December 2-i határidővel ismeretlen tettes ellen nyomozást indított a NAV Közép-magyarországi Regionális Bűnügyi Igazgatósága számvitel rendjének megsértése és más bűncselekmények miatt a józsefvárosi MSZP feketekassza-ügyében.

Mint emlékezetes, a nyomozás egy kiszivárgott hangfelvétel nyomán indult. A hangfelvétel a kerületi szocialista alapszervezeti ülésen készült, ahol a tagok és résztvevők teljesen nyíltan tárgyalták a feketekassza állapotát, és őszintén beszéltek a pártszervezet feketefoglalkoztatási gyakorlatáról is.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Helyes! Vizsgáljon a NAV mindenkit pártállásra való tekintet nélkül! Farkas Flórián ugyan nem "fekete" pénzzel gazdálkodott, de ott is "szorulnia" kellene a huroknak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
Helyes! Vizsgáljon a NAV mindenkit pártállásra való tekintet nélkül! Farkas Flórián ugyan nem "fekete" pénzzel gazdálkodott, de ott is "szorulnia" kellene a huroknak!
papa.49
@eszegfu: Hová gondolsz hát az ,,testvír,, azt nem lehet vizsgálni)))))))))
eszegfu
@papa.49: Hát ezek az igazán mocskos dolgok!
JAJMÁR
Mert "egy, csak egy maradhat" és minden legyőzéssel erősebbek lesznek.
Játszanak, na!
eszegfu
@JAJMÁR: 9:43 És az Altus üggyel azért jóval gyengébbek... pedig az "jó fogás" lett volna... nem sikerült!:))
papa.49
@eszegfu: Pontosan, már szinte epét hányok mikor kinyitom az újságot, vagy nézem a tévét, mindenütt a hazugság, a csalás, lopás szinte mondható állami szinten, aztán olvasom hogy a piCsányi elvtársnak valahol valami offshore szigeten van egy nagy halom pénze, amit akkor kezdett összerabolni mikor '92. az akkori alkotmány bíróság szentesítette az otp. kamatemelését!!!Ki is volt a bíróság akkori elnöke, hát a ,,bazsalaca,, nem érdekes???Hogy verték magukat a földhöz a fütyiszek mikor a Simor volt a mnb. elmöke az állandó offshore lovagozással, most mi van nem egy de 100 ezer offshore lovag tolong a kontár elkurmány mögött, de már ez se baj))))))))))
eszegfu
@papa.49: Tulajdonképpen az ujságban és a TV-ben is csak az időjárás jelentést lehet megnézni érzelem nélkül. Én ha jártomban-keltemben hallom a TV-ben, hogy ujabb "csoda" történt, hát bizony káromkodok hangosan, mint egy kocsis... nagyon elragad az indulatom!
human
@papa.49: Ott van például a MET, ami egy svájci cég csupa magyar vezetővel és a mi gázunkon keresik magukat degeszre.
"a cég beszámolója szerint a leánycégekkel együtt számolva 2011-ben még csak 82 millió euró (akkori árfolyamon kb. 22,4 milliárd forint) volt a konszolidált adózás előtti eredménye, ez 2012-ben 165 millió euróra (kb. 49 milliárd forint) nőtt. A tulajdonosok 245 millió dollár osztalékot (55 milliárd forint) vettek ki a cégből az év végén - írja az Index."
nepszava.hu/cikk/1009282-a-vesztartalekkal-manipulalta-a-kormany-a-foldgazpiacot
papa.49
@human: Ezt az eljárást is MÁR EL IS BUKTUK!!!
csetere
@eszegfu: Miről akarják az újabb MSZP-s üggyel elvonni a figyelmet? Földeladás, Questor, Hungária értékpapír...stb.
eszegfu
@csetere: 14:12 Nanáááá! Ez egy "piszlicsáré" ügy, de ugy fel tudják fujni, hogy "elfedi" az összes mocskukat! Belátom: lenne mit tanulni ebből a szempontból a Fidesztől! Ha csak egyetlen "szaros" ügyüket végig tudná az ellenzék vinni... már -- ha gyenge is -- de eredmény lenne! Nézd meg: szinte "szájzárat" kaptak, mióta kiderült, hogy az EU nem vonja vissza az Altus szerződését... egy fél szó sem esik róla!
eugen4402
Meg is fog szorulni az a hurok, abban biztos vagyok. Itt rendnek kell lenni, és minek a feketekassza, amikor a pártok finanszírozása már 100%-ban megoldódott... Ja, hogy az MSZP-nek nem jutott szponzor? Akkor bizony jön a vezetőszáron elvezetés száz kamera előtt, és három év pereskedés, végül a szigorú ítélet: Lánchíd-konyakot nem számoljuk el üdítőitalként, ejnye no.
