Tökéletes pár. Sok energiám van abban, hogy négy gyerkőccel és egy művész apával működjön a családunk a mindennapokban. Ákosnak mi vagyunk az állandóság a sűrű életében. Gyanítom, hogy a kialakult rendszer szétesne, ha én „önmegvalósítanék”, és elmennék dolgozni napi 8 órában –, de erre a legkevésbé sem vágyom.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@Horizont: Gyanítom, hogy ha haza tudnék adni havi 2-3 milliót, akkor a páromat én is le tudnám beszélni a fél ötös kelésről és város másik végébe induló munkábajárásról. Bár ki tudja. Van aki szereti amit csinál.

Egyébként az idézet amit hoztál sokkal inkább egy, a családot kínnal összetartó ember önfelmentő kesergése, mint kiállás valaki, valami mellett. S az a félelem, hogy esetleg szembesülne a saját elcseszettségével, ha tényleg kimozdulna ebből a napi rutinból
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Könnyű pofázni...a fidesz teletolta ákoskát pénzzel...így otthon lehet maradni...
GeoCravker
@Horizont: Gyanítom, hogy ha haza tudnék adni havi 2-3 milliót, akkor a páromat én is le tudnám beszélni a fél ötös kelésről és város másik végébe induló munkábajárásról. Bár ki tudja. Van aki szereti amit csinál.

Egyébként az idézet amit hoztál sokkal inkább egy, a családot kínnal összetartó ember önfelmentő kesergése, mint kiállás valaki, valami mellett. S az a félelem, hogy esetleg szembesülne a saját elcseszettségével, ha tényleg kimozdulna ebből a napi rutinból
KERKA
Lefordítva a színtiszta igazság, a nő Ákos oldalán egy örökéletre szóló szolgaság. Lehetne ezt szépíteni, hogy önzetlen szerelem, meg házastársi hűség, meg odaadás Ákos művészi sikerei érdekében. Én erre azt szoktam mondani egy ilyen kapcsolat a nő életében az aranykalitka.
Jól élhet, mindene meg van, de a saját egyénisége, vagy elképzelései alá vannak rendelve egy gazdám és uralkodóm kegyei alá.
Mint a háremben: mindened meg van, de onnan sohase szabadulhatsz ki. Ezért aranykalitka.
bencemacska
Ha OV kevesebb pénzt tolna ákoskádba, megnézhetnéd miből lébecolsz otthon!
A fiú jó felé kapiskál, tényleg mit esznek a rajongói ezen a majmon!?
Toby
Na wazze, nem vágyik ténsasszony 8 órás gürire ? Nem tudja, hogy "munka alapú " társadalom épül ?

És még a cignyokat marasztalják el, hogy segílyesek ! Itt van egy echte "fehér" dógos' asszonka ! Otthon van mosogatás, vagy a tányérok mennek a szemétbe, nehogy letörjenek tekintetes méltóságos gróf Fuvolásné körmei ?

