Fekete Zsoltot (MSZP, DK, Tarjáni Városlakó Egyesület) választották meg polgármesternek a részeredmények szerint a vasárnapi salgótarjáni időközi választáson.

Száz százalékos feldolgozottságnál a Nemzeti Választási Iroda honlapja szerint Fekete Zsolt 7840, Simon Tibor 6038, Hulitka István 935, Dr. Thürmer Gyula 275 szavazatot szerzett.

A Fidesz jelöltje gratulált a baloldalnak. Az MSZP-székház üdvrivalgásban tört ki.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicero
Gratulálok,újabb pofon a fidesznek.Takarodjatok szemetek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicero
Gratulálok,újabb pofon a fidesznek.Takarodjatok szemetek!
Toby
" itt az idő " - a szoptatás ideje ! Kövér-durung lászló kirándult egyet egy kis fenyegetőzéssel !
A gengsztermódi szopott - ennyi történt !
pbalage
@Toby: vajon mi lett volna, ha nem fenyegeti meg őket?
Toby
@pbalage: Talán lassan megtanulják, hogy a demokrácia, a tisztesség iránti igényt, nem lehet csak úgy kiölni az emberekből és "nincs hatalmuk fölöttünk !
nyanya001
Salgótarján megtartotta az évértékelőt !
Mind az 5 évet !
Dr. Felipe
Bebizonyosodott hogy a magyarok többségét nem lehet megfenyegetni köteles vérkomcsi módjára és nem lehet megvenni sem, egy tányér gulyáslevessel.
A finkelnsteini lejárató, gyűlöletkampány nem működik már elvtársak. Azt tudomásul kell venni elvtársak hogy a magyarok már torkig vannak az idióta stadionokkal, az elmebeteg kedves vezető g..i idióta vízióival, a sok Himleri uszító beszédekkel.
Most már túltolták a biciklit elvtársak.

Hajrá kockás ingesek, hajrá magyarok.
mariaberta
Gratulálok és örömömben leiszom magam!
jancsipapa
Nem győzte meg őket még a a gulyásleves sem ...
Jankó123
Zavar támadt az erőben emberek!
Hová lett a Preparátor nevű beírogató által sűrűn hangoztatott nagy "TÖBBSÉG"?
papa.49
@jancsipapa: Vagy elsózták a fütyiszek a gulyást)))))))))))
papa.49
Mindenesetre ez egy újabb szög a fütyisz koporsójában, kell még sok ilyen!!!
papa.49
@Jankó123: Rostokol a telefon mellett várja az infó a Lendvay utcából de a meg hallgatásba burkolódzott!!!
vonotok
Lám, ha együtt akarjuk a győzelmet meg is lehet azt szerezni. GRATULÁLOK !
Remélem holnap a diákság is bátra kiáll az oktatás jobbításáért, és megmutatják : NEM FÉLÜNK !
Toby
@Jankó123: A "centrális erőtér" (?) lovat szopott ! Szeretik a ló nemes szerveit !
Borsodi
Úgy látszik nem jött be a vega gulyás! Salgótarjániak ,hogy tehettétek ezt a Fidesszel? Ez is példa a Magyart nem lehet megvesztegetni hiába szegény.
lópicigáspár
Várjuk ki a végét! Milyen aljas csalást fognak kitalálni (kiáltani) és újra kiíratni az egészet, némi kubatov legény támogatás mellett!
zöldszem
Tovább reped a várkertbazár??
Kövér kampányolt! Szép volt Laci!!!-:)))
0-24-ig migránsokkal riogatás, EU- kvóta Brüsszellel... kezd elfogyni a félelemkeltő muníció!!!
Szókrakész
"Győzött az MSZP-DK Salgótarjánban"

A pártok győztek, de a város vesztett.
Sanyi2015
Olvasom itt a nagy ujjongást, azért azt tegyük hozzá, hogy egy erősen baloldali városban, ahol eddig is MSZP-s Polgármester volt sikerült nyerni tehát nem változott igazából semmi!
gulyasgyula
@Sanyi2015: ..Lehet ebből még jó is ..Esetleg Orbán rájön hogy nem arra van az előre, elzavarja a Habony az Andy féléket ,megadóztatja az 5 mlliás fizetéseket , elzavarja a KLIK-et és megint megvan a 2/3 ..Az emberek gyorsan feljtenek 2018 meg messze van ..
Yoda69
Gratulalok a sikerhez. Remelem lesz folytatasa
Rumcájsz
@sentinel216: Hamar jött a válasz!
Sajnos egy darabig még ez lesz, üldözött város lesz tarján, olyan Esztergomi stílusban,

A véleménykutatók hazudnak szerintem a Fidesz támogatottságát illetően.

Senki sem akarja már ezt elviselni, mindenkinek tele a cipője az összes korrupt politikusnak nevezett hosszú nyelvű nyalonccal.

