László Petra interjút adott a Heti Válasznak, amelyből már tegnap láthattak az olvasók ízelítőt, például azt, hogy az egykori operatőr saját személyes tragédiáját is bedobta a sajtónak. Mára viszont megjelent az egész anyag, ami még azért tartogatott néhány meglepetést, többek közt azt, hogy jobboldali, de azt kikéri magának, ha lenácizzák. Íme néhány idézet.

A röszkei rugdosásról:

Halálfélelmem volt, azt éreztem, hogy legázolnak, eltaposnak. Ha nincs kamera nálam, nyilván kézzel védekeztem volna, így viszont maradt a lábam és azok a borzasztó rúgások. Szégyenletes pánikreakció, de mégiscsak reakció, azaz válasz valamire. Nem kezdeményeztem erőszakot, csak a futás helyett – helytelenül – a védekezést választottam.

A kigáncsolt szír apáról:

Egyik oldalon ott a náci boszorkány, a másikon a meggyötört menedékkérő, akit berendezett lakás vár Spanyolországban, a gyermeke pedig Cristiano Ronaldóval passzolgat. A férjem azt olvasta a neten, hogy a derék fociedző Törökországból indult útnak, azaz nem közvetlen háborús menekült. Aki aztán az intézkedő rendőrnek ellenszegülve kitört a magyarországi gyűjtőpontról. A korábbi Facebook-borítóképe alapján egy terrorszervezet tagja lehetett, és egyes források szerint több tucat ember haláláért felelős.

A menekültek miatt megszakadó szívről:

(...) amikor korábban a határon forgattam, és láttam például, ahogy 130 férfi préselődik fel egy vasúti felüljáróra, megszakadt értük a szívem. Fiatalok voltak, de olyan elcsigázottak, hogy bármelyikük lezuhanhatott volna.

A 444-ről és társairól: 

A 444.hu és társai már az eset napján nevesítettek, köröztették a képemet – miközben nem akadt sajtótermék, amely le merte volna írni a 71 menekültet a halálba küldő embercsempészek nevét. Nekik szabad inkognitóban maradniuk, nekem hamar elfogytak a jogaim.

A férje rákos beteg édesanyjáról, aki szembesülve az unokái jövőjének szétesésével összezuhant, majd kórházba került:

A morfiumtapaszok még kisegítik ugyan, de napokon belül meg fog halni, én meg nem tudok mellette lenni, mert félek emberek közé menni. És hiába mondanám például a 444.hu-ra vagy Györfi Andrásra, hogy gyilkosoknak tartom őket, úgyis én maradok a közellenség. Csak addig látok előre, hogy helyt kell állnom a büntetőeljárásban: garázdasággal vádolnak.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@Freewolf: Szegénykém, már te is az őrület küszöbét súrolod ! :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Köszönjük heti válasz. Nincs egy kicsit túllihegve? Ezzel már csak ártani tudtok ennek a nőnek.
vonotok
Petra. Tudatlanságod, gyávaságod, vagy a félelmed egy országot hozott szégyenbe a világ előtt. A helyedben egy zalai kis faluban meghúznám magam .Évekre elfelejtvén azt a szót, hogy " SAJTÓ ". Kertet kapálnék, magán iskolába járatnám annyira szertett gyermekeimet.
DR Eric CARTMEN
"..Heti válasz ??"-- aha. Most mi van akkor ??? Két hete pont ők bizonygatták, hogy ez a tapló nem rúgott bele senkibe. Erre most meg lelkiismeret - furdalása van miatta. Olyanok mint a fidesz -- minden héten mást hazudnak.
pbalage
van véleményem erről az úgynevezett "nyilatkozatról" is, de attól alighanem a fal adná a másikat.

Ha ilyen hülye, akkor jobb lenne kussolni, nem belerúgni másokba is.
A halál téma is nagyon megható, mindegyik elmegyenge ezzel szokott előjönni.
Eddig még azt mondtam, hogy jól van, csak egy hülyepicsa, de most már utálom is.
A szememben ezek után már csak egy okádék semmirekellő gyerekgyilkos beszari fostalicska jobbikos szuka.
(ez itt a finomabb, cenzúrázott véleményem volt)
wagabund
legalább a férje szólhatna neki, hogy hallgatni arany..a nő most agyonkapkodja a történetet, nagyon szeretne jól kijönni belőle...
nos ebből nem lehet...

várjon csöndben, aztán majd az idő megoldja ...mint annyi minden mást, ezt is elfelejtik...

ha lehet, ne nyilatkozgasson, mert azzal csak árt magának...pláne olyan nyilatkozattal, hogy akit elgáncsolt, az több embez haláláért is felelős lehet...az ezt megtudja, és olyan pert akaszt a nyakába, hogy megnézheti magát...ráadásul gondoskodni fog a nemzetközi sajtónyílvánosságról...ezt, mint újságíró tudhatná...
eszegfu
@wagabund: 11:53 Pontosan! Megtörtént ami... bocsánatot kért és itt kellett volna pontot tennie a történetre! Most "belehuz" minden olyant, aminek nincs köze a történethez... ugyan nem kételkedek abban, hogy bizony rossz dolgok történtek és történnek mostanság is a családjában, ami nyilván nem öröm, de ezzel ne akarjon szánalmat, együttérzést és esetleg "felmentést" kelteni az emberekben. Sajnálom, de ez belőlem inkább ellenszenvet vált ki...
Freewolf
Az újabb liberálfasiszta téboly! Mindenkit eltaposni, akik nem értenek beteg nézeteikkel egyet! Mikor vágjuk már börtönbe azokat, akik így életeket tesznek tönkre! Törjenek Recsken követ!
lampa laz
Ezek már elkeseredett próbálkozások, aminek semmi értelme. Ő aki a média világában él(t), tudhatná, hogy minél többet nyilatkozgat valaki annál nagyobb ellenszenvet vált ki az emberekből. Leginkább a gyerekeivel szúr ki, hogy nem hagyja elülni az ügyet.
Azt szokták mondani, az idő mindent megszépít, mert feledése merül, hát várja ki türelemmel.
nyanya001
@Freewolf: Szegénykém, már te is az őrület küszöbét súrolod ! :)
JAJMÁR
A LP érdekében kérem, ne írjanak róla többet. SOHA! Ez egyébként az ország érdeke is, ha még nem tűnt volna fel, ez csak a gyűlöletet gerjeszti. Igaz, egyeseknek ez a mindennapi "betevő", de azok inkább ne kapják meg, hátha kimúlnak.
Nem hiszem el, hogy nincs érdemi hír, amiről írni lehetne és kellene.
Toby
Nyöszörgj csak félelmedben ! Meg fognak találni és nem lesz szükséges a hajsütővasra, fésűre, sapkára ! Várom, mikor teszik fel a videót, amint piros göncben szontyolodsz egy maszkos vad előtt, akinek a mancsában nem éppen halpucoló kés van !
Freewolf
@nyanya001: Nem a tükörhöz beszéltél?
eszegfu
@Freewolf: Sajnos, ő saját magát tapossa el... mi a jó fenének nyilatkozik ide, meg oda?!
Gondolod jó tesz ez az "ügyének"?! És nem a médiákban kell védekeznie, hanem majd a biróságon!
nyanya001
@eszegfu: A @wagabund: fogalmazta meg jól !
Igaza van !
Freewolf
@eszegfu: Próbál védekezni a liberálfasiszták rágalmai ellen!
papa.49
Nem neki kellett volna védekezni, hanem a kedves szüléinek))))))))))
eszegfu
@Freewolf: Már ne haragudj, de ha ő ugy érzi neki van igaza, akkor talán sz@rjon le mindenkit! És maradjon csendben! Nem védekezhet -- és most tudom hülye a hasonlat -- a kopaszokkal, a fekete festett hajuak, vagy teljesen mindegy milyen réteg ellen! Főleg ugy -- ahogy Te is megállapitottad -- hogy csak "próbálkozás". Neki egyetlen dolga lenne a biróságon védekezni! Tudod a "rágalmazás" csak az után következett, hogy történt, ami... és ezt csak magának köszönheti... szerintem.
Freewolf
@eszegfu: És mivel forduljon a bírósághoz? Azzal, hogy tönkreteszik az életét?
eszegfu
@Freewolf: Nem kell önként fordulnia a birósághoz, mert ha jól tudom garázdaság gyanujával
hozzá "fordul" a biróság.
Freewolf
@eszegfu: Megijedt a vadak rohamától. Amúgy miért nem a rendőrség állította meg a törvénysértőket? Aki törvényt sért, az ellen jogosan fel lehet lépni, akár az operatőrnek is!
Gonoszgólya
És akkor a tébolyda narancsgőzös homályából felemelkedik egy koszlott, rühes, szőrös pofa, és boldogtalanul belevonyít a ébredő napba.
Tudja, hogy amit védelmez férges, rohadt, büdös nyálkásan folydogál, de neki ez maga a kánaán. És ezért foggal-körömmel védi. Mindenki ellen. Mert ő itt érzi otthon magát.
A mocsokban, a csúszómászóktól hemzsegő rothadt posványban.
Ez az ő világa. És mindenki más, aki nem fetreng anyakoca módjára ebben a szarpudingban, ellenség.
Nem hülye ő, csak nem ismer mást. És ebben rejlik a gonoszsága. A tudatlanságban.
Ezért vonyít fel időről időre oly keservesen, nem látva hogy mindenki leszarja a mocsarát, meg őt is.
Szegény, szegény farkas...
Rózsika Hatházi
@Gonoszgólya: Nálad a pont. Ez jó! Mocsári farkas. Latinul: lupus mocharus. Hihi.
mate03
@Freewolf:! Egyet értek! Kezdjük a kormánnyal!
mate03
@eszegfu:! Ne sajnálkozz! Igazad van!Vállaja a felelősséget! Még hogy attól félt hogy legázolják!?De rúgni,nemfélt ugye!?
mate03
@mate03: Frewolf!Ma 13,27-re válaszoltam.
Desischado
@Gonoszgólya: Gólya, ezt ne már, lécci! Ne sértegesd kérlek a farkasokat, azok okos, bátor, és hűséges állatok! És gyönyörűek is! Nem úgy mint ez a hazug, gerinctelen luvnya, aki próbál kimosakodni, de sikertelenül! Sajnálja a nyavaja! Azt kapja, amit megérdemel! Egy senki a szememben! Szóval a farkasokat ne vegyük vele egy kalap alá!

