Hosszú huza-vona és pereskedés után a Kúra ítélete miatt végre nyilvánosságra hozta a Miniszterelnökség, hol szállt meg Lázár János 2013-as zürichi és milánói útjain – írta meg a Direkt36.

Zürichben az Eden Au Luc nevű, éjszakánként 103 ezer forintba kerülő hotelt vette igénybe, míg Milánóban a Fours Seasons-ben 298 ezer forintért/éjszaka alhatott. Lázár a botrány kirobbanása után visszafizette útjai költségeit, csak hogy ne kelljen elárulnia, hol szállt meg.

A zürichi hotel
A zürichi hotel
Nem rossz, igaz?
Nem rossz, igaz?
Milánóban sem érezhette rosszul magát a miniszter
Milánóban sem érezhette rosszul magát a miniszter
Ez sem gagyi
Ez sem gagyi

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Ez történik a sötét tapló parasztokkal,mikor hatalomba emelik őket a szintén sötét tapló parasztok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hetöndöe
Ez történik a sötét tapló parasztokkal,mikor hatalomba emelik őket a szintén sötét tapló parasztok.
KERKA
Gondolom, hogy nem a szállásvadász.hu-n keresett egy jó olcsó kis panziót:))
Cicamama55
Meg kell hagyni igényes férfi, s van ízlése.
lampa laz
Jani, ha van még vér abban amit akkor ott hasznåltål, akkor elmondod kivel voltál.
human
És a kíséretével mi van? Az hol szállt meg és mennyiért? Nem hinném, hogy Lázár megosztotta volna vele a szobát. Hacsak nem ...
Cicamama55
@Horizont: "Kinek a pap, kinek a papné" :) Belőlem pl.Tóbiásnak csupán a hangja ki tudja váltani ezt a negatív érzést...
JAJMÁR
Ebből az élményből még a képeket is sajnálta tőlünk, még azt is úgy kellett kipereskedni? Ejnye!
JAJMÁR
Amúgy ügyes ember ez a Lázár, igazán magával ragadó, ahogy sajtótájékoztat :)
határozottan, szembenézve, olajozottan, mesterien, azt mondja:
tartalmat idézem:
különbséget kell tenni a megélhetési bevándorlók és a politikai menekültek között, és a magyar kormány különbséget tesz. A politikai menekülteket természetesen, fogadja be Európa, ez nem kérdés, hogy őket be kell fogadnia
... a tagállamokra egyébként nem lehet rákényszeríteni, hogy menekültet fogadjon be, ha nem akar, és Mo. csak magyar menekülteket fogad be, mert Mo. nem akar megváltozni :)))) ccc
Jankó123
Pisztolyorrú Jani megdöglik az ilyen helyekért!
Pedig, nem +, hanem inkább ott kellett volna.
kkalman
Még mindig nem tudható teljes bizonyossággal, hogy kivel? Ez se képezhetné államtitok tárgyát.
pbalage
azok a Demcsákos szaftos részek sokkal trendibbek lennének.
Aki Én
De mi a baj ezzel? Benne van a nevében, hogy KÖZPÉNZ. Vagyis közös, nem? Ő az egész nemzet nevében szált meg itt, így mindenkinek egy kis emléket biztosítva. ,, A mi pénzünk, a mi élményeink" alapon. Vagy van bárki, aki nem érezte jól magát a szóban forgó napokon? A pénzt visszaadta, mi ne adjuk vissza a közös élményt.
bakegya
Hát nem egy menekülttáborhely egyik hunyóhely egyik sem,de nem is az Illatos út környéke-de hogy Jankó szereti az ilyen KÖZPÉNZ-TEMETKEZZÉSI lehetőségeket azt elég sok időbe telett rábizonyítani-KÖSZÖNÖM A MAGYAROK NEVÉBEN G...VICCTOR-ÉS SZUVERÉN CSAPAT-HADTESTÉNEK.
A sintér-sanyának pedig azt üzenem kapják már el azt a 17-szeres betörő bandát is akik üresre fosztogatták a kulák nagynénénk virágzó családi gazdaságát és udvarházát 2o10-2o15 ig és e miatt a nénénket IMMÁR HARMADJÁRA füldönfutóvá és nincstelenné tették.MINDEZ SOMOGY MEGYE KELLŐS KÖZEPÉN IGEN SOK MAGYARRAL MEGTÖRTÉNT!
Desischado
űűolvastam, hogy még hónapok telhetnek el, amíg ki kell adni az adatokat. Addig viszont vígan lehet sikálni! Szemét parazita, közpénzen urizál! Hányingerem van tőle!
Hellcat
2 éve húzodik ez a szarság...az isten szerelmére derüljön már ki...bár attól félek ha kiderül a turpisság akkor is beleröhög a kamerába aztán kész minden megy tovább.
human
@Hellcat: Talán egy éve írtam, hogy eljön az idő, mikor a kamerába néznek és azt mondják:
Loptam, és akkor mi van?
A trafikmutyival, földmutyival fokozatosan tolták felfele az ingerküszöbünket. Amiért 2006-ban autókat gyújtottak fel, arra ma már mindenki csak legyint.
Hellcat
@human: szerintem a választási csalás volt a legnagyobb próba...ez a "Ha ezt lenyelik akkor bármit"...Sajnos eddig úgy néz kis igazam van :(
human
@Hellcat: Ilyen anyagból gyúrták az ország többségét úgy néz ki. Mondanám, hogy csak azon múlik a rendszer megbuktatása, hogy valakik az élére állnak. De sajnos erre már volt kísérlet és az is maradt. Ott volt a szolidaritás vagy a milla. Fellobbanó láng volt és semmi több.
mariaberta
Nem kell csodálkoznunk, hiszen tudjuk mennyit is ér, akármilyen szállodába nem mehet egy ilyen fontos , sokat érő ember, különösen ha imponálni kell valakinek.
A feleség meg biztosan örül, hogy milyen kapós a férj.
Dr. Felipe
Aztán még belengette azt is ez a suttyó hogy ő majd távozik a hatalomból ha tonyó is miniszter lesz. Hát nem tudom hány birka vette be ezt a maszlagot.
Ezek önként sosem fognak távozni a hatalomból és a fényűző luxusból. Minden aljasságra képesek hogy hatalomban maradhassanak.
bakegya
@Hellcat: mindenki másképp csinálja-aki olcsón adja-minden jel arra mutat, az Jankónak nem kell!DDD
Lepényleső
Ezek tudnak élni,- belőlünk. Demokrácia itt akkor lesz,ha elfogy majd a közös pénzünk.- ál-
taluk,de addig félünk,s hiába remélünk,hogy megjön a jobbik eszünk.- ha lesz mit,vagy
lesünk,-egymásra.
agnes200
@Lepényleső: Mire elfogy a pénz, addigra kiépül a totális agymosás rendszere. Abból meg nem lesz egykönnyen újra demokrácia.
human
Érdekes, hogy Lázáron kívül senki nem tudta, hogy hol és kivel szállt meg királyoknak járó pompában a Jani. Létezik az, hogy Orbánnak nem jelentett a "találkáról" vagy nem beszélte meg Szíjjártóval a rejtélyes szobatárssal végzett ügyködés világformáló eredményét?
Szóval hogy lehet, hogy senki nem tudott semmit az éjszakázásokról Lázáron kívül, mikor szerinte értünk teljesített ott közpénzen.
pistapapa
Az ellenzéki pártok szerintem tudják,de valamiért nem hozzák nyilvánosságra,hogy kivel gyűrt lepedőt "Pinokkió" Európa luxushoteljeiben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.