Egyértelműen meg szeretnénk akadályozni, hogy Brüsszel betelepítsen olyanokat, akiket a magyarok nem akarnak, később a magyarok maguk megvizsgálják ennek erkölcsösségét és szakmaiságát- mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Orbán szerint a Magyarországgal szembeni uniós eljárások együttese nem más, mint bosszú a különutas gondolkodásért – szemlézi a hvg.hu a miniszterelnök mai rádiós interjúját.

Orbán szerint valóban van némi puskapor a levegőben, vannak országok, akik azt a tanulságot vonták le, hogy a szabad mozgást korlátoznák saját rossz menekültpolitikájuk miatt. Magyarország végig azt vállalta, hogy az európai értékek védelmében a külső határok védelme a legfontosabb. Orbán szerint egyedül mi voltunk, akik valóban megvédték a határokat – bár utána is ezerszámra buszoztattuk a menekülteket Ausztriába, erre nem tért ki a miniszterelnök.

Bosszúról, puskaporról, buta emberekről beszélt Orbán

A kötelező kvóták miatt az Európia Bírósághoz fordul a magyar kormány, Orbán Viktor szerint a bíróság független, bár más megközelítésmódot szoktak alkalmazni, mint azt a kormány természetesnek vélné. Orbán szerint egyértelműen meg szeretnék akadályozni, hogy Brüsszel betelepítsen olyanokat, akiket a magyarok nem akarnak, később a magyarok maguk megvizsgálják ennek erkölcsösségét és szakmaiságát.

"El kell hinnünk, ami mondanak" – Orbán szerint ez egy őrült gondolat, hogy elfogadják a nagyhatalmak azon elképzelését, hogy bennük bízva engedjük be a menekülteket, mert az jó lesz az európai közösségnek. A nemzetállamok felszámolásától is tart, bosszúnak tekinti, hogy az EU kilátásba helyezte a 7. cikkely szerint Magyarországgal szemben bizonyos tagállami jogok felfüggesztését, mert szerintük az ország nem tartotta be az EU alapértékeit.

Az okatás, a tudás és gazdaság kapcsolatát kívánja előtérbe helyezni a kormány, Orbán meglátása szerint buta emberekkel nem lehet fejleszteni a gazdaságot, ez ma még nincs rendben Magyarországon, még van munka és meg kell teremtenie a kormánynak azokat a körülményeket, hogy művelt emberek segíthessék a gazdasági fejlődést – a diplomások és jól szakképzett szakemberek elvándorlására nem tért ki a miniszterelnök.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a szerencsétlen pi...agyümölcs azt hiszi hogy ő szarja a spanyolviaszt az Unióban, hát nem ő az biztos!!! Megint harcol a démonjai ellen folyamatosan, rá kellene már adni a ,,hátul megkötős kabátkát,, és a megfelelő intézménybe szállítani a terheltet, örökös bentlakásra))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ez a szerencsétlen pi...agyümölcs azt hiszi hogy ő szarja a spanyolviaszt az Unióban, hát nem ő az biztos!!! Megint harcol a démonjai ellen folyamatosan, rá kellene már adni a ,,hátul megkötős kabátkát,, és a megfelelő intézménybe szállítani a terheltet, örökös bentlakásra))))))
eszegfu
Egyetértek O.V.-val "buta emberekkel nem lehet fejleszteni az országot"! A kifogásaim: akkor miért van ennyi buta a kormányban?! és mit ért a "fejlesztés" alatt?!
emerencia
Az "Európia Bíróságnál" biztosan engedélyeznék pálinkafogyasztást butaság ellen. Ezzel minden meg lenne oldva nemzetközileg is. :-))))))))))))))
(Bocsi de nem bírtam ki, hogy ne vegyem észre a piahibát.)
papa.49
@eszegfu: Tudod a mondókát ,,hülye, hülyébb, leghülyébb,, na ezt átalakítva mondom a mostani állapot a a hülyébb, de a fejlesztés után már a leghülyébb kategóriába esnek))))))))
De úgy is értelmezhető ,,rendőr, postás, fütyiszes,,)))))))))))
emerencia
@eszegfu: Az a baj, hogy az istenek szeretnék a saját képükre formálni az emberiséget. Szerintem ezt értheti "fejlesztés" alatt. Hétközben kemény munka orrvérzésig nyomorsegélyért, vasárnap mise bólogatva délelőtt és focimeccs ordítva, szotyizva délután. Ez az élet, amit a mi vezetőnk nekünk szán. :-((((((((
papa.49
@emerencia: A legkedvesebb hozzátartozójának szánjon ilyen életet a koszos etnikum)))))))
IEN
" bár utána is ezerszámra buszoztattuk a menekülteket Ausztriába, erre nem tért ki a miniszterelnök."a diplomások és jól szakképzett szakemberek elvándorlására nem tért ki a miniszterelnök." Ezek a lényegek!!! A többi hülye mellébeszélés, a birkák etetése!
Rohadna bele már a cipőjébe!
papa.49
,,A buta ember,, OTT VOLT A MIKROFON MÖGÖTT)))))))))))
Gyűlölöm mikor ,,atyáskodó hangon,, megmagyarázza azt amit tett, ill. amit nem tett meg, hogy szakadna rá a mennyezet)))))))))))
eszegfu
@emerencia: 9:09 A legszörnyübb, hogy komolyan ezt gondolja, sőt el is hiszi: milyen jót tesznek velünk!:(
alterego56
Maradjunk csak tárgyilagosak. A magyar kormány semmilyen határt nem védett meg, nem tett mást csak a tranzitforgalmat terhelte rá a szomszédos EU tagokra. Magyarország úgy "vesz részt" az EU gondjainak megoldásában hogy kívülről szemléli az eseményeket. Azt gondolom teljesen felesleges a kvóta ellen tiltakozni, a kutya nem akar itt maradni, kényszeríteni pedig senkit nem lehet. Amúgy a puskapor oké csak nem ebben a kontextusban.
wagabund
..."utána is ezerszámra buszoztattuk a menekülteket Ausztriába, erre nem tért ki a miniszterelnök."...

... az osztrákok is továbbbuszoztatták a menekülteket...mire tért volna ki?
az ország kisöpörve...pipa.
human
Buta emberekkel nem lehet fejleszteni a gazdaságot :)
Mondja ezt az MNB élén egy Matolcsyval, a nav élén egy Tállai.
Hellcat
Már megint ez a puskaporos háborúzós agymenés...
eszegfu
@wagabund: Egy kis differencia azért van...az osztrákok nem állitották, hogy egyedül ők védték meg az EU határait... csak mi mondtuk ezt, holott ez sem igaz... felhuztuk a keritést és a menekülteket továbbszállitottuk... ez azért szerintem nem egy tipikusan "védő" cselekvés, sőt nem is egy "kisöprés"...csak szép "passzal" továbbadtuk a labdát... szerintem.
bencemacska
A Címhez: Röviden: saját maga jellemzése!
libellle
@Eriksson: Talán a minisztered tudta a migránskérdést kezelni. Igen tudta, mégjobban lejáratta az országot. Pedig már alig van lejjebb. Elösször a saját bajával kellene foglalkozni és azt megoldani, majd azután a szomszédéval.
Eriksson
@libellle: Függetlenül a miniszteremtől, ugyanezt ajánlom én is Neked. Foglalkozz a saját bajoddal, minisztereddel ahelyett, hogy a magyarokat pocskondiázod. Vagy Te nem is vagy magyar?
világlátó
A vezér nagylétszámú stábja sorozatban gyártja a vezér számára a mondanivalót .Egyik munkacsoport az EU. különböző intézményei felé dolgozik és készíti a szöveget, a másik a Visegrádi négyek felé, a harmadik az oroszokat eteti a nekik megfelelő szöveggel, a negyedik az EU. egyes tagjai felé írja a mondanivalót, így az angoloknak is, az ötödik az USA felé próbálkozik , a hatodik a NATO felé, a hetedik a törökök , a nyolcadik a perzsáknak udvarol és így tovább Ez után egy csoport, kifejezetten a fidesz szavazóbázisának gyártja az úgy is győzünk 2018-ban lózungot, míg egy másik a jobbik vitorlájából lopkodja ki a szelet.A még nem tudom kire adjam a szavazatomat rétegnek meg egy erre szakosodott munkacsoport csurgatja a mézet a madzagra. Egyszer azt tapasztaljuk, hogy az oktatás az egységes és uniformizált elképzeléshez gyárt elméleteket,erősítve a szakmunkásképzést Parragh László kétes elképzelései szerint, közben máskor meg éppen a fejlett oktatási rendszer kimeneti oldalán a magasan képzett szakemberek szükségességéről beszél.Persze , elismerem, van már kellő rutinja is ahhoz, hogy mindezekről úgy beszéljen, mintha mindezt a munkacsoportokkal együtt termelte volna ki. Mégis, úgy látom, az egyik területen nyugalmat erőltet, míg a másik helyen felháborítja az érintetteket. Ez azért lehet, mert közben dolgoznak a szakminisztériumok, a gazdaság ágazatai, az ipar, az agrárium, a közlekedés, a távközlés az energia szektor, a külkereskedelem, A rádiós interjúk ezért gereblyéző funkciót töltenek be, sokszor zavart keltve az egyes irányító apparátusokban.
Ilyenkor látszik, bár jól kigömbölyödött, mégis nagy neki ez a kabát.Ráadásul kedvenc talpnyalói elhitették vele, hogy megnyilatkozásai fölébe kerültek az ellanyhult , kényelmes európai vezető garnitúra megnyilatkozásainak, így tehát Európa egy eddig háttérbe szorított, új, nagyreményű vezető személyiséggel gazdagodott, ideje az előléptetésnek. Itthon látni, hallani, viszont egyre fárasztóbb. A hitelességgel is baj van.
eszegfu
@világlátó: Nekem szenzációs az irásod!!:)) 5*
eszegfu
@Horizont: 17:17 Ne gondold, hogy egyedül vagy! Nekem is vannak hullámvölgyeim, de szerencsére pont akad itt valaki, aki a "toppon" van! Hidd el: én is káromkodok annyit, amennyi belefér!! Anyukám kicsit süket és nagy hangon megy egész nap a TV... én meghallom valamelyik "kedvencem" hangját, na meg főleg a "mondókáját" ... máris felmegy a vérnyomásom és "elszabadul a pokol"...
nyanya001
Orbán semmit sem oldott meg a kerítéssel !
A hazai nyomor, a munkanélküliséget is képtelen megoldani
nehogy valaki abba ringassa magát, hogy - legfőképpen - egész Európára kiterjedő problémát
ő megoldotta!
cs.n.
"mint azt a kormány természetesnek vélné"
Igen baze, vannak olyan helyek is, ahol leszarják, mit vél természetesnek a kormányod. Nem mindenhol a Handó-Polt kettős játszik.
nyanya001
@Horizont: Én eleve ezért nem is nézem mert nyilvánvalóan megy
a fényezés, a hazudozás, a minden nagyon szép, minden nagyon jó, fölöslegesen nem
idegesítem magam.
Csak valami csoda lesz az, ha a migrációs probléma miatt nem lesz világháború,
de ez a pöffeszkedő meg a holdudvara képtelenek, vagy nem is akarják felfogni
a probléma nagyságát !
cs.n.
