Az Együtt vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez az összes kormánytag ellen decemberben, hogy a vonatkozó szabályozás módosításának januári hatályba lépése előtt a kormánytagokra és családtagjaikra vonatkozó konkrét adatokhoz is hozzájuthassanak – mondta a párt alelnöke vasárnapi sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Juhász Péter közlése szerint a januárban életbe lépő szabályozás alapján csak akkor lehet vizsgálni egy kormánytag vagy családtagja vagyonosodását, ha ahhoz ő maga is hozzájárul, és akkor is csak becsléssel.

"Kíváncsian várjuk, hogy Rogán Antal mikor járul hozzá, hogy megbecsüljük, honnan lehet pénze egy közel 300 négyzetméternyi Pasa parki ingatlanhoz, ahol egymillió forint fölött vannak a négyzetméterárak, vagy hogy Szijjártó Péter mikor visz el a szabójához, ahol egymillió forintért vásárolt zakót" – fogalmazott.

A politikus akciójukat szimbolikusnak nevezte, ahogy mondta, céljuk az: mindenki gondolja végig, "egyszerű parasztgyerekekből" hogyan lesznek milliárdos vállalkozók. Az Együtt ugyanakkor minden egyes ügyet aprólékosan megvizsgál, és bizonyítékokat gyűjt becslés helyett, azokat azonban nem jogi, hanem politikai úton fogja felhasználni, hogy "leváltsuk ezt a korrupt, romlott rablóbandát" – tette hozzá Juhász Péter.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem lesz ebből semmi mindent rendben fognak találni
ahogy a Rogánnál Szíjjárrtónál meg a többinél !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Juhász petya!!! ez mind szép és jó ,de miért csak most jut eszetekbe??? Eddig miért nem szorgalmaztátok???
nyanya001
Nem lesz ebből semmi mindent rendben fognak találni
ahogy a Rogánnál Szíjjárrtónál meg a többinél !
bencemacska
@nyanya001: Sajnos én is ugyanilyen pesszimista vagyok!
Mobil123
Azt még is ki fogja elvégezni a vizsgálatot??? Az új NAV vezér?? vagy Polt elvtárs?? vagy ki ??? beszarás ez az egész már :-(
KERKA
Holló a hollónak nem vájja ki a szemét. De mondhatnám azt is, hogy a legkorruptabb vizsgálja ki azt, akitől a jattot kapja.
Mocskos összefonódások, ugyan már, borítékolni lehet a végeredményt.
alterego56
"leváltsuk ezt a korrupt, romlott rablóbandát"
Ez már qurva kevés lesz.
Toby
Nincs semmi értelme a vagyonosodásinak, ott, ahol pofátlanul, nyíltan lopnak és osztogatnak, ott le van fedve minden szenny, ergo nem vizsgálat kell ide, hanem utolsó vacsora és falhoz állítás, teljes vagyonelkobzással !
A mocskosrohadtrablóúristenketamocskosbűnözőknek !
verőce21
Rovottmúltú, többszörösen büntetett, fegyházviselt pénztáros állást keres…
Szókrakész
És ez hogy fog lezajlani?
Mint anno a NAV-nál, mikor NAV Ildikó kivizsgálta önmagát?
Desischado
Szerinte sem lesz ebből semmi sem. De ettől függetlenül melegen kell tartani az ügyet, a csapból is az follyon, mennyit lopott ez a rablóbanda!
human
Valahol azt hallottam, hogy a NAV átalakításával egy időben minden folyamatban lévő vagyonosodási vizsgálatot törölni fognak. Remélem, hogy félre értettem.
kamazuka
1989-ig visszamenőleg!
Részletesen,tételesen.
Vizual
Látszik, hogy van mit takargatniuk. Nem kell ide vagyonosodási vizsgálat. A törvények és ez is, azt súgalja, hogy mit loptak el. Magyarországot. Mit lophatnak még el ? Már van törvény, hogy ha akarják elveszik a vagyonodat azt a keveset is amit fizetésnek mondasz. Láttuk a 3000 millliárdot is lenyúlták, nem az övék volt. Már ennek alapján is mindegyiket be kellene csukni. Ha nem lehet vagyonosodási vizsgálat, legyen egy oldal ahová a lopásaikat beirjuk, a facén. Aztán majd rákényszerülnek, hogy védekezzenek mert csak annak alaján indithatnak eljárást. Mindenkit a saját fegyverével kell legyőzni. De én azt látom, hogy Orbán csak valami menybemenetelre vár. Segítsen már valaki neki. Ő a rákfenéje ennek a marha világnak. valami csókos orvos utalja már be a megfelelő helyre.
Vizual
@Toby: Figyú ! Amit írsz az szimpatikus, de ne legyünk már seggfejek, hogy mi is uszítani kezdünk. Egy Orbán hungarocell fejért is meghurcolják az ember. Mit gondolsz ez amit sulykoltok néhányan mihez is vezet. Hiszen azt mondják a FIDESZESEK, hogy a migráció Orbán elleni merénylet előkészítése. Egy út van. El kell dönteni, hogy ki az akit szeretnénk és aki mindenkinek teszik. És befogva pofát, orrot és szemet őt kell választani. Bárki is legyen. ( én nem vállalom !)
verum
Egyetlen hétvégén megállapítják, hogy minden rendben.
Viszont akik a vizsgálatokat kérték, azok számíthatnak jó alapos, hónapokig tartó vizsgálatra.
Hellcat
Majd megvizsgálják magukat és mindent rendben találnak.
nyanya001
@karma1: 1-4 jó kérdések de soha nem leesznek válaszok !
qxy
Ugyan már kérem.
Van az az ügyvéd és pénz ahhoz hogy.-
Én??? Kérem? tisztelt hölgyeimésuraim... Tiszta vagyok ám én. hisz kifizettem.
kukac50
Ez a legkevesebb amit elvárunk minden minisztertől képviselőtől,hogy tudjanak elszámolni a vagyonosodásukkal! Azért Mészáros Lőrincet is el kellene számoltatni, vagy teljes vagyonelkobzás mellett 15 év fegyházat kiszabni rá! Megérdemli ,az is aki adja Neki az állam tulajdonát!
nemjoezigy
@Vizual: Én vállalnám! :-)
Lenne itt hadd el hadd, annak aki csalt, hazudott, lopott, törvényt változtatott, törvényt (jogot) írt a saját és társasága érdekében.
De talán elindult valami a Juhász Péter önfeljelentésével az ingyenélők házában is!
propeller.hu/itthon/3176574-juhasz-peter-feljelentette-magat-varja-kozpenztolvajok#v1488055
Olyan Emberek kellenek oda, akik nem a meggazdagodás céljából, az élősködés miatt mennek oda, hanem a NÉP érdekében dolgoznának!
Tehát mindet le kellene váltani!!!
bakegya
-és ezen a mi felcsutkai páncéltökös TEKNŐSÜNK saját lábon állva,karbatett véglényként ,jóllakott pofával, cinikus törvényes törvénytelenséggel,belügyesen csakkk RÖHÖG!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok