A Népszabadság úgy tudja, komoly bizonyítékok mutatnak arra, hogy a Magyar Nemzeti Hadsereg november 22-én lefogott két aktivistája valóban merényletet akart elkövetni Orbán Viktor miniszterelnök ellen.

A hatóságok ugyanakkor nem árultak el részletek a bizonyítékokról a nyomozás érdekeire hivatkozva. A baloldali lap úgy tudja egy Orbán Viktor környékén élő lakótól, hogy tapasztalatuk szerint a kormányfő lakhelyénél nincs nyoma megerősített védelemnek.

Információink szerint az állítólagos merénylet tervezett időpontjában a terrorelhárítók – a TEK megfogalmazása szerint – jó előre „kimenekítették" Orbán Viktort onnan, ahol az előzetes információk alapján lecsaptak volna rá a támadói.

- a "jó előre" itt a Népszabadság szerint azt jelenti, hogy "mielőtt a gyanúsítottak elindultak volna". A TEK-nél állítólag nem akarták kockáztatni, hogy fegyverekkel hosszú ideig furikázzanak a városban. A gyanúsítottak ugyanakkor a rajtaütés során ellenállást is tanúsíthattak. A házkutatás során kerülhettek elő az elszántságról tanúskodó bizonyítékok.

A Magyar Nemzeti Hadsereg egy 15-20 fős szélsőséges csoport, melyet a párizsi terrormerényletek óta fokozott megfigyelés alatt tartanak, a merénylettervről is így értesülhettek a szolgálatok.

Pintér Sándor az akció után tartott egyik sajtótájékoztatóján idézett a két férfi beszélgetéseiből, akik például „egy ólomgolyó a fejbe” alapon győzték volna meg a kormányt, hogy adja át a hatalmat. A Szálasi Ferencet mártírként emlegető és gyakran idéző szélsőségesek emellett úgy vélték: „Azok, akik ma a törvényeket hozzák, birkák, buták, közönséges bűnözők, hazaárulók és kivégzendők.”

Az már a bíróság előtt derül ki, hogy ezek a lehallgatások mire lesznek elegendők.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
A TEK vezetői meg vannak győződve hogy ki akarták végezni O.V-t, hiszen szerintük ő egy olyan ember aki nagyon megérdemli.
Pedig nem, hiszen mindenki szereti, a mi jólétünkért dolgozik, előtte egy gyárban dolgoztam mint a gép, havi 40-ért, most egy Állami irodában ülök és nettezek, havi 400-ért.
magyarbakancs
Amennyiben ez így lenne tele lenne a királyi tv evvel a hírrel.
Ennek a hírnek annyi a valóság tartalma mint ,hogy hátúszást nyert egy ló.
dr. prédikátor
Ez az egész merényletesdi MESE!!!Ha igaz lenne már minden híradásban nagybetűkkel szerepelne!Ez csak arra jó hogy a viktor szopkin magánhadseregébe újabb milliókat vagy milliárdokat toljanak!!!Ez a szarházi még azt se érdemli meg hogy megmerényeljék!!!
volvós
Na jó, most az egyszer sikerült " kimenekiteni "
De sok-sok mindenre elszánt szélsös elkeseredett
fegyveres szervezet van, akinek egyszer ( talán )
sikerül végrehajtani. Emlékezzünk Csaucseszku
elvtárs hatalmas magántestörségére...Aztán
amikor kijött a faházból...
vukkocska
Persze. Ezért majd az utcájába is útlevéllel vagy lakcímkártyával lehet majd bemenni. Előtte ujjnyomatot vesznek, és rabosítanak. Hogy az embernek egy napi nyugta ne legyen ettől az elmebeteg kormánytól, mindig valamivel felidegesítenek.
Apa54
Majd elhiszem, hogy volt előkészület, ha lesz eredményes befejezés.
nezelodo
Olyan volt ez a merénylet, mint egykor egy kedvenc fideszes polgijuk kéthetes biciklitúrája, kamu volt. Csak néhány tökös legény küldte a benzinkútról a sebészetre, azzal, hogy érdeme szerint eltángálták.
Amúgy remélem egyetlen hülye sem akad, aki mártírt csinálna Orbánból!
agnes200
@nezelodo: Mártír, vagy nem mártír, nekem mindegy. És ajövő évi EU-s támogatások felét is hazaviheti a kis családnak, csak adja már át a kormányzást valakinek, aki ért hozzá, és az ország érdekeit tartja szem előtt, mert ha sokáig marad, viszajutunk a középkorba.
nezelodo
@agnes200: Nem fogja átadni szép szóval, sem demokratikus módon, már rég átlépett egy bizonyos határt.
csak az igazat.
@agnes200: Nevezz meg egyetlen egy mostani politikust akár jobboldalit akár baloldalit,aki ért a kormányzáshoz,és nyugodtan rábízhatod az országot.
Könyörgöm csak egyetlen egyet nevezz meg. Olyat aki ért is hozzá az ország érdekeit tartja szem előtt. Szerinted ki lenne az illető?
feleselek
Nos. Eddig tartott, hogy a tökös fijjug összeüssenek valamiféle konteót,/konspirációs teóriát/ amit ugyan nem árulnak el, de váltig bizonygatják, hogy igy volt és csak egy hajszál választotta el ov-t, hogy meggyilkolásszák...!Kell nekünk is egy Kennedy gyilkosság,amit ugyan nem tudnak végrehajtani, mert a tökös legények mindentől megvédik...!
kerekkocka
@feleselek: azt már nem akartam kikotyogni :)
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
agnes200
@csak az igazat.: Minden relatív. Az, hogy nincs tökéletes alternatíva, az még nem jelenti azt, hogy a leg lopósabbat, lekezelőbbet és leghülyébbet kell miniszterelnöknek megválasztani és megtartani.
Jobb volt bármely korábbi. Bármelyik!

Azt pedig, hogy nincs jobb alternatíva, sokan csak azért gondolják, mert a fidesz - saját érdekéből kifolyólag - folyamatosan ezt mantrázza az M1, M2 ... Mx tévécsatornáin.
human
Bér én is úgy gondolom, hogy rendszerváltás óta nem ártott még annyit az országnak miniszterelnök, mint ez az Orbán, de a halálát nem kívánnám. Van annál nagyobb büntetés is számára, bár ahhoz nem pár szélsőjobboldali radikális kell, hanem emberek tömegei, akik elsöprik Orbán rendszerét.
rugacs
@Toby: Tipikus elterelés. Nem válaszolsz, mert nincs jelölted. Mert te sem tudsz ilyet. Mert nincs. A Fidesz a hatalmát a baloldal telhetetlen hatalom mániájának köszönheti. Mert mindenki elpártolt tőlük. Ezért lett kétharmad. S mert töketlenek maradtatok, ezért lett újra kétharmad. S mert most is töketlenek vagytok, ezért lesz 18-ban ismét Fidesz győzelem. Valójában az van, hogy az ellenzéknek nincs egy épkézláb ötlete, hogy mit kéne másként csinálni. S most már a muszlimokra sem építhet. A Fidesz, meg O.V. meg nyugodtan élheti életét, ahogyan csak akarja, mert nincs egyetlen épeszű ellenzéki sem, aki tenni tudna ellene.
EGY SEM!
rugacs
@agnes200: Tévedsz, a leglopósabbnak köszönheti a Fidesz a sikereit! A leglopósabb párt meg nem rég költözött egy pincébe, bár a pokolba is mehettek volna ezzel az erővel. Az meg a világ legnagyobb ostobasága, hogy ha nincs más, az is jobb. Ha nincs más = anarchia.
Arra meg csak a legostobább gondolhat, hogy itt akár a leghülyébb is lehet miniszterelnök. A legmocskosabb szájú lehet miniszter (kunce), a legnagyobb szélhámos lehet miniszterelnök (fleto), de egyik sem hülye, mert ahhoz, hogy te vagy más rá szavazzon, ahhoz nem kis ész kell.
Egyébként a leghülyébb ember az, aki úgy szavazott a Fideszre, hogy előzőleg nem ismerte meg a céljaikat. Ők már az elején megmondták, hogy mit akarnak és mit fognak tenni. Ehhez a mai napig tartják magukat.
Más kérdés, hogy te, ti nektek erről fogalmatok sincs... :-DDD
almosd
Ezen cikken elgondolkozva, véleményem szerint baromság, és egy jó nagy felfújt szuflé-nak gondolom. Na meg a 20-fős csoport akar egy egész kormányt kézben tartani ,vicc , hiányzik a mögöttük lévő embererőforrás .
csak az igazat.
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Toby
@csak az igazat.: Bravó paraszt, angol tícsör helyett, angol neveltetés kellett volna neked !
Toby
@rugacs: Édi-bédi, ha Gyurcsányt kapod a fejedre, akkor mi lett volna a válasz ?
Mi lett vollna a válasz akkor, ha Bajnait kapod, vagy Shiffert, vahy Botkát ?
Amúgy a kérdést nem nekem címezte a nyalogány
Szépen halkulj el, ez nem nyalogány oldal !

