Normális országban ilyenkor minden felelősnek le kellene mondania.
keresztapa
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
@keresztapa: Ne reklámozd légy szíves az undorító kurucinfót.
keresztapa
@Anna Mária: Szerintem ez az egyetlen hihető hírforrás, amit a pártok, és kormány még nem uralnak! Ideológiával szennyezett gondolkodók, értesülhetnek az igazsághoz legközelebb álló
hiteles "Hírekhez"
Anna Mária
@keresztapa: Tévedsz. A kurucinfo maga a szenny.
agnes200
És akkor eljutottunk oda, hogy a dohányboltok úgy működnek, mint régen a trafikok, épp csak annyi a különbség, hogy kigolyózták a régi trafikosokat a helyükről és a haverjaik tulajdonolják az új trafikokat, azaz a nemzeti dohányboltokat.
keresztapa
,@Anna Mária: Lehet, hogy tévedek, de még nem jöttem rá, hogy miért és miben tévedtem ?
Anna Mária
@keresztapa: Abban, hogy a kurucinfo nem ideológiamentes, hanem nagyon veszélyes ideológiával szennyezett. Benézted! :)
human
Girnyó-Szász pedig megmondta, hogy nincs összefüggés a az üveg elsötétítése és a bűncselekmények közt. Az szóvivő pedig figyelmeztetett, hogy jogszabályt nem szabad áthágni.
zöldszem
@human: ma, 22:20
Vannak kivételek. Mert az általuk hozott törvényt pont, ők nem tartják be!
Mindig, az asztal fiókos oldalán ülőnek van igaza!
nyanya001
@human: Egyértelmű, hogy a Fidesz felelősségét szeretné leplezni
ez a tetves. Azt hiszi, most jól kommunikáltak ezzel a vérlázító kijelentésével !
Desischado
Lézer és a lelkiismeret?! Soha nem volt neki! Azért csinálták a trafikmutyit, hogy megtömhessék a zsebüket. ezért kellett ennek a fiatal lánynak meghalnia, az ő mohóságuk miatt! Normális országban már a lámpavason himbálóznának! Yagami Light, hol vagy? Hozd a listát!
keresztapa
@Anna Mária: A te megbízható propellered,miért nem szól, vagy közli hírként, hogy a budapesti ferihegyi repülőtéren az izraeli EL AL légitársaság gépére várakozó utasokat- gojokat,zsidókat egyaránt - felszólította a biztonsági vizsgálatot végző izraeli tiszt, hogy az elesett izraeli katonák emlékére álljanak két percig vigyázzban. Majd megszólalt a sziréna s a terminátorban tartózkodó több száz ember izraeli szokásnak megfelelően néma vigyázzállásban várakozott.Ilán Mor zsidó nagykövet máris megdicsérte a budapesti megemlékezés izraeli kezdeményezőit.( Jelenti a jedoit Áháronot hírportálja. Ez meg nem is a kuruc infó ( www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4649816,00.html) Hát ez az ami nem mehet a propln !
Anna Mária
@keresztapa: Magasról leszaharom, mi kereng a hibbant agyadban.
Mariner1
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
@Mariner1: Beszélgessetek szépen keresztapával privát, és akkor nem zavartok senkit a hülyeségeitekkel. Nem muszáj nyilvánosan elmebajosnak lenni. :)
levi
Tipikus fideszes hozzáállás:
Csináljunk egy faszságot, meg van, kész? Oké.
Hopp, meghalt egy ember, többeket már megtámadtak...hmm, talán még se volt olyan kurva jó ötlet, csináljunk valami mást. A fidesz nem gondolkodik, nem tervez, ennek meg az ország fogja meginni a levét.
Yoda69
lezerjano szavait ugy is ertelmezhetjuk, mindazok akik alduzatul estek a lesotetitett ablak miatti rablasnak, gyilkossagnak, az mind a fideSS bune, ha bebizonyosodik hogy e miatt tortent a buncselekmeny.
1magyar
Nagyon cinikus Lázár azon kijelentése, miszerint ha bebizonyosodik, hogy a fóliának köze van a gyilkossághoz és a rablásokhoz akkor "hajlandóak" őfelségéék megfontolni.
