A migránsok döntő része nem hajlandó visszamenni, nem hajlandó megmondani, honnan jött, „bujkál”, így papíron ki lehet utasítani, a valóságban azonban ez igen nehéz – jelentette ki Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

A hirado.hu szemléje szerint a migránsok döntő része Görögországnál lép be az Európai Unióba, ahol semmiféle regisztráció nincs.

A görögök azt mondták, annyi a gazdasági problémájuk, hogy ezt képtelenek megoldani. Olyan helyzet van megint, amelyben mindenki jogot sért

- mondta el Nógrádi.

A biztonságpolitikai szakértő úgy véli, az egyetlen út a "rendcsinálás" a Közel-Keleten. Líbiában ez egyszerűbb lehet, Szíriában azonban ütközik az orosz, az iráni, a síita és a szunnita álláspont.

Az idő Európa ellen dolgozik

- fűzte hozzá.

Nógrádi a felvetésre, hogy a menekültkérdésben Angela Merkel néha önmagával is ellentmondásba keveredik, azt felelte: egyrészt a kancellárnak pártja népszerűségét is szem előtt kell tartania, másrészt politikáját befolyásolják a második világháború történései. Harmadrészt nem akar szembekerülni néhány európai országgal.

A biztonságpolitikai szakértő Orbán Viktorral ért egyet abban, hogy a németeknek a migránskérdésre elkülönített újabb 10 milliárd eurót inkább a fejletlen térségek segítésére kéne fordítani.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Az un. biztonságpolitikai szakértő arról miért nem papol hogy mi okozta a menekült hullámot!Arról miért nem szól hogy a legnagyobb hibás Amerika ,aki miatt a menekültáradat elönti Európát???!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Az un. biztonságpolitikai szakértő arról miért nem papol hogy mi okozta a menekült hullámot!Arról miért nem szól hogy a legnagyobb hibás Amerika ,aki miatt a menekültáradat elönti Európát???!!
Peller Anikó
www.origo.hu/nagyvilag/20150908-iszlam-allam-embercsempesz.html

Öngyilkosság amit teszünk, egyetlenegy honfoglaló megszállót sem lenne szabad beengedni. Erőszakkal kell megállítani őket, mert enélkül akár százmillióan lesznek itt és eltaposnak minket a saját hazánkban. Most még a saját hazánk. Egy darabig.

Senki ne képzelje, hogy az iszlám népek hálásak lesznek nekünk vagy dolgozni fognak nekünk. Netán visszamennének a régi hazájukba. Nem azért jönnek. Itt Európa leigázása zajlik a szemünk előtt és mi tehetetlen barmokként szemléljük hazánk elvesztését. Sokan még tapsikolnak is hozzá.

A világ végzetesen túlnépesedett és a szapora népek szemet vetettek Európára.
hetöndöe
Az arab "egyensúly" első megbontása 1979-ben kezdődött a Szovjet bevonulással Afganisztánba,oszt ott is voltak tíz évig.Vagy az meg se történt?
Toby
@Peller Anikó: "Öngyilkosság amit teszünk, egyetlenegy honfoglaló megszállót sem lenne szabad beengedni"

