Habony Árpádot bár Orbán Viktor tanácsadójaként tartják számon, mégsem tudni honnan kap fizetést, hiszen nincs hivatalos munkakapcsolata a kormánnyal vagy a Fidesszel és egyetlen cége, a Színes tinták bt. sem termel nyereséget. Most a Figyelő arról értesült meg nem nevezett forrásból, hogy Habony a műsorgyártással foglalkozó Press & Belt Produkciós Iroda Kft.-től kaphat havi 1 milliós fizetést.

Ennek a 2002-ben alapított, 3 millióra jegyzett tőkéjű cégnek a vezetője nem más, mint Halkó Gabriella, aki korábban Jáksó László élettársa volt. Halkó neve szintén olvasható annak a Szerb utca 9. szám alatt lévő társasháznak a kapucsengőjén, ahol a feltételezések szerint maga Habony Árpád is lakik.

A Figyelő Halkót nem, csak Jáksó Lászlót kérdezte arról, hogy kap-e a produkciós irodától fizetést Habony, aki az alábbit válaszolta:

Halványlila gőzöm sincs róla, hogy kap-e pénzt, és mennyit. Tudhatnám, de nem tudom. Gazdasági ügyekről nem dumálunk. Ő nem mondja, én nem mondom.

Megvan, honnan kaphatja fizetését Habony
Fotó: Túry Gergely/hvg.hu

A Habony-Halkó kapcsolat nem először merül fel, ugyanis tavaly a sajtónak szemet szúrt, hogy a Szépművészeti Múzeum kikölcsönzött tíz darab, összesen 300 millió forint értékű festményt egy Brand Lab Tanácsadó Kft. nevű cégnek mindössze havi 15 ezer forintért. A Brand Lab-et pedig Habony Árpád húgától, Habony Máriától vette meg Halkó Gabriella és Jáksó László.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Besz@rás, hogy mik nem történnek az élet minden területén, amik kapcsolatban vannak a fideSSkdnp kizsákmányoló kormánnyal.
Ezt már nem is lehet csak mutyival jellemezni, erre már valami új szót kell kitalálni, ami kifejezi az aljasságot és a hatalmas méretet.
Vagy csak kihasználják a lehetőséget, mint a gömöri, meg a többi aljas.
Ezeknek mindent le kellene írni, mert ezekben nincs erkölcsi gát!
Ha ezt nézzük, akkor nem is olyan agy az un. alkotmányunk.
Máshol, pl USA-ban pár oldal és működik az országuk.
Van-lenne mit tanulni tőlük de ez a féreg banda csak -a nép, az ország számára- rosszat hozta ide. Ami persze az ő (a kivételezettek) szempontjukból csak az előnyt, a PÉNZT jelenti!
Férgek, vírusok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemjoezigy
Besz@rás, hogy mik nem történnek az élet minden területén, amik kapcsolatban vannak a fideSSkdnp kizsákmányoló kormánnyal.
Ezt már nem is lehet csak mutyival jellemezni, erre már valami új szót kell kitalálni, ami kifejezi az aljasságot és a hatalmas méretet.
Vagy csak kihasználják a lehetőséget, mint a gömöri, meg a többi aljas.
Ezeknek mindent le kellene írni, mert ezekben nincs erkölcsi gát!
Ha ezt nézzük, akkor nem is olyan agy az un. alkotmányunk.
Máshol, pl USA-ban pár oldal és működik az országuk.
Van-lenne mit tanulni tőlük de ez a féreg banda csak -a nép, az ország számára- rosszat hozta ide. Ami persze az ő (a kivételezettek) szempontjukból csak az előnyt, a PÉNZT jelenti!
Férgek, vírusok!
szandokan
"Most a Figyelő arról értesült meg nem nevezett forrásból" Azta, micsoda hiteles forrás már megint:-)
bakegya
Azt a HABRONGYOS saját lábon állását ennek a QUEST-ORBÁN-SZABADSÁGHARCOS RENDSZERVÁLTÓ-fidess-kdp JÁK-SÓ hungáry-kumm!-folytatjuk,ígérte a vicctor...
eszegfu
@nemjoezigy: Csak kapkodom a fejemet! Döbbenetes, hogy egyik napról a másikra ujabb és ujabb történetek kerülnek elő! Én már legtöbbször fel sem fogom, hogy "ki kivel van" ? Akikhez ezek a hirek el sem jutnak, azoknak még annyira sincs fogalmuk, hogy mi minden gátlástalan dolog történik M.o-n, mint nekem.
Zsoltika Pék
Nagyon elég már ezekből a habonyokból, welszekből, ...
magyarbakancs
Ez az ország nem Magyarország hanem Mutyi land.
Gyomor forgató az erkölcsi és a szellemi nívónk.
Hellcat