Vannak ezek a csütörtöki lázári, meg pénteki orbáni észosztások, tököm teli van már ezekkel is, de ez csak heti 2 nap volna, ez nem elég nekik. Heti 7 nap nyomatják ugyanazt a kormányüdvöskék, legyen szó akármilyen alkalomról. Lassan már egy biciklitároló-átadás sem mehet a kormányt dicsőítő szólamok nélkül. Vagyis persze, lehetséges. Csak azzal nem fossa tele az MTI az egész ungárise médiát, ahol nem egy kormánytag szónokolt a kormány dicsőségéről. Az tökmindegy, hogy milyen kormánytag, még a helyettes államtitkár helyettesének a helyettese is lehet, ott a helye a hírekben. Vicc.
zöldszem
@Eriksson: Állításoddal ellentétben az Orbánt kritizálók is teljes értékű magyarok.
Eriksson
@zöldszem: Ezt nem értem. Mit állítottam én?
zöldszem
@Eriksson: ",... minisztereddel ahelyett, hogy a magyarokat pocskondiázod. Vagy Te nem is vagy magyar?"
Ha valaki pocskondiázza, a bonsai szarkát, annak a magyarságát kétségbe vonod.
Eriksson
@zöldszem: Az idézet mondat libellének szólt. Aki már magyarul nem képes helyesen írni se, de azért mondja, mondja az uszító szöveget. Egyébként ö németnek tartja magát.
zöldszem
@Eriksson: Függetlenül attól, hogy ki a hozzászóló. Miért kell magyar nyelvtan órát tartania bármelyikünknek is? Neked, nekem, neki?? Én anno olyan osztályba jártam ahol nem mindenkinek volt hibátlan a helyesírása. Vannak olyanok beleértve engem is, hogy helyesírási hibával írunk. Számtalan esetben még z újságírók is hibáznak. Ha nem tud valaki helyesen írni, az nem magyar, liberális...

Aki a jobb élet reményében elmegy, az hazaáruló? Már nem magyar?
Vajna az most mi??
simmering73
Ez a kép önmagáért beszél. Címe lehetne: "Graz felé félúton".
Eriksson
@zöldszem: Ez már szín kötekedés részedről. Olyasmiről beszélsz amihez nekem semmi közöm, az egész cselszövés csak a te kis fejecskédben él.
human
Mi a különbség Isten és Orbán közt?
Isten nem akar Orbánt játszani.
glorianna
"Az oktatás, a tudás és gazdaság kapcsolatát kívánja előtérbe helyezni a kormány"
???
Az oktatás minden szintje szétverve, a tudás és szakértelem "bolsevista trükk", a gazdaság döglődik.
Nézegetheti az előtérben :(((
nusika
...Orbán Viktor a reggeli műsorban azt is mondta, hogy a MAGYARORSZÁGI EMBEREK DÖNTENEK, HOGY KIVEL AKARNAK EGYÜTT ÉLNI ...ez egy demokratikus állam?...kérdem, hogy megkérdezték-e, hogy akarunk-e ennyi focipályát, vagy a 150 ezer külhoni magyarok döntsék el, hogy ki kormányozza az országot, vagy akarunk-e a MI PÉNZÜNKÖN olimpiát szervezni, vagy oda akarjuk-e adni a 3000 milliárd forint nyugdíjpénztár pénzét...sorolnám...de ez is demokratikus??? Végül is milyen a demokratikus állam? Még most ezen gondolkodom...mit válaszoljak Magamnak??
Butautáló
@human: Szegény Géza, most kapkodhatná a fejét téma után!
hetöndöe
Hová süllyed még birkaország?Minden pénteken egy elmeháborodott osztja az észt egy nemzetnek és sok idióta még tapsol is ehhez?