Több független jelöltre lenne szükség a parlamentben, a listás bejutást pedig meg kellene szüntettni!
Rumcájsz
@gulyasgyula: Az 5 millás fizetések nettók?
Yoda69
@Rumcájsz: Brutto.
@Rumcájsz: Sik Endre mondta nehany hete, nincs fuggetlen velemenykutatasi eredmeny, mert nincs megbizas. Az eredmenyek amik mostansag napvilagra jonnek, mind a fideSS holdudvarahoz tartozo intezet. Azert hozzak ezeket az eredmenyeket, mert demoralizalni akarjak a valasztokat mondvan nincs alternativa.
Dehogyis nincs. Salgotarjan erre remek pelda volt. Az MSzP-DK gyozelme uj utat mutat a gyozelem fele.
papa.49
No hazugovics az igazi ,,évértékelőt,, most kaptad meg a pofázmányodra Salgótarjánban!!!
papa.49
@Horizont: Esetleg kiveri a kuvasz másik szemét is a szemét???
papa.49
Úgy látszik hiába tette fel a tökfejére a Gyuszi a piros sapekot, csak azt hitték a tarjániak, hogy ez csak egy bohóc, és mennyire igazuk is volt!!!Jól megverte a rosszabbikost majd csak negyed annyi szavazatot kapott!!!
nemsemmi
Kövér elvtárs hiába fenyegetőzött...
Yoda69
@papa.49: Szerencsere a fideSSes ingyen gulyas nem hatotta meg az embereket. Lehet hogy abba is romlott hust raktak ezek a patkanyok.
silber13
@Szókrakész: Mert ha ezekre a szemetekre szavaznak, akkor a város győzött volna! Ez a horda és a vezetők csak igérgetni tudnak, teljesíteni már nem!
simmering73
...mint szódás a lovát. Nem is volt vezető hír a lakájmédiában.
zöldszem
@Szókrakész: Ez Fidesz-féle demokrácia!!!??? Megtorlás! Most majd kimenekítik a Fidesz szavazókat, és a várost elgázosítják?Magyarok minisztere? A magyar emberek megmentője, megvédője???
Pestilence
Annyira élvezem, ahogy a fideszes nyaloncok vörös fülcimpákkal és rángó szájjal magyarázzák, hogy ez nem számit. Bezzeg, ha a ők nyertek volna! Mit hallgathattunk volna.

Jól indul a nap, magyar Oscar és fideszes vereség.
Január
Gratula a győztesnek legalább más szín is van a palettán, nem jó az egyhangúság.
eszegfu
@Sanyi2015: 23:44 Mindez igaz, amit irtál! Csupán nézőpont kérdése... Az MSZP-DK győzelem valóban azt jelenti "papiron", hogy "nem változott semmi"...szerintem meg ez változás, mivel a Fidesz népszerüségének csökkenését mutatja...Sőt! A Fidesz gratulált ugyan a győzelemhez, de máris "közlemény"-ben megkapta a polgármester mit is csináljon haladéktalanul... Tehát "érzékenyen" érintette a Fideszt, vereségnek könyvelte el, akkor pedig -- az MSZP "mult" ellenére -- mégiscsak győzelem...
Sanyi2015
@eszegfu: Ezekben teljesen igazad van, egy kivétellel, ebből nem következik a Fidesz népszerűségének csökkenése, hanem csak az, hogy 2014-hez képest nem erősödött Salgótarjánban. Ez a város azon kevesek egyike, ahol a Polgármesteren kívül a közgyűlésben is erős baloldali többség van. Az hogy mi volt a közleményben, az ebből a szempontból mellékes. Én úgy látom, hogy ezek az időközi választások bár fontosak a Fidesznek, de nem "élet-halál". Ha megnézed a 2014 óta lezajlott időközi választásokat, egyedül Tapolcát bukta el a Fidesz, de ott sem az ellenzéktől kapott ki, hanem egy olyan függetlentől, aki ha vállalta volna az ellenzéki pártokat, esélye sem lett volna!
Ezen az egyen kívül minden időközit nyertek, ahol ők voltak előtte is!
kabóca
@papa.49: Milyen tök? Lopó-, csillag-, dísz-, sütőtök? Tanksapkával lehet több szavazatot kapott volna.
eszegfu
@Sanyi2015: Elfogadom a véleményedet, mégha nem is értünk egyet. Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy "mellékes" a közlemény tartalma. Ugyanis ilyen "diktátumot" bármelyik önkormányzathoz intézhetnének, függetlenül attól, hogy időközi választások vannak/voltak 1-1 városban, vagy sem! Pl. "...kik és milyen módon vettek részt a források eltüntetésében?...vagy "...miként tudja idén biztositani a város müködését és fejlesztését..." Mondhatnám ez utóbbit "nevetséges" felvetésnek is, hiszen az önkormányzatok müködéséhez pontosan a költségvetés osztja el a pénzt és nem érdekli őket: "kijönnek" abból vagy sem!
cs.n.
Az arányokra is érdemes figyelni, tavalyelőtt csak 50 szavazattal kapott ki a fideszes jelölt, most meg 1802-vel, ami azért elég lényeges különbség, ekkorára nem is számított senki. Mindenhol azt írták, hogy várhatóan szoros verseny lesz. Nem az lett. :)
preparátor
Gratulálok a győztesnek! Nem jár Salgótarján ezzel jobban, de a teljesítmény elismerésre méltó!
zöldszem
Hmm. Bármi történik is az országban, mindig kiáll (legalább) egy Fideszes, és megmagyarázza a megmagyarázhatatlant!.Jelen esetben, hogy a vereség az tulajdon képen, nem más mint győzelem.
Hiszen a Századvég legújabb kutatása szerint, 2014 óta nem változott a Fidesz támogatottsága! Inkább hisz a statisztikának, mint a valóságnak!!
gulyasgyula
@Rumcájsz: Szerintem igen nem kicsinyesek a fiuk ha az pénzről van szó ..A vezetők az elmult időben kaptak állítólag 27 %-ot . Adolgozók meg --KAPNAK majd _ 3 %-ot ..Ez és ehhez hasonló Olimpia , stadion ügyek nem hozzák a szavazatokat ..Ébred az ország , csak nem látom az utódokat ..
Aki Én
@pbalage: 21:02 Meghazudtolta volna önmagukat, veszítettek volna népszerűségükből.
KERKA
Ebben a győzelemben sok munkája fekszik a baloldalnak. Gratulálok, itt a példa, hogy ugye lehet így is?
dr lópicigáspár
Végre egy jó nap a szürke hétköznapokban :)
gyuszka
Proli városnak proli vezetője kell lenni. Eddig is így volt.
perfekt
Nem újság--egy kevéske ünnep-de ünnep.
hetöndöe
@gyuszka: És ha a fideszes győzőtt volna?Veszprém is proli város?
Hamarosan sok "proli" város lesz szerte e hazában,a fitymaszos GECIK meg mennek a süllyesztőbe,remélem egyenesen a börtönbe.

