Meghallgatást tart az Európai Parlament illetékes bizottsága a Gyurcsány Ferenchez kötődő Altus Zrt. uniós megbízásának ügyében. Emiatt az Európai Bizottság regionális és várospolitikai fejlesztésért felelős főigazgatóságának vezetőjét fogják behívni – írta a Magyar Hírlap.

A meghallgatást a néppárti frakció kezdeményezte a Fidesz EP-képviselőjének, Deutsch Tamásnak a javaslatára.

Deutsch a Magyar Hírlapnak hangsúlyozta: nyilvánvaló, hogy politikai összeférhetetlenség áll fenn, hiszen európai közpénzből nyert el közbeszerzést egy olyan cég, amelynek százszázalékos tulajdonosa egy aktív politikus.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Tompika, HOL VANNAK A BELÉPTETŐ KAPUK, erről regélj koma, meg az értük kiadott 6.5 milliárd forint???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Remélem ,,beég ez a csótánynak látszó,gyerekgyártó-kisiparos.,vagy kjaf@ccom ez a Dojcs.
Feraj49
Tomika ! Az nem összeférhetetlen,hogy a feleség polgármester "jutalomra terjeszti fel a férjét ? Ja, ha FIDESZ-es akkor törvényes , abban semmi kivetni valót nem találsz. Meg a milliós támogatás a barátoknak lakásvásárlásra az is rendben van mert FIDESZ-es / hiszen te csináltad /
papa.49
Tompika, HOL VANNAK A BELÉPTETŐ KAPUK, erről regélj koma, meg az értük kiadott 6.5 milliárd forint???
wagabund
@papa.49: 7.39 ...ezt (is) tudják brüsszelben(is)...most gyurcsányozni kell egy picit...

-tisztelt képviselők...brühühü...belátom alkalmatlan vagyok a főigazgatói posztra...brühühü...nem tuttam...brühühü...kijaz a gyurcsány...olyan jónak láccott az az altus..ezekkel a magyarokkal mindig baj van...bühühü.. szerncsém, hogy az az áldott jó miszter dajcs felhívta e hatalmas hibára a figyelmem..brühühü...
ezennel lemondok, és megyek hamut keresni a fejemre...brühühűűű..szégyenemben, a hibát kijavítandó, javaslom egy miszter mészáros nevű céggel elvégeztetni a munkát...hüp..hüp..
brühühü..

-hogy tetszik kérdezni? nem...nem kérem.. beléptető kapukról nem tudok, nem is tudom mi az... ez a dajcs olyan áldott szent ember...itt mi épp ezért miszter tocsikosnak hívjuk..
human
Akkor lesz kibeszélő show. Legalább tisztázzák a kérdést és pontot tesznek a végére.
prielle
"Szarcsimbók"!-Tompikától szabadon- a politikusok között semmi más összeférhetetlenséget nem talált, csak az Altus Zrt ügyet? Mi tudjuk ám, hogy sok ilyen van! Gondolom, zsugorodott agya ezt nem tudta tárolni és elfelejtette, így nagyon hiteltelen az ugrálása!
Hellcat
Szerintem fel fog sülni...vagy legalább nagyon remélem.
Anna Mária
Bukta lesz, a Deutsch majd szépen csúszik a taknyán.
De föláll és folytatja tovább, amivel a haverok megbízták.
Freewolf
Előbb, utóbb Gyurcsányt is megszorongatják! Titkos pártfinanszírozás, tömegbe lövetés nem volt elég, még arcátlan is!
Senara
Lázárnak már elmagyarázták , nincs joguk a lopást ellenőrizni ! Deutsch kevert egy kicsit a fekáliás vödörbe , mivel pénzt feleség beteszi a közösbe ,Gyurcsány pénzel támogatja a pártját , máris pártfinanszírozás lesz belőle .
human
@Freewolf: Titkos pártfinanszírozás = Simicska, az éles lőfegyver használatot fideszes képviselő hiányolta, arcátlannak meg ott van Lázár luxusszállós papátok.
Hofipisti
A Deutsch-családi vállalkozás, az MTK 5 mrd.-os támogatása az adófizetők pénzéből - megkérdezésük nélkül - mikor kerül az erre illetékes vizsgálóbizottság elé?
papa.49
@Freewolf: Igen ,,rövid az emlékezeted koma,, pártnak juttatott pénz fütyisz, ,,tömegbe lövetés fütyiszes szarcsimbók követelte, na húzzál innen jó!!!
bencemacska
@Freewolf: Már megint összetéveszted Gyurcsány korábbi és mostani pártját a Fidesszel. Légy egy kicsit figyelmesebb.

Csak az igazat, a tiszta igazat...
bencemacska
Szerintem meg kellett volna hívni Simicskát is a meghallgatásra. Én nem hiszem, hogy hazudna Tompika kedvéért.
wagabund
nem intéz ez semmit..öt-tíz emberrel beszélget a büfében, aztán kész az aznapi tennivaló...
JAJMÁR
Ávékolás, nyafogás, xarkenés, ez megy, ezt tudja elintézni a tompika is. Képes még négyképzlábra alázkodni is , olyan magas a sárga irigység benne. Pfuj, micsoda emberek, és még fizetünk is nekik.
bakegya
Ez a here a hétkert csapolta évtizedekig-a szélhámossággai máig ismertek.
Őt kellene-ELINTÉZNI-csakkk hordja viszi a békétlen,megosztó intrikáit a fidessnek.
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
papa.49
@Freewolf: Amit az előbb leírtál 10:27. kor az HAZUGSÁG VOLT, HA NEKED EZ ISTÁLLÓ FEELING AKKOR AZ TÖRT KI BELŐLEM, MERT NEM BÍROM HA VALAKI SZÁNDÉKOSAN A POFÁMBA HAZUDIK!!!
Innentől nincs miről értekezni te hazug vagy oszt. jónapot...
silber13
@bencemacska: 11:40-re: " Az igazat??" Az neki nem megy, nagyon nem megy! Nem ezt verik a fejébe!:-)))
colibri
Vannak politikusok a fidessben, akiknek a képét is elég látnom ahhoz, hogy a rosszullét, hányinger kerülgessen (és most nagyon kultúrált vagyok). Bevallom, ez a tompika közülük való.
szaboria1
Érdekes MH-n kivűl egyetlen egy hírportál sem tud erről.
bencemacska
@szaboria1: Reméljük, Molnár Csaba beszámol róla!
bakurasz
Majd jól megállapítják, amit amúgy is tudnak és letudják a Tompikát. Az Altus Zrt tulajdonosa Gyurcsány Ferenc felesége. Gyurcsány 0 százalékban van benne. Tudom, hogy nehéz a matek de a száznak hány százaléka a nulla Tompi? Hülyegyerek!
volvós
@papa.49: ma 11:25