Zsák és a foltja !
darwin
@Toby: Gondolod,hogy nincs cseléd?Ezeknél?
szaboria1
Vajon ha Ákoska nem keresne ennyit hanem gyárban dolgozna akkor is otthon tartaná az asszonyt?
Macskaszem
Asszonka csak azt fuvolázhatja, amit hites ura a szájába adott, különben jön a vakkomondor.
nusika
@Horizont: ...csak nem 47 ezer forintból élnek meg, személyenként???
JAJMÁR
Örülök, hogy felvállalja a véleményét. Fura, hogy nem vágyik önmegvalósításra. (Egyébként nem olyan különleges szó ám ez, nem takar semmi fennkölt dolgot) Nem kell feltétlenül alkalmazásban állni hozzá, de fontos, hogy az ember a belső énjét ne szorítsa folyamatosan másoké alá. Nem lehet egy életen át csak mások akaratának, érdekeinek, kénye-kedvének engedelmeskedni minden pillanatban, hanem a saját belső énjére, iránytűjére kell figyelni, és azt kibontakoztatni. Van, aki ezt kiéli az anyaságban, és vannak, akiknek ez életében többször, több ágon is sikerül. Sajnálom, ha Ön erre nem vágyik, és nincs is rá lehetősége. Azt is, hogy nem jött még rá a nyilvánvaló ellentmondásra, miszerint egyébként boldog feleség, elégedett és sikeres nő :)
De ez mindenkinek a magánügye. Senki, se én, se mások, legfőképpen egy politikus, vagy celeb... meg nem mondhatja, hogyan valósítsa meg önmagát az egyén. Sok sikert kívánok Önnek is, és minden nőnek az életben :)
verum
Vajon elgondolkozott azon a kedves feleség, hogy hány családban tudna egyetlen kereső négy gyereket eltartani?
Ha meg a nő is dolgozik, akkor bizony önmegvalósítania kell magát, mert a munkahelyén elvárások vannak.
Áh, marhaság ez az egész, felfújt gumicsont - az igazi bajokra kellene inkább figyelni. Hogy ki mire legyen büszke és hogy kinek mi a célja az életben ez szigorúan magánügy. Sajnos, sikerrel teszik közüggyé, mert az indulatok annyira elragadják az embereket, hogy minden ilyenen kapva kapnak és felszínen tartják. :-(
nusika
@Horizont: Így kezdte Ceausescu is a gyermekválalással kapcsolatban.Nem csak rákényszeritették a gyermekválalást, bizonyitani kellett orvosi igazolással, ha nem tudnak gyermeket szülni, és gyermektelenségi adót fizettek !! Szerintem jövőre itt is így lesz. Most kezdődik...
Knapp75
Ne essünk át a ló túloldalára!
Ha egy nő a főállású háztartásbeli szerepére vágyik és olyan helyzetben van a család, hogy ezt megteheti, akkor nehogy már az "önmegvalósítást" kérjük rajta számon!
Lehet így is boldog.
Mint ahogy az is, aki a munkájában, a karrierjében találja meg az életcélját.

Egyszerűen csak ne legyen állami elvárás, hogy egy nőnek hogyan kéne élnie az életét!

Odáig már eljutott a társadalom, hogy nem ciki szinglinek lenni vagy egyszerűen élettársi kapcsolatban élnie egy nőnek, így lényegében megvan a szabad döntése.
(na az önértékelési zavaros férfiakat pont ez a szabadság zavarja)
prime777
Itt aztán vannak most keserű,és szerintem nem éppen jóindulatú vélemények is.
Igazából ha mi itt mindannyian "jól élnénk" nem irkálnánk itt állandóan nap mint nap.
Mert mindenki élné a boldog kis életét.Még a politikáról sem tudnánk.
Higgyétek el!
Sok a keserűség a kudarc.
De itt legalább kiírhat magából mindent az ember.
Más!
Ákossal megnéztem az Arckép című műsort.
Jó is,hogy megnéztem.Inkább szerintem ő valami olyasmit akart sugallni,hogy a nőknek mint gyengébbik nemnek nem kell,hogy életcéljuk legyen a karrier és az állandó munka és az,hogy ők keressék meg a kenyérre valót.Ő egy régi eszményképben hisz.A férfi elmegy dolgozni,megszerzi úgymond az élelmet,a nő pedig biztosítja a férje számára az ebédet,vacsorát az otthon tiszta biztonságát.
Régen így is volt ez.
Illetve jó lett volna,mert sok esetben a nő ezt megcsinálta majd még mennie kellett neki a földekre is napszámba.
Szóval szerintem ő valahogy ezt próbálta közölni.
Persze manapság ebben a fenenagy világban mindent lehet.
Azt is,hogy a nő karrierista legyen és több pénzt keressen mint a férfi.A gyereket meg a bejárónőre bízza,ergo nem neveli a munka miatt.Pénz van dögivel ugye.
Mert ezt így is lehet látni ám.Aztán jobb esetben ha nem üti agyon a babyszitter a kicsit, még valahogy fel is nevelődik a gyerek.
Szóval szerintem ő valahogy így érthette ezt az egészet.
Ha így értette valahol igaza adok neki.
Jobb szerintem ha egy nő amikor szül akkor otthon van a kicsivel és mindent megad neki.
Nem a karrieren és a munkán jár az esze.A nő valahol anya is,igen.
Azt meg nem mondta Ákos,hogy kötelező így gondolkodnia mindenkinek és kötelező minden nőnek szülnie.
No mindegy.
Szerintem ez fel lett fújva.Na mindegy.
enslaved
@prime777: Mit mondjak, nagyon egyetértek veled most.
prime777
@Horizont: " Mellesleg tudod mi a legnagyobb baj? Az, hogy Ákosnak meg a nejének meg a politikusainknak halványlila elképzelése sincs hogyan élnek a kisemberek és mit tudnak maguknak "megengedni" a mai világban."
Na ebbe teljesen igazat adok neked.Igazából ahol tele puttony ott nem is nagyon tudják felfogni milyen lehet havi 100 ezerből élni.Nem gondolja át teljesen az illető a szavait mert ő él egy kis úgymond "rózsaszín" álomban ami neki jó.
De hozzáteszem Ákos szerintem azt akarta mondani,amit ahogy te írod megpróbáltam kitalálni.
Teljesen normális volt végig az ember ezért is gondolom azt,hogy nem akart ő ezzel senkibe belegázolni.
Viszont az,hogy a kormány most a Telekommal felbont minden szerződést stb stb.
Ha a Bródy nyilatkozik így akkor szerintem azt leszarja a Fidesz.
Nekem ez sokkal cikibb meg nem tetszőbb.
Eriksson
@Horizont: Én azt hiszem, ha Ákos azt mondta volna, hogy igenis minden nő építse fel magát, csináljon karriert, eszébe ne jusson gyereket szülni erre a nagy szegénységre, inkább menjen dolgozni a férje helyett is, ugyanúgy rugóztak volna rajta a kedves olvasók.
Szóval teljesen mindegy, hogy mit mond, ha bele akarnak kötni, akkor bele is kötnek.
lópicigáspár
@lampa laz: tegnap 18.42. A luxusig egyet értek, de felénk ezt máshogy hívják!
prime777
@enslaved: Tudok én ilyet is.
Egyébként rám nem volt jellemző az,hogy ha a szocik voltak hatalmon dörgölőztem volna hozzájuk,vagy,hogy fórumokon védtem volna a szar és jó intézkedéseiket egyaránt.
A mai kormányzásról pedig ahogy eddig is láttad a véleményem az,hogy szétlopnak mindent,közben eladják magukat a haza megmentőinek,ráadásul még van képük minden médiából ontani,hogy minden flottul megy és ők az igazság bajnokai.
És ebben az az irritáló,hogy ennyire hülyének néznek.A realitás meg az,hogy egyre több a szegény,a nélkülöző,és aki nem fideszes annak nem sok jövőképe lehet ebben az országban.
500 ezren ha jól tudom már le is léptek innen.
Orvosok százai hagyják el az országot.
Mert feltehetően itt csak egy rétegnek megy jó aki fideszes vagy aki fidesz közeli.
A többi meg létfenttart és küzd a megélhetésért.
Ez lenne az amit védelmeznem kellene,ami mögé oda kellene állnom?
Ha kapnék a pénzből sem tudnám elviselni azt ami itt folyik,mert az embernek van szeme és hallja a híreket.
Na meg lelkiismerete.
Lehet egy ideig észre sem venném tényleg mi folyik mert én jól élek.De aki a kezét a szívére teszi annak látnia kell milyen bődületes dolgok folynak itt valójában.
lampa laz
@lópicigáspár: felénk is másként szokták nevezni az ilyet. Erősen gondolkodtam én azon a q betűnk, de ha ezek szerződést bontottak a Telekommal, képesek az állampolgárságom elvenni emiatt a csótány miatt.
Ebben az országban sajnos már csak olyan dolgok történnek, amik máshol soha sem fordulhatnának elő.
köhögő bolha
Ákos még az idén egy új számmal lepi meg rajongóit.
06 70/... .. ..
enslaved
@prime777: Én továbbra sem értek azzal egyet, hogy itt szegénység lenne, pedig sokat járok országszerte.
Már kedvem sincs megállni a saját városomban autóval, mert nincs parkoló, ha meg van, 20 percig nem tudok kiállni onnan. Mindenki vásárol, megy az autójával, telepakolva a bevásárlókocsik, ez nem szegénység. Szegény emberek vannak, ahogy mindig is voltak, de az nem egyenlő a szegénységgel.
enslaved
@Horizont: Neked meg amit Prime - nak írtam.
prime777
@enslaved: Rendben.Elfogadom amit írsz.
A többire viszont nem reagáltál,tehát hallgatás beleegyezés.
Szóval legalább a 80%-ban egyetértünk.
Nekem az is tökéletesen elég és nagyon örülök neki.
JAJMÁR
@prime777: Nem hinném, Ákos azt akarta mondani, amit mondott. Ki akart állni a kÖvér mellett, és ez nem véletlen. Tudod, a teljesítéskényszer...
Fogalmam sincs, hogy valójában mi a véleménye, de ezekután már nem is érdekel.