www.origo.hu/itthon/20160229-betores-juhasz-peter.html
nyanya001
@gyuszka: A prolik keresték, keresik meg ennek a here bandának a lopni valót !
Turok
@hetöndöe: @nyanya001: Na és ez mennyivel jobb? Az egyik 19, a másik egy híján 20. Salgótarjánban mondjuk eddig sem Fidesz vezetés volt. Ebben az országban csak azok boldogulnak, akik nem a kormányokra vannak utalva, nem onnan kapják a bérüket, kivéve, ha mondjuk az illető Matolcsy, vagy Szarka, a Posta vezérigazgatója a maga szerény kis 5.650.000 forintjával.
papa.49
@Turok: Ez azért nem igaz két évvel ezelőtt váltották le a fütyszes polgármester asszonyt, aki legalább 4, vagy 8 évig állt a város élén!!!
Turok
@Horizont: @papa.49: Oké, csak azért gondoltam, mert ugye Szegeden a legnagyobb Fidesz győzelemnél is Botka maradt, aki ugye előtte is volt. Vannak városok, amelyek nem akarnak váltani. Egyébként meg kíváncsi lennék efféle előre hozott választásokra máshol is.
libellle
@Jankó123: tegnap 21:36 Ki van preparálva a preparátor
mariaberta
@jancsipapa: A beetetés megtörtént, de hal nem akadt a horogra.
kabóca
Masiniszta vagyok, én ott eresztem le, ahol nem látják. Igaz a múltkor egy nagykutya kiszagolta (talán hallotta is).
kabóca
@Eriksson: Hát ha fekszik (nem az oldalán), akkor így is feltehetjük a kérdést.
eszegfu
@gyuszka: 10:32 Nem akarok általánositani személyeden keresztül... de meg kell hagyni Te jó tanitványa vagy a Fidesznek! Tulajdonképpen ezt a véleményedet szándékosan "lealázó" stilusban irtad, pontosan ugy, ahogy a kormány teszi: a "veszteséget" konvertálod át ezzel nyereséggé! Nem vagy képes egy kicsit sem "felülemelkedni" az érzelmeiden...sajnos.
KERKA
A választók nem hülyék Salgótarjánban. Először is, a baloldal teljes bedobással ( sok munkával) győzött. Egy biztos, hogy nem fideszest akartak.
Lehet, hogy ebben a játszmában benne van a jobbikosok taktikázása is. Ők sem akartak fideszest.
Lelkük rajta, hogy a fülkében hova teszik az X-et!
Sííva
Mikor veszik már észre az emberek, hogy fidesz, mszp egy törzs! Tényleg ennyire rövid az emberek emlékezete? Nem történt elszámoltatás egyik hatalomra kerülésekor sem! Most sem fog változni semmi! Amíg pártokra, párt képviselőkre szavaznak az emberek és a képviselők nem hívhatók vissza, nem változik semmi! Ideje lenne már naplót vezetni és néha el is olvasni annak akinek rövid az emlékezete!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.