Emlékszel még, hogyan kerültek a Kárpát-medencébe a magyarok ?
Csak kérdezem...azt meg nyilván tudod, hogy előttünk, legalább 5-7 nemzetség ( avar, morava...stb.) lakta a Kárpát-medencét !
Tehát így kell beszélni, ha "honfoglaló megszállókat" emlegetsz - szivi !
pbalage
@Toby: Na ezt 1000 év alatt se tudták megbocsátani nekünk a szlávok.
Toby
@Csizmás Kond: Te sem emlékszel ? Vagy soha nem is hallottál róla, mi ? Faiskolába jártál ?
Csizmás Kond
@Toby: oda is jártam, de az mit változtat a kérdéseden ?
Toby
@Csizmás Kond: A kérdésemen semmit nem változtat, az továbbra is kérdés, mint ahogyan a válasz, pucolás a besenyők elől Etelközből !
Szar ügy, mi ?
Csizmás Kond
@Toby: ...azt azért ne feledd, hogy nem kötelezően az a történelem amit neked tanítottak, vagy te tudsz...ez a szar.
Toby
@pbalage: Gyengébb idegzetű nyilasok, olvasás előtt vegyenek be a marék nyugatatót. A magyarokról az a szláv vélemény, hogy beférkőztünk a szláv népek közé ! Nincs igazuk ?
Mint ahogyan kékre.zöldre erdélyezik mgukat a mély-magyarkák, holott még valahol a Volga-Káma vidékén terelgettük a lovakat, amikor a mai Erdély bizony Dáciához tartozott, kissé később meg a Római Birodalomhoz, miután elfoglalták Dáciát !
Elég szar dolog a történelem és nem is mindig sikerül átírni !
Bár szálasi örmény származású árja magyar ferenc is 1000 éves "magyar rög"-ről csaholt, ergo tudta, hogy az első ember a Kárpát-medencében nem magyar volt, hanem a jelek szerint szláv.
Toby
@Csizmás Kond: Hát persze, Mára országa Máriától származik, nem ? Meg Csaba királyfitól, még szóba jöhet Attila, hun fideszes ! (hun jobbikos! )
Csizmás Kond
@Toby: Az..akárki aki szlávot mond aki dákot mond az nem történelmet tanult hanem dogmát.
..és hogy pontosítsunk mióta nevezik a szlávokat szlávoknak és miből ered a nevük na meg miről nevezik a dákokat dákoknak és honnan ered a nevük?
Ez a mi hazánk
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Toby
@Ez a mi hazánk: Mitől fosol kisember ? Azoktól fosol, akknek eszük ágában nincs itt maradni ?

Idióta ! Fogjam a kezed, hogy ne félj ?
Debil depressziós murgajózsi !
Toby
@Csizmás Kond: Hát persze, a neandervölgyi is magyar volt, csak nem tudott róla ! A mértéktelen kábszerfogyasztás pszichés zavarokat okoz, még a történelmi realitásokat illetően is ! Vigyázhatnál magadra !
Csizmás Kond
@Toby: nem ez a válasz, de ha nem tudod az sem baj.
Ez a mi hazánk
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Eriksson
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
zöldszem
@Csizmás Kond: @Toby: @pbalage: Egy kis "múzik"
www.youtube.com/watch?v=BeSCX85w4P0
A múltat már nem lehet szebbé, jobbá tenni, de a jövőt még igen . De mit ér a jövő, ha folyamatosan sírunk a múlt miatt. Egy idő miatt majd azon fogunk szomorkodni, hogy miért szomorkodtunk az elmúlt dolgok miatt? Végül is ezzel folytatjuk a sorozatot és nem állítjuk meg vele a bánat lavináját. Lépjünk tovább és csak egyenesen nézzünk. Sose hátra. Éljünk a jelenben és a jövőre koncentráljunk. A mögöttünk hagyott dolgokat már nem tudjuk megváltoztatni, se újra átélni. Azok örökre ott maradnak a múltban.
A hátárok megnyíltak, mindenki ott él, dolgozik, lakik ahol akar. Szabadon vásárolhat ingatlant, földet.
YPGU
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Csizmás Kond
@zöldszem: Köszi...puszi !
..igen néhol megnyíltak, néhol meg ha nem nyílik akkor betörik a kerítést a kaput...
...élni is mindenki akar csak lehet hogy a más nyakán...mert ha dolgozni akarna otthon is tudna.
...nem a mögöttünk való dolgokat kell megváltoztatni, hanem a jelent olyanra alakítani, hogy a jövőből se szégyelljünk visszatekinteni rá.
szaboria1
@Toby: Gondolod, hogy meg tanulta a történelmet?
szaboria1
@YPGU: Bocsi a pont nem jár neked te is egy több mint 11 hónapos felvételt raktál fel.
A propit meg ne szid az nem bántott téged.
szaboria1
Nógrádit hallgatva reggelente már egyik nap így beszél a másik nap tök ellenkezőjét mondja. Ez is beállt nyalizni.
Toby
@YPGU: -" Minek írod le ugyanazt a szart nyomi?" - hogy tanújjjá, hülyegyerek !
-"Nem látom az érveidet ellenben..." -. mosd ki a csípát, vagy tedd le a vona-szemüveget !
Az oroszoktól nem fosol ? Pedig közelebb vannak !
- "...mert te fogyatékos kis szar vagy." Ja, a tükröd vagyok kisbogári ! Megtaláltad önmagad ? Ez is eredmény !
- "az embereknek NEM akar bevándorlókat. Attól, hogy te segghülye vagy, mások még nem azok." Aha, már nincs 90 %-os felmérési eredmény ? Hova lett - kis fosósom ?
- "A jutubon az is megvan, hogy idegenek vannak a Marson - csak azok nem robbabtottak még fel senkit, hülyegyerek." - Ja, gondolom beszéltek is veled és mondták, hogy minden alien jobbikos - hülyegyerek ! Hol is robbantottak Magyarországon a menekpültek ?...na, elfelejtettem, lökd ide, ha tudod - hülyegyerek !
- "A valóság itt van az erőszakos, követelőző behatolókkal. " - Ajánlanm az élrtelmező szótár vonatkozó magyarázatait az ertőszak és a követelőzés vonatkozásában - hülyegyerek !
- "A rendőröknek és a menekülttáborok személyzetnének ezúton is köszönet, hogy kitart. Ezt se írta le egyik sajtóféreg se, egy köcsög liberálbuzi kommentelő sem."
Aha, csak nem az "ocskabarikád@szarnyilasvagyok anyám.hu-t kéne olvasgatni, akkor tudnád, hogy a propin is írtak ebben a tárgyban ! Keresd csak meg szépen, pár napos az írás - hülyegyerek !
- "Az az embertelen amin ŐK mennek keresztül. Van haverom, aki menekülttáborban dolgozik, minden nap verekedni kell az afrikai tetvekkel." - Aha, nyilván a "hawerod számodra is ismeretlen, csak éppen alá kéne támasztani valamivel ezt az ősbaromságot, amit fosásodban itt művelsz, erre igen alkalmas egy pont ott dolgozó, pont hawer, akit még te sem ismersz ! Olyanra hivatkozz., akit én is ismerek !
A magyar nemzeti kocsmákban is naponta verexenek, de ebben az eetben nem vallási kérdések miatt ! Mi a gondod ?
-"A féreg propeller meg moderál, szólásszabadság van bazmeg! " A hülyéknek és náci-nyilasoknak, rasszista aljas férgeknek nincs !...
nena
A Dánok leállították a vonat közlekedést Németország feĺé. A sáskahad odaért...
Csúnya rásszistá Dánok !!!
Toby
@szaboria1: ma, 19:24

Dehogy gondolom, Csaba királyfiig jutott, meg Attila hunig, hogy Attila seregét úgy tönkreverték, mint szódás a lovát, az már hiányzik az ismeretek közül.
Ábárándozós nemzethy kismafláim. Minden szar mesét azonnal benyalnak, ez az ország 1526 óta nem tért magához és nem állt talpra, csak időlegesen, az ostoba, idióta, mese alapú történelmi tanításai miatt ! Nem szeretnek szembenézni a valósággal és a valódi múlttal, mert az nem azonos a szuper magyarok szuper cselekedeteivel.
Toby
@nena: Figyelmetlen vagyol' picibogár ! Ezért: " rásszistá" ! Sejtésed van az 1 biteddel ? Annyit segítek, hogy most nem cigányokról van szó. Kitört belőled a tudatalatti, már amire az az 1 bit képes a hajad alatt.
YPGU
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
YPGU
@szaboria1: Dehogynem bánt ez a szennylap. HAZUDIK, hülyíti a népet. A 11 hónapos felvétel nem aktuális, észlény? 10 éve tudjuk, hogy kurva nagy baj lesz, számtalan szakértő figyelmezetette Európát!
YPGU
@Toby: Hót buta vagy, te szerencsétlen!
szaboria1
@YPGU: Akkor nem kell itt lenned. Menj olyan oldalra ahol eltűrik a bunkósságodat.
YPGU
Henri Boulad jezsuita szerzetes: (Édesapja szír, édesanyja olasz származású, Egyiptomban él.)

"Jóformán csak az iszlám nem képes az integrációra. „Ki is mondják: nem akarunk integrálódni, hanem mi fogunk titeket integrálni”, és ennek a tervnek a megvalósításához az első lépés a bevándorlás, a második a gyermekszülés – mondta a rádióban Boulad. Hozzáfűzte: néhány éven belül a demográfiai egyensúly megbillen. A harmadik lépés véleménye szerint a megtérés, mert miközben a Nyugat elvesztette vallása gyökerét és morális tartását, az iszlám – főleg a fiatalok szemében – igazodási ponttá vált.