Az egyetlen helyes megoldás az lett volna, ha már a hibát elkövette, hogy bocsánatot kér. Ehelyett "gyűlöletkeltőknek" nevezte, és megtapsoltatta a koncertjén azokat, akiket megsértett - pl. engem is - azzal, amit mondott. Rendkívül sértő mondatok, és pontosan ő megy szembe az Alaptörvénnyel, az emberi jogokkal. Az más kérdés, hogy vagy annyira "szerény" képességű, hogy nem érti, vagy egyszerűen narcisztikus, ahogy egyébként az egész kormányzat.
varrólány
@enslaved: 18:01 Amit én vásárolok meg amit mások az ég és föld, de biztos nagyobb a család , a vendéglátás, vagy többet esznek mint mi.
Meg nagyobb ajándékokat is vesznek , és többet de mi már rég csak úgy" legyen épp valami apróság" és nem másokhoz viszonyítunk mert az örök boldogtalanságot okoz , szerintem.
enslaved
@prime777: Mindennel azért nem, de egy részével igen. Azzal pl. nem, hogy csak annak jó, aki Fideszes. Az mondjuk kétségtelen, ha az ember jól él, akkor nem úgy néz ki a fejéből, mintha rosszul élne, viszont ez a "rosszul élek a kormányok miatt" fedősztori nekem már unalmas és elcsépelt dolog. Ha megnézed, akkor láthatod, hogy a szegény emberek jelentős része már hosszú évek óta az, és a Fidesz nem teheti meg azt, hogy mindenkinek házat, jövedelmet adjon. Nézd csak meg, mi lesz azokból a házakból, amelyeket kiutalnak a "naccsaládosoknak"... Az ételosztásnak sincs sok értelme egy évben egyszer, ez csak uszítás az ellenzék részéről, ahogy ez az Ákos sztori is.
enslaved
@varrólány: Nekem is az a bajom a karácsonnyal, hogy ilyenkor mindenki meg akarja mutatni mekkora tökös legény, év közben meg szarik a másikra. Vajon ez csak nálunk van így?
enslaved
@Horizont: Lehet, igazad van, de a szegénységet akkor is túlzásnak tartom. Amerikában a gettók sem semmik ám...
pbalage
@enslaved: van egy ismerősöm. Csalódott a fideszben. volt melóötlete, felvett ilyen szécsénnnyimányos hitelt, 50 misit.
Fideszék mondták neki, hogy oké, de kéne embert felvenni hozzá, különben nem lehet lepapírozni.
A csávókám felépített egy műhelyt, minden fasza, járólap, automata ajtó és egyéb szarságok.
Két évig tolták a cuccot felfelé.

Na aztán jött ám a baj:
A csóka megpróbált embert felvenni az új cuccába.
Hirdetésre semmi.
Hé, te haver, gyere má át. Semmi.
HUNAFASZOMBA VANNAK EMBEREK (országos hirdetés) Semmi.

5 éve még lett volna ember, erre (is) épített a csóka, csak közben mindenki elhúzott a francba.

Most fizetheti vissza a támogatását a kis Fideszes rábaszingos, de mindig is hülye volt.

