Idén is megjelent a Forbes magazin listája a 33 leggazdagabb magyarról.

A legnagyobb meglepetést Csányi Sándor jelenti, akinél új elemeket fedezett fel a magazin: Csányi az eddig ismert vagyonán felül 64,5 milliárd forintot tart egy szingapúri bankban.

A Forbes listája szerint így Csányi összvagyona nem kevesebb, mint 287,9 milliárd forint. (Ugyanezt tavaly még csak 159,5 milliárdra becsülték.)

A második helyen a pornómilliárdos Gattyán György végzett 165,4 milliárdos vagyonnal, őt követi Csányi nagy riválisa: Bige László 157,3 milliárddal.

További büszkeségeink:

4. Demján Sándor, 155,6 milliárd forint

5. Széles Gábor, 125 milliárd forint

6. Simicska Lajos, 112 milliárd forint

7. Veres Tibor, 107 milliárd forint

8. Kasza Lajos, 92,8 milliárd

9. Wáberer György, 81,3 milliárd forint

10. Rákosi Tamás, 78 milliárd forint

11. Leisztinger Tamás, 77,9 milliárd forint

(...)

20. Garancsi István, 44,3 milliárd forint

(...)

30. Mészáros Lőrinc, 24,4 milliárd forint

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
"Megdolgozott "érte!!! De miért egy Szingapuri bankban tartja???Talán nem bízik a hazai bankokban???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
"Megdolgozott "érte!!! De miért egy Szingapuri bankban tartja???Talán nem bízik a hazai bankokban???
verőce21
"...egy szingapúri bankban"? - pedig nincs miért félnie. Úgy, mint a devizahitelesnek sem, hiszen az amúgy is forinthitelüket, forinthitelre váltották!
Jankó123
@dr. prédikátor: A legnagyobb magyar bank vezérigazgatója jobban bízik egy szingapúri pénzintézetben?
Ez azért elgondolkodtató, mert egyes takarékoskodó embernek jelezhet a pénzügyi stabilitásról furcsán érdekes dolgokat.
human
Orbán vagyona meg a magyar költségvetés. Legalábbis sajátjaként bánik vele.
Hellcat
A fidesszel összedolgozva nem kell csodálkozni...a fidesz a devizahitellel és a forint bedöntésével kiszolgálta a bankokat (holott ők ezt a szocikra mondták ugye)...a foci részéről meg ne is beszéljünk.
Yoda69
@dr. prédikátor: Singapore offshore piac. Az ott megkeresett vagyonok adomentesek.
Yoda69
Azert meszaroslorinc alias orbanviktor se semmi. 5 eve meg egy legatyasodott bunko paraszt volt, aki evi 2 millio veszteseget termelt cegevel. Mostanra meg a 30. leggazdab magyar lett belole. Az az igazi karier. Meg egy otos es csanyi elvtarsat is maga moge utasitja.
dr. prédikátor
@Yoda69: Gondolod hogy azóta már okosodott? Most is olyan bunkó mint volt.!!!
36
@human: Igen. Fidel Castro is ezt teszi: "A rezsim, fedezi a rezsimet."
Részlet, IHM Miénk a Föld, miénk itt minden c. dalból.

Szerintem, ennél sokkal több milliárdos és sok, száz milliókkal rendelkező ember van az országban. Csak azok körülményeit, nem merik még megkérdezni sem. Mert, a szeméttelepen kötne ki az érdeklődő.
vonotok
@36: Hetek óta ez a legtalálóbb beírás. Gratulálok. Óriási. " A rezsim, fedezi a rezsimet."
De elfog jönni a pillanat amikor nekik is felelniük kell mindazokért a bűnökért amit elkövetek!!!
sokanvagyunk
Lehet hogy mi nem gondoltuk, ő viszont nem is tudta... - eddig. Köszöni szépen a Forbes magazinnak. :)
36
@vonotok: Miközben az oligarchák benyelnek minden létező pénzt, ócska celebek és futtatóik, média mogulok, tanácsadók, semmit nem teljesítő sport ágak, azt sem tudják, hogyan szórják a pénzt, 2020-ra Magyarország fel kell(ene) zárkózzon a nyugathoz. Hát, nem fog.:(

