Kiakasztotta a Sukoró-ügy a Demokratikus Koalíció elnökségét, mely a következő, kemény hangvételű közleményt adta ki pénteken, érdemes szó szerint idézni:

Kezdettől fogva koncepciós per és koncepciós eljárás elszenvedői a nemlétező Sukoró-ügy vádlottjai. A mai, elsőfokú bírósági ítélettel kiderült: ha ez a hatalom nem tudott fogást találni Gyurcsány Ferencen, akkor ártatlan, hazájukat becsülettel szolgáló köztisztviselőkön, Tátrai Miklóson és Császy Zsolton áll bosszút. Ezzel az ítélettel végleg betelt a pohár. Világossá kell tenni: akik ebben részt vettek, utol fogja őket érni az igazságszolgáltatás. Börtönbe fog kerülni a hazug vádat elindító Polt Péter, a vádat képviselő ügyész, Kovatsits Gábor, a tárgyalásokat ide-odapakolgató Handó Tünde és az ítéletet kimondó Sólyomváriné Csendes Mária bíró is. Biszku Béla esete a bizonyíték, hogy évtizedekkel később is jöhet a büntetés. Ezek a “jogászok” ne bízzanak abban, hogy Orbán Viktor az idők végezetéig hatalmon marad. Orbán meg fog bukni, ők pedig egy független, valóban jogállami bíróság előtt vádlottként fognak állni.

A nyilvánvalóan megcélzott Fidesz sem késlekedett egyébként a válasszal, a kormánypárt gyorsan beleállt a csörtébe:

Felháborító, hogy Gyurcsány Ferenc nyíltan fenyegeti politikai megtorlással a bírákat azért, mert a számára mai napig oly fontos Sukoró-ügyben a magyar bíróság kimondta: bűncselekmény történt. (...) Ezek után felháborító, hogy a minden idők legkorruptabb kormányzását elkövető és a ma napig is gyanús brüsszeli szerződésekkel kitömött Gyurcsány Ferenc bocsánatkérés helyett a független magyar bíróságot támadja és nyíltan fenyegeti.

- írták.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Felháborító, hogy Gyurcsány Ferenc nyíltan fenyegeti politikai megtorlással a bírákat azért, mert a számára mai napig oly fontos Sukoró-ügyben a magyar bíróság kimondta: bűncselekmény történt.

Milyen bűncselekmény ?
Milyen kár érte a magyar államot ?
Talán a nemzet hörcsöge kaszinóbizniszéről ha mondanának valamit !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Ha nem lenne jogalapja, nem hisztiznének! Így viszont tele a gatya!
human
"minden idők legkorruptabb kormányzását elkövető"
:D Hol vagyunk már attól, pubikáim.
Csizmás Kond
Így szokott ez lenni...mindig a másik a hibás.
nyanya001
Felháborító, hogy Gyurcsány Ferenc nyíltan fenyegeti politikai megtorlással a bírákat azért, mert a számára mai napig oly fontos Sukoró-ügyben a magyar bíróság kimondta: bűncselekmény történt.

