Diploma és nyelvvizsga nélkül alkalmazza Irán-szakértőként a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. Kulcsár József volt fideszes országgyűlési képviselőt, zuglói politikust, tudta meg az Átlátszó.

A volt politikust (aki korábban autószerelőként dolgozott) természetesen megkereste az Átlátszó, s Kulcsár válaszolt is a kérdésekre. Mint mondta, úgy mélyedt el a témában, hogy utánaolvasott "a perzsa történelemnek", Zuglóban található az iráni nagykövetség, és barátai is dolgoznak "a térségben". Hozzátette, hogy magyarul (!) és oroszul tárgyal a partnerekkel, mivel ezt a nyelvet hosszú ideig "tanulta az iskolában".

Ő maga azt mondja, a területtel (Iránnal, Irakkal és Indiával) foglalkozó csapat tagjaként serénykedik, elsősorban üzleti tárgyalásokat készít elő, célja a kis- és középvállalkozások helyzetbe hozása.

- írja az Átlátszó.

Kulcsár konkrét pozíciója senior expert (vezető szakértő), megbízási díja 135 ezer forint.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Zuglói képviselő és Zuglóban található az iráni nagykövetség.
A kerületünkben található egy hatalmas kertészet, akkor én kertészmérnök vagyok?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Zuglói képviselő és Zuglóban található az iráni nagykövetség.
A kerületünkben található egy hatalmas kertészet, akkor én kertészmérnök vagyok?
Clavigo
Irak,Irán,India...Köztudottan elterjedt arrafelé az orosz,,de főleg a magyar nyelv..A kommunikációval nem lehet gond.Majd Vida-béébi besegit,,ha tolmács kellene.
karma1
Tuti, hogy a pali egy ruppot sem er, foleg azert, mert MAGYARUL mindenki tanul a magyar iskolakban... Szep dolog hozzaolvasni a tortenelemhez, es rendkivuli szerenysegre utal, hogy csak 135 ezret konyveltet el maganak. Nem ugy, mint smittpaja bacsi...
magyarbakancs
@Aki
egyetemre jártam moslékért akkor most egyetemista vagyok?
human
Na mi van? Kihátrált az értelmiség a fidesz mögül? Már diplomát sem vesznek maguknak, mert minek. Úgy sincs aki számon kérje rajtuk.
verum
Hofi örök érvényű mondása: nem a párttagok közül kellene választani szakértőt, hanem a szakértők közül párttagot!
Hellcat
A fideszben sosem kellett szaktudás vagy végzettség egy zsíros pozícióhoz.
dr. prédikátor
Már hogyne volna neki nyelvvizsgája!!!Azért lett szag és szakértő!percenként 60 nyelvcsapással tud nyalni!!! Ez már helyettesíti a szaktudást!!!
világlátó
Én olyan jó senior expert lennék mint a pinty, de sajnos elfelejtettem anno belépni a fideszbe.Most meg már hiába is költöznék át Zuglóba.
A senior expert úrnak ajánlom a jobbikba átnyergelni, ott ugyanis éppen a perzsa etikett és üzleti levelezés diplomata képző kurzusához csatlakozhatna.
világlátó
@világlátó: Majd elfelejtettem, az ellenzéki oldalon is vannak olyan munkacsoportok, akik a fejlett nyugat, a fejlett kelet, a fejlett közel - kelet, a fejlett Ázsia , az USA és Ausztrália felé dolgoznak, építve az együttműködést a tudományos élet különböző területein, a kulturális élet, egyáltalán az élet különböző területein?
Mert ha nem, ne is álmodozzanak a kormány - és rendszerváltásról.
Toby
Na, lássátok feleim szümtükkel, nem oskola kell ide,meg diploma, hanem "utánolvasás" és az "Autodidakta Iránszakértői Egyetem Perzsaszőnyeg - szak" autószerelői elvégzése !
Mert a gömbcsuklót és a gömbfejet csak perzsa nyelven lehet szakérteni ! mJa és tudni kell, hogy Irán, nem azonos az uránnal, de mindkettőnek köze van egymáshoz !
papa.49
Ha belépsz a fütyiszbe minden kapu kinyílik előtted csupán a megfelelő segget kell tisztára nyalnod))))))))))))))
KERKA
Ennyi erővel nyugodtan kinevezhetnék a takarítónőt is vezető beosztásba. Ő minden nap bejár dolgozni, mindenkit ismer, mindent lát és mindent hall. Friss információi vannak mindenről, amik sokat érnek.
Lepényleső
Aki tud,az kézen állva is tud,- megy a szekér,amíg az aljba nem ér.
kukac50
A Fideszbe csak olyanok kellene akik fényesre nyalják Orbán hátsóját!
Aki jól tud nyalni az pozíciót kap!
lópicigáspár
Nem értelek titeket! Ő csak 135000,-ért nem csinál semmit! Ez igazán eltörpül a milliós szakértők mellett. Őt se hagyták az út szélén, neki csak ennyi jutott, oszt jónapot! :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.