A szerzetes hangoztatta: Európa, a Nyugat már nem szabad sem politikailag, sem erkölcsileg. Szerinte Európának vissza kell nyernie erkölcsiségét és hitét, amelyet a második világháború után elvesztett. Henri Boulad azt mondta: „A nyitottság, a tolerancia, az emberi jogok nevében eladjuk a házainkat, eladjuk az országunkat, eladjuk a kultúránkat és eladjuk az identitásunkat.” Sokan figyelmeztetik Európát, de nem akarja meghallani, és amikor majd megérti, késő lesz – vélekedett. Megjegyezte: „Európa fővárosában”, Brüsszelben a leggyakoribb név, amelyet a gyerekeknek adnak, a Mohamed, és a város lakóinak 40 százaléka muzulmán."

"„A nyitottság, a tolerancia, az emberi jogok nevében eladjuk a házainkat, eladjuk az országunkat, eladjuk a kultúránkat és eladjuk az identitásunkat."

1. Bevándorlás

2. Szaporodás

3. A hatalom megszerzése, a hitetlenek behódolása. (Ez elmehet addig, hogy megtérés, rabszolgaság vagy halál.)
YPGU
@szaboria1: Nem kérdeztem a véleményed, hogy hol kell lennem.

Érdekes, az a véleményem, hogy a migránsoknak nem kell itt lennie illegálisan európában, az neked nem tetszik.

Nekem sajnos jogom van itt lenni. Nem cak nektek, agyhalottaknak vannak jogai és véleménye.

Egyébként ugye sejted, miért vagyok itt?
YPGU
@Mézike: Nem akadt be neki, csak annyira kurva buta szegény toby.
Mézike
@YPGU: Akkor be kell neki akasztani egyet.
Miért vagy itt?
Toby
@YPGU: Amennyit érsz, azok a neveid: " köcsög" aztán " faszfej"

-" nem tudom mi a kurva anyádat akarsz a 90%-al, de betudjuk, hogy kurva buta vagy."
Azt, hogy végre lecumizz és ne csak kerülgess !
Amúgy a többesszámú hivatkozás bátorságot ad a fosás mellé ? A szellemi rövidgatyák így csinálják ! Tudsz írni még a remegéstől és a murgától ?

- "- nem robbantottak magyarországon, hülyegyerek." - Akkor mire vonyítasz kisbundás ?
- " De nyugat-európában igen" Kik ? A menekültek ? Mintha nem azok lettek volna, sha, sehol nem írták le, hogy menekültek robbantottak voltak a franciáknál - hülyegyerek, csak a fosástól látni kéne a Napot ! Tedd ide az ellenkezőjét linkbe - hülyegyerek !
- " ez már a fasza szellemi fogyatékos szint, amikor akis buzi nem érti, hogy mi történik. " Ha magaddal beszélgetsz magadról, azzal nem tudok mit kezdeni !
- "kisköcsög" nem szeretem, ha lefokoznak, tedd hozzá nyugodtan a naqgyot, feltéve ha rólam írtad, ha magadról, akkor már nem kell bemutatkoznod, korábban megtetted, amint azt írtam is !
- "- a propeller egy féreg hazug szar,..." Aha, azért nem tudsz elszakadni innét, mi, te logikai über , amúgy ki nyomott pisztolyt az üres fejedhez, hogy itt add elő az ostoba fosásodat ?
- "- ja értem. buzilobbistáknak, hazaáruló férgeknek mindent lehet..." - ezért írhatsz a Propelleren, mert ebben a kategóriában vagy !
-" a vélemény és szólásszabadság általános..." Nem egélszen - hülyegyerek - ugyanis nem korlátlan, de ez már neked túl bonyolult lenne, lefagyna a fél bited, ha értelmezni kellene ! A szólás szabadsága nem azonos az idióta, elmebeteg, paranoiás,karámszökevények lehetőségeivel ! Aki levette a szájkosarad, azt kéne tokönrúgni, meg aki eltűrte, hogy csak két osztályt végezz a kisegítőben !
Értve vagyok - hülyegyerek ?
YPGU
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
YPGU
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Mézike
@YPGU: Nincs neked olyanod amit ő beszopna.
Toby
@YPGU