@mate03: Cimbora, engem ki ne hagyjatok! Jövök én is, és csapjunk már bele a lecsóba, de szaporán! Teljes szívvel támogatom az ötletet!
Gonoszgólya
@Desischado: Nem a náci kurváról szólt az írás. Én csak leírtam mi jutott az eszembe a fenti szabadfarkas eszmefröccsenéseit olvasgatva.
És valóban. A farkasok tényleg szép, okos, család szerető állatok. Nem nyalnak segget se számításból, se meggyőződésből. Mert ők TÉNYLEG szabad farkasok.
eszegfu
@Freewolf: 15:44 Figyelj egy kicsit... nagyon elkanyarodtunk a konkrét témától! Nehezményezed, sőt véded az operatőrt, amiért őt "ekézzük". Erre irtam, hogy csak magának köszönheti. Megtörtént, ami... bocsánatot kért és innentől feleslegesen kever bele régi, bár sajnálatra méltó történéseket. Csendben kellene lennie és várja meg a tárgyalás kitüzését. Az önbiráskodásnak nincs helye sem most, sem máskor! Ennyi...
eszegfu
@mate03: 20:30 Ha én félek, hogy legázolnak, akkor nem megyek szembe a tömeggel, hanem próbálok a tömeg szélére érni, nem pedig "igazságot" osztani!
Freewolf
@Gonoszgólya: Nem nyerő ez a személyeskedő, tahó, paraszt stílus nálam!
Untatnak a ballib köcsögök!
human
Schmitt Pál esete jut eszembe erről az esetről. Az is bizonygatta, hogy jár neki a kisdoktori cím. Neki is volt egy benyalós Obersovszky interjúja. Pedig hát 200 oldalból talán 8 oldal volt a saját (?) munka. Megbukott, bár élete végéig milliós fizetést kap a magyar adófizetőktől, pedig csak 2 évet talán ha dolgozott érte.
Gonoszgólya
@Freewolf: Ugye nem is volt nehéz újra bevonyítani?
Gonoszgólya
@Freewolf: Esetleg a fentebb felvázolt képhez valami gondolat?
Desischado
@Gonoszgólya: Ez pontosan így van! Jól mondtam, cimbora! Éljenek a farkasok, én imádom őket!
Desischado
Bocsánat, azt akartam mondani, hogy "jól mondtad". És tudom, hogy melyik farkasra gondoltál.
Fradigege
Nézzétek. László Petra egybe akarta tudni a "szíriaiakat!", hogy a kamerája fókuszában az összes benne legyen. Erre ezek nem szétszélednek?!!! A krv életbe! Belerúgok, bzmeg, így egybe letudom őket filmezni, gyík! De szétszéledtek. Így történt, no. Ahelyett, hogy békésen egy irányba futottak volna, akkor nem kellett volna rúgdosni. És le tudta volna nyugiban, jó gázsiért őket filmezni. Kemény szakma a nyalás. Nem volt ott egy rendező, aki igazgatta volna őket, hogy ...
Valahogy így:
www.youtube.com/watch?v=NjGuz_6KlsI
Freewolf
@Desischado: Amit gólyának írtam, nálad is megáll!
Desischado
@Freewolf: Nem mondom, kit nevezzél köcsögnek, mert jól nevelt vagyok! De azt mondom, hogy bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű! Nem is értem, hogy lehet az avatarod ez a csodaszép farkas! Nagyon messze vagy tőle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.