Akár azt is lehetne mondani a történelem ismétli önmagát. Csak a helyszín változik közben. Orbán Viktor bőszen járja az országot, és visz is magával mindenhova sok sok ígéretet. Nem régen Nyíregyházán egy kis porszem került a gépezetbe, kiszivárgott egy fotó, ami a városháza előtt mutatta Orbán Viktort a tömeg gyűrűjében. Ez egy kicsit eltért a hivatalosan elvárt tömeg mennyiségétől, ezért az egész cikket törölték a megyei lap archívumából. A napokban Szombathelynek járt ki az ígéretekből. Ha már itt volt, nem ment el a szokásos fotó nélkül. Mintha sok azonosság lenne az ország két végén készült fotók között.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Pedig a kedves vezető igazán mindent megtett a népszerűsége
érdekében, növelte a hazug médiák számát, ahol csakis a fényes tekintetűt
dicsérik, lesik minden légzését, isszák a szavait.
Kormányszóvivők hada dicsőítik okosságát !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Pedig a kedves vezető igazán mindent megtett a népszerűsége
érdekében, növelte a hazug médiák számát, ahol csakis a fényes tekintetűt
dicsérik, lesik minden légzését, isszák a szavait.
Kormányszóvivők hada dicsőítik okosságát !
varrólány
Érdekes itt meg állandóan róla olvasni, és az ő képei vannak elemezve!:-))
karma1
Nos, erdekes szempont, ez mar valoban eszebe jutott a baloldali gondolkodasuaknak is, kik orulnek ennyire csoportosan a vezir minden megmozdulasanak, es igen... Savas bacsika, kezcsokos anyoka, meg a csasztuskazo , akinek majd megtolti a bukszajat , hej, orban viktor...
Sajnos, Kedves Bandita, a cikket megirtad a szokasos magas szinten, de a Magyarorszagon ugyebar nem letezo cenzura szepen kitorolte a szombathelyi videot... Szep fekete mezoben forog a letoltest jelzo karika, es a kep aljan olvashato: 00.00/00.00 perc...
nemkati
És már a 6 éves kislánynak is kezet csókol ez a nyelvöltögetős nyálas? Legközelebb ha egy csecsemő kislányt tolnak elé, azt is kézen nyalja?

És az nagyon tetszett, amikor Szombathely után azt mondta: "Mostanában valahogy az egész országban szimpátiát érzek. "
Valahogy ne érezzél ilyesmit, te magadtól elszállt, azon a 20-30 emberen kívül akik köréd gyűlnek imádni, a többi azért nem megy oda, mert látni se bír!
nemkati
@nemkati: ...vagy a tekeseid jó messze már lekapcsolják őket...
Macskaszem
Szerintem köréje rendelték a helybeli közmunkásokat, akiknek a szaros 47 ezerért ott kell
műörömködni, mert ha nem, akkor se közmunka, se segély.
pbalage
@nyanya001: most már valami tudományos művet is kéne írnia,
pl:
"Hogyan védtem meg Magyarországot"
"A chemtrail hatásai a rezsicsökkentés tükrében"
"A foci, mint a nemzeti felemelkedés motorja"
vadnarancs
Mindenki hozzon magával még egy embert! Sokan vagyunk, de nem elegen! Itt az idő! Hajrá Magyaroszág, Hajrá Magyarok! A bevándorlók elveszik a munkádat! ... Ganyí emberek szövegei ganyí embereknek címezve!
dr. prédikátor
Na mégis ki a bánatos lófütty kiváncsi egy marék gecire???
nevemnick
Nem kell szidni a kedves vezetőt. Lassan ráébred, hogy a magyarok nem annyira és nem olyan felfogásban narancs ,,nemzetiek" és hülyék, mint ahogy gondolja.
karma1
@nemkati: 10.08-ra: Azt meg ugy hivjak, hogy pedofil, aki egy 6 eves gyereknek kezet csokol...:o))) Dehat ebben lehet valami: orban is, meg a kdnp-s osszes ven futyi allandoan ovisok meg kisiskolasok kozott szonokol...:o)))
nemkati
@karma1: Na, azért azt nem mondanám, hogy pedofil. Mondjuk inkább, hogy látens pedofil. :)
karma1
@nemkati: Ok, egyezzunk ki orban eseteben, hogy egyszeruen csak bunko, legalabbis kez-puszi ugyben,... NAde a pap bacsik botranyaival vilagszerte eppen eleget foglalkoznak...:o)))
Aki Én
@human: Gondolom a szekta még mindig nem érti miről szól ez a kényszer retusálás. Pedig nem jelentéktelen a dolog.
nemkati
@Aki Én: Pedig a szektások között van jópár 60-70 fölötti "fiatal" és "demokrata", akik emlékezhetnek régmúlt időkre, amikor hasonló dolgok törtétek hasonló vezérekkel.
karma1
@Aki Én: Pedig sokszor eleg lenne az is, ha a fotos megvaltoztatna a fotozas szoget: a tomeget nem felulrol, hanem alacsonyabb szogbol, a foldhoz kozelebbrol fotozna (eppen csak a fejek folott... Ekkor viszont orbannak egy hokedlire kene felallnia, hogy kilatszodjon a testorok mogul...:o)))
nyanya001
@pbalage: Majd a Habony művek megírja helyette az úgyis ért mindenhez
mert a kedves vezető már szeretné kialudni magát csak nincs ideje
hiszen van még 3 évük tolni kell a zsét a nyalonconak.
pbalage
@nyanya001: azt tudod, hogy az ördögnek miért mindig olyan karikás a szeme?
pbalage
@nyanya001: mert az ördög sohasem alszik.
kutyahűség
Hiába osztogat Nyházán táblaglépet meg laptopot, ha enni nincs mit. Hiába fényezi Sopront, ha annak a lakosai inkább bevállalják a napi ingázást a sógorokhoz, csak hogy a magyar bérek sokszorosáért dolgozhassanak.

Reumás lett az a vén Pannon Puma, mi?
Jankó123
Mi munka volt a teret teljesen megtöltő tömeget kiretusálni a képekről, hogy csak ez a maréknyi érdeklődő maradjon a fotókon!
Ilyen retusáló szakállamtitkárságot, régóta alkalmaz ez a kormány.
:-)))
hetöndöe
@human: Majd én!Ez is csak egy liberálfasiszta hangulatkeltés,különben is Nyíregyháza főterén 2 millióan tolongtak és mindenki kezet is csókolt a Vezérnek.Az egész ügy csak a Gyurcsány kottájából játszó pénzügyi háttérhatalmak aljas szervezkedésének mintapéldánya büszke népnemzeti kormányunk és a Kedves Vezető ellen.
justhpeter
@hetöndöe: Szó szerint így van. Én is gyűjtöm folyamatosan a nyálat, ha erre jár netán a vezér, az egész pracliját végig tudjam nyalni. Másra már nem lehet esélyem, mert a seggét már régen a kdnp nyalja.
karma1
@kutyahűség: Te, a Pannon Puma az a Gyurcsany... Ez meg a csuti orias igergetese volt Szombathelyen...:o))) Mini-Karpatok Geniusza...:o)))
karma1
@hetöndöe: Hat a Sorost kihagyod? ...:o)))
hetöndöe
@karma1: Ő simán beletartozik a "pénzügyi háttérhatalmak" sorába,tetszés szerint behelyettesíthető cionistákra,zsidókra, USÁ-ra,Únióra,szocikra,Gyurcsányra stb.Mindig attól függ,hogy az agyhalott idióták éppen kire haragszanak a legjobban,illetve kikre érvényes éppen az adott pillanatban a jobboldal által gründolt ellenségkép.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.