Galambos Lajos felesége, Galambos Boglárka a Tényeknek adott tévéinterjúban hetek óta tartó kálváriájukról, a börtönben töltött időről, és a rabosításról valamint a szabadulásáról is mesélt. 

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Persze, csak a bíróság ítéletéig megilleti az "ártatlanság vélelme". Aztán majd meglátjuk !
Gondolom azért a rendőrség sem vállalná fel a "blamát" !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Feraj49
Persze, csak a bíróság ítéletéig megilleti az "ártatlanság vélelme". Aztán majd meglátjuk !
Gondolom azért a rendőrség sem vállalná fel a "blamát" !
KERKA
Persze, hogy nem az, hanem muzsikus! Elmuzsikálta a közműdíj befizetését !
justhpeter
Ok ! Lajcsi nem bűnöző. Elhiszem. Ezzel együtt azonnal kérem a receptet, mert és sem szeretnék bűnöző lenni, viszont szeretnék egy kis maszek rezsicsökkentést.
christike
@Horizont: tökéletesen egyetértünk ! nem is biztos, h nyilatkozott ! Nem hiszek már a médiának ! Azon rég túlvagyok ! Nem a lakodalmaslajos miatt, csak úgy am. block. A másik ! Melyik normális feleség nem ezt nyilatkozná, ha már nyilatkozik! ,/ de jobb lenne ,ha nem tenné : ebben egyetértünk.
human
Egyes emberek a lopáshoz is hozzá tudnak szokni szépen fokozatosan. És aki ügyes és elég gátlástalan, az már az égből pottyant milliókat sem lopásnak veszi, hanem jutalomnak. Így van ez a fidesz maffiában is.
Csizmás Kond
...mongyuk ha valaki tőlük lopta volna a gázat vagy a villanyt az gazember lenne-e ?
Lepényleső
Az biztos,mert ha az lenne,munkahelye a Duna partra nézne.
EcsiAntal
@human: Biztosan a Simontól --Hagyótól --Tóbiástól tanulta a lopást !!!
lampa laz
A tv2 biztos felajánlott pár havi rezsi költség árát ezért a szappan nélküli mosdatásért.
Ahogy @Horizont: is írta nem kellett volna nyilatkoznia, mert ezzel csak méginkább rontott a megítélésükön.
human
@EcsiAntal: Add össze mennyit loptak és rájössz, ezek pitiáner kisiskolások. Nemzeti nagyjaink most bontakoznak ki igazán.
human
@EcsiAntal: És én attól tartok, hogy nemzeti "értékrenddé" fog válni az adócsalás, lopás, korrupció. Félek, hogy ebben nőnek fel a mai fiatalok és ezt veszik majd természetes útjának, hogy boldogulhassanak.
sentinel216
Lehalkítottam a videót. A nő mimikájából, arcjátékából, fejmozdulataiból látszik, hogy nem mond igazat, hazudik. Állandóan balra felfelé néz, bólogatással, fejrázással jelzi, hogy mit kell! elfogadni, vagy elítélni a mondókájából. HAZUDIK!
Szeparepa-
Szép nő... szimpatikus... ő is meg a Lajcsi is.. nagyon sajnálom őket, nem ezt érdemlik... Lajcsinak egy kicsit szerényebben kellett volna, kevésbé hivalkodni a gazdagságával, ennyit hibáztak talán... biztos vagyok benne, hogy nem bűnös...
kkalman
Azt hiszem, az összes, a halálán lévő tüdőbeteg szeretne annyira jól kinézni, mint Boglárka a rezsicsökkentő lakóparkból.
prime777
@EcsiAntal: Magát sem az ész bántja ugye tudja?Tele van ez a propeller is elfogult szervilis alakokkal.
prime777
Bement a börtönbe és már szabadult.Mi van akkor ha bevarrják a Boglárkát is úgy 4-5 évre?
Akkor aztán lehet várni a cellaajtó nyitását.Nem tudom mi az igazi ok vagy tényleg bűnösök-e.
Majd meglátjuk.Egyébként olyan embernek akinek úgymond "jó sora" volt az életben és aránylag az élettől ki volt védve,annak a börtön maga a rémálom.Meg az is,hogy egy ilyenbe belecsöppenjen.Nem irigylem az biztos őket.
wagabund
minden csoda három napig tart...már nem is emléxünk Cinire, akit letöltendőre varrtak be, szintén rákos volt..

ma már? fellép, újból kavar, éli világát..könyvet írt, és mesél...próbált mindenkit megríkatni(több-kevesebb siekerrel)..pedig őt is rabosították, és bizony az ország csámcsogott rajta...