Most autógumiműhely van a helyén.
A hülyegyártó Mimagyarokazazénmagamorbánviktor országba építeni...
Kacc, kacc...
vadnarancs
Ezzel aztán jól megvédted az uradat. Inkubátorház vagy, semmi több. Kb annyi ésszel, mint a fideszesek többségének van!
zöldszem
@enslaved: " ha meg van, 20 percig nem tudok kiállni onnan."
Híííííí az áldóját ilyen xarul vezetsz?-:)))))
kepkezelo.com/images/bcwipqye20wuwec6k9jm.jpg
vitamin51
Egyetlen nőnek sem lehet az életcélja annyi, hogy 4-5 gyermeket hozzon a világra, mivel ennyi gyermek ellátásához, foglalkoztatásához, neveléséhez folyamatosan 0-24-ben ott kell lenni. Mindezt egyedül, az apuka közreműködése, jelenléte, segítsége nélkül csinálni, annyi mintha egyedül vállalna gyermekeket! Ha egy férfi olyan életmódot választ, amivel nem tud részt venni a gyermeknevelésben, szinte csak ágyrajáró az otthonában, az ne akarja megmondani, hogy mi a dolga egy nőnek! A család akkor igazi család, ha a terhek egyformán osztódnak el a szülők között, a gyerekneveléshez ugyanúgy szükség van apára mint anyára, az nem működik, hogy este vagy hajnalban, haza esik apuka és maximum egy mesét elmond a gyerekeknek. Vihet haza bármennyi pénzt, fogalma sincs milyen az a család, milyen a gyermekei mindennapja, minden órája, perce! Ilyen terhet tenni egy nőre, méltatlan és önzés, még akkor is ha azt hiszi az a nő, hogy neki milyen jó dolga van! Minden embernek szüksége van munkára, elhivatottságra, hogy naponta bemenjen a munkahelyére és elvégezze azt a munkát amit választott, tanult és szeret! Ahol más emberekkel, férfiakkal, nőkkel dolgozhat együtt, ahol megtapasztalhatja milyen érzés az amikor jó munkaerő valaki, amikor örömét leli abban amit csinál, kell a sikerélmény mindenkinek. Az pedig, hogy mindemellett még arra is van energiája, képessége, hogy ha végez a munkahelyen, elmegy a gyermekéért az oviba, iskolába stb. majd otthon ellátja a családot, nem jelent mást, mint hogy jóval többre képes és alkalmas, mint a férfi! Már csak ezért a hihetetlen teherbírásért is jóval nagyobb megbecsülést és tiszteletet érdemelnek a nők, mint az olyan férfiak, mint Ákos, Kövér és az őket pártolók! Ne büszkélkedjenek a felsőbbrendűségükkel, mert azzal, hogy az életük párját a négy fal közé szorítják egy halom gyermekkel, közben szinte vendégként vesznek részt a családban, mert többre nem képesek, sokkal inkább az alkalmatlanságukat bizonyítják, mint a felsőbbrendűségüket!
prime777
@enslaved: "rosszul élek a kormányok miatt" fedősztori nekem már unalmas és elcsépelt dolog.
Lehet,hogy így van,hiszen ahogy a mondás is tartja mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. "ha megnézed, akkor láthatod, hogy a szegény emberek jelentős része már hosszú évek óta az"
Igen ez is igaz,tehát a Fidesz sem tett semmi érdemlegeset ennek a felszámolására.
"az ételosztásnak sincs sok értelme egy évben egyszer, ez csak uszítás az ellenzék részéről"
Inkább legyen az ételosztás sztori uszítás mint egy 2006-os balhé meg az sok szép dolog amit 8 év alatt Fidesz elkövetett.
Nem volt egy dolog sem amivel egyetértettek volna.Ergo egy bolond is látja,hogy érdekelni nem érdekelte őket semmi csak,hogy a mancsuk közé kaphassák már a hatalmat még egyszer.
Összességében a Fidesz egy nesze semmi fogd meg jól.Programjuk nem is volt kezdjük ott.
Az velük a baj amit Fridi írt.
És ez megy most már olyan gátlástalanul bele a képedbe ami mellett én nem tudok kiállni.
De még ez hagyján.
Nyomatják mindenhol a propaganda birodalmukkal,hogy a gazdaság jól teljesít,a reformok működnek és Európában az élbolyban vagyunk.
Na ez a másik hatalmas arcátlanság.Tudja mindenki,hogy ez nem igaz,de szemrebbenés nélkül néznek ezekkel a tetteikkel agyhalott idiótának mindenkit.
Érted már?
Lehet van olyan ember aki jól él és még sem fideszes.Nyilván.Azért nem mindenki tehetségtelen here.
Kis vagy mikrovállalkozások lehetnek ezek egyébként.
Mert azt látjuk ,hogy a többihez a nagyobb dolgokhoz a politika elengedhetetlen tényező.
Viszont az rohadt gáz és bicskanyitogató ,hogy egy csomó ember tehetség és munka nélkül keres annyit mint más egy emberöltő alatt.
Közpénzen.
És nem 5-10 emberről van itt szó.
Szerintem anno még a fidesz sem gondolta,hogy ennyi mindent meg tudnak majd tenni ezzel az ostoba magyar néppel.
Ezek egy normális társadalomban egy percig nem maradhatnának.
Ott nem támogatják és nem állnak ki az az emberek az mellett amit Fridi írt.
A szocik álmukban sem mertek volna...
agnes200
A kedves feleség eldöntheti, hogy dolgozni akar, vagy a férje pénzéből élni. Ha az én férjecském annyit keresne, mint az övé, akkor lehet,én sem akarnék dolgozni. De ez nem jelenti azt, hogy azt az elvet ki szabad mondani, hogy ha egy nő dolgozik, ne akarjon a munkájáért annyi pénzt, mintha férfi volna, mert ez sértő, diszkriminatív és kikérem magamnak.
enslaved
@vitamin51: Nem feltétlen kell ahhoz éjjel hazaesni, hogy az ember sok pénzt keressen, és több gyerek nevelését is könnyen lehet együtt megoldani úgy is, ha a feleség is dolgozik. Minden otthoni munkára lehet alkalmazni cégeket (pl. a kerti munkára, de még lehetne sorolni), és máris megvan a szabadidő a gyerekek nevelésére. Ahol pénz van, ez simán kivitelezhető.
enslaved
@zöldszem: Már vártam egy ilyen hozzászólást egyébként:-)) A többi autóvezetővel van a probléma, mert b...ak kiengedni. Ez amolyan magyar mentalitás egyébként, példa rá az, amikor én álltam meg kiengedni egy embert a parkolóból, a mögöttem lévő autós már ráfeküdt a dudára, de olyan is volt, hogy beelőzött. Nálunk a vezetési kutúra a béka feneke alatt van.
zöldszem
@enslaved: tegnap, 23:00