@szandokan: Egyet értek...ez így handabanda...Na de akkor amikor a viktátor meg az apródjai megállás nélkül azt hajtogatják, hogy a Altus-os biznisz igazából a DK támogatása stbstb...az nem ugyan ilyen? Egyébként írtam neked ott, hogy 3 fideszest is feljelentett az Altus...majd figyeld csak meg, hogy semmi nem fog történni. Amikor a múltkor mondtam, hogy figyelj abból se lett semmi. Mindig azt mondod, hogy ha baj van fel kell jelenteni. Ebben egyet is értek veled. Na de ezeket a Polt elkaszálja a picsába, mármint ha fideszest jelentenek fel. Ezzel is egyet értesz?
Freewolf
Na ez aztán a hír! A szomszéd hallotta a piacon két beszélgető kofától, aki szintén véletlenül hallották...! Hát ez siralmas!
Hellcat
@Freewolf: Ez kb olyan szintű, mint a fideszes rágalmazások. Jól írtad...siralmas. Csak ti a fideszes rágalmazásokat megkajáltátok :D :D
Freewolf
@Hellcat: Van, hogy a Fidesz is butaságokat állít! Én részemről inkább megvárom a bírósági ítéleteket! Egy kacsa hír nem izgat fel!
Hellcat
@Freewolf: Egy a baj ezzel kérlekszépen. Tökéletes lenne amit írtál! Egy jól működő demokráciában...na de idehaza...a fideszes ellen irányuló feljelentéseket elkaszálják. meg lehet figyelni. Szandokan figyelmét már felhívtam erre. Kövesse nyomon ezeket az ügyeket és szépen kiderül, hogy 10ből kb 1x lesz belőle ítélet.
Freewolf
@Hellcat: Egy másik cikknél arról írtam, hogy az izraeli diplomatát ért inzultusra azonnal rárepült a rendőrség, de ha a magyarokat bántják, nem olyan fürgék. Most a Fidesz kormányoz, hát maguk felé hajlik a kezük. Gyurcsány sem vette elő Gergényit. Nincs mit egymás szemére vetni!
sentinel216
@nemjoezigy: Az Amerikai Alkotmányt a társadalom és a demokrácia védelmében hozták létre. Azért, hogy a megválasztott vezetők és az állami szervek ne tudjanak visszaélni a rájuk ruházott hatalommal. A fideSS - féle alaptörvény - tákolmány, a népek megnyomorításának, a demokrácia alapjainak megcsúfolására, a maffia vezérek védelmére készült.
nemjoezigy
@szandokan: @Freewolf: így indult a gömöi ügy is, és mi lett belőle?
És mi lesz belőle?
Tudom, szerintetek az se igaz még mindig, a gömöri az jó ember:-(, mert fideSSes.
szandokan
@nemjoezigy: Nem egészen. Habony már régen leszerepelt előttem mint ember, de ez itt most másról szól. Gömöri pedig szerintem is elkövette azokat, amivel vádolják, egyre inkább ez a meglátásom a viselkedése alapján.
szandokan
@Hellcat: Akkor is meg kell kísérelni a feljelentést, mert csak így lehet rábizonyítani valakire a bűnösségét. Aki tiszta, vélhetően az is marad, lásd Bajnai, Gyurcsány. A törvény keze rájuk sem csapott le, pedig felettébb gyanúsak...:-)
Dr. Felipe
A fideSS maffia már menthetetlenül behálózta az egész országot. Ellenzékben és kurmányon egyaránt szőtték és szövik a hálót most is és zsákmányolják ki a keményen dolgozó kisembereket.
Hellcat
@szandokan: Bajnai elég sok pert nyert a sok fideszes rágalmazó szardobálás miatt ezt tudhatnád.
szandokan
@Hellcat: Tudom. Éppen ezért mondom, tessék feljelenti bárkit, akiről szinte bizton állítható, hogy sáros.
Hellcat
@szandokan: Hát csak tudod néha hiába látszik, hogy sáros...nem lesz belőle semmi...Rogán ingatlanbulija például. Rohadtul gyanús az ingatlanmutyi fentállása...mégsincs belőle semmi.
szandokan
@Hellcat: Rendben, mert a végén még bírálni fogok, és hiteltelenné válok:-))
Aki Én
@szandokan: 12:40 De mégsem adják fel. Vagy nincs ügy, vagy összefonódnak. Ezt ki-ki döntse el maga. Bárhogy van, innen és onnan nézve is férgek.
Aki Én
Habony, ha nem bony, úgy mocskok ahogy vannak.
Ez egy nagy család. Még a végén kiderül, hogy mindenki qr mindenkit.
Még a korrupt Romániában sem ennyire sérthetetlenek a maffiózók. Még az elnök rokonát is lecsukták (talán a testvérét?). Ezek még a látszatát sem akarják megőrizni annak, hogy becsületesek.
Toby
szandokan !