Szánalmas kabaré az egész,a végkifejlet meg kurva szar lesz,abban mindenki biztos lehet.Mire felébred ez a szerencsétlen nép,már a gatyáját is lehúzták róla,a főbűnösök meg messze fognak járni addigra.
világlátó
No látom, O.V. jó nagy követ dobott megint a tó vizébe. Örülök hogy jutott időm megnézni és meghallgatni három az oktatás kérdésében abszolút kompetens ember őszinte, mondhatnám indulatos, felháborodását, O.V. reggeli rádió interjúja kapcsán.Mindhárom ember hiteles a számomra. / ha úgy gondoljátiok az ATV. ma esti "szabad szemmel " műsorát nézzétek meg az interneten. / Számomra most már világos, hogy O.V. nem tudja mi hol, miért van. Bizonyára van egy egyéni, különbejáratú víziója, ami már rögeszmévé kövesedett. Ezt a víziót úgy látom úgy formálják, már, ahogy a kedélyállapota megkívánja. Már a szürke eminenciások irányítják, játszanak vele.Nem lehet másként értelmezni megnyilatkozásait. Félreállítani nem lehet, mert sokak, nagyon sokak abból élnek hogy őt irányítgatják, miközben teljesen szabályosan és törvényekkel biztosítva szétlopják mindazt ami még szétlopható. A belső ellenzék már régen cinkossá vált, mert őket is lopásra kényszerítik a főtolvajok.A módszer most már világos. A cél pedig egy olyan ország " nemzetállam " létrehozása, ahol a lakosság döntő többsége ezer szálon kiszolgáltatott, alulképzett, sem itthon, sem külföldön a munkaereje sem konvertálható.A vezető kisebbség pedig mint irányító, vezető réteg, folyamatosan váltja egymást kormányon, látszólag biztosítva kifelé a demokrácia látszatát. Addig feltöltik O.V. egzisztenciális portfolióját, aztán majd Fifa elnököt csinálnak belőle. Így az EU. rang és méltóság is rendben lesz.Az oktatás pedig stabilizálódik, mert a " művelt diplomások, a kormány hűséges és jól megfizetett alattvalói majd irányítják a pedagógus társadalmat. Választhatnak a tankönyvek közül azaz mind az egy könyvet választhatják, valamennyien. Abban pedig azt olvashatják a tanulók, amit a magyar kormányzat és a fidesz a számukra helyesnek ítél.
Uraim és hölgyeim, kedves barátaim ! Van egy rossz hírem. Ez így nem fog menni. Egy egész ország nem lehet megnyomorítottja egy rögeszmének és rablóbanda kiszolgálóinak.
1magyar
Akik be akarják fogadni a migránsokat kinek az érdekeit nézik? Nem tudom eldönteni.A magyarokét biztosan nem.
bakegya
@Eriksson: a magyar helyesírás szabálytalan műszar- be kell biflázni. Két idegennyelv ismeretének elsajátítása közben könnyen rájöhetsz,ÁLLJ NEKI Az ilyen korrektorkodásnak igen unmöglich üzenete van,véleményem,arra nézve is aki ezt teszi visszahat..
Birom az e féle rásegítő bunkózást-ez csakkk arra jó, hogy sorompót vág a kommunikációnak-a hsz-eidet olvasva ez is a célod.(gratula)
világlátó
@Horizont: Kedves Barátom ! Hát ki vagyok én, hogy a függöny mögé láthassak. Itt csak a benyomásainkat, hirtelen támadt indulatainkat tudjuk közvetíteni, ki így , ki úgy. Én nagyon szeretem a történelmet. Még akkor is, ha tudjuk, minden korszak a maga arculatára formálja azt. Szerencsére ez amit ezek művelnek, nem fordítható le a történelem nyelvezetére. Részben mert forognak mint a szélkakas. A liberalizmustól a munkáspárti szocializmuson át a jobb oldalig majd ki annak széléig, aztán vissza jobbközépre, mostanság pedig a konzervatív nacionalizmusig. Ugyan ki tud ebből követhető, magyar, progresszív, történelmi korszakot varázsolni? Talán Kerényi Imre vagy ...Mária a Terror háza igazgató asszonya, vagy Bayer Zsolt, netán Csizmadia László a röf kiagyalója ? Nem hinném hogy ezt képesek lennének elfogadtatni. A történelem pedig segít eligazodni. Minden évszázadnak adottak az ügyeletes zsarnokai és a mindig állandó népi tömegei. Semmi új nincs itt, csak nehéz elviselni, hogy a mindig állandó nép mindig igen sokáig tűri a maga zsarnokait.Dózsa után a Werbőczi hármas könyve mint a korabeli Alkotmány is elrendezte a nemesség és a jobbágyok viszonyulatát. Most az új alaptörvény szerint kell élnünk , halnunk.