Látod megint a felső tízezer beszél belőled. Ebbe a körbe jóval ,(sokkal jóval) kevesebben tartoznak. Most azt hagyjuk, hogy ki hogy került oda. Érts már meg, az amiket Te felsoroltál, az csak a felső tízezer kiváltsága!
zöldszem
@enslaved: "Már vártam egy ilyen hozzászólást egyébként:-)) " még jó, hogy itt a :-)), remélem poénnak vetted?!
36 éve vezetek minden ismerős, jártam nem keveset Ausztriába, ragadt rám az ottani vezetési kultúrából is! Igen vannak agresszív vezetők. Rám is villogtak már autópályán 135-nél, hogy menjek a ... Egy sztori, egy fickó, előz dudál leszorít, előz dudál... 2 km után az árokba összetörve segítségért kiabálva . Odamentem én is, megkérdeztem... ezért sietett ennyire? A beelőző autós Suzukis volt?
enslaved
@zöldszem: Honnan tudtad, hogy Suzukis volt? Valóban. Aki pedig úgy előzött meg a városban, hogy utána 10 méterrel már le is fordult, én meg akkorát fékeztem, mint ide Lacháza, az meg trabantos. Én azt vettem észre, hogy a kisebbségi komplexusban szenvedők közül kerül ki a legtöbb hülye, mert csak azért is meg akarják mutatni, hogy az ő autójuk is tud menni. Debrecenből jöttem egyszer haza, és minden kisebb faluban,városban megelőzött egy 100 éves Mercis, akit utána alig bírtam visszaelőzni a kinti forgalomban. Ritkán találkoztam agresszív nagy autósokkal, de ha igen, azok a vezetők is inkább a 20 éves korosztályba tartoztak. Egyébként meg már akartam írni neked, hogy a felső tízezer kissé azért túlzás, és hogy visszakanyarodjak amihez hozzászóltál, nem is kell hozzá annak lenni, hogy az általam felsoroltakat meg tudja tenni valaki. Elég az, ha jól keresel. Na meg gondolj bele, ezzel munkát adsz másoknak:-) Na, mennem kell, hív a (nem túl) örömteli kötelesség, szülinap egy általam nem igazán kedvelt társaságba, de az embernek a szeretteiért áldozatot is kell hoznia. További szép napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.