Ez egyértelmű, bűnös aki a fóliát törvényesítette minden rablásért és gyilkosságért.
micfild
@Anna Mária: Orbánék bűnözők. Tehát a bűnüzőket támogatják a törvényeikkel, a rendelkezéseikkel. Ők is szavazótábor.
én a trafiktulajtól sem vagyok elájulva. Ha meg akarta volna védeni az alkalmazottját, eleve nem egyedül lett volna az a szerencsétlen kislány a boltban... a fólialevétel már csak eső után köpönyeg. Kicsit megszólalt a lelkiismerete... de csak kicsit.
human
@Anna Mária: Igen, igaz. Igaz Girnyó-Szász elég nyögdécselve mondta, de nem lát összefüggést a kirakatüveg és a rablás közt. A szóvivő meg a kopasz gyerek volt, aki jogsértőnek tartja a fóliák eltávolítását. Tehát büntethetnek érte.
Anna Mária
@micfild: Én sem vagyok elájulva a trafiktulajdonostól. De: most megtette az egyetlen helyes lépést, amit tehetett és azt gondolom, a többieknek is követniük kellene a példáját.
Meglátjuk, a többi nyertes lesz-e olyan tökös, mint ez az ember és ha későn is, de rájönnek: hatalmas a felelősségük az alkalmazottaikért, ilyen rettenetes körülmények között nem lehet embereket dolgoztatni! Még akkor sem, ha az országban nem létezik már régóta megfelelő munkásvédelem!
micfild
@Anna Mária: Jó kérdés... hogy a többi nyertes lesz -e ilyen tökös... vagy inkább tovább nyal az ő urának. mi lesz a fontosabb számukra? az emberélet, akiért ők a felelősek, vagy az, hogy jó talpnyalók maradjanak?
Szerintem egyébként már csütörtökön de legkésöbb pénteken le kellet volna mindenkinek szednie a fóliát, akibe egy picike emberi érzés is szorult.
Anna Mária
@human: Őrület.
Az az óriási baj az országban, hogy semmi, de semmi - egy gyönyörű, fiatal lány kínhalála sem - rázza fel az embereket, nem gondolják azt, hogy most már elég!
Pedig már régen úgy vannak a dolgok, ahogy nem maradhatnak.
Már emberek halnak meg a kormány ostoba dúlása miatt.
Anna Mária
@micfild: Így van: a minimum, ami most elvárható a tulajoktól, hogy spaklit ragadnak és hajrá, le a fóliával.
Nyilván eleve nem kellett volna felragasztani azt a vackot, ellenállást kellett volna tanúsítaniuk a tisztelt nyerteseknek, akik pontosan tudták, hogy mások évtizedes megélhetését veszik el.
Normális országokban szépen sittre megy az olyan munkáltató, aki az alkalmazottjának a testi épségét, életét veszélyezteti.
keresztapa
@Anna Mária: Hogy te milyen szóval fejezed ki nemtetszésedet az a te 20. században maradandóságod fejezi ki, ami ideológiai farkasvakságod ékes bizonyítéka, nő létedre nem alkalmaznám azt az alpári szót. @Mariner1: Véleménye tegnap 23:45 figyelem felkeltő azonosulás feléd, ami nem a vélelmek ütközésének okát , miértjét taglalja! Ami a lényeg, hogy az elesett izraeli katonákért szólt a sziréna, idegen ország fővárosában felszólítják a terminálban tartózkodókat az izraeli szokás betartására!
Anna Mária
@keresztapa: Tökmindegy, mit dumálsz. Beszélgess Marinerrel - bármiről, amiről akartok.
Itt most a trafiktörvényről van szó, nem pedig az elesett izraeli katonákról.
silber13
@keresztapa: Hát nem tudom... De semmivel sem alábbvaló cselekedet, mint egykor a déli harangszó elrendelése az egész világon, a nándorfehérvári győzelem emlékére.
keresztapa
@silber13: Tökéletes megértés, az is világraszóló rendelkezés volt, csak az győzelem emlékére, és nem terrorista állam gyilkosainak emlékére!
Anna Mária
@keresztapa: Te komolyan nem tudsz egy pillanatra sem leszakadni Izraelről, a zsidókról? Az antiszemitizmus teljesen kitölti az életedet - belediliztél.
darwin
@Anna Mária: Egy engedélyezési tervnél ellenállást tanúsítani?