Tegnap, tanár kollégákkal beszélgettünk. Nem tudjuk lesz-e még jövőre iskola, ahol taníthatnánk. Saját zsebből tankoljuk az autót amikor fejlesztő oktatásra megyünk. Tintapatront mi vesszük meg. Pótlékok kifizetetlenül. Az EMMI, nem foglalkozik a falusi iskolákkal. A sok igéret ellenére, nem javul semmi.
Ugyanott vagyunk, mint a 2007-2008-as, szoci iskolabezárások idején.
human
@36: Ezt nem látják a magyarok. Az EU pénzek nem fognak mindig ilyen szépen csorogni. 2020 után jön a nagy magyar valóságsó, mikor leszerelik az okostáblát az iskolákban, mert már nem lesz EU pénz az üzemeltetésér, az elöregedett buszokat foltozgatják amíg ki nem égnek, utána jön a járatritkítás. A stadionok esztelen építésével átmenetileg növekvő gazdaságot lehet imitálni, de az nem fog pénzt termelni, csak vinni.
egyvandor
Gorbán fő támasza, az mdf egykori fideszhorogra akasztója, a manyup lenyúlásának atyja "nehogymá" huszadik legyen a rangsorban.
vonotok
@36: Őszintén sajnálom, hogy a " fülke forradalom " ilyen gyalázatos helyzetbe hozta a pedagógus társadalmat. De meg ne sértődj a kérdésemen,MÉRT NEM TÜNTETEK ??? Inkább egymás besúgói lesztek, ahelyett , hogy letennétek a krétát , a tollat és egységes SZTRÁJKOT kezdenétek. Ne haragudj, nagyon naiv voltam. Reménytelen gondolataimmal nem akartalak össze zavarni. Mégegyszer bocsi.
Desischado
Ezek már azt sem tudják, mennyi pénzük van, közben meg milliók élnek a létminimum alatt! Gratulálok minden fideszre szavazónak! Igaz, telik a lopott, harácsból! És én is kérdezem, ennyire bízik ez a lény a magyar bankokban, hogy külföldön tartja a vagyont? Ez nem offshore véletlenül? De nekik persze szabad, mi? Tényleg hülyék a magyarok, hogy tűrik a nyakukon ezt a tolvaj here maffia bandát!
Yoda69
@vonotok: @36:
Szerintem is egy altalanos, minden retegre kiterjedo sztrajk lenne a megoldas.
Csakhogy a fideSS nagyon okosan, mint azt TGM zsenialisan megfogalmazta, egyesevel tori el Magyarorszag gerincenek csigojait. Ergo egyszer a tanarokat szivatja, egyszer a vasutasokat, egyszer a korhazakat, egyszer a taxisokat stb. de sosem egyszerre. Tulajdonkeppen egymas ellen forditja az intezmenyeket, es karorvendove teszi oket. Ezzel eleri azt, hogy kiirtja az emberekbol a szimpatiat, es a kulonbozo csoportok nem fognak egymas segitsegere sietni. kiveve persze ha valami orbitalis baromsagot csinal, mint pl 1 eve a netado, de mint latjuk ma mar az is siman atmegy csak mas kontosben.

Szoval ezt kellene vegre belatni: kulon-kulon nem megy. Ossze kellene fogni a magyar tarsadalomnak es levakarni ezeket a piocakat a testerol. Egy olyasvalaki moge kellene egysegesen felsorakozni, akitol a legjobban tart a jobboldal. Egy olyasvalaki moge, aki kepes megszolitani az embereket, es sajat arcaval ki mer allni szonokolni. Egy olyasvalaki moge, aki kepes kiutat mutatni a fideSSes mocsrbol.

Szerintem egyetlen ember kepes erre ma: Gyurcsany.
Lepényleső
Ami neki bevétel,az másoknak keserves kiadás. Ez a cserekereskedelem?
vonotok
@Yoda69: Teljes mértékben egyetértek soraiddal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.