Nem történt itt semmi egetrengető tegnap, nem bánt a Viktor bácsi: nézzék, milyen óvatosan fojtogatja ezt az aranyos kutyuli-mutyulit is!

Milyen diktatúra? Orbán kutyasimogatással válaszol Kubatov zsoldosainak reggeléreA miniszterelnök azt írta a gondos témaérzékkel megválasztott szereplés alá: Nárcisz és én is egyetértünk az állatvédők céljaival. Arról nem szólt, hogy a Kubatov-security verőembereinek tegnapi akciójával is egyetért-e.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
Banyeg!
Hát ez nem simogatja, hanem fojtogatja!
Biztos ki akarja préselni belőle a "kuvaszov listát"!
Szegény eb, jobb gazdát érdemelne egy ilyen elmebetegnél!
:-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Hogy valójában az állatvédőékkel hogy áll nem tudom, de azt, hogy a kutyatulajok többségével egy követ fúj az tény: szarnak mindenki másra! =))
Jankó123
Banyeg!
Hát ez nem simogatja, hanem fojtogatja!
Biztos ki akarja préselni belőle a "kuvaszov listát"!
Szegény eb, jobb gazdát érdemelne egy ilyen elmebetegnél!
:-)))
leszúrt rittberger
Hopp, megjött az udvari fotós, de a gyerekek még alszanak, rángassuk elő a komondort!
bakegya
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ EZT A FEHÉR KUVASZT ISMEREM!!! ILYEN,DE MÉG AZ IS LEHET,FELCSUTKÁN AZ ARBORÉTUM SZOMSZÉDSÁGÁBAN-HÓVIRÁGOT SZEDETT NEM EGY DE KÉT ILYEN KUTYULI IS EGYSZERRE RÁRONTVA AZ ARRA TEKINTGELŐKRE.
nezelodo
Igaz, nem történt is semmi rendkívüli, csak az történt amit 2006 ősze óta ismerünk, csak önmagukat adták...
eugen4402
Ezt a kutyust nem ismerem, de a narcizmus pont ide illik... :-)
human
Ez biztos valami utalás arra, hogy Kubatov kopasz kutyáit meg fogja védeni.
papa.49
Szegény kutya ha tudná milyen semmi embert tart gazdájának)))))))))))
pbalage
Ha jól látom, az ott egy vak komondor.
papa.49
@pbalage: Nem komondor ez a kutya kuvasz igaz mindkettő ősi magyar fajta, a komondor az nyáj őrző kutya, a kuvasz meg tanyaőr...Megvesztegethetetlen fajta mindkettő, a gazdáját, a javait, a tanyát akár az élete árán is védelmezi...
nevemnick
@papa.49: jól írod papa, viszont a kuvasszal óvatosan kell bánni, mivel idősebb korára begárgyul, még a saját gazdáját és annak ,,házá(já)nak" népét is megtámadja.
pbalage
@papa.49: mindig összekeverem a kettőt.
Aki Én
Nem az lenne a legsúlyosabb ha néhány önjelölt ,,hazafi" elballag a választási irodába, mert ezen rugóznak a konditeremben naphosszat, mert ugye az még életszerű is lehetne, hogy ők vásárolnának vasárnap is és ezen akarnak változtatni (gondolom az volt a céljuk).
Hanem az, hogy ez láthatóan kormányzati megrendelésre történt, így felmerül a miniszterelnök felelőssége. Gyakorlatilag a népszavazás (a szekta óta tudjuk, hogy van népsavazás is) a demokrácia alapja, amit a nemzeti kormány aljas és suttyó alvilági módszerekkel akadályoz.
Abszolút felfoghatatlan a számomra, hogy még mindig vannak akik ezt nem értik, nem látják mi folyik itt, és azt gondolják, hogy ők ebben nem érintettek, nekik csak a sok jó jut.
Ez annyira a politika legalja, hogy nehéz szavakat találni rá.