Az ellenzéki nötleteket zsiknórban lesöpörte a töpörödött törpördög kondéja, még jobbikos javaslat is csak akkor került meghallgatásra, ha az legalább egy betűvel azonos volt a csürhe érdekeivel, hasznával !

Amúgy, mintha érintettem volna a kondahatalom baloldali okát !

Ponyemájes ?
egyember
@rugacs: Kuncze, mint a legmocskosabb szájú?
Fogalmad nincs, kiről mit írsz!
egyember
@rugacs: Ezek szerint -szerinted- min. másfél millió hülye van (legalább) Mo-on. Mert a fide$$ (pardon: OV) egyetlen szót, mondatot nem tárt elénk mindazokról az alapvető változ(tat)ásokról, amivel mindent felborított ebben az országban.
rugacs
@Toby: ha-ha, ugyanakkora tahó vagy, mint az általad felsoroltak.. Annyit is érsz, mint ők = lepkefingot! :-D
Játszd csak az eszed, vagy 30 évig másra úgy sincs lehetőséged.. :-D
Butautáló
@rugacs: Olyan intelligens vagy, mint egy lyukas lábos! Annyira csőostoba, hogy azt már fel sem fogod, hisz van az a mélység...
Desischado
@csak az igazat.: Nagyon röviden írok: Toby-t ne sértegesd, nézz körül a saját portádon! Stílusosan írva: wash your mouth, you are very stupid!

Mese az egész. Sajnos, nincs nekünk olyan szerencsénk...
bakegya
Jéééééééé tényleg?-akkor ennek alapján még lehet némi REMÉNY A GAZSÁG ellen ITT A FÖLDÖN!!!
A magyarok nevében annyi gyarlóságot mint a magát NÉPPÁRTINAK DE MÉG KERESZTÉNYNEK IS KIKIÁLTÓ GYARLÓSÁGOT ÉS HAZUG TÖRVÉNYES TÖRVÉNYTELENSÉGET nem követett el ember egy személyben mint ez a teknős a fidess nevű,de csakkk nevű jogvégzett gyülekezetével.Belügyesen családok millióit nyomorítja el folyamatosan -egy egész nemzetet gyomlál ki-a nemzetközi szövetségeseinket ajrómilliárdokkal pumpolja ,de nem a köz hanem a FOCIDILIJE KITELJESÍTÉSÉRE-
A pereputtya és strómanjai leplezetlen szabad rablógazdagodásának is gátat szabhatnának már a népek-nem csakkk magyar határainkon belűl,bőven azon túl is,volna mit beleltározni.
bakegya
@levarosbukta: akkora furmányos szemétkedések történnek napi rendszerességgel,vagy éppen nemtörténik semmi a nagy lopások ellenére sem-lehet, hogy neked van igazad!-csakkk riogatnak,hogy még csakkk véletlenül se próbálkozzon senki sem.
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Lepényleső
...és tényleg a húsvéti Nyuszi tojja a tojást,a nav meg elfogja a feketéző Miklást.
bencemacska
Emlékszik még valaki az 1998-as "megfigyelési ügyre"??? OV dossziéjában levő dokumentumok azóta is titkosak!
Állítólag volt (van?) olyan titok szolga, aki megnézhette ezeket az A4-eslapokat, de nem látott semmit! Olyan tintával írták, amelyet nem lehet semmivel láthatóvá tenni!!!
Csak a Tompika látta leírva az édesanyja nevét rajtuk, és erről sírva tartott sajtótájékoztatót!!!
mariaberta
Le van sz, ennél nagyobb bánat, Elhunyt Benkó Sándor
kkalman
Kamu hír, hogy Orbánból mártírt csináljanak. Ha igaz lenne, nem vártak volna a bejelentéssel három hetet, hanem még aznap, ahogy elfogták ezt a két szerencsétlen hülyét, világgá kürtölték volna, és a királyi TV még mindig ezt szajkózná. Ennyi ideig tartott, hogy kitalálják, hogy lehetne ennek a két nagyon idiótának a balfácánságát a saját hasznukra fordítani.
kutyahűség
Szamárság. Ki akarna merényletet elkövetni egy olyan emberrel szemben, akit már csak a koponyavarratok tartanak össze? Nézd csak meg az arcát! Pszichiáter haver mondta, hogy ránézésre csak pár hónapja van hátra, ha addig teljesen meg nem bolondul.Teli van elmegyógyszerekkel, szét van csúszva, fel van fújódva és el van mázgálva az összes vonása. Ha ez igaz, akkor ugyan minek akarna ilyen ember miatt bárki is börtönben ülni?
mariaberta
@kutyahűség: nem lehetne ezeket a varratokat kiszedni, hogy még az se tartsa össze amit nem kell?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.