Desischado
Régi bevált trükk, és sajnos, még mindig bejön. Vádaskodni tele szájjal, addig sem figyelnek az emberek a saját mocsokságukra! Hányhatnékom van ettől a maffia bandától!
nyanya001
@eszegfu: Farkas Flórián mint hű seggnyalója a Fidesznek,
ott nem lesz semmi, mindent rendben találnak !
index.hu/belfold/2015/02/18/a_gellerthegyen_nagyon_megy_a_roma_felzarkoztatas/
human
@eszegfu: A Findkelstein és Habony művek valóban ügyesen tematizálják az aktuális eseményeket.
eugen4402
Ezt nevezem zsenialitásnak! Amikor a baloldalon találnak néhány tíz- vagy százezres disznóságot, és azzal el tudják takarni a saját sokmilliárdos üzleteik jelentőségét. A titkosítás mindent elrejt. És ki dönt arról, mi lesz titkosítva...?
eszegfu
@nyanya001: 9:28 De mi a jó francért nem "repül rá" erre az ellenzék?! Ujra és ujra "napirenden" kellene tartani!
eszegfu
@human: 9:32 Még szomorubb azért az, hogy Finkelstein és Habony "magjai" jó talajra hullanak... sokan elhiszik "nemzeti hazafias" érzelemtől fütötten: igazuk van!:((
eszegfu
@nyanya001: Olyan jó a megállapitásod, hogy mondhattam volna akár én is:))))
human
@eszegfu: Nem tudunk analitikusan gondolkodni. Ehhez nem kell főiskola. Az a baj, hogy az oktatásban a bemagolásra teszik a hangsúlyt és nem az értő, elemző képességek fejlesztésére. Persze a hatalomgyakorlás része, az adófizetők tudatlanságban tartása, hogy ne lássák át a rendszert, ami a fejükre nőtt.
eszegfu
@human: Igazad van! Az egyik unokámat szoktam időnként kikérdezni klf. tantárgyakból. Az "ellenőrző" kérdések olyanok, hogy már benne van a válasz! Nem készteti a fiatalokat a logikus gondolkodásra, de egyáltalán a gondolkodásra sem! Az is igaz viszont, hogy ha itthon megbeszéljük: mi, miért is történik igy, vagy ugy... nem igazán "dijazzák" a tanárok! Ugyanis, ha a gyerek "vitába" száll a tanárral, a gyerek "huzza a rövidebbet"... és persze kilóg a sorból. Én emlékszem még, hogy ált. 8. osztályában az igazgatónk tanitotta a történelmet... persze az "átkosban"... az nem kapott jó osztályzatot, aki ugyan tudta az anyagot, de nem tudott "elbeszélgetni" a napi politikai és gazdasági hirekről, hogy mit olvastam a mai ujságban, mit gondolok róla. Akkor "vért izzadtam", de mára már hálával gondolok rá, mert megtanitott gondolkodni, véleményt formálni.
mariaberta
Hát az csak természetes, kinek, minek a nyaka körül szorulna a hurok? Talán Mészáros Lőrincén, vagy a saját lábon állókén? Vagy a többi kedvencekén? Ugyan már!
evacica
És mikor fogják vizsgálni a fidesz sötét ügyeit, vagy Orrbán és barátainak gazdagodását? Lenne mit vizsgálni! Mészáros hirtelen 24 milliárdos gazdagodását, ugyan hogyan és miből? Mitől táltosodott meg a gázszerelő ilyen hirtelen? Biztos attól, hogy a saját lábán áll Orbán segitségével, mint Rahel!
bence
@papa.49: ! Tökéletesen igazad van !
bence
@evacica: ! Majd akkor vizsgálják ki , amikor a fővezér polt a rácsok mögött lesz !
Nyugodj bele , annak is eljön az ideje !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.