Ilyenkor lennék én is inkább kuvasz, hogy ebből mit sem értve, boldogan belehunyorogjak a világba.
papa.49
@nevemnick: Ismerem jól a fajtáját, kemény kézzel kell nevelni, hogy tudja kinek van alárendelve, de az enyém még öregségére se bántotta a családhoz tartozókat, sajnos az etnikumnak útban volt így megmérgezték, mire észrevettük addigra már késő volt (patkány méreg kolbászba rejtve)...
papa.49
@pbalage: Oda se neki, mindenki tévedhet...
eugen4402
@pbalage: A komondornak hosszabb szőre van, és a kuvaszról tudnod kell, hogy akár 40 km-t is képes lefutni, bár futás közben kissé furcsa, oldalazó mozgást végez.
nevemnick
@papa.49: (09:07) sajnálom. (A kuvaszomat el kellett altatni 12 éves korában.)
adrenalink
Obán váltott? Szimpátia növelő a kutya simogatás /Vona Gábor már bevetette/, és a kisgyerek. Lehet, hogy nem véletlenül most jön az unoka...?
Macskaszem
Cukiskodni akar, de annál undorítóbb. Az én szememben a kép ellenére is csak egy rakás sz@r.
Edy Andre
Gyere ide, Kuvaszov, nagyon ügyes voltál tegnap, kapsz jutalomfalatot.
Fradigege
Nárcisz? Kicsit buzis név egy kuvasznak.
JAJMÁR
A Kiszel stüncike jobban csinálná szerintem.
1magyar
Szegény kutyus! De hogy jutottak be a kertjébe a támadók?
Hellcat
Bárcsak a kutya találta volna meg a qrbánt félholtra verve és nem fordítva...a kutya nem tehet semmiről...
micfild
@adrenalink: szerintem egyértelmű, miért jön az unoka... az öregnéni szavazóbázis orbánt a cééép családjáért kedveli... népszerűségnövelés...
viszont gazsiról egy ideje semmi hír.
adrenalink
@micfild: Orbánéknál semmi sem történik véletlenül! A 2014-es választás előtt az örömapa szerepben tetszelgett. Én már régóta mondom, hogy Ráheléknek választási gyereke fog születni, és lőn. A 2018-as választásokra már mutogathatóra fog cseperedni, és nem kizárt, hogy ő fogja begagyogni a reklámokba, hogy "szavazz a fideszre". Jól írod a vén hülyék olvadoznak, hisznek az ártatlan, tiszta hangnak, X-elnek a fityiszre, aztán csendben meghalnak, és örökül hagyják ránk a nagypapit.:-(
micfild
@adrenalink: és 2000ben, valamint 2004ben is született egy- egy gyereke... nekem m
már akkor is gyanús volt a népszerűséghajhászás
nyanya001
@adrenalink: Jééééézusmáária de sötét jövőt posztoltál :(((( :-)
adrenalink
@micfild: A két gyerek nem sok sikert hozott neki, mert 2002-ben megbukott...
adrenalink
@nyanya001: Pedig szerintem sanszos! Ha nem így lesz, akkor kellemesen csalódok.
nyanya001
@adrenalink: Majd a rózsaszín kanapén, kockás ingben a bébivel ... grrrrrrrr
adrenalink
@nyanya001: Jajj ne! Addigra tán csak lerohad róla a kockás ing. Meg a tanároknál sem vágódna be...
micfild
@adrenalink: Akkor meg...de sajnos 18ban nem fog... ne felejtsük el az erdélyi- felvidéki- kárpátaljai - és vajdasági szavazatokat
bakegya
@micfild: számomra szánalmas kishitúségre vall ahogy "HASZNÁLJA" a pereputtyot is a politikai értékkovácsolásra,nem csakkk a" KUTYÁIT"!!!
micfild
@javit: vakkomonodor mellett van vakkuvasz is??
bakegya
42 óta külhonból hazalátogató barátunk felcsutkai repülős emlékhelyet látogat-beugrottunk a faluba,ahol leesett az álla,a sportlétesítmények madártávlatból láttán-mert ugye amint indexet teszel a főutról bármerre a bemérés már működik is.Na innen fejvesztve menekülés az arborétumba-itt gondoltuk hóvirágot fotózgathatunk ,de nem, mert két egyáltalán nem vak komondor harapott volna rögvest seggbe,ha föl nem húzzuk a nyulcipőt!
Az állatvédők az állatorvosokat kötelezzék az állatok sérelmére elkövetett gyilkolászás hiteles,időben bejelentésére,habár ez sem hozza vissza az én zsinorban kilőtt három kiskutyám életét-a negyediket most már a konyhaasztal alatt,csuklómra,bokámra akasztva,kocsiba zárva tartom,stb
verum
Neki nem egyetérteni kell, hanem odahatni, hogy az állatvédők törekvése érvényre jusson.
Mert ha ezidáig nem sikerült, abban bizony neki oroszlánrésze van.
Hiába fényképezkedik kutyával.
Még azt is feltételezem róla, hogy azért fogja át a kutya nyakát, hogy eltakarja a lánc okozta nyomot!
bretagne
Most a Jobbikot utánozza? Ők is így kezdték a cuki-kampányt.
wagabund
jéééézusom...a fényképen egy vak komondor...mi lesz ebből?
Bercifiu
Inkább a választási irodánál történtekről nyilatkozott volna. Kérem anikó asszonyt, hogy vizsgáltassa meg a kutya szemét.
1magyar
Állami támogatású állatrendőrséget hozhatnának létre, ebben segíthetne.
papa.49
Állítólag nem lett meg az aki a kutyát összeverte, nekem volna rá tippem ki lehetett, csak a kutyának nem volt nagyméretű sötét napszemüvege)))))))))))))))))))
Toby
Az oroszországi októberi forradaom győzelmének - amely egyébként polgári forradalomnak indult - első napjaiban, Lenin minden nap tartzott népbiztosi ( minisztertanécsi ) üléset, s egyik ilyen plés után megemlítette Dzserinszkíjnek, hogy a lázadó hivatalnokok között "egy kis rendet kéne tenni" ! Félix Edmundovics értett a szóból és több száz elégedetlen hivatalnokot kivégeztetett, majd jelentést tett Leninnek.
Lenin válasza: " hagyjon engem békén az ilyen véres cselekményekkel, nekem ezekhez semmi közöm !" s ettől kezdve nem fogott kezet Dzserzsinszkíjjel, ahogy később Kun Bélával sem.
Tehát a vezér semmiről nem tud semmit, de elítéli óhaja végrehajtóját ! Igaz - Viktor Orbánovics ?
preparátor
Aki a kutyákat szereti, csak rendes ember lehet! A Miniszterelnök Úr állatvédő és ebben a minőségében is támogatja a többség!
Toby
@preparátor: "A Miniszterelnök Úr állatvédő " - ezért akar állandóan megvédeni benneteket ?
preparátor
@Toby: Nem bennünket, hanem a magyarokat! Ebben benne vannak a velünk egyet nem értő, de a nemzeti konszenzusra hajlandók!
Toby
@preparátor: Mert magyarokon kívül még kik lakják Magyarországot ? A "nemzeti konszenzus" nem azonos a qrmányakarattal !
preparátor
@Toby: Kik laknak még itt? Hát a nemmagyarok! Nem tudtad? Szerinted az országban mindenki magyar? Vannak pl ekvádoriak is!
RonaGyuri
A legfrissebb hírek szerint a kutyát nem találják. Én olvastam a búcsúlevelet, mikor megtudta, hogy ezzel a disznóval van egy képen, inkább elbujdosott!
JAJMÁR
@preparátor: Ahhoz, hogy az állatokat védje, nem kell a saját kutyáját mutogatni. Egyébként nem sikerült valami meghittre ez a kép, pedig biztos ellőttek párat, és úgy néz ki, ez lett a legjobb.

Mondjuk a fényképész érti a dolgát, az látszik. Felhívom a figyelmedet, hogy az ing színe és a kutya nyelvének színe milyen összhangban van. Mesteri kép, a két alak élesen kiemelkedik a homályos háttérből :) Ezt nem a véletlen művelte. hanem a szakember :)
Csak hát a meghittség, az nem került rá. Kicsit olyan, mintha visszafogná a kutyát a fényképezés erejéig.

Az én kutyám, ha így átölelem a nyakát, teljesen kész van, egészen belém bújik, az egész teste hozzám simul :)
preparátor
@JAJMÁR: Basszus! Most korbácsoljuk meg Viktort, mert propaganda fotót tett fel! Nekem így is bejön és támogatom a Miniszterelnök Urat!
JAJMÁR
@preparátor: Tudom, neked bárhogyan, bármiért és bárhonnan bejön :)
Egészségedre!
preparátor
@JAJMÁR: A kutya és gyerek mindig jól jön be! Nem ítélem el érte, amennyire manipulálják az ellenzéki sajtót, simán belefér!
JAJMÁR
@preparátor: Nem vagyunk egyformák! Nálam nem jön be, ha valaki kutyát, pláne gyereket a saját jobb megítélése, népszerűsége okán, de bármi okból is, díszletként használ!
Toby
@preparátor: Aha és az ekvádoriakat, akik törvényesen vannak itt, nem óhajtja megvédeni ? Pedig vannak még itt chileiek is, britek, jenkik, oroszok, románok, bolgárok, finnek, németek,...hogyan mondta Schlekt Csaba ? " Mindenkinek joga van hülyének lenni " ?
preparátor
@JAJMÁR: Hála Istennek, nem vagyunk egyformák! Ez így jó! :-)
preparátor
@Toby: Nem, nem mindenkinek! Csak egyeseknek, ha érted! :-))))))))))))))))))
JAJMÁR
@nyanya001: Jó kép. Bár szerintem az állatokat is :)
preparátor
@JAJMÁR: Szeretem, ha jó fej valaki, a nézeteinktől függetlenül! Ha hiszed, ha nem, volt kommunista barátom. Virtigli kommunista! Meghalt sajnos, de soha nem tagadtam meg és szerettem! Nem azt mondom, hogy komcsi vagy, hanem az ember a döntő, nerm a nézet és ezt egyesek keverik!
JAJMÁR
@preparátor: Nem vagyok és soha nem is voltam komcsi, de volt kicsit komcsi barátom, aki most nagyon fideszes és már nem a barátom. Nem azért persze :)
Szerintem is az ember személyisége fontosabb, mint a pártszimpátiája, ebben egyetértünk.
preparátor
@JAJMÁR: Annyival vagyok másabb, hogy a kommunistákat is kaedveltem, ha azok rendes emberek voltak. Ha hiszed, ha nem, egy kommunista is lehet rendes ember!
Ez a világ tett farkassá bennünket és nem hagyom eluralkodni a vadállatot! Vannak más nézetű barátaim is és tiszteletben tartjuk egymást. Életnek hívom, de szabadság a neve!
JAJMÁR
@gibgab: 20:23 Püff! Az a nyavalyás sajtó, mindent kiderít!
papa.49
@gibgab: Megit kiderült a dádé csak hazudni tud, de azt mint a vízfolyás!!!
Butautáló
Az összes kitanult trükköt eljátssza! És be is jön neki! A híveknek elég ha odaszarik az aszfaltra, elnyalakodnak rajta egy darabig!
JAJMÁR
@preparátor: Persze, így van ez rendjén, az ember "elfogadja" a másik embert, erkölcsi és törvényi határokon belül. Látod, mennyi mindenben egyetértünk?
Ettől még nagyon másképp látom az ország politikai helyzetét, mint te, és ezt mindig meg is fogom írni.
Desischado
@nyanya001: Ne már lécci, már így is a hányinger kerülget! Elképzeltem, és rámjött menten! Szegény kutya, miért ilyen féreg jutott neki! Egyébként szívvel lélekkel osztom a véleményed: semmit nem tud tenni, akárhogy cukiskodik, az én szememben is egy aljas parazita, egy hazug féreg és egy nagy rakás sz@r marad!

@JAJMÁR: Pontosan! Nálad a pont! Látszik a képről, hogy nem igazi! Látnád a cicáim és régen szegény kutyusom hogyan bújtak hozzám, ha megölelgettem őket! Erről a képről a szív hiányzik, nekem is olyan, mintha visszafogná a kutyát. Az állat viselkedése nem a meghittséget tükrözi. Egyébként, ha annyira nagy állatvédő akar lenni, miért nemszavazzák meg a szigorított állavédelmi törvényt? Ennyit az ő nagy állat szeretetéről! Röhögnöm kell! A csuti hazug mindig lebukik!
JAJMÁR
@Desischado: Előttünk lebukik, de sokan "elérzékenyülnek" a szép képet látva, hogy a szeretett vezér milyen együttérző és állatszerető. Még a mesét is csont nélkül nyelik.
A lila szín sem véletlen. (Nézd meg a jelentését, A lila és a bíbor színek általában ott vannak a képein.)
pbalage
@preparátor: "Ha hiszed, ha nem, volt kommunista barátom. Virtigli kommunista! Meghalt sajnos, de soha nem tagadtam meg és szerettem! Nem azt mondom, hogy komcsi vagy, hanem az ember a döntő, nerm a nézet és ezt egyesek keverik!"

Biztos jó ember lehetett. Kár érte. Kiváló ügynök volt.
www.youtube.com/watch?v=fFb_NPQApDo
Yoda69
Csaucseszku annak idejen kisgyerekekkel szeretett posztolni, akiknek azutan kiszivta a veret.
lampa laz
Ezek a "cukiságnak" nevezett megnyivánulások olyanok mint ßar tetején a tejszínhab.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.