Szinte nevetséges, persze az ostobaság kínja nevettet teljes tehetetlenségünkben.Bárhová is nézünk, az uralkodó hatalom, a maga " kikezdhetetlennek vélt hatalmából " kénye - kedve szerint nyilatkozik, ítél, minősít, ködösít, hazudik, lop, csal, rágalmaz, büntet és dicsér.Mintha mi az egyszerű nép a magunk alig 6 - 7 millió lelkével lennénk az ő kényükre kedvükre kiszolgáltatva. Hát nem őrület? De az. Hogy lehet egy népet felelősségre vonni az élhetetlensége miatt? Ti tudjátok?
human
@hetöndöe: (tegnap 20:37) Sajnos én is így látom a dolgok végkifejletét. Nem lesz jó vége.
Desischado
@papa.49: Hé, lécci, ne szidd a postásokat! orbán a hülyeségeivel már régen megérett egy örökös Grazi lakhatásra! Mikor viszik már el?!

@eszegfu: Ezel én is így vagyok! Mondjuk káromkodni nem szoktam, de súrún szentségelek, meg ontom a "jókívánságokat", elhiheted!

@nyanya001: Drága lelkem, a nyomort és a szegénységet nem is akarja megoldani! Neki a legjobb szegény a halott szegény!
human
@Horizont: Orbán szerintem nem játékszer senki kezében. Ő a bábjátékos. Magyarországon egy második Ukrajna kezd kiépülni.
mariaberta
Egy dologgal feltétlenül egyetértek: Magyarországon rengeteg buta ember van.
papa.49
@Desischado: Jó rendben visszavonom, de akkor ki legyen helyette???
bakegya
@mariaberta:a tartós,tudatos bekorlátozás következményekkel jár...
Toby
Hát persze, az a kb. 2000, szemmel tartható és ellenőrizhető menekült aztán qrwára agyonvágná a "működő reformokat" - mi ?
Bezzeg az uniós lé az kell, de az uniós norma már nem !
Ezt nevezi ez a mocskos gyökér "különutas gondolkodásnak" ?
Skizofrén tahó !
bakegya
Széles nyomtávon letyi-petyi stílusán mért is lenne képes változtatni...???-majd ha lőnek ránk azt mi is észre fogjuk venni-Hogy honnan azt viszont ő akarja eldönteni EGYEDÜL-hogy szét nem durran az a primitív agya!
silber13
@papa.49: Nem csak a spanyolviaszról gondolja. hogy ő xarta, hanem hovatovább egyenest a spanyolokról is.Megint puskaport szimatol ez a mélynövésű Kutuzov, meg szokásához híven újfent harcol a saját krampuszai ellen.
világlátó
Már azt hittem, ezt a rádióműsort már kibeszéltük. Látom, mégsem. A Helsinki Bizottság öt pontba foglalt cáfolata, amelyet most csak azért írok le pontosan, mert talán van aki ezt így nem találta még meg.
1.) nincs ilyen kvóta, az EU dokumentumai az eljárás lefolytatására hivatott ország kijelöléséről szólnak.
2.)A 160 ezres letelepítési szám az egész EU.-ra vonatkozik, öt évre szól, ennyi embert osztanak szét a tagállamok között az Olaszországba és Görögországba érkezők közül.
3.)Senkit nem kellett volna átvennünk, hanem tőlünk vettek volna át 54 ezret, de a kormány mindenkit átpumpált nyugatra, majd lezárta a déli határt, menedékjogi védelemre nincs esély.
4.) A tervek szerint 1294 ember jönne Magyarországra, akik után feljenként 1,9 millió forintot kapna a kormány, 300 ezerrel többet, mint amennyibe éves ellátásuk kerül.Az Európai Bírósághoz fordulva 2,4 milliárd Ft. támogatást utasít el a kormány , a per százmilliós nagyságrendű költséget jelent.
5.) A kormány szándékosan zagyvál össze mindent, hogy félelmet keltsen és elterelje a figyelmet az ország problémáiról.
A demagógiától terhes populizmusra szinte nincs gyógyír.
Reméljük, valakik megtalálják erre azt a mondanivalót, amely ráfagyasztja a vigyort a ma még győztes, önbizalomtól zsíros arcokról.
Magyarországon nincs senki, aki szép magyar mondatokba fogalmazva nem tudja megsemmisítő csapást mérni erre a betegségre? Szijjártó Szerbiában. Próbálják helyrehozni a röszkei cirkuszt, a kerítést, a felemelt hangú sárdobálásokat. Ez amúgy helyes törekvés, de ezt kell tenni minden szomszédunkkal, napról napra konszolidálva a konfliktusok okozta verbális kirohanásokat. A magyar mentalitás által okozott károk nem könnyen felejtődnek. Vagy talán inkább a peres közösség kierőszakolása lenne a cél? Vállalva a 7-es cikkely tartalmát is, csak azért hogy világgá kürtölhessük Brüsszel bosszúját?
Mondjátok nem lehet felmondani ezeknek - nem közös megegyezéssel - az ország sorsának vétkes veszélyeztetése miatt?
Toby
@mariaberta: A "buta" nem annyira kifejező, mint a birka, konkrétabban, a fidesz-birka !
bakegya
Sügősségi ellátást neki,de a Magyarországnak mindenképpen-ingyen vállalom-de kizárólag a tanácsadást! Az EURÓPAI Unión belüli diplomácia és protokoll ezt a primitív,pongyola szóhasználatot nem hinném, hogy tolerálni lesz képes.KONFRONTÁLÓDNI ÉS MÉG PERELNI IS EGY SZÖVETSÉGEN BELÜL...EGY MAGÁNSZÁM AZ ÉTERBE ... folyamatosan,éveken át,minden témában-hát ezt nem lehet már nyilvánosan minősíteni sem.
kwgx
De szarul néz ki ez az ember.
Annyit melózni, hogy ilyen szarul nézzen ki az ember...
Van egy tanmese (csak körvonalakban) .
Van egy ember. Ül egy fa alatt, és teázik.
Odamegy hozzá egy másik ember (gondolom fideszes ennyi ésszel), és azt kérdi:
Miért üldögélsz a fa alatt teázva?
Dolgoz sokat, telepíts sok fát, és akkor lesz elég pénzed, hogy üldögélj egy fa alatt, és teázgass.
Erre kérdi az emberünk: Miért, most nem azt csinálom - üldögélek egy fa alatt, és teázom!
Úgyhogy baszd meg magad te sokat dolgozó orbán.
Rohadt szarul nézel ki a korodhoz képest, és a feleséged is rohadt szarul néz ki.
A kérdésem? Mi értelme ennek az egésznek?
Persze, ha beteg vagy (és az vagy!), akkor már minden mindegy.

Ha azt írnám, baszd meg az anyád, te geci diktátor, akkor megsértődnél?
Ha megsértődnél, akkor nem írom azt, hogy baszd meg az anyád, te geci diktátor.
Neked így megfelel, te buta paraszt!?
kukac50
Ez csak a pénzről szól,ha betelepítenek akkor nem tudnak annyit lopni a politikusok. Ezért fordult Orbán a Brüsszeli bírósághoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok