Az internetről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) véleménynyilvánítási fázisa csak szerdán zárul, de már megállapíthatóak a legfőbb következtetései – jelentette ki kedden Siófokon, az Internet Hungary konferencián az InternetKon előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos.

Deutsch Tamás közlése szerint több tucat lehet azon javaslatok száma, amelyet a megfogalmazódó vélemények alapján a kormány elé terjesztenek; az InternetKon legfontosabb témái közül első helyen a hozzáférhető és mindenki által megfizethető internetet említette, aminek része a szolgáltatást terhelő áfa és közműadó csökkentése, valamint az, hogy minden településen legyen ingyen elérhető wifi-hálózat.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
ahogy nézem az én felvetésem-már az "eredjetek az anyátokba"-nem került be.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Nem nyugszanak, bele kell rondítani mindenbe! Gondolom, hogy pont azt akarják elérni, hogy mindenki számára hozzáférhető és megfizethető legyen a net, hát mi mást?
papa.49
Ez a mese habbal, csupán azt szeretnék elérni hogy az általuk ellenőrzött internet legyen, a végén még tényleg szükség lesz újra a SZER-re))))))))))))))
papa.49
@Horizont: Tartok tőle nem túl hosszú idő alatt úgy lesz itt is mint É-Koreában))))))
Toby
"... aminek része a szolgáltatást terhelő áfa és közműadó csökkentése, ..."

Jééééé...mintha nem erről az alapról mindult volna a "netadós" ötlet !

Meghátráltak a mocskok ! No persze, beszedik a kiesőt másként !
Jankó123
Kormány FC - Juserek SC
Fix 1-re tettem meg a Tippmixen.
(Mondjuk, más opcióra nem is volt fogadási lehetőség.)
:-)
wagabund
ez alkalmatlan a feladatra...úgyhogy az internetnek annyi...
Dr. Felipe
Kijafasz kíváncsi rá hogy mit mond ez a majom. Biztos vagyok benne hogy még nem mondtak le az internetadóról ezek a férgek.
kakaósbögre
ahogy nézem az én felvetésem-már az "eredjetek az anyátokba"-nem került be.
eugen4402
Már megint a burkolt zsidózás! Legalább rendesen írnák le: Internet Kohn. :-)
egyvandor
"mindenki által megfizethető internetet említette"
Csak nem a szolgáltatók kizsebelésére megy a játék?
A szolgáltatások árait normál esetben a normális háttérben működő piac többé kevésbé be tudja állítani.
Ha maffia utasításra jön egy majom pl. d(márnem-f)tompika, az mindezt képes tönkre tenni. Ennek következtében automatikusan megvalósul az internet használat korlátozása. firnyákosak a fijjuk, a birkák ezt is benyelik, kétség nélkül ez is be fog jönni az mszmp-s káderifjaknak.
nemjoezigy
Talán a szakmaisággal kellene törődni ebben a pozícióba, nem?
"Európában a magyar diákok digitális tudása a legalacsonyabb."
Hogy is van ez?
Persze ez a pozíció is olyan minta legtöbb, amit ez a fideSSkdnp bagázs összehozott!
Most is menesztették a már csinált pozíciókból a lósimont, meg a többit, és csináltak nekik olyan pozíciókat, amik eddig nem voltak.
A pénzeik meg az egekben maradtak, lettek!
Sorolhatnám, hogy miket kellene csinálniuk, amik hasznos lenne, de teljesen fölösleges!
nemkati
@egyvandor: Hogy? Hatósági áras lesz az internet, csökken az áfája, és a szolgáltató fog valamilyen bazinagy újfajta adót fizetni, mint a chipsadó, a reklámadó, a levegővételi adó, ilyesmi?
mate03
@papa.49:! Azt nem merik megcsinálni! Abbol lázadás lenne!
Rózsika Hatházi
@mate03: Ezek nem merik? Hányszor volt, hogy azt mondtuk, ezt nem merik, nem csinálhatják meg? Aztán sitty-sutty, egy kis alaptörvény módosítás, éjszakai szavazás, meg melldöngetés, hogy nekik 2/3 van. Oszt jónapot, már meg is lett.
papa.49
@mate03: Meglátod nem kell egy év és befogják vezetni)))))))))))
karma1
@Rózsika Hatházi: Lasd mindenkin atnyomott PAKS II...:o(((
kkalman
Ismét készülnek valami nagy disznóságot elkövetni ellenünk, hivatkozva az internetinzultáció eredményére, hogy a nép ezt akarta.
Desischado
@papa.49: @egyvandor: Nálatok a pont, szerintem is erre készülnek. Suttyomban internet mutyit és korlátozást akarnak. De ez nem Paks, sokan, - főleg a fiatalok, - neteznek, ebbe beletörhet megint a bicskájuk! Legalábbis remélem!
Yoda69
Je, volt internetes konzultacio?
Napjaban kb 10 orat toltok a gep elott, de egy mondatot nem lattam sehol a konzultaciorol.
bakegya
A miniszterelnöke biztos jól megfizette érte a magyar még adót fizetni képes adózók pénzéből-de az EU polgárainak adakozásából is gondolom bőven utalnak tompikának varázslatos eszementségei ürügyén.!!!
@Yoda69: -ja, konzulensek nélkül!-a semmi is több mint ennek a majomnak a ténykedése...
lampa laz
Addig mesterkednek, amíg az internettel is azt teszik amit az energiával. Aztán lesz nekünk 1 nagy nemzeti internetszolgáltatónk korlátokkal, szögesdrótokkal körbevéve. Az lesz az igazi határzár, de már ellenünk.
Yoda69
@bakegya: Gondolom a konzultacio eredmenye az lesz hogy a 2/3 akarja hogy megadoztassak az internetet is. Igy vagy ugy de a fasiszta kormany be fogja vezetni.
bretagne
Én nem hiszek ennek az alaknak. Látta már valaki azt a nemzeti konzultációt? Annyit hazudnak, hogy az emberek akarják, amit nem hiszek el. Senkit nem engednek a kérdőívek közelébe sem. Tehát???
cs.n.
Miért, most nem elérhető a net mindenkinek? Akinek van egy mobiltelefonja, meg havi 1-2000 forintja, az netezni is tud.
eszegfu
Ugy látszik folyamatosan és jól dolgozták fel a kérdőiveket, hiszen a határidő 2015. szept. 30. de már van "legfőbb következtetés"... akkor azt sem ártana tudni hány db érkezett vissza? Az a cél, hogy mindenki számára elérhető legyen a net, azt jónak találom. Csakhogy ez nem kormányzati szándékon mulik, hanem a szolgáltatókon... ha nincs az a terület "lefedve", akkor bizony fejleszteniük kell, vagy esetleg más szolgáltatóktól kell megvásárolniuk, ami nem kevés pénz. Ha "megkinálják" őket a különadóval, akkor ez nem fog menni.
mate03
@Rózsika Hatházi:!Emlékezz vissza! A net adó miatt,mekkora volt a felháborodás!Mi gondolsz mi lenne,ha elvennék a netezés jogát!?
JAJMÁR
@mate03: Megpróbálhatnák, és remélem, az utcára megy mindenki! Ha már a földekért, a bankokért, a nyugdíjért és stb.-ért nem képes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.