Ne alacsonyodj le egy OPNI-s szökevény szintjére, kérlek !!!
justhpeter
A főigazgató meglátta közeledni Tompikát, a sárga bátorság rögtön beszaladt a gatyájába és már vizsgálja is Gyurcsányt.
De ha már tiltott pártfinanszírozásról beszélünk, Tompika regélhetne arról is, hogy hogyan tartotta el Simicska a fideSSt az "elmútnyócévben".
Cicamama55
@papa.49: Brüsszelnek javasolni kellene, kicsit vizsgálódjanak már utána...
evacica
Az a baj, hogy a kormány és a fidesz már megint csúsztat, meg magából indul ki! Az EU nál a pályázatokat nem úgy bírálják el mint itt, hogy Orbán hetente leül az illetékes miniszterrel és megmondja, hogy ki nyerjen! Ezt maga Orbán is elismerte, szerinte ez így helyes. Egyébként, hogy Gyurcsány az adózott jövedelméből mennyi pénzt ad a pártjának, az egyedül rá és a feleségére tartozik! Orbán bezzeg egy Ft se ad, csak visz, mellesleg rá férne erre a kormányra, hogy megtanuljanak szöveget értelmezni, s akkor megértették volna az EU korábbi levelét, hogy köszönő viszonyba sincs a pályázat témája és amit a kormány állit. Tomika megint hülyét csinál magából kint, de ez már nem rontja az ő renoméját.
papa.49
@volvós: Nem megyek én utána, csak már kiakasztott az elvtelen, nyilvánvaló hazudozása...)))
Desischado
Jobban tenné tompika, ha szépen kussolna! Mi van a mutyikkal?! Az ellopott milliárdokkal?! Na, erről kéne vizsgálódni Brüsszelben! Valamiért nagyon félnek az Altustól, nem gondoljátok?
Senara
@Desischado: Nem félnek csak őket fogják okolni , ha kitör a botrány . Eljárások már megindultak és a visszafizetéseket csak még több adóval és megszorításokkal tudják csak vissza fizetni .
coyote3
A beléptető kapuk nagy barátja időnként átlép a hollandokhoz egy kis sütit enni, ennek következménye az , hogy nem tud magáról...
Cicamama55
Lehet, hogy a beléptető kapukat átdolgozzák határvédő dróthálónak, s így újra lesz hasznosítva? :)
mate03
@papa.49: Be lesznek építve a déli határ ,új kerítésébe!
mate03
@Freewolf:! Csak a tényeket! Szigorúan a tényeket,ha megkérhetlek! Mert hazudozni ott a (fidesz),nem kell neked is beállni a sorba,vagy te is köztük vagy mákvirág?
Freewolf
@mate03: Az Altus miatt a Fidesz vizsgálatot kért Brüsszeltől, hogy ez Gyurcsány cége és ez így titkos pártfinanszírozás. Gyurcsány miniszterelnöksége alatt lövettett a tömegbe Gergényi és kardlapoztatott és könnygázt használt. A rendőri tulkapásokról és terrorról ne is tegyünk említést. Ezért a miniszterelnököt is felelősség terheli. Tehát csak az igazat, nem elhazudni a tényeket és hazugsággal vádolni azt, aki a valóságra rávilágít!
Bercifiu
@evacica: Tompika elismerte a Tv - ben, hogy ő is támogatja a pártot, az Uniós fizetésből.
Ez is Uniós pénzből pártámogatás.
Egyébként meg mindenki azt csinál a jövedelmével amit akar.
bencemacska
@Freewolf: És mi a büntetése annak, aki felhergelte a tömeget (szotyiköpködőket!) a rendőrök ellen?!
Ráadásul nem saját zsebből fizette ki őket!
jancsik68
Tompikát Brüsszelben leszarják.Az egész Altus féle tompi ügy hazugság.Vikiék nagyon be vannak szarva az ellenörések miatt.
mate03
@Freewolf: Azt a csőcseléket másként nem lehetett,megfékezni! Teljesen jogos rendőri beavatkozás volt! A terrort a fidesz által felhergelt és pénzelt Fradi és Újpest drukkerek voltak! Nem véletlenül írta a Fradi kemény mag Kubatovnak hogy hogy te rohadék 2006-ban jók voltunk!?
papa.49
A ,,HAZUGSÁG,, attól hogy szokszor ismételgetik NEM LESZ IGAZSÁG, AKI EZT NEM ÉRTI AZ EGY HAZUG PALI!!!)))))))))))))
bence
@papa.49: ! Igazad van ! Erről miért nem beszél lapát fülű tompi ?!Vajon azért a hat milliárdért mikor és kinek fog tompi felelettel tartozni ?! Már régen rab láncon lenne a helye !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.