A NAV felügyeletét várhatóan feladatul kapó Tállai Andrásnak sincsen angol nyelvvizsgája, és ezt az információt Nemzetgazdasági Minisztérium is megerősítette – írja a 24.hu.

Emlékezetes, amikor elődje, Vida Ildikó tolmácsot kért az André Goodfrienddel való elhíresült találkozásukkor, ezért irányul most nagy figyelem a kijelölt új NAV-vezér létező vagy nem létező nyelvtudására.

A nemzetgazdasági tárca a 24.hu megkeresésekor arra nem válaszolt, hogy Tállai egyébként milyen nyelven beszél, ha beszél:

Rákérdeztünk, hogy a nyelvvizsga hiányában beszél-e idegen nyelveket, de erre a kérdésünkre nem kaptunk választ a minisztériumtól, azt azonban kérdés nélkül is kiemelték válaszukban, hogy 1998 óta képviselő Tállai. Csak találgatni tudunk, ez miért volt fontos.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ő a nép egyszerű gyermeke, aki lentről indult és messzire jutott. Kár, hogy közben ugyanaz a sötét, TSZ-elnök megjelenésű valagtisztító maradt, mint MSZMP-s korában.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zöldszem
Niiincs?? Akkor hogy került a NAV élére? Szerintem meg van, 30 cm, és csupa xar!!
dr. prédikátor
De van neki jó hosszú és széles nyelve amivel mélyen be tud nyalni!!!
Bercifiu
Meg kell nézni az életrajzát, lóváriul beszél, mint a FŐNÖKE.
bundi
minek neki...ma nem divat a magyaroknál...van támogatója a kormány felsőbb köreiből...elég ennyi...mindenhol strómanok ezerrel...a kis köpcös bábjátékos meg vigyorog a sarokban mint egy gonosz pók...de mi van akkor ha valaki lecsapja a pókot...csúnyán borul az egész hóbelevanc...ritka nagy bukta lesz az országnak...
Levendula
Az idegen nyelveket beszélők itt hagyják ezt az országot...
Ezek pedig nem is tudnának érvényesülni külföldön...
Hellcat
Nem a szak vagy a nyelvtudás a fontos ezt igazán tudhatnátok már...legyen hű pártkatona a többi le van szarva.
wagabund
már megint a nyelv...a nav elnöknek ellentmondást nem tűrően, kőkeményen be kell hajtania az adókat, oszt jónapot..kifogás nincs...
Orbán úgysem azt kérdezi a miniszterétől, hogy tud e beszélni az új elnök az amcsi nagykövettel, hanem beszedte-e az összes pénzt, amivel megbízta...ha beszedte, akkor király, ha nem, akkor lapát...
ha beszél külföldiül, ha nem..

ez ennyire eccerű...
human
Kíváncsi leszek, hogy ez meg a társai meddig lesznek NEM kitiltva az USA-ból visszaélések miatt.
zöldszem
@Aki Én: Húú bakker ez az ürge úgy el van hízva mint egy disznó! A szeme behízva, ez nem fog semmit meglátni! Ebéd előtt nem kellett volna megnéznem-:)))
pbalage
A Bogarak fociznak. Egy néző késve érkezik és megkérdezi a pálya szélén ülő bogarat:
-Te miért ülsz itt?
- Én vagyok a cserebogár.
Majd egy másikat is megkérdez:
- És te?
- Was?
- Hagyd - mondja a cserebogár - Ő a svábbogár!
nemkati
@wagabund: Ha nem korrumpálódik, és valamelyik ország nem akarja kitiltani, akkor nem is kell idegen nyelvet beszéljen. Vagy, már most kérjen tolmácso(ka)t.

De nem lesz vele semmi baj, ha van elég sör. Mert, csak sör legyen, nem kell még alátét sem! :DD
coub.com/view/7ubfk
wagabund
@human: ajaj..ütős kérdés...előbb-utóbb megtudjuk(vagy nem)
hetöndöe
Az egyetemet végzettek kb. 30 %-a nem kapja meg a diplomáját csupán a nyelvvizsga hiánya miatt,emiatt sokan nem dolgozhatnak a szakmájukban.
Egy ilyen tapló szarházi nyalonc meg a NAV elnöke lehet?
Ez itt Quaestorbánia.
Aki Én
@zöldszem: 12:36 Sajnos ez is egy tipikus mai magyar politikus. Ilyenekre van szükség, ezektől várjuk a megváltást???
solidedge
Angolul Tállai valóban nem tud, viszont kiválóan elsajátította Fidesz hablaty nyelvet. Ezt meg sajnos a magyar többség nem érti.
papa.49
A leglényegesebb testrésze meg van sőt végig vastagon ,,csokis,, és ez a lényeg, valamint nem érdes, nem tüskés, tehát használhatja boldogan a hazugovics valagában)))))))))
zöldszem
@Aki Én: ma, 12:49
Megváltást?? Nem, inkább a mennybe menetelét!
Toby
Ugyan már...amikor egy sima érettségivel is lehet valaki miniszter, mint Némethné László volt, akkor min vagyunk felakadva ?

Sunyisztánban első a narancstagkönyv, második a szapora nyalás, harmadik a haweri szint...a végzettség és szaktudás sehol nem szerepel !
karma1
Allati egyszeru: csinaljanak ebbol egy hungarikumot: a NAV elen mindig bunkoknak kell ulniuk, nem kell sem diploma, sem nyelvtudas, sem semmi mas, csak ismerje az utat a zorbanc hatsojahoz - nyert ugye van, mi meg megint valamirol elhiresulunk,...:o(((
namihami
Superman, egyszerű Superman. Csak rá kell nézni és lerí róla.
Mint ahogy a Viktor többi kinevezettjéről is.
Nyelvvizsga?- ugyan kérem. Nem elég, hogy előre betanított válaszokat tud visszamondani (bocs. felolvasni). Mi kéne még? Cigánykerék, tripla szaltó, oroszlán idomítás, HOZZÁÉRTÉS?
Az Ildikó is milyen jól megvolt nyelvtudás nélkül.
Szép volt Viktor ez is telitalálat, pont úgy, mint a többi sameszod.
bakegya
@pbalage:összegezve,elég a fogtechnikázás,de hát még abban is csakkk nyökög!!!-a Német Lacinéninek is csakkk érettségije volt,mégis mekkora fideSS KARRIERT FUTOTT,MÉG A PAKSRA IS Ő ÍRHATOTT ALÁ A TEKNŐS HELYETT!!!
A Tündik bündije
Ő a nép egyszerű gyermeke, aki lentről indult és messzire jutott. Kár, hogy közben ugyanaz a sötét, TSZ-elnök megjelenésű valagtisztító maradt, mint MSZMP-s korában.
vitriol
@bakegya: Paks miatt lesz még balhé, és a balhét valakinek el kell vinni, hát némethné lesz az, aki majd elviszi, ha olvasható az aláírása.
jancsipapa
Az angol nyelvtudást hiányoljuk ? Egy papírra leírt egyszerű szöveget nem tud rendesen felolvasni .( igaz az nem követelmény az új pozíciójában )
egyember
Nem először láttuk és hallottuk fide$$ berkekből, hogy a szakértelem (követelése) bolsevista trükk.
mate03
@zöldszem! Neki nem kell semmit meglátni! Ő ehhez a szakmához hülye! Politikai kommiszár lesz! Ő fogja engedni a (fideszes) szabadrablást!:
levarosbukta
@A Tündik bündije: Valami ilyesmit akartam én is írni, de te tökéletesen leírtad!
nezelodo
Nyelvvizsga? Ugyan minek? Annak idején a szombathelyi fidesznyik is vett magának egy orosz nyelvvizsgát, (látta a jövőt), mégis túlélte, (egy másik meg a kokozást) és azóta is gondolom a Kunhalmi nyelvvizsga hiányától élvez el... Ki is teszem ezek képét a nyilvános házi oltárra, hátha van egy hülye a környezetemben, aki imádja őket.
Freewolf
Ne nyelvészkedjen, hanem végezze a dolgát Tállai!
Kunhalmi Ágika diplomáját hol rejtegeti? Na ő nem ért semmihez!
pistapapa
A NAV élére szándékosan tesznek ilyen sötét alakokat,hogy a hatalom szabadon művelhesse korrupciós tevékenységét.
köhögő bolha
Bábcseréhez nem kell nyelvvizsga,viszont a borvirág ápoláshoz szükség lesz pár hektó kövidinkára.
Desischado
Szakértelem, nyelv vizsga? Minek? Ami "szakértelem" ide kell, abban tállai koma nagyon jó! A seggnyalás, a hithű fidesz nyaloncságból akár doktorálhatna is! És erre van bízva a nav! Hát meglátszik, hogy Abszurdisztánban élünk, sajnos!
Aki Én
@Freewolf: Nem is került a stratégiai NAV élére. Tényleg nem érzed a különbséget, vagy csak belátod, hogy nincs mentség erre a lépésre?
karma1
@Freewolf: Lemaradtam volna valamirol? Hogy jon ide a Kunhalmi Agi?
nezelodo
@Freewolf: Annyi idő talán a Kunhalminak is elég lesz a diplomához, mint a Tompikának kellett, pedig a K. Ágnes nem miniszter, nem számít, hogy Kósás diplomája van-e, vagy semmilyen és nem is vert el tiz milliárdot ócskavasra az adófizetők pénzéből.
bundi
@Freewolf: ha középvezetőnek jelentkezik valaki akkor is elvárás a legalább középfokú nyelvtudás...így aztán ha beejtőernyőztetik a beosztottak szarba sem fogják venni..
magyarbakancs
"Az új NAV-vezérnek is tolmács kell? Tállainak nincs nyelvvizsgája."
Van neki nyel vizsgája ,hogy ne lenne csak Mélyen a vezér hátsójában tanyázik a nyelve.
magyarbakancs
Tállai is egy volt büdös mocsadék MSZNP-s volt.
Hirtelen Keresztény konzervatív lett .Lenin képét Jézuséra cserélte.
Freewolf
@Aki Én: A különbség az, hogy Tállai ért a munkájához, Ágikának meg diplomája sincs!
silber13
@Freewolf: Ilyen hülyeségeket bifálztok a párttársaiddal egyetemben? Ki beszélt itt Kúnhalmiról? Csak vonyitasz a kertek alján, hogy hallják, itt ólálkodsz! :-))))
Freewolf
@silber13: Én beszélek Kunhalmiról! Tállait fikázzátok közben Budapesten az MSZP-t egy buta liba vezeti? Ejnye na!
Aki Én
@Freewolf: 12:46 Nem értem miért jössz Ágikával. Az utcánkban dolgozó közterületesnek sincs diplomája sem nyelvvizsgája, de nem is róluk van szó. Arról van szó, hogy megint egy alkalmatlan személyt tesznek stratégiai helyre. Szerintem a baloldal esetében pontosan értenéd ezt te is, csak hát téged köt a hitvallásod.
Tudod, a király új ruhája, meg ilyenek...
Freewolf
@Aki Én: Ha a miniszterelnök úr alkalmasnak találja, akkor alkalmas! Mit nem lehet ezen érteni?
Aki Én
@Freewolf: 13:10 Így már értem. A kérdés az, mire kell, hogy alkalmas legyen? Na arra biztosan alkalmas.
Freewolf
@Aki Én: ki vagyok én, hogy ismerjem Orbán gondolatait? Ő bizalmat szavazott Tállainak. Hol itt a probléma?
bakegya
Eccerű lesz az adózás-magyarul nem vallok-német,angol,portugál és francia nyelvhasználattal igen-aztán vagy hívják a tolmácsot,vagy nem-magyarul nem fizetek,aztán fújhatja a pofazacskóját a miniszterelnöki hivatalba becüjekült fideSS MAFFIA-ILYEN A VILÁGON NINCS CSAKKK QAESTORBÁNIÁBAN.
soljanka
@Aki Én: Mit nem lehet ezen érteni? Wolfiéknak jó és kész. Megérdemlik a miniszterelnököt meg a tállaiakat is. Illetve ennyit érdemelnek. :)
Lesz ez még rosszabb is: ahogy butulnak el az emberek, annál kevesebb ész kell bármilyen pozícióhoz. Ha így megy tovább érettségivel is lehet valaki miniszterelnök - a sötétséghez képest fény lesz az éjszakában.
simmering73
@Freewolf: Az országot meg egy skizofrén vezeti. És akkor mi van?
Freewolf
@simmering73: Én elégedett vagyok Orbánnal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.