Álmodik a nyomor, szellemi rövidgatyesz ! A beszarásig erőltetted magad, a fogalmazésodból jól következtethető, amint kórosan ugrott a vércukorszinted a hatalmas fosástól.
Ma hogyan osztottátok be, a "nena" cuppant le téged, vagy te csókolsz be neki a betlehembe ?
YPGU
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
YPGU
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
YPGU
@Toby: A fosástól maximum leesik a vércukorszint, szerencsétlen hülye. Pont fordítva van, mint gondod, Mint ahogy az egész világ is.
YPGU
@Mézike: Az undorítóskodást mellőzzük.
nena
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szeparepa-
Feltételes módban írta. Ahogy az események haladnak szinte megjósolhatatlan egy sor dolog, nemhogy a hosszútávú végkifejlet, de még rövid távon is egy-egy döntés kimenetele is gyakran prognosztizálhatatlan... Az biztos, hogy nagyon el lehet ezt cseszni, de meg lehet oldani viszonylag jól is... mindenesetre az biztos, hogy ekkora kihívás és megpróbáltatás 70 éve nem volt Európa számára.. Az EU a világ leggazdagabb tömbje. Elvileg nagyon erős mind gazdaságilag, technológiailag, de katonailag is, pláne szövetségeseivel együtt... Az EU és az USA, az euroatlanti civilizáció, az emberi fejlődés csúcsa. Most vizsgázunk. Meglátjuk hogy valóban csúcs-e, és meglátjuk hogy jó irányba haladt-e ez a fejlődés. Ha bukunk ezen a teszten, bukik a nyugati civilizáció is vele... ha elbukik Európa, ha erőszak lesz ebből, háború, káosz, összeomlás, tömegpusztulás, akkor szembe kell nézni azzal, hogy morálisan, erkölcsileg nem fejlődtünk, vagy alig, sőt esetleg meglehet hogy visszafelé fejlődtünk 70 év alat.. hiába is a technológiai fejlődés...
YPGU
Biztonságos döntéseket kéne hozni. És nem ezt történik.

Morálisan, erkölcsileg a 90-es évek óta fejlődünk - visszafelé.
Mézike
@YPGU: Én undoroskodom?

Csöpögök a cukortól...
Ne hátrálj angyalpofa!
YPGU
@Mézike: Ha akarsz valamit mondani írd le értelmesen
Mézike
@YPGU: Ja ! Értem.
Amit más a lába közt hord azt te a fejedben.
Kissé kényelmetlen lehet lefelé lógni...
nena
Megkezdődött a katonaság mozgósítása ! Hende ment, végre lépünk !!!
moiszikf
@Toby: Felejtsd el az MTA-s törit, sz@rt se ér!
YPGU
@Mézike: Ez volt a nap mélypontja. Komoly érv volt, hogy miért adjátok el a hazátokat, idióták. Mindenesetre gratulálok, komoly a humorérzéked, Nem ám, igazából kurva szar volt.

Na megyek, elég volt a hülyékből. Honap menjetek szépen odaadni mindeneteket a szegény menekülteknek!
Toby
@YPGU: - "A köcsög és afaszfej nem név, hanem jelzők, rád." Szégyelled a neveidet ? Nem tehetsz róla, találóak, aki adta, jól ismerhet téged !

-"A buzis célzásokat nhagyjuk kiskancsó, most nem a baráti körödben vagy."
"ez már a fasza szellemi fogyatékos szint, amikor akis buzi nem érti, hogy mi történik. "
Magad alá futottál -kishülyém ? 30 sorral később már nem emléxel magadra ?

-
"A többesszűmú hivatlkozás azt jelenti butus, hogy az emberek 90%-a nem agyhalott..."
Hol a hiteles felmérés - kishülyém ? Smúgy erre vonatkozott volna: " de betudjuk, hogy kurva buta vagy" Ki az a "betudjuk" - kismaflám ? Kik azok, akik "betudk" - kismaflám ?