Nem próbáltál még ilyet ,ugye?
Nekem 3 milliómba került,mire megkaptam a működési engedélyt
/öltöző,zuhanyzó,étkező:egy alkalmazottra, gépek fényképezése,külön főkapcsoló és biztosíték beépítése a meglevő mellé,hogyha az utcáról valaki bejönne,el ne tudja indítani a gépet. /.Ha ellenállok nem kapom meg.
Az más tészta,hogy költségbe verték a vállalkozókat,aztán 3 év múlva visszavonták,mindegy,hogy addigra kidobtunk az ablakon egy csomó pénzt.Ma már disznóólban is működhet műhely.
Anna Mária
@darwin: Nem hiszem, hogy jó a párhuzam.
A trafiktulajdonosoknak igenis, fel kellett volna emelniük a szavukat a fóliázás ellen, hiszen ők a munkáltatók, akik felelősséggel tartoznak a munkavállalókért.
Lehet persze jogászkodni, most is azt teszi a kormány, de erkölcsi kötelesség is van a világon.
A te esedetben az elvárások még értelmesek is lehetnek, miért álltál volna ellent? Értelmes dolgokat meg kell csinálni és kész.
Az viszont mindig is nyilvánvaló volt, hogy a fólia életveszélyes. Sajnos bebizonyosodott.
silber13
@Mariner1: 23:45-re: Nem ártana, ha fékeznéd magad, te echte "értelmiségi!":-))
darwin
@Anna Mária: Amit tőlem kértek az nem normális és irreális volt,éppen azért szüntették meg 3 év múlva.Akkor sem volt hatástanulmány.És bizony életveszélyes volt a vállalkozók megélhetésére.Tudod,hogy hányszor 3 milliót dobtak ki az emberek a semmiért?A tűzoltók egy hét alatt 4-szer voltak kinn,mert nem tudták értelmezni a jogszabályt,nem értették ők sem,hogy mit ellenőrizzenek,háromszor hoztak határozatot a megbüntetésemre és ellenálljak?
Te nem ismered a mondást,hogy szabályt meg...ni nem lehet,mert csak szaporodik?
Anna Mária
@darwin: Igen, elhiszem, tudom, milyen őrültségek mennek, miféle pénzkidobásokra és értelmetlen ügyintézésekre kényszerítenek embereket.
De a fólia ügye más: ott munkahelyről volt szó, ahol az alkalmazott élete egyszerű álszent ostobaság miatt veszélyben forog. Ilyen esetben erkölcsi kötelesség tiltakozni és elérni, hogy a rendelkezést változtassák meg.
Ugyanis munkaadóként felelős a trafik tulajdonosa a munkavállalója életéért, testi épségéért, a munkaadó mindent köteles megtenni a biztonságért.
Mivel nem tiltakoztak, nem emelték fel a szavukat, tessék, itt az eredmény: több mint száz sérült és egy halott fiatal lány.
1magyar
Az a baj,hogy a rossz törvényekért nem vonnak senkit felelősségre.Az egyetlen munkahely ami ha rosszul dolgozik valaki semmiféle hátránya nincs.
Anna Mária
@1magyar: Ha Magyarországon demokrácia lenne, akkor a főnökség - a nép - elzavarná a rosszul dolgozókat. De nincs demokrácia, az emberek nem képesek élni a demokratikus jogaikkal.
magyarbakancs
A fóliákat leszedni mocskos Fideszesek portájára bedobálni.
Meg hagynák, egy két trafikot lefóliázva ahol a Fideszes politikusoknak demonstrálnám mit élhetet át az a szerencsétlen ,hölgy kit meg öltek 20 ezer forintért.
Hellcat
Eső után köpönyeg cimbora...két másik dohányboltjáról...ez is fidesz haver mint a többi
1magyar
@Hellcat: De legalább van benne bűntudat,megszólalt a lelkiismerete.
Anna Mária
@1magyar: Nem baj. Majd lesz, csak oda kell figyelni a rendes emberekre.
Hellcat
@1magyar: A bűntudattól nem támadnak fel a holtak...