Milyen bűncselekmény ?
Milyen kár érte a magyar államot ?
Talán a nemzet hörcsöge kaszinóbizniszéről ha mondanának valamit !
nevemnick
Ennek az agyagedény kormánynak olyan vastag bőr van a pofáján, hogy a rinocérosz remegő térdekkel könyörögne érte.
solidedge
Orbán mondta, hogy az ellenfelet nem legyőzni, hanem megsemmisíteni kell. Ez sajnos nem szlogen, ő ezt szó szerint érti. Mindent elkövet, hogy a hatralmára veszélyt jelentőket ellehetetlenítse, illetve amiért sokáig nem engedték a hatalomhoz, azokon bosszút álljon. A Fidesz alapú bíróságok, ügyészségek létrehozása, az alkotmánybíróság jogainak csorbítása is ezt a célt szolgálja. Ha valakit arra kérnek, hogy ha Gyurcsány ellen vall megúszhatja a büntetést, ott óriási baj van. Orbán Rákosi reinkarnációja, csak még sunyibb kiadásban. A rendszerváltás nem 89-ben volt, még el sem kezdődött.
jancsipapa
Pedig a Kurcsány igencsak hálás lehet nekik .Ő az egyik bizonyítéka a korruptságuknak...
nemkati
"Gyurcsány ... a számára mai napig oly fontos Sukoró-ügyben" Ezt meg honnan a bánatból vették, hogy Gyurcsánynak ez a mai napig fontos? Mi a jó franc fontos egy volt miniszterelnök lérte se jött üzletében???
nemkati
@human: Tökmindegy, a birkák szokás szerint bólogatnak: igen, Gyurcsány még mindig küzd a sukoró-beruházásért. :DDD
egon1
Még-hogy a Gyurcsány féle banda a leg-korruptabb ! Akkor ez a regnáló bűnszövetkezet mi ? A
leges-leg korruptabb ?!
alterego56
"független magyar bíróság" :) Azonnal lefosom az összes bokámat. Itt ügy abból lesz csak amire Polt igent mond.
alterego56
@nyanya001: Kár akkor érte a magyar államot amikor Orbán megtorpedózott egy 300 Milliárdos beruházást. (Vajna mennyit ruházott be?) Viktor abban volt érdekelt hogy mennél több kudarc érje a szocialista kormányt. Jó példa erre hogy elűzték a 150 milliárdos beruházást tervező "Apolló Tyres" gumigyárat is.
mate03
@nemkati: ! A világon semmi! Csak az alattvalóknak mondva szépen hangzik! Lehet tovább Csákányozni! Nem értem!? Még mindig ennyire fosnak tőle?
RonaGyuri
A Fidesz dumában a legpofátlanabb, hogy 2006-oznak alig egy hete még rendőrattakokat vezényeltek, a bíróság-befolyásolást kiáltanak, miközben Répássy-t most rugták, ki mert elégedetlenek voltak a bíróságokkal.
De még ezzel sem nyeerték meg a pofátlansági versenyt: László Petra legyilkosozta az ocsmány tettét kifogásolókat!
mate03
@egon1:! Ez a Magyar maffia!Sintér Sanya a keresztapa!
human
Ha Orbánnak a legnagyobb ellenségét sem sikerült börtönbe juttatni, akkor vajon a kormánnyal pacsizó Quaestoros fővezért mikor ítélik el? Szerintem soha.
Toby
"Ezek után felháborító, hogy a minden idők legkorruptabb kormányzását elkövető ..."

Naaaaaaaa...naaaaaaaaaaa...a csupakabra qrmányon még egyetlen egynek sem sikerült túltenni a korrupció terén !

Mintha Gy. idejében nem kellett volna tolmács egy főhivatal vezetőjének és a jenkik sem háborogtak a mértéktelen korrupció láttán !
justhpeter
@solidedge: Azt gondolom erről van szó. Ha valóban eljönne egyszer az igazi rendszerváltás a korábbi gengszterváltás után, akkor ahhoz semmi köze nem lehet majd Gyurcsánynak, Orbánnak és mindkettő bandájának. Ahogy látom ez egyhamar nem fog bekövetkezni, mivel ez a két oldal lassan 20 éve tartja fogva a magyar belpolitikát. Nincsenek új emberek, új szervezetek, tömörülések, új koncepciók, hiszen a két régi tábor minden új bejövetelét megakadályozta eddig és a későbbi változásokban sem érdekelt. Az újként bejelentkezett LMP tömegtámogatottsága nem számottevő, a Jobbik pedig korábbi pártokból - MDF, MIÉP - jellegtelenségük miatt kiesett emberkékből áll, újat csak a demagógiában tudtak hozni.
Szeparepa-
Aljadék egy hazaáruló söpredék ez az orbánmaffia, bármi van pofátlanul hazudoznak tovább... HA BŰNCSELEKMÉNY TÖRTÉNT VOLNA ÉS AZT GYURCSÁNY KÖVETI EL AKKOR MEGBÜNTETTÉK VOLNA!!! Megbüntették Gyurcsányt? Nem! Ennyi...
Equus
A MACSKA

A macska igen őszinte állat. Ha éhes, eszik; ha jóllakott, fekszik; ha jól érzi magát, dorombol; ha valami baja van, keservesen nyávog. Ez gondolatainak és érzelmeinek olyan közvetlen kifejezése, amit a képmutató emberek sehogy sem tudnak megérteni, tehát valami hallatlanul körmönfont ravaszságot sejtenek mögötte, s ezért azt mondják a macskára, hogy ravasz. Azt hiszik szegény macskáról, hogy ő is olyan, mint a galíciai zsidó, akiről a másik galíciai zsidó tudta, hogy Tarnopolba utazik, s amikor a pályaudvaron megkérdezte tőle, hogy hova utazik, és az azt felelte, hogy Tarnopolba, így szólt rá: micsoda svindli ez már megint, miért mondod te, hogy Tarnopolba utazol, mikor csakugyan Tarnopolba utazol? Az emberek, magukból indulva ki, a macskától is azt kérdezhetnék, hogy: miért nyávogsz te, mintha valami bajod lenne, mikor csakugyan bajod van. Az emberek a macskát ravasznak tartják, de ez csak azt jelenti, hogy az emberek ravaszok. Semmi mást nem jelent ez, még azt sem, hogy például: minél koszosabb a malac, annál jobban dörgölődzik, vagy hogy: ha foltos is a ruha, az nem szégyen, csak rongyos ne legyen.