-"Holnapután szempteber 11." Utána meg szept.12. Nálatok nem ? Őrületbe kerget a fosás - kismaflám ?
- "Menekült az, aki megkapta a menekült státuszt. Akik most itt áramlanak belfelé, azok többsége nem az" Hol a femérés hiteles eredménye - kis fosósom ?
- "Jajj, de szánalmas volt. Ilyenkor inkább hagyd ki, ha ennyit tudsz válaszolni, mert még nekem is fáj. Kurva buta vagy tobyka." Ez a kínod tipikus bizonyítéka, piszkosul szenvedsz, hogy nem fosnak veled együtt ! Mifelénk nem szokás kalákában fosni ! Felétek ?
- "Tehát valakinek le kell írni az igazat," Ez te lennél ? Ami igaz, az nálad a fosás - ki fogsz száradni, ha így folytatod !
- " Nem írhatok, ki fognak moderálni megint ezek a szánalmak. " - Erre már eddig is megértél, csak a moderátor kávézik !
- " "Az Emberi Jogok Egyetemes nyilatkozatának 19. paragrafusa (1948)..." A magyar hatályos büntetőjog szerint viszont nem korlátlan, sőt, egyetlen uniós tagorszáégban sem korlátlan, és ha tetszik, ha nem, neked a magyar jogi normákhoz kell igazodnod -kishülyém!
Mindössze el kellene (olvasni tudni!) olvasni a becslüetsértés bűncselekményének kommentárját és a vinatkozó Ab határozatokat -kishülyém !

Segytek, mert tehetelen vagy: - Internet - kereső - CD jogtár - és lapozod, amíg odaérsz !
Vagy W+hatélyos joszabélyok gyűjteménye" és sírva fakadhatsz,...
YPGU
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Mézike
@YPGU: Te tényleg lógva létezel.
Hol mondtam én hogy kellenek nekünk menekültek?
Zsoel
@dr. prédikátor: Ha papol róla, attól változik bármi is? A fejetlenség már fennáll, ami megtörtént, már nem lehet visszacsinálni. Arra kell keresni a megoldást, hogyan lehetne gátat vetni a bevándorlóözönnek, nem ujjal mutogatni, ki az oka. (Azt úgyis sejtjük.)
Toby
@YPGU: -"A buzis célzásokat nhagyjuk kiskancsó, most nem a baráti körödben vagy."
" Buta vagy tobyka! Mondtam, megyek, mert leszarlak te buzi. "

Megint magad alá rohantál - kismaflám ?
Toby
@moiszikf: Hanem melyik az, amelyik szart ér ?
Toby
@YPGU: ma, 20:00

Most akadtám rád - kismaflám.

Aha, szóval még egy " Ción bölcseinek jegyzőkönyve" típusú "bizonyték" !
Nincs meg, hogy egy sértődött, amúgy zsidó tábornok fia, elég elítélően szól az izraeli politkáról ?
"Mégegyszerr mondom" - sértődött csemete beszél "hitelesen" a youtube videón.

A hasmenséssel vigyázni kell, különösen, ha minden értékelhető előzmény nélkül fosik valaki, ja meg a szellemektől és démonoktól is ! Leginkább magadtól foss, egyáltalán gyógyítható-e ?
fekete
Igaza van Nogradinak.Ezek hamar le e'pitik majd Europat.
moiszikf
@Toby: Fürdőkád! (Hülye kérdésre, hülye válasz.)
Toby
Ááááá...nem egy sinen haladunk, na csak nézd meg mégegyszer azt a választ, az más kérdés, hogy nem tudsz rá válaszolni !
szaboria1
@YPGU: Otthon úgy kérsz kenyeret adjál te köcsög. Lehet ellen érvelni szépen is. Mert ahány ember annyi véleménye lehet.
szaboria1
@Toby: Ne vedd fel a kesztyűt, mert csak eldurvulás lesz a vége.
picike
@YPGU: nem adjuk a hazánkat elég itt ne durvulj el
silber13
@picike: Már megtette. De láthatod, lételeme a mások alázása, de nem is lehet tőle mást várni, hiszen egy igazi bunkó.
picike
@silber13: töröljétek ki ha olyat ir töröltesd és megszabadulni tőle
Toby
@szaboria1: Nevelni kell a tinókat, bár némelyik már ökör ! Kollektíve érdemes murgázni, ez az idióta debil meg egyedül még félni is fél ! Az a 4 osztály gyorsan kiszakadt belőle a nagy fosásban !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.