kiheverte, pedig nem mai csibe..
human
@Szeparepa-: Már azt hittem azt fogod írni, hogy ha kevesebbet loptak volna akkor az rendben van.
eszegfu
@Szeparepa-: 22:01 Lehet, hogy félreértem a hsz-det... de szerintem a "nem ezt érdemlik" akkor kellene használni, amikor pl. egy nő felneveli a gyerekeit és mondjuk idős korára magatehetetlenné válik és a gyerekei nem segitik. Azt viszont el kell fogadnunk, hogy kellett lennie az előzetesbe helyezésüknek valamilyen nyomós okának, hiszen indok nélkül a rendőrség is "beégne" (ahogy Feraj49 is irta). Én feltételezem, hogy a klf. szerelők köpték be, tehát az illegális "vételezés" megállhatja a helyét és a kérdés már "csak" a mértéke. Ahogy olvastam az ügyészség is 3,5-30 millió közöttre becsüli a kárt. Van bennem sajnálat is, de -- ha ez igaz -- 10 éve igy használják a közüzemi szolgáltatásokat, akkor bizony már lett volna ideje átgondolni... tehát valamilyen szinben ő is hibás.
eszegfu
@Szeparepa-: Javitok... valamilyen szinten (nem szinben!)
human
Egy részlet a felvételből. Gyerekeitől kérdezte:
- Nem szégyeltek engem, hogy ez történt velem?
- Anya ne szórakozz ez olyan vagány.
Hmmm. Érdekes reakció. Remélem a gyerekei nem ilyen vagányak és ha Lajcsit elítélik remélem nem úgy fogják fel, hogy egy botlásért meghurcolták az apjukat, hanem bűnt követett el, amiért büntetés jár.
human
@eszegfu: Azt nehéz lesz kimagyarázni, hogy Lajcsi minden ingatlanján illegális átkötések vannak. Biztos nem a szolgáltató kötötte be így. Ahhoz meg túl komplikált művelet, hogy egy rosszakaró így akart volna neki keresztbe tenni. Ráadásul itt nem egy 70m2-es családi házról, hanem lakóparkról van szó.
eszegfu
@human: Valóban én is igy érzem! Azért viszont nem tenném tüzbe a kezem, hogy nem a szolgáltató szerelői voltak. Ugyanis ezek a szerelők is már réges-régen "alvállalkozók" és nem a szolgáltató alkalmazottjai. Az, hogy a mérőóra előtt, vagy szabályosan van bekötve, már akár "ránézésre" is, de egy kis vakolat bontással bizonyára megállapitható, és nyilván már meg is tették a házkutatáskor. Az pedig nekem nem hihető, hogy nagyságrendileg nem lehet tudni, hogy 1-1 lakásnak mennyi a fogyasztása, igy a lakópark villanyszámlájának legalább havi 100 ezer fölött kell lennie. Biztos vagyok benne, hogy a biróság a kellő bizonyitékok alapján helyesen fog dönteni.
levarosbukta
@human: Eddig sosem hallottam Lajcsinét megszólalni, a képek alapján amik megjelentek róla egy kimondottan helyes, szép, szelíd nőnek gondoltam és rácsodálkoztam - és gondolom nem csak én - hogy választhatta ezt az undorító hájtömeget. De most a nyilatkozata alapján azt gondolom zsák a foltját, kár volt kinyitnia a száját. Akik eddig esetleg sajnálták azok is szembesülhettek vele milyen is igazából.
Szeparepa-
@eszegfu: Asszem írtam már itt, szerintem behúzták a Lajcsit, úgy hogy a hatóság szemszögéből egyelőre sárosnak tűnik... hiszen jól írod, előzetesbe nem raknak valakit viccből... Úgy kell tisztázza magát, hogy bebizonyítja, hogy befestették... már ha tudja...
Fradigege
Nagyon súlyos az asztmája. Orr dörzsölés az alap, Lajcsi közönsége nagy hatással és beidegződéssel volt rá. Duma van. Még jó, ha nyakig a ganyéban vannak. Lajcsi meg akkor lesz bűnöző, ha a bizonyítékok megalapozottak és elítélik. Színház, műbőgés, erős nagyon erős. Amikor Lajcsinak irgalmatlan volt a gyomra, ezek milyen nemiéletet éltek? Baromi kíváncsi lennék. Anyu a sitten. De vagány. Mutassátok meg, hogy a pincéből is fel tudtok állni és elérítek az alagsort!
eszegfu
@Szeparepa-: 13:36 Igen, megirtad nekem is, mert én nem tudtam elképzelni a "csőbehuzást". Többször is elgondolkodtam... szerinted Téged valaki ugy át tud verni, hogy csinál egy "elkerülő" szakaszt a mérőórák elé és Te nem veszed észre, vagy a fogasztáson nem látod, hogy lehetetlen a mért mennyiség?! Az is előfordulhat, hogy az üzlettársa -- ha volt neki (én olyasmit olvastam, hogy minden cégében a feleségével voltak tulajdonosok) -- tudhatott róla és beköpte valami elszámolási vita miatt bosszuból?
De még az is lehet, valaki csak blöffölt és bejött! Sok még itt a kérdés
csa-csa
"Anya ne szórakozz ez olyan vagány."
így is fog élni ez a kis ...!
mariaberta
Persze, hogy nem, csak szereti, megvalósítani a dagadt rezsicsökkentős Szilárd úr vágyait, álmait,,,,,, rezsit csökkent, --"saját lábon"
r2d2
Ném hát istállom, ázs á fránya gázs csák úgy kisivárgott ázs órá mellett!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.