A macska kicsiny állat, ami az ember egocentrizmusára vall, mert a bolha szerint a macska óriási nagy állat, legalábbis akkora, mint egy ökörnek egy százholdas legelő.

Van házimacska és vadmacska, a vadmacska jóval nagyobb, mint a házimacska, amit igen helytelen természetrajzi szabálynak tartanak mindazok, akiknek valaha a vadmacskával ügyes-bajos dolguk akadt, például, akiknek a vadmacska a nyakukba ugrott: ezek sokkal helyesebbnek tartanák, ha a vadmacska jóval kisebb lenne, mint a házimacska. Na, de még örülhetnek, hogy nem az a vasszerkezet ugrott a nyakukba, melyet a hajósok vasmacskának neveznek.

A macska egérrel táplálkozik, amellyel, mielőtt megeszi, úgy játszik, mint Kund Abigél szokott a legénnyel. Ha nincs egér, akkor persze beéri tejjel, zsemlével, grízzel és hússal is. Ha nagyon keveset adnak a szegény macskának enni, vagy ha pláne eleszik...
Desischado
Komolyan az agyam dobom el! Ezek mernek másokat lekorruptozni?! Akkor a maffia banda micsoda?! Ilyen aljas, korrupt banda nem volt még hatalmon! És Gyurcsánynak igaza van! És nagyon remélem, hogy beteljesedik amit mondott! Én boldogan látnám ezeket a parazitákat vezetőszáron!
mariaberta
Még felháborítóbb, amit Orbán csinál. Legyünk igazságosak!
TASzSz
Ahogy a kecskeméti meghallgatáson viselkedett ANNO, nem csoda ha ilyen vádak érik!!! Akkor az ügyész megtehette volna hogy 72 órára bent tartja...
Vizual
Ha nem teszi hiteltelen lesz. Hiszen az igazság miatt bukott meg, amit feldobott. ill a kolleganő, most fideszes.. Legyen következetes és csak mondja mit is tesz ha megint hatalomba kerül. Amíg így beszél rá szavazok. Mert az MSZP egy arctalan senki lett.
Vizual
Amúgy meg ez a répa benő inkább a korrupt itéletekről beszéljen.
feco fero
@justhpeter: Gratulálok! Ez egy nagyon messzire mutató vélemény! SAJNOS!!!
Az egy másik kérdés, hogy milyen IGAZSÁG SZOLGÁLTATÁSRÓL beszélünk???!!!
Legyen az bíró, ügyész, ügyvéd, jogtanácsos, vagy bármilyen "jogot" bölcsész szakon végzett, jogot gyakorló, MIND egymás mellett ült a padsorokban, egy és ugyan azon TANÁROK tanították, ugyan arra őket. Aztán jött a szakosító, de a tanáraik alig vagy sehogy nem változtak. Majd jött a "tanonc idő" aztán mind el helyezkedett ahol éppen elő volt készítve a helye, helyük.
Okosabbjai Ügyvédnek,
kevésbé okosak ügyésznek
alattuk bírónak
aztán a közjegyzők
majd a jogászok
egzisztenciális sorrendként el foglalták helyüket az úgynevezett IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS ÁLLAMI VÉGREHAJTÓK TÁBORÁBA!
EZEK MIND MIND MÁSKÉPPEN ÉRTELMEZIK, MÉRLEGELIK, VÉLELMEZIK, ÉS ÍTÉLIK AZ IGAZSÁGOT ! (pedig abból csak egy van)
De miután itt a vádelven alapuló ig, szolgáltatás működik, amely köti a bíróságot, adódik belőle, hogy olyan vádat emelnek, amelyből a tényszerű, meg cáfolhatatlan igazság soha ki nem derülhet. A bíró nem kérdezheti fel még konkrét gyanúja esetében sem a vélhető igazságot, ha az el tér a konkrét vádtól.
Igy aztán és ezek összeségéből automatikusan adódik, hogy az igazság, az esetek, cca 40 - 60 % ban soha nem derülhet ki..

Részletezhetném még, de ez a lényeg! Minden egyebet pedig a mindenkori hatalom gyakorol. (függetlenség pedig egy maszlag!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.