1magyar
@Hellcat: Csak addig hoznak ilyen idióta törvényeket amíg egy ilyen áldozat hozzátartozója meg nem bosszulja és kinyírja törvényt aláírót.
Hellcat
@1magyar: Hát ideje lenne nem? Sok emberrel kibasztak ettől még az egyetlen látszata az az, hogy elhúztak külföldre rohadt sokan.
Anna Mária
@Hellcat: A kormány a tűzzel és az életekkel játszik.
coni
Azt nehéz lenne tagadni (lásd a netten korábban megjelent figyelmeztetések ezreit), hogy a rengeteg trafikrablásnak és ennek a szörnyű gyilkosságnak nem az elsötétítés az oka.
Így felelőse is kell, hogy legyen.
Tibor43
Remélem,hogy nem őt büntetik meg,hanem a sok "gombnyomogatót" akik megszavazták ezt a barom törvényt.
Boszi27
Egyébként ha minden trafiktulaj leszedné a sötétítést, mit tudnának tenni. A tragédia után feltámadt a tulaj lelkiismerete Kaposváron. A többiek országszerte miért nem lépnek!! ??? Azt már nem is képzelem, hogy a kormány visszavonulót fúj, mert ezek ilyen "csakazértis" rendelkezések.
JAJMÁR
@Boszi27: 17:45 Éppen ezt akartam írni, hát minden trafikról le kellene szedni a saját alkalmazottak biztonsága érdekében, a meghalt fiatal lány - lehet, hogy ez most fura, de valami értelme lenne az értelmetlen halálának - emlékére, és a "jogsértő" bejelentés után szolidaritásból!
justhpeter
Teljesen rendben lévőnek tartom, hogy a tulajdonos leszedette a fóliát a boltjairól. Az első támadást követően ezt kellett volna tennie valamennyi tulajdonosnak, attól függetlenül, hogy én mit gondolok a trafikmutyiról. Áderé, Orbáné, Lázáré és a parlamenti igennel szavazóké a felelősség 100%-ban. A politikai és az emberi felelősség is. A minimum a lemondás.
kamazuka
Egyáltalán,mi az hogy javaslattal él?
Hát szemernyi empátiával sem rendelkezik a belügy?
Emberek mentsétek a bőrötöket!
Le a fóliákkal!
Szaremberek szartörvényt hoztak.
Dolgozol és hullasz mint a légy!
kkalman
Mi kell ennek az idióta Lázárnak, hogy belássa, van összefüggés a fólia és a trafikrablások között? 2013 előtt is voltak trafikok, lefóliázatlanul, és csak nagyon ritkán volt hír, hogy kiraboltak egy trafikot.
A kaposvári gyilkosság után Lázárnak és a többi f@ßkalapnak akik megszavazták ezt a törvényt, már csak szégyenérzetből és bűntudatból is le kellene mondani.
kamazuka
ha a rendőrségi vizsgálat azt állapítja meg, hogy lesötétített ablakú dohányboltokat több rablótámadás éri, a kormány hajlandó felülvizsgálni az álláspontját, és leszedetni a fóliát a trafikosokkal.

Gyerekek!Ott fenn a parlamentben!
Itt már régesrégen nem a felűlvizsgálat hajlandóságáról szól a történet,hanem a kiszolgáltatottságról, elkeseredésről,a mélyben forrongó népharagról.
Illúziómentesen cselekedni azonnal,hogy ez ne történhessen meg soha többé!
brutus
Mondom, hogy közvetteten halalt okoz ez a rohadek banda !! ÖL !!
m.macskosz
@brutus: Közvetetten is, de főleg közvetlenül. Szerinted az olajszőkepintérsanya által vezérelt police.hu-n hány öngyilkosságra derül fény? Például annak az úrnak az esete,
aki szíven szúrta magát, mert elvették a rokkantsági nyugdíját?! :( Vajon hány eset lehet/lehetett, amikor idős emberek infarktust kaptak, amikor betörtek hozzájuk?
brutus
@m.macskosz: Abszolut egyetertek ! Csak "finomabban" akartam fogalmazni...
Vizual
A rendőrség hozzáértő bűnmegelőző programja. Ehhez sem értenek arrafelé ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.