A "felettébb gyanús" és a megalapozott gyanú között van némi különbség, ráadásul Gyurcsány és Bajnai azért nyert néhány perecskét a gengszterrezsim nyaloncaival szemben !
- Mi lett a trafikmutyival ?
- Hol tart a földmutyi kivizsgálása ?
- Hol tart a szekszárdi polgármester " nem hivatalos minőségben" tett trafikosztó iránymutatása ?
- Milyen szempontok szerint lehet 3,9 milliárdot "nyerni" ?
- Kriza aszfaltútjára honan volt pénz ? ( Tudod, csak a házáig vezet...)
- Orbánc tokaji aszfaltútjára honnan volt pénz ?
- Hány olyan hegyi pince van az országban, ahova csak poros/sáros földút vezet ?

Csak úgy kérdezem...
justhpeter
Nemzeti együttműködés:
Mindenki mindenkivel üzletel. Mindenki mindenkivel kefél. Mindenki mindenkinek hazudik. Mindenki mindenkitől lop.
MINDENKI MINDEN DISZNÓSÁGÁNAK ÖSSZES SZÁMLÁJÁT MI FIZETJÜK !
Fradigege
@Toby: Petike gyártelepi 167 milliós villája? Tudod mit mondott: megtakarítottak, a szülei segítettek és a legnagyobb(!): jól fektettek be. Pár hónap múlva bedőlt a Quaestor Tarsoly Csabikával, aki Petike mellett feszített kéz a kézben. Ez a kemény, ilyet mondani.
szandokan
@Toby: Trafikmutyi, földmutyi, ezek főleg az ellenzék uszításai. A saját pincémhez meg én is magam csináltattam aszfaltutat, ahogy a garázsomig is, tovább csinálja meg az, aki be akar járni.
Desischado
Akárhonnan is, nem becsületes úton, az biztos! Erre kéne a navnak ugrani! Persze vida nagysasszonytól ilyet ne várjunk!
Knapp75
@szandokan: "Trafikmutyi, földmutyi, ezek főleg az ellenzék uszításai." :)

Nem értesz belőle semmit, ugye?
Nagy a sötétség felétek a dzsungelben, tigrisem...
1szomjas
@szandokan: Ennyire átveszed a fideszes stílust ? Te is összekevered, összemosod a dolgokat ? Te, gondolom, tudod igazolni, milyen pénzből csináltattál utat... Ám a Tobyék által említett utak közpénzből készültek ! Vagy szerinted ez így rendben van ? És, ha neked a trafikmutyi, a földmutyi, a pályázatmutyi, és az egész NER-mutyi még mindig csak az ellenzék uszítása, akkor rólad a narancsködöt még egy MIG-21 hajtóműve se tudná elfújni... De azért nem kívánom neked se, hogy megtudd, hogy átéld, milyen az, amikor elmutyizzák azt, ami a tiéd, vagy ami neked járna... Vagy te még akkor se cserélnél szemüveget ?
Toby
Gyerekek bocsi, sem lájkolni, sem válaszra katt -módon nem tudok válaszolni már napok óta, az értesítéseim meg szaporodnak !
Toby
szandokan !

" Trafikmutyi, földmutyi, ezek főleg az ellenzék uszításai."

Ja ! Amikor a szekszárdi polgármester egyértelmű iránymutatásokat ad, hogy szoci és jobbbikos nem nyerhet, akkor jogszerű az uszítás ! Nem ?

Földmutyi dettó !
Toby
szandokan !

" Trafikmutyi, földmutyi, ezek főleg az ellenzék uszításai."

Ja ! Amikor a szekszárdi polgármester egyértelmű iránymutatásokat ad, hogy szoci és jobbbikos nem nyerhet, akkor jogszerű az uszítás ! Nem ?

Földmutyi dettó !
Toby
Mondom, hogy valami gondság van, a hsz kétszer ment el, de csak egyszer nyomtam !
human
@szandokan: A trafik és földosztást tagadnod, hát enyhén szólva nem a tisztán látás jele. Bár lehet, hogy csak teszed itt a naivat, mert védened a kormányt kötelességed vagy anyagi érdeked.
mate03
@szandokan: Igen! A sajátodhoz saját pénzen!Így helyes,senki egy szót nem szólhat!De közpénzen?A trafik mutyi a föld mutyi,nem ellenzéki uszítás,hanem Magyar valóság!Nem tudom mit szólnál ha a céged,kapásból elvennék,de azt megengednék hogy tovább dolgozhass mint alkalmazott!?
Anna Mária
Teljesen mindegy, honnan kap fizetést ez a Habony.
Egy biztos: közpénzből.
Lepényleső
...minden világos? Rosszul kezdtem,bocsánat,javítom. Nekik minden,-világos? Ha nem,neked
Világos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.