Mit csinál az egyszerű magyar ember, amikor azt hallja a kormánytól, hogy a hozzánk érkező külföldiek veszélyeztetik például a munkáját? Tudatja a világgal, mit is gondol.

Persze nem kell műalkotásra, cikkre, vagy bármi egyébre gondolni, hiszen hősünknek elég egyetlen alkoholos filc, meg némi szabad terület, ahova firkálhat.

Mit ad Isten, most éppen a Csepeli HÉV volt a megfelelő hely a kinyilatkoztatásra. Össze is szedte minden bátorságát, előkapta fegyverét és odapörkölt. 

"KIFELÉ A BEVÁNDORLÓ SZEMÉTTEL"

Majd valószínűleg büszkén leszállt, hazafelé a legközelebbi kocsmában bevert egy pofa sört, eldicsekedett napi hőstettével és azzal a tudattal hajtotta párnára a fejét, hogy ma is tett valamit Magyarországért.

Így fertőzi meg az országot az idegengyűlölet

Forrás: ugysenezem.tumblr.com

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Csak a kormányt utánozza az agyatlan. Nincs mit a szemére vetni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Anna Mária
Csak a kormányt utánozza az agyatlan. Nincs mit a szemére vetni.
hetöndöe
A szavazóik is olyan setétek,mint maga kormány.
Hellcat
Hála a fidesznek nagyon nagyon rossz irányba halad ez az ország...minden szempontból.
alterego56
Ha a tartalmat nem nézzük, ez akkor min. egy szabálysértés. Böfögnek, f...nak, amit lehet tönkre tesznek. Van belőlük éppen elég, a fidesz hatalma rá a bizonyíték.
justhpeter
Hű követői pártunknak és kormányunknak.
Anna Mária
@justhpeter: ...a vandálok, a zsigeri gyűlölködők - ők a kemény mag, akikre mindig számítani lehet.
Desischado
Ez a lelkek rombolása, hogy szítja orbán az idegenelleni gyűlöletet! Inkább az ország és az emberek jólétével törődne!
Tekla
Olvasom a hozzá szólásokat és nem értem. Ki a fenének hiányoznak az ellenőrzés nélkül ide vándorolt ,bűnözök? Mert aki illegálisan jön az bűncselekményt elkövetve jut az országba! Ki szeretné eltartani őket , mert én nem ? Ne hogy már annyira utáljátok országunk megválasztott vezetőjét , hogy ezért minden baromságot a nyakunkba zúdítsatok, csak mer O.V.találta ki = ez jó nem lehet.
Ennyire én ,az ellenzék nagy támogatója sem vagyok, Fidesz ellenes. Nem csak gyűlölködni kell a kormányfővel, hanem gondolkodni a sajáttal is ,hé ! Nem szavaztam rá, nem tetszik a hatalmas korrupció, de amiben igaza van, azért könyörgöm, ne őt akasszuk fel :)
bakegya
A fidess-kdp terroristáival bútoroztátok be Magyarországot-politikai menekült barátomtól elszenvedni kényszerültem az idézett mondatot.Sajnálom ,és-" félhetjük" -magunkat!
bakegya
@Tekla: kedves @Tekla: nem ismerhetlek személyesen,de e néhány sor elég indítékot ad számomra arra,ha itthon a saját hazámban menekülni kényszerülnék-nagy koppanás lenne ha történetesen hozzád becsengetnék egyetlen pohár vizet,ne adj Isten egy darab kenyeret is kérnii-megköszönném ha velem jönnél TE IS-CSAKKK EGYETLEN NAPRA IS ÉS MEGTAPASZTALHATNÁD AZT MILYEN JÓ ÉRZÉS SEGÍTENI ANNAK AZ EMBERTÁRSUNKNAK AKI MEG KELLETT HOGY TANULJON KÉRNI ÉS ESZE ÁGÁBAN SINCS ELVENNI A JAVAIDAT(JAVAINKAT).
A HAZAI BŰNÖZŐINK SOKKAL TÖBBEN VANNAK. EZERSZER AGRESSZÍVABBAN FOSZTOGATNAK, látensen,de már nyilt álszerénységgel is.MINT MÁR ANNYISZOR A TÖRTÉNELMÜNK SORÁN ÚJRA CSAKKK BELEVÁLASZTOTTUNK.(megjegyzem már menekülőre fogták-viszik a pénzünk ki zsákszám)
stirliitz
Mivel az országnak van elég gazdasági, társadalmi gondja, amely az agyhalott, szellemi nyomorék selejtnek nem elég, nem lehet csodálkozni az ellenálláson.
Ebben az országban kizárólag azokat nem komálják, akik erre okot adtak, ergó jól van ez így. Semmi rossz nincs abban, ha egy élhető, élősködők nélküli országot szeretnénk. A bevándorlóknak minden esélyük megvan arra, hogy máshova menjenek, pl. Afrikába, Mongóliába, stb.
1magyar
Miért nem ti személyesen fogadtok be menekülteket? Az osztrákok is toloncolják kifelé őket, pedig náluk kevesebb a szegény, munkanélküli.
stirliitz
@1magyar: Mert az az ő kontójukra történne, ők csak pofázni szeretnek.
Freewolf
Bizony! Liberálfasisztáék csak ugatni szeretik a szép elveket, de velünk fizettetnék ki a számlát úgy, hogy még a magyarságunktól is szeretnének megfosztani! Börtön érett csürhe ez a banda!
mate03
@Tekla: Azokra nem gondoltál még ,akik pénzért kapnak Magyar állampolgárságot!?Ukrajnából, Albániából, Kínából, jött gengszterek,tömegét szabadítja ránk Viktor!Az a csóró menekült,nem fog itt maradni!Nem akar szarból-szarba lépni!Egyébként a menekültek ellátására az UNIÓ-rengeteg pénzt ad!Nekünk nem kerülnek semmibe!
kamazuka
Ha innen nézzük, akkor bevándorlónak számít az a munkahelyeket létrehozó stratégiai partner is,ki nyomott bérezéssel ellopja a saját zsebére játszva a tisztességes uniós bérünket!
Nil
és most mindenki képzele el akinek rokona, ismerőse, barátja van/dolgozik külföldön hogy úgy bánnak vele ahogy a magyarok a bevándorlókkal ...

talán ha egymást tartanánk tiszteletben, és elfogadnánk a kulturális különbségek előnyeit, és nem megváltoztatni hanem megérteni szeretnénk egymást, akkor sokkal jobb lenne ezen a világon élni

senkinek nem könnyű elhagyni a hazáját, nem jókedvéből teszi
Anna Mária
@Freewolf: Kutyus, vedd be a gyógyszered! Amikor rádjön a liberálfasisztázás, jobb, ha le is pihensz - tudod, megmondta az orvos.
human
Tudjátok mi a vicces az egészben? Hogy magyarul készültek a plakátok is. Értem én, hogy a magyar világnyelv, de azért túlzás felételezni, hogy majd érteni fogják a menekültek a szövegeket. Ráadásul fogadni mernék, hogy egyetlen plakát sem fog a menekülttáborokba kerülni.
Akkor meg ugye miért is készítette a kormány? Hát hogy elmondja, hogy a bevándorlók a munkánkat elveszik, bűnözők lesznek és hagyományainkat megrontják.
human
Nem lennék meglepve, ha egy közvélemény kutat kimutatná, hogy a magyarok már nagyobb problémának látják a menekült kérdést, mint a cigányságét. Ilyen egyszerűen lehet ellenségeket kreálni, hogy a korrupt navról, ügyészségről, bórkerbotrányokról és a hozzá kapcsolódó kormánytagokról